- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz
khron78 #34116 üzenetére
Az akksinak az tesz a legjobbat, ha teljes tartományban van használva.
Így semmi baja nem lesz amiatt, hogy néha magától kikapcsol.A WiiU gamepad akksija nálunk sincs közelében sem üzemidőben, van, hogy hónapokat áll úgy. Ekkor még mindig nincs "csontra" merülve. Köszöni évek teltével is jól van. Mikor kell fel töltjük.
Emiatt ne aggódja, ez legyen a legnagyob problémád.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
khron78 #34110 üzenetére
Szia, nekem van normál switch-em meg lite-om is, gyakorlatilag mind a kettő ugyanúgy működik ebből a szempontból. Ha teljesen kikapcsolom (power gomb a tetején 5 mp-ig és power off) akkor gyakorlatilag egyáltalán nem merül. Legalábbis észrevehetetlenül. Kb. 3 hét alatt 1%-ot, de lehet hogy annyit sem.
Én is teljesen ki szoktam őket kapcsolni mert sleep módban zabálják a töltést, egy nap alatt 8-10% simán lemegy. Nem is értem, lehetne takarékosabb ha már sleep mód.
A te esetedben azt tudom elképzelni hogy esetleg kikapcsoláskor félre nyomhattál és power off helyett a sleep módba rakhattad, mert az is elérhető a kikapcsoló menüből, könnyű mellé nyomni.
-
-
ayo
veterán
-
petymek
senior tag
válasz
khron78 #11833 üzenetére
Teljesen egyetértek veled mindenben, az előzőkben írtakkal is. Örülök neki, hogy mások is vannak cső látás nélkül. Sokat eladtak belőle, mégis alig növekszik az érdemi kínálat. Annak az 1100 akármennyi "játéknak" a 95 %-a szemét. A játékon kívüli lehetőség is a semmivel egyenlő.
Az E3 hasonlóan zárult, még az sem érkezik amit korábban beígértek. Más konzolokra jobbnál jobb játékok jönnek.
Várom, mikor a N a Sega sorsára jut. Ez így biztos nem megy sokáig. -
válasz
khron78 #11833 üzenetére
Nem emlékszem, hogy bárkit is kidobtak volna ebből a topicból valaha is. Nem magyarázható mennyiségű játékom van Nintendo konzolokra, mindegyikkel szeretnék játszani, most éppen mégis a Black Ops III-mal játszom a PS4-en...
A wii U gamepad szerintem ez egyik legnagyobb lehetőség a konzoljátékok világában, ami kihasználatlanul maradt -
ayo
veterán
válasz
khron78 #11833 üzenetére
lehet szarozni is, de hogy szarabb a felhozatal mint a Wii U-nál az messze nem igaz. 1 év telt el, jött rendesen first és third party is és bőven lesz még megjelenés a későbbiekben.
Zelda, Mario mellett azért bőven van még játék, lásd fentebb a képet is, az megint más, ha neked más az ízlésed, de bőven van és lesz minőségi Switch only cím.
Sokaknak amúgy a Zelda és a Mario is egy rókabőr, szóval ilyenbe inkább nem mennék bele, ez tényleg olyan dolog hogy kinek mi.Wii U gamepad szerintem óriási fail volt ezernyi okból, a Switch joy-conja se a legjobb, de ott legalább a hordozhatóság és a multi sokat dob, U-nál nem sok pozitívumot tudtam felhozni. Amúgy a Pro kontroller meg a GameCube kontroller a legjobb sztem Nintendón.
Wii U-n nekem 28 játékomban és talán még 1-et fogok venni, de ezzel tényleg mindenem megvan a rendszerre. Switch-en jelenleg 15 játékom van és 25-öt jelöltem be, amit meg szeretnék venni.
-
djozsi
senior tag
válasz
khron78 #11833 üzenetére
Persze, hogy jobb volt a Wii U launch felhozatal, hisz arra volt CoD!
Amúgy attól még, mert valaki nem ért veled egyet és az 1100+ játékból (najó, legyünk korrektek, még csak 800+ jelent meg) talál bőven kedvére valót és inkább küzd a backloggal, mint a játékhiánnyal még egyáltalán nem jelenti azt, hogy fan, egyszerűen csak a játékok egy szélesebb köre érdekli, mint téged.
Értjük és tudomásul vesszük, hogy szerinted összesen másfél értékelhető játék van a gépre, egyszerűen csak homlokegyenest mást a véleményünk, ennyi. -
TomBennet
tag
válasz
khron78 #11648 üzenetére
Ha a nintendo játékokat kártyásan veszed és csak az indieket esopban akkor egy 64GB-s kártya is bőven elég.
Ha mindent elektronikusan veszel meg, akkor érdenmes csak nagyobban gondolkodni.
Mentések, DLC-k nem sok helyet foglalnak. (~1-2 GB játékonként)
Nekem most 18 játék van a gépen és nincs még félig sem a 64-es kártya (35 GB szabad) A rendszermemória töküres.
Mentett screenshot van még vagy 2000 db, videó 141, ezek összesen 3GB -
Mr Bond 007
őstag
válasz
khron78 #11648 üzenetére
Sd kártyára csak játék kerül. Mentések a gépen maradnak. Hogy mekkora kell az attól is függ hogy mennyi játékot akarsz egyszerre rajta tárolni. Ha csak kártyás játékokkal játszol akkor bőven elég egy 32-es is, a dlc-knek meg a patcheknek. Ha viszont mindent le akarsz tölteni akkor 64-128Gb alá nem nagyon van értelme menni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
khron78 #11648 üzenetére
- Minél nagyobbat.
- Játékok (ezek mérete játéktól függ), illetve ha úgy állítod be, akkor a képernyőmentések és a felvett játékmenet-videók.
- 720p felbontású mind a videó, mind a kép. Egy kép általában nincs 1 MB, videóból pedig 30 mp kerül rögzítésre, ez olyan 18-20 MB általában.
- Jó tudni, hogy ha SD kártyát raksz a gépbe, akkor oda fog a rendszer mindent telepíteni addig, amíg van ott szabad hely.
- A játékmentések a belső memóriában vannak, onnan nem lehet őket lemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest