- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
melon
tag
válasz
fuwiradis #7232 üzenetére
"A wii av kábel ha jól tudom működik az U-val? Valójában a sárga video kimenet nem, csak a piros-fehér kellene az audiohoz."
Nalam nem szolt az av kabelen a hang, gondolom azert, mert ha HDMI be van dugva a tv-be, akkor azon kuldi a hangot is automatikusan. Eloszor meg is ijedtem, mert nem akartam, hogy a tv-bol szoljon. Aztan szerencsere talaltam a tv-n egy optikai kimenetet, igy azon keresztul erkezik az erositobe. Igaz nincs surround, csak stereo, de talan nem is nagy baj.
-
tariattila
veterán
válasz
kijelző védő fólia alap!
dokkoló állvány kényelmes nagyon (ami tölt is persze)
a gamepad egyenértékű játszani szerintem a pro controllerrel.... tehát egyedül játszva tökéletes (kivéve ahol a wiimote mutató és/vagy mozgásérzékelő funkciója kell)
nekem basic van de utólag mindent megvettem már mert 'KELL' -
ldave
félisten
válasz
Gamepad kijelzőre fólia nem hülyeség, hisz nem tudod becsukni, mint egy DS-t, nem árt ha van rajt egy kis védelem. Gamepad toknak már nem igazán látom értelmét, ez nem Wiimote, hogy véletlenül beledobd a TV-be.
Gamepad teljesen jó irányító, sokkal könnyebb és kényelmesebb, mint elsőre látszik, bár az aksi nem az erőssége, a töltős tartó csak a töltés kényelmét növeli, a másik, sima tartónak pedig nem tudom mi az értelme. Nekem egy kispárnán pihen a Gamepad, amikor nem használom.
-
boost
veterán
-
horkovy24
senior tag
válasz
fuwiradis #5590 üzenetére
Teljes mértékben igazad van! Amúgy kezd nekem is egyre unszimpatikusabb lenni ez a konzolvilág. Van már egy pár rossz tapasztalatom az üzlettel kapcsolatban. Egyébként én is onnan rendeltem elő a játékot. Viszont én biztos hogy elkezdtem volna ugatni velük mert ha te még akkor rendelted amikor még rendelhető volt akkor igenis teljesítsék a rendelést! De bezzeg akkor nagyon rendesek tudnak lenni mikor ott hagy az ember több 10 ezer forintot. Amikor megvettem ott a Mario and Luigi premium pakk gépemet 84000 forintért meg vettem hozzá egy Remote plus irányítót meg egy Nunchukot még 20000 ezer forintért akkor a seggemet majdnem kinyalták. Ez egyébként tipikus addig jó vagy amíg perkálsz utána már le vagy sz@rva.
-
horkovy24
senior tag
válasz
fuwiradis #4803 üzenetére
Érthető hogy nem akarod megnézni.
Én is hezitáltam rajta de nem bántam meg mert tényleg nem lő le nagy poénokat és most már teljesen biztos vagyok benne hogy a lehető legjobb döntést hoztam meg azzal hogy előrendeltem a Special Edition-t mivel sajnos nekem már a First Print Edition-ból nem jutott. Mindegy ez is jó lesz!
Egyébként azt kívánom hogy legyen ez iránymutató példa a sok idióta fejlesztőcégnek meg embernek akik nem képesek a gépre normálisan fejleszteni meg az előző generációs gépek lebutított gagyi portjait dobálják ki a gépre és azoktól várják a nagy eladásokat meg akik azt állítják hogy a Wii U gyenge. Azért hála a jó égnek hogy az ilyen gyöngyszemekből azért látszik hogy a gépben van ám erő csak ki is kéne használni.
-
boost
veterán
válasz
fuwiradis #4807 üzenetére
Gondolom kaptak ígéretet a N-to"l, hogy mennyit kapnak ebbo"l a nagyonlimitált mennyiségbo"l, és simán lehet, hogy mégse kapnak annyit. Ez elég gyakori tényleg ritka kiadásoknál. Vagy nagyobb cégek több pénzt adnak érte. pl NiNoKuni esetében nagy cégek sem jutottak elég CE változathoz végül. Ezért a feltételes mód.
-
-
Szalontahó
tag
válasz
fuwiradis #4702 üzenetére
Nincs mit!
Nálam a gép választásban (basic/premium) a színe volt a döntő. FEHÉR kellett!
A kiegészítők nem hatottak meg. A tárhely meg könnyen bővíthető.
Nekem nincs sok játékom rá. Még!Ami eddig megvan: New Super Mario Bros U, Mario Kart 8, Legend of Zelda: The Wind Waker HD és a Wii-s Super Mario Galaxy. Mindegyik hibátlan játék, mindenféle elfogultság nélkül. A belsős Wii U fejlesztéseket mind be fogom szerezni, mert megéri. Nekem a Wii U előtt, Nintendo konzolom egy SNES volt. Akkoriban jobban szerettem a Sega Mega Drive-om, mert ott véres volt a Mortal Kombat.
Egyszóval, nem vagyok elvakult fan. Vagy már talán mégis?!
Lehet? Hisz ezzel a kis kütyüvel, visszataláltam az igazi játékélményhez.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
fuwiradis #4688 üzenetére
Itt nincs külön hangkimenet, HDMI-n keresztül megy ki minden. Ha ez nem jó, akkor csak a spéci analóg kimenetet tudod használni, amin gyengébb képjel jön ki, cserébe lesz sztereó hangod mellé. Vagy szerzel egy HDMI-t fogadó A/V erősítőt, ami szétszedi a kép/hang anyagot.
-
ayo
veterán
válasz
fuwiradis #4670 üzenetére
hdmi dvi alakító minőségben pl kérdéses számomra, főleg, hogy milyen fajta monitorod van, mert nem mindegyiken kapsz szép képet hiába hdmi a monitor.
a másik, hogy vagy hdmi-t kötsz a wii u-ra vagy rca-t. kettő együtt nem lehetséges és szerintem ha lehetne, akkor se menne, az hogy itt a hang, ott a kép.
egyszerűbb lenne egy rca-dvi átalakító szerintem.
nekem Dell U2414H monitorom van az pl tökéletes minden szempontból (2x hdmi, 16:9 felbontás), valami hasonlóval lehetne max. Amúgy van egy Asus PW201-es monitorom is, ami pedig extra csatlakozók terén: van rajta rca és component is meg hang kimenet, viszont 16:10-es és jobb a ppi-je. sajnos egyik se tud aszem 480p-nél jobb felbontást és a 16:10-et meg nem szeretik és nagyon csúnya a kép. A Wii még elviselhető volt rajta, de már ott is nagyon látszott, hogy ezt nem erre találták ki.
Én majd inkább egy új TV-t vagy egy új monitort ajánlok, pl.: a Dell-t mert azzal PC-n meg bármely konzolon jobb az élet - ha szeretsz játszani szerintem érdemes elgondolkodni rajta és egyébként munkára is nagyon pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged