- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordmorden
csendes tag
nem néztem afterburnerrel, de jók a tapasztalatok. amúgy a kártya jó, nekem asus van, csendes, 50 fokot sem nagyon éri el.viszont most már full hd-n tolom, csak sc2-vel kockulok, azt már nem viszi ekkora felbontáson extreme-n... a saját programján(asus gpu tweak) úgy mutatta, hogy nem nagyon eszi meg a ramot, 100%on sem.
remélem tudtam segíteni -
lordmorden
csendes tag
Elvileg már van oylan amelyiken van sli, de nekem is furcsának tánt, notebook verzióból van viszont. amúgy asus, direct cu hűtés, és max 45-50 fok, nagyon halk.nálam csak 1680X1050, jövőhéttől 1920X1080.
a titanium 1280ra nagyon is király lesz, amúgyis sokat bír a szerkezet, szerintem jó vétel. -
lordmorden
csendes tag
üdv!
nálam intel aput cserélt le a gtx 650, és nagyon erős; oc-s verzió, jó hűtés, amúgy egy nagoyn jó konfig áll mögötte, példának az sc2-t tudo hozni, fullon simán hoz 40 fps-t és lendületes, jó cumó. ha nem tolod sokat akkor érdemes venni, a kicsit erősebb verziót meg főleg, de a ti annyira nem éri meg, egy kis gyűjtögetés után inkább 660-t érdemes, azon minden mostani cucc szépen megy.
a másik, hogy az árához képest a sima 650 szépen ketyerál, alkalmi játékosoknak ideális, minden új cumó megy rajta rendesen, nem lowlowlow offoffoff módban mint apun vagy ilyesmiken. viszont sokat jelent ha minőségi táp és erős konfig van altta. a 2 gb-os verziót meg ne vegyétek, nem használja ki, ha pedig aprót több kell rédemes kicsit emghúzni, az oc hűtés simán 60 alatt tartja, és elég meghúzni a gpu freket, a ram bőven gyors benne és elég a giga.
420as táp alatt is szépen muzsikál, emglepően nem árampazarló.
ha van sli verzió, érdemesebb azt, később még jól jöhet.
egyébként valaki próbálta már így? arra kíváncsi elnék mit hoz oylankor ki.
üdv -
lordmorden
csendes tag
Üdv!
van egy gtx650em, asus, és egy másik asus gtx 650et tennék mellé, titániumot, sliben mennének együtt? megéri a dolog vagy rédemesebb lenne a 650est elcserélni egy másik nagy kártyára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- E-roller topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest