- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLD
aktív tag
válasz
diablo1984 #1143 üzenetére
szervusz!
Természetesen igen csak magam nevében mondom!!(nálam működik)(#1145) diablo1984 : most megfogtál még ezt nem is néztem de szerintem igen próbáld ki
-
LLD
aktív tag
válasz
Darko_addict #1126 üzenetére
20" on a kampányt ultrán vitte!Multi médiumon!(automata beállítás)Nem tökörésztem,de megy high on is!)
-
LLD
aktív tag
Nekem a 320.18 al ezeket produkálta!(link alatt a képek)
De most 320.49 van és azzal tökéletes!Szerintem a driver miatt nem kell elhalasztanod a vásárlást!De ha boltba vennéd akkor én annak a kb. árán inkább tőle vennék 1 7870 et!
-
LLD
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #839 üzenetére
Ha nálad ezek a problémák jelentkeznek akkor tényleg megértem a csalódásodat!
Játék miatt is csak akkor lett volna érdemes cserélni ha pont azokkal játszol amikben jobban veri amúgy nem!!
Átlag 12% az szinte semmi!!
TDR nem specifikusan zöld probléma elő jön a pirosaknál is!! " blue screen lesz, es ilyen "aprosagok"..." azért ennek utána kéne járnod mert nem feltétlenül VGA probléma lehet!!
-
LLD
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #837 üzenetére
Szabad érdeklődnöm ez miben nyilvánul meg??("visszasirom a 7770em, sokkal jobb volt osszessegeben")
-
LLD
aktív tag
Nálam is ez van itthon csak szerencsére a gyerek nem játszik!Így olcsóbban kijöttem egy netezős géppel+néha sims 3 azt meg viszi a G850 e is!!Digital vibrance beállítást használod az nv control panelben ha nem akkor tedd minimum 70% ra és sokkal szebb képet ad mint azt At bf3 bai!!
-
LLD
aktív tag
Te és melyik gépen játszol??
Haveromnak nem akarják gariztatni a 7850 ét mondván ők nem látnak problémát lol!!
-
LLD
aktív tag
Nálam volt most az elmúlt kb 3 hétben 5770,7850 2g,egyik se mikrolaggolt de a gtx 650ti boost se csinálja!!
Experience vel kapcsolatban pedig a következő az észrevételem,hogy amit be állít az a játékon belül is úgy van belőve!Hátránya annyi szerintem,hogy aki magasabb fps számhoz van szokva akkor mindenképpen neki kell belőni a beállításokat,hogy az effectek,szűrők stb bekapcsolásával melyik mennyi fps t vesz le!!
-
LLD
aktív tag
Vigneau: Te nálam még a virágbolti cuccokat is látja!!
Én is azzal optimalizáltattam be!Nem rossz nem rossz!!
Melyik driver van most fenn?Elméletileg és nálam is a 314.22 atom stabil!
De a 320.18 al se jelentkezett a probléma hajnali 3 ig legalább is!Illetve más játéknál meg nem is tapasztaltam hasonlót Metro LN,CoJ gunslinger,Borderlands 2
-
LLD
aktív tag
embe: Gondolom a szokásos!
katt777:Most már AMD re se annyira jellemző mint régen.Volt ati 4850 em szívtam vele én is egy két játéknál!!Sokan panaszkodnak most a 320 as vezetőkre!!
Ti használjátok az Experience szolgáltatást?? -
-
LLD
aktív tag
Nem hinném mert yt én hemzsegnek a videók a problémáktól márkától függetlenül!!
Itt a driverek el vannak problémák!!
Nem tudom neked mi a kihasználtság de PL: Battlefield 3 Gulf Of Oman 64 fős szerveren az I3 nál is durva fps csökkenések voltak!!Beesett 25 re is!!proci használat 90% felett míg a kártya kb 70-80% on volt!!HT szart se ért!!Most ahol elég a két mag persze nem fog kidomborodni annyira a dolog.De ez szerintem a múlt!!Én saját tapasztalatomat osztom meg veled nem akarok erősködni a GTX 460 at E7600,G850,I3 2120 illetve I5 2400 hajtották hajtja!!És bátran állíthatom,hogy erős kártyához erős processzor kell SZERINTEM!
-
LLD
aktív tag
Na akkor sorjában a driver problémára:monitoroztam az AB vel és valami olyasmi gond van,hogy power limitnél nálam alapból 100% 110% ig lehet állítani.Na mikor elő jött a gebasz akkor megnéztem és 140% körüli volt az érték tehát szerintem túl húzza a karit!!BF 3 alatt a többi játéknál nem tudom nem játszok mással!!Vissza raktam a 314.22 őt most ezzel nem produkálja!!De viszont szerintem gyengébb is a driver!!
katt77: Nekem a GTX 460 at nem hajtotta ki se a G850 se az I3 !És 1 darab volt belőle!!Persze olyan játékoknál amik erősebb gépigényűek!!
Új driver valaki próbálta már 320.18???
-
LLD
aktív tag
ÁÁÁ full HD ra kevés lenne max beállításra az már más kategória,hogy 60 fps alá ne csökkenjen!!Én kis hd én játszok!natív 1360x768!Azért is erre a kártyára esett a választásom!!Legjobban gépzabáló pályán Gulf of Oman on volt eddig a legkisebb 54 fps full highon 64 es szerver,kisebbeken talán lehetne magasabb beállításokat használni!
Persze ezeket elviszi full ultrán is csak ha nagy a csimbumm cirkusz akkor beesik az fps nagyon illetve ha már eléggé le van amortizálva a pálya!!Hát így röviden ennyi!!
-
LLD
aktív tag
Bf 3 zabálja a vramot ultrán még nem néztem de a másfelet is bekéri állítólag,meg úgy kompletten az egész gépet főleg 64 fős szervereken!!
Majd este megyünk fel gémelni akkor megnézem eddig full high on toltam vele de nem írattam ki az AB vel,hogy mennyi vram fogy!
320 as driver stabil??
-
LLD
aktív tag
Én se foglalkozok vele csak meglepett a dolog a számok önmagukért beszélnek
!!Tegnap este nyúztam BF 3 multi,összességében teljesen elégedett vok a kártyával.
Hőfokok rendben,szépen kitekeri az I5 is egy rossz szavam nem lehet ennyi pénzért ekkora teljesítménynövekedéssel!!Remélem a BF 4 re is elég lesz valamilyen szinten minimum 60 fps el!!
-
LLD
aktív tag
Én is 1 gtx 650 ti boost boldog tulaja lettem!!
Első benyomásra nagyon fain kis kártya ez!Eddig egy rövid bf3 tesztet nyomtam ultrán a gtx 460 768 ellen hát nagyon meglepődtem!!
GTX 460 full ultra : Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
14010, 334435, 22, 82, 41.892
GTX 650 ti boost full ultra: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
25013, 325527, 46, 133, 76.838 -
LLD
aktív tag
üdv
Kérdésem lenne hozzátok,hogy ez megér e egy misét??[link]Köszönöm előre is a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Haditechnika, harcászat
- Tőzsde és gazdaság
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest