- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
hali megvettem az asus 650 gtx-et, de állandóan fagy. mi lehet a probléma? (lol-t toltam, és nem szereti)
-
kukulec
őstag
[link] ez a cég mennyire megbízható? mert itt adnak hozzá assassin creed-et, és akkor magasan ez tűnik a legjobbnak
-
kukulec
őstag
kb 1 évig állna szolgálatban, kizárólak 1280*1024 felbontásban. a lényeg, hogy a lol-t, css go-t, diablo3-at, wot-ot tudja max grafikán vinni. amúgy még be kellene segítenie photoshop-ban. fogyasztás számít, mert relatíve sokat megy a gép, és nem akarom, hogy a 4670-nél sokkal többet egyen.
-
kukulec
őstag
köszike! nekem amúgy nincsen 260gtx-em. ezekkel a karikkal volt szoftveres panasz? 7750-nel van versenyben
-
kukulec
őstag
hi, a milyen videokártyát vegyek topicot már leamortizáltam, gondoltam itt is felteszem a kérdést. asus 650-es vinné fullon a mai játékokat 1280*1024-en? vannak vele szoftveres problémák, bugok? a kettő között tényleges különbség is van, vagy csak felesleges dizájn? (kicsit álszent kérdés, tudom, hogy a másik hűtése általában jobb, de van itt ennek jelentősége?) egyik: [link] másik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Légies iPhone halvány színei
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest