- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Viszont annyit írjatok még meg légyszives,hogy lesz e vajon a switch 2-ből vmilyen zeldás gyűjtői kiadás??Ha igen,honnan tudom meg?"
Legegyszerűbb valamelyik hivatalos Nintendo csatornát követni a különböző social media felületeken, ilyen jellegű hírt ott nyomnának folyamatosan.
Javaslatom nekem a Nintendo of America youtube csatornája.Egyébként egyenlőre nincs hír különböző S2 special editionokról.
-
morfondőr
addikt
Switch 1-be MicroSDXC Class10 kártyát kell keresned, minél nagyobb legyen az írás/olvasás sebessége, de nem kell elszállni sem az ultra premium-ok irányába. A Nintendo 60 - 95 MB/sec közötti sebességűt ajánl, amit ezek a kártyák már simán megugranak. Viszont ezt a Switch 2-ben nem fogod majd tudni használni ha később váltanál.
-
Kösziiii # #50401 Norb7 ez a lényeg
Az alábbiak már mindegy is így...
Téma tudnivalóknál:
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik...Erre még érdemes pluszban valamilyen (én üveget tettem) fóliát tenni
"Olvastam az összefoglalóban ...vegyük le,mert ráég." - ez szerintem nincs az összefoglalóban, de ha igen, sürgősen törlendő, mutasd rá légyszíves.
-
dunc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest