Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Jó, jó határeset (nem is töröltem semmit) - te tudod a legjobban, hogy szeretném a N offtopic-ot is élővé tenni, mindig irigykedek az X-Box offtopic-ot olvasva... na jó, nem mindig
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Az off topic mindig nyitva van, nézzetek el oda, kezdünk szétcsúszni.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz Bencus88 #50494 üzenetére
Ilyenek ezek a nők.
Esetleg ha a környékeden vannak videojátékos rendezvények ott is érdemes lehet körülnézni. Minél kisebb rendezvény, annál jobb. Persze ha vannak árusok is.
Felénk most volt Figura és Játekfeszt. Ott is voltak jó vétélek, bár kevés Switch cuccal. Én is inkább a retro miatt mentem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Sirandrish #50492 üzenetére
Látom bejött a link -em.
Bencus88:
Van akinél ez egy életforma. Én a pécsi vásáron néztem körül párszor, de sosem jártam szerencsével. Viszont én nem vagyok nagy piacra járó. Nincs türelmem ilyenekre.Inkább az otthonom kényelméből vadászok időnként.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Általában 8 fele megyek akkor szoktak még kipakolni, meg hatalmas a piac esélyem nincs 1 óra alatt végig nézni. Tényleg nem is ez a cél csak hátha találok valamit
én se láttam sok játékot, de nem is szoktam figyelgetni. Hátha találok valami játékot, plüst, szobrot aztán jól mondod a végen egy jó kolbász, lángos kürtöskalacs bármi -
addikt
válasz Bencus88 #50488 üzenetére
Úgy látom az a piac 4 -kor nyit. Nem biztos, hogy minden árus olyan korán kimegy. Az 5 óra talán esélyesebb, de szerintem 7-8 felé már semmit nem fogsz találni.
Retro konzolos csoportokban is mindig mennek a piacos eredmények az ország minden részéből. Mert ami gaming, jó áron van, vagy baromi ritka, azt már viszik is.
Egyébként Switch játékok ritkábban vannak. Legalábbis elég ritkán látok megosztani, pedig PS -ből és Xbox -ból vannak azért frissebb cuccok is. Azok is inkább/maximum prevgen cuccok.
Persze azért meg lehet próbálni, aztán majd lecsúszik a végén egy piacos lángos.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Próbálok rámenni erre a nintendos témára, kifejezetten ezeket az árukat keresem majd bár nem vagyok annyira jártas a dolgokban.
nyitasra esélytelen, de minden árusnál lapulhat kincs. Úgy is rég voltam egy peogramnak jó lesz, ha találok is valamit az meg szuper -
tag
Ez így van egy időben én is hiéna voltam a keményebb fajtából. Volt, hogy az ember kezéből kivettem amit nem is tudok, hogy mertem megcsinálni. Hajnali 5-kor már egymás lábán tapostunk és vadásztuk a kincseket. A legjobb mindig a lomisok lepedőjén volt.
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
Bencus88
nagyúr
Skacok, vasárnap kimegyek Veszprémbe a lengyel piacra szerencsét próbálni, hátha találok olcsóbban játékokat. Van esély ilyenre? Azért már ott is felvilágosultabbak az emberkék, de megnézem veszteni valóm nincs. A nagyobb játékokat vágom már, árban kb hol van, de ha esetleg kerestek játékokat akkor megnézem aztán akinek kell megvásárolgatom.
-
ldave
félisten
válasz morfondőr #50474 üzenetére
Ennyire távoli témák inkább ide menjenek, köszi: Nintendo tulajok OFF-topicja
A Slime draws near! Command?
-
morfondőr
őstag
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Micsurin
nagyúr
Zelda Oled szerintetek meddig lesz polcon? Mivel 1-2 évig nem hiszem jönne bármi lehet nyáron beújítok egyet a nagyobb egérmozit eltudnám viselni
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz zombei #50466 üzenetére
Én Switch -re nem vettem meg az előző részt sem, így nem tudom milyen.
Meg amúgy eleve furán passzolok ezekhez a verekedős játékokhoz. Nagyon lelkes vagyok, de sosem ment igazán jól. Lehet pont Switch -en kellene kipróbálnom, mert ide legalább van egy fighting stick -em.
-
Gait
csendes tag
Sziasztok nemrég vettem Nintendo switch et.az lenne a kérdésem,hogy valahol meg lehet nézni mennyit játszottam egy játékkal? A főmenűbe lehet valahogy hátteret rakni?
-
Micsurin
nagyúr
Téényleg Ha páromnak vennénk egy Lite-ot akkor betudjuk rá"home"-olni amolyan Xboxosan az én fiókom amin van már egy néhány cucc?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
válasz Farkassacred #50449 üzenetére
En siman. Telefonom oled, megis jol elvagyok a switch lite-al.
-
30z.Samu
félisten
Ez a craft-olgatás nagyon tetszik a ToTK-ban, eskü elkezdett viszketni a tenyerem hogy megvegyem. De még végig kéne vinni a BotW-t.
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
Emlékszem a CSGO-t még békeidőben úgy vettem meg hogy megrendeltem egy webshop-ból. Mint utólag kiderült ez egy szlovák webshop és 2500 ft volt a játék mindennel együtt. Vártam rá kb egy hetet, meghozta a futár a csomagot és kiderült hogy csak egy kód van benne.
Sic Parvis Magna
-
veterán
-
addikt
-
nagyúr
válasz Farkassacred #50444 üzenetére
A fizikai játéknak is 2 oldala van. Ha meg is akarod tartani, akkor switchnél az igen sok pénzt fel fog emészteni. Ha cserélgeted akkor viszont olcsóbban kijöhetsz mint digital vásárlással bárhol, olyan jó a resale value. Mérlegelni kell kinek mi a fontos.
Én nem lebeszélni akarom a switchről a kollégát, csupán megemlítettem, hogy ha a portable gaming a cél és nem kifejetten a nintendo switch játékok miatt akar switchet, akkor van más opció is.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Shade45 #50446 üzenetére
Ami nem 3rd party launcher mind shareelhető, így vettük pl párommal felesben a Hogwartsot
-
Shade45
senior tag
A válaszodból azt szűröm le, hogy az életben nem használtál még Steam-et...
PC-n érhetőek el legolcsóbban a digitális címek, Switch-en az őskori portokat is aranyáron akarják az emberre rásózni; family sharing is van Steam-en, streamelni is tudod a játékokat TV-re, laptopra, mosógépre, bármire, és kismillió egyéb feature, amit a Switch nem tud (khm-khm, mikrofon?, khm...). -
Micsurin
nagyúr
Steam family share, Pc-n amúgy is digitális már évek óta minden még az is amit dobozosan veszel.
-
Farkassacred
őstag
válasz Micsurin #50443 üzenetére
Az sokaknak fájó lehet, a digitális vásár még switchen se túl okos megoldás. Hiányzik a megosztás funkció ami ps-en és boxon már rég jelen van, hogy a rokonokkal és barátaiddal megoszthasd a játékot. A fizikai példányt át lehet adni és persze el is lehet adni..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Farkassacred #50440 üzenetére
Mintha a Switchnek combos lenne
S10 és Iphone 13 mellett se igen látom annyida hátrányát az IPS képernyőnek, hogy az OLED-et a Devk vs Switch témában érjen említeni… Még az Ipad9 is teljesen korrekt vele, tapasztalat az is itt pihen az is.—
Igen digital only.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Farkassacred #50440 üzenetére
Ez így van.
-
nagyúr
válasz patyil #50421 üzenetére
Azt kell eldönteni, hogy portable elmenyre vagysz vagy switch elmenyre. Ha switch jatekok erdekelnek akkor ez a platform lesz a nyerő. Ha csak egy portable gép kellene, akkor én a steam decket is szamitasba vennem. Sokkal combosabb a library, sokkal jobb a teljesítmény, sokkal olcsobb lehet rajta a játék. Viszont nincs zelda, Mario legális módon legalábbis.
-
NyMRooD
őstag
válasz patyil #50421 üzenetére
Ne foglakoz a pletykával, 2 évig vártam a pro miatt, oled lett belőle, azóta eltelt majdnem 2 év, switch pro vagy switch 2 sehol, ha érdekel a mostani játék felhozatal vágj bele, pénzben sokat nem fogsz bukni mert jól tartja az árát a switch.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Rage47
veterán
-
Sanraith
aktív tag
válasz sirarcheer #50431 üzenetére
Ez TotK, ő még a BotW-nál jár. Én úgy emlékszem bányászásból volt benne a legtöbb pénzem, de külön gyűjtögetni sosem indultam el.
-
sirarcheer
senior tag
válasz Parson #50430 üzenetére
Youtube-on találtam egy videót ami szerint tárgyakat lehet duplázni:
Nem tudom működik-e, mert nem próbáltam.
Gondolom ez a leggyorsabb.PSN: sirarcheer
-
Parson
addikt
Jut eszembe, szükségem lenne kb 6000 lóvéra új ruhákra a járkáló guardok elleni védelemhez a BoTW-ben - miket érdemes/nem érdemes eladogatni, vagy hol érdemes keresgélni, hogy ez legyen?
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
zombei
aktív tag
válasz Farkassacred #50427 üzenetére
Az lehet csak még 10 év múlva lesz
Zeldát félretéve én még a Hogwarts Legacy-ra, meg a Gollum-ra leszek kíváncsi. -
Parson
addikt
válasz consono #50426 üzenetére
Egyröl beszélünk, csak más megközelitésben. Olyannyira valóban nem vagyok rajongó, hogy gyüjtöi dolgok is érdekelnének, nekem csak maga a játék kell a kikapcsolódáshoz. De ugyanakkor tény, hogy ha a BoTW nem terjedt volna úgy ahogy, ha teszemazt játékélményben egy xar lenne (feltételes mód), akkor a következö kiadásba (ToTK) fektetett vásárlói bizalom is kisebb és ezzel az eladási számok is alacsonyabbak lennének. Ez szimpla piaci hullámhegy/-völgy effektus így ez nem lehet kérdés. Persze vannak a megszállott gyüjtök, akiknek csak a név számit, mert a gyüjtönek az a fontos, hogy teljes legyen a gyüjtemény (volt hogy én is estem ilyesmi csapdába ~25-30 évvel ezelött), de jellemzöen a nagy átlag nem ilyen gyüjtö.
No de itt ma ünnepnap van, úgyhogy én lépek is most BoTW-zni picit.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #50422 üzenetére
Egyetértek, a Ragnarök sokkal inkább DLC, bár az még kimaradt nekem. Mondjuk az is ugyan ez a recept, mint a Zelda Jött egy kipolírozott megújítása egy régi sorozatnak, amit mindenki imádott, majd jött rá pár évvel később egy "DLC" A RDR2 meg tényleg kvantum ugrás az első részhez képest (azzal még 360-on játszottam), ott simán látszik a generációs (nál nagyobb) különbség. Mondjuk az is igaz, hogy a TOTK is meg a Ragnarök is kijött ugyan azon a platformon, ahol az előzményük, a RDR-re ez nem mondható el.
Mondjuk az is igaz, hogy a game engine-eknél azért volt közben fejlődés, jött egy UE5.x, de azt meg teljes pompájában még nem láttuk. Meg elterjedt a DLSS/FSR, a Steam Decket is az menti meg egy csomó esetben a modern játékoknál. A Switch hardverén én sem várok már fejlődést, engem az is meglep mit ki bírnak préselni ebből a kis masinából.
Parson:én nem beszéltem garanciáról, én csak azt mondtam, hogy így is úgy is sikere lett volna, mert Zelda. Pont úgy mint az iPhone bármennyi. Ez nem a márkanév miatt van, hanem a rajongótábor miatt. Persze lehetne arról értekezni, hogy hogyan alakult ki a rajongótábor (kb. úgy, ahogy vázolod), de az végül is mindegy, az már megvan. Pont a Zeldánál nem kellett semmiféle következő lépcső, mikor 3 nap alatt elment 10 millió belőle. HA két hét múlva tele is lenne (nem lesz) a YT fikázó videókkal, hogy mégsem annyira jó, nem ezt akartuk, bugos, akármi, azon a 10 millión már semmi nem változtat...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Parson
addikt
válasz consono #50417 üzenetére
Nem érted amit irok. Az, hogy 'Consono' az csak egy név, semmi garancia semmire. De ha ezen a néven a piacra hozol egy terméket, akkor ismert lesz a neved. Ha a terméked jó minöségü lesz, akkor elkezdik egyre többen venni az emberek az elsö próbálkozók után, és a neved lesz a hivatkozás a termékre, aminek spec jó a minösége. Egy Márkanév lesz. Ami alatt jó minöséget értenek az emberek. De garancia soha nem lesz a név a termék minöségére (most csak játékélményröl beszélünk, nem alapvetö használhatóságról). A gyártó kihozza az új terméket, bizva abban, hogy tetszeni fog a közönségnek (bizalmát alapozva azon, hogy az elözö is jól kelt el, az új is hoz újdonságokat, ez is jól, vagy sokkal jobban fog elkelni), a közönség meg az elhintett morzsák és föként az elözö kiadott termék(ek) minösége alapján bizalmat szavaz a boltban és megveszi. Aztán az már következö lépcsö, mikor hetek után jön ki a több száz videó és az emberek már tudják, hogy jó a termék, ha milliónyi játékos mondja, hogy jó, és akkor már csak abban biznak hogy nekik is tessen.
Amit te garanciának gondolsz, az csak beléfektetett bizalom, tévesen garanciának nevezve - garancia az, hogy kötelezöen vállalom, hogy vmi jó lesz, mert ha nem, akkor nekem kell javitanom rajta, hogy olyan jó legyen, mint amiben elözetesen megállapodtunk. Itt erröl szó nincs. Sajnos tévesen használt fogalom ez is sokszor, ezért értettük félre egymást.[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz consono #50417 üzenetére
A regebbi Zeldák se rossz játékok, de ami miatt biztosak voltak az emberek, hogy jó helyre kerül a pénzük az bizony a Botw. Motorban/grafikában változást max egy új switch-nél várjunk, bár szerintem felesleges ezen rágódni. Ez úgy jó ahogy van és sokkal kevésbé dlc, mint pl. a Ragnarök, pedig aztán jó játék lett az is. Egyszerűen megállt grafikában az a fejlődés, amit tapasztaltunk 2020 előtt. Amelyik játék folytatással a legtöbbet változott eddig, az szerintem a Rdr 2, az egy csoda volt 2018-ban. De egyébként handheld módban oleden ez Zelda is egy csoda ahogy kinéz, eszméletlen sok a részlet a grafikában.
patyil:
Jövő ilyenkor szerintem még be se fogják jelenteni az új gépet, tehát nyugodtan beruházhatsz egyre ha szeretnél. A dropokat meg meg kell szokni, de a jól optimalizált játékoknál általában semmi gamebreaking nincs a dologban.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
patyil
tag
Sziasztok, szerintetek érdemes most 2023ban oled switchet venni ha a portable élményre vágyom? Ha jól olvastam ugyanaz a hardver hajtja mint a v2-t, ami sok éves már. Nincsenek pletykák egy új erősebb hardverről? TI mennyire tapasztaljátok kevésnek a mostanit frame droppok tekintetében?
-
consono
nagyúr
válasz Parson #50415 üzenetére
Te lehet, hogy elkerülted volna, mert nem vagy rajongó,de a Zelda ugyan úgy fogalom, mint pl. Mario. És pont hogy a név garancia a Zeldánál a minőségre is, elég csak megnézni, mittomén az utolsó 4 Zelda játék pontjait. Szóval az idei goty már a Zelda megjelenési időpontjának megadásával le volt tudva. Szerintem.
Szeretném persze, ha nem lenne igazam és pl. a Starfield akkorát gurítana, hogy letaszítaná a Linkéket a csúcsról, de igazán nem hiszek benne...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Parson
addikt
válasz consono #50414 üzenetére
Egyáltalán nem hiszem. Persze, kell a Zelda név hozzá... de ha a Zelda BoTW-nek nem lett volna akkora sikere, mint amekkora, akkor hiába lenne Zelda az újnak is a neve, óvatosabban nyúlnának a pénztárcájukhoz a vásárlók. Én meg nagy ívben el is kerültem volna. A név max az ismertségre jó, a termékminöségre az nem garancia.
Az elsö heti statisztikák meg nem az új játék minöségéröl szólnak, hanem csak az új játék minöségébe fektetett vásárlói bizalomról / reményröl, amit az elözö rész alapján hoztak meg.
Pl nekem is ha tök ugyanazt a térképet kell újra bejárnom (gyaloglásról van csak szó), akkor csöppet csalódás lesz, de tudom, hogy azért vannak újdonságok így is böven... és nekem így is megfelel. Mert már a sima területbejárás is kikapcsol annyira a változatossága miatt, hogy nekem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Persze, nincs ezzel gond, tényleg jó lett. Mondjuk jó alapra is építkeztek Én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy nincs abban csoda, hogy 4-5 év alatt tudtak egy újabb zseniális játékot kihozni, mert a régire építettek. És nem mondták 2 éve, hogy mikor jön ki, nem szívatták magukat.
Parson: a statisztikák akkor is ezt mutatták volna, ha nem ennyire jó a játék, hisz Zelda Ha csak simán jó akkor is az év játéka lenne...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Parson
addikt
-
consono
nagyúr
Ja, meg az újra felhasználás is látszik, ahogy Samu szokta mondogatni, hogy ez a Zelda egy DLC Jó, biztosan kellett piszmogni a motorral is, de 4-5-6 év "csak" a kontentre legyen is elég!
A Nintendo rutinja abban látszik, hogy nem mondtak a közelmúltig megjelenési dátumot...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ldave
félisten
válasz Parson #50409 üzenetére
És pontosan itt látszik a Nintendo évtizedes tapasztalata. Mennyi játék is jelent meg az utóbbi időben, ahol félkész tech megvalósítás és bugok halmaza volt a végeredmény? Látszik, hogy még a megjelenéskor sem volt teljes a koncepció, nemhogy a fejlesztés során.
A Slime draws near! Command?
-
Parson
addikt
válasz DevilAqua #50408 üzenetére
Ebben nem sok különös van, a termékfejlesztések sok esetben így zajlanak, hogy az adott végleges termék még ki se jött, de már körvonalazódik a következő koncepció és az előtervek. És bizony évekig tart egy jó termék fejlesztése.
-
tag
Sziasztok!
Mostanában elég sok Zeldás videót nézek és feldobott egy elég érdekeset
Szóval megmondom őszintén, hogy ledöbbentem hogy a 2019-es E3-on már ilyen videó volt az új részről:Én ezt a videót most láttam először és talán nekem a megdöbbentő az az egészben, hogy ezelőtt a videó előtt már 1-2 évvel tudhatták, hogy a Breath of the Wild után milyen Zeldát fognak csinálni. Szóval gyakorlatilag az új részen 4-5 évig dolgozhattak ami kemény Talán a Botw megjelenése után pár hónappal már el is kezdték csinálni...
És ebből a videóból látszik a végén, hogy Hyrule kastély elindul felfelé a levegőben. Tehát már akkor 2019-ben tudták, hogy mi lesz a fő témája a játéknak.
[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
veterán
válasz adalbert1 #50406 üzenetére
Sajnos minden terméknél ami kintről érkezik ez benne van a pakliban, főleg ha külön kartonba nem teszik bele! Mondjuk szállítás során biztosan benne van egy külön kartonba, de amikor szortírozzák ezeket, illetve szét osztják az adott országon belül, akkor bizony a legkevésbé sem azzal foglalkozik a raktárban dolgozó Mari néni, hogy éppen hová ütődik neki vagy esik le egy ilyen "valami", mert szerintem fingja sincs a legtöbb ilyen helyen dolgozónak,hogy mik ezek😅 Egyszóval nagyon sok kézen megy keresztül egy ilyen cucc, amire a végfelhasználó megkapja a hőn áhított gyűjtői kiadását, amit valljuk be őszintén szólva, kizárólag őt érdekli, hogy tökéletes makulátlan állapotban kapja meg, és tisztelet a kivételnek, a szállítókat egy cseppet sem
-
adalbert1
veterán
válasz N.YCityBoy #50390 üzenetére
Ennek kicsit örülök, mert eléggé elbizonytalanodtam, és nagyon gondolkoztam a rendelésen.
Az alza cserélte az elég rossz állapotút, de amit cserénél kiadtak, az sem volt sokkal jobb (ugyan olyan látványosan nem volt elválva a ragasztás, cserébe a másik oldalon az aljánál volt egy szakadás is, és az egyik fekete lezáró is elég gyűrödt/szakadt volt).
Így inkább elálltam a vásárlástól, vissza is utalták rendben az árát.Kicsit beszélgettem a reklamációt intéző munkatársukkal, vele arra jutottunk, hogy a Nintendo igazán becsomagolhatná egy átlátszó fóliába még az ilyen gyűjtői kiadásokat (mint a sima dobozos játékokat), akkor talán kevésbé sérülne.
Árleszállítást nem tudtak adni a termékre, illetve azt mondta, hogy ha tudnának is, akkor is kb. ezer forintról lenne szó.Gondolom a szállítók és a raktárban dolgozók sem bánnak ezekkel a termékekkel kesztyűs kézzel, gondolom a nagy részüknek, aki nem ezekben a körökben mozog, egy ugyanolyan doboz lehet, mint egy akármilyen másik árucikké, amit árulnak.
Amit viszont furcsának találok, hogy e-bayen és külföldi youtube videókban azért ennél jobb állapotú külső sleeveket láttam, szóval lehet, hogy csak a mi piacunkra kerülők jártak így, akár a csomagolás, akár a szállítás miatt.
-
MODERÁTOR
Kösziiii # #50401 Norb7 ez a lényeg
Az alábbiak már mindegy is így...
Téma tudnivalóknál:
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik...Erre még érdemes pluszban valamilyen (én üveget tettem) fóliát tenni
"Olvastam az összefoglalóban ...vegyük le,mert ráég." - ez szerintem nincs az összefoglalóban, de ha igen, sürgősen törlendő, mutasd rá légyszíves.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest