Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Van valami infó arról, hogy a 2019-ben megjeleni új Switch modell milyen újdonságokat tartalmaz majd? Vagy az új gép az csak pletyka?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LeventeV
őstag
Sziasztok.
Van valami eselye annak, hogy a Mario Maker is kapjon egy Deluxe kiadast Switchre? -
umbibumbi1
tag
sziasztok.látom itt mindenki elég nagy guru meg van itt mindenféle megoldás.nekem van steam controllerem,azt össze tudom berhelni a switchel?csak mert eléggé meguntam a hülye joy-conok folyamatos meghibásodását.nekem állandóan beragad valamelyik irányba vagy ilyesmi.a GP számomra a világ másik vége (na jó,csak a város teljesen átellenes oldala) és naaaaaaaaaagyon sokat kell várni állandóan.
bevallom én nagyon szeretem a joy-conokat,mert nagyon kézre állnak,sőt a fiaimnak is sokkal jobb,de ennyit már nem ér,pedig szerintem nagyon innovatív megoldások vannak benne,csak épp az árát túltolták és ehhez képest legalább nem is strapabíró...ez is valami

-
torik
senior tag
Köszi a válaszokat, az 8bitdo adapter már itt figyel, csak lusta voltam még foglalkozni vele
Zeldázáshoz jó az alap joycon is, de egy MHGU-hoz már talán kelleni fog egy komolyabb controller
aztán kiderül. -
torik
senior tag
Ha pro controller helyett csak simán dualshock 4et használok, az úgy oké?
működik rendesen gyro-val mindenestül vagy ad valami switch specifikus extrát a pro amiért megéri beruházni rá? -
Bazsi1987
őstag
Isaac-et érdemes megvenni most akciósan ha imádtam az enter the gundeont?😉
-
djozsi
senior tag
Ez a link lesz a nyerő, 94 demó ABC sorrendben.
-
tl-x
addikt
Hol tudom megnézni milyen demok vannak? Nincs még meg a gépem. Ha a gép meglesz akkor demokat próbálnék ki aztán vennék játékot.
-
tl-x
addikt
Megrendeltem a gépet! 3-4 munkanap. Játékot, tokot és fóliát kell addig szereznem hozzá.

-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a használt konzolok értéktartásával?
Gyakorlatilag a megjelenése óta pályázok egy Switchre, de mivel van itthon egy XOneS, így nagyon nagy az esélye, hogy kipróbálás után rövid időn belül rájönnék, hogy fölöslegesen vettem meg...Bár, ha jól látom, hogy 100 körül mozog a konzol új kora óta (lehet, hogy tévedek), ha már bundle, játékkal, bármivel, akkor 110-120k. A használtak meg minimum 80-ért mennek, tehát igazából végülis lehet, hogy tényleg nem nagy kockázatról beszélünk, egy próbát megérhet akkor a dolog, ugye?
Vagyis ha veszek egy 120 ezres új gépet, azt 2-3 hét után, miután kipróbáltam és esetleg mégsem köt majd le (amire így látatlanban 80% az esély), akkor jó esetben milyen értékvesztéssel kell számolnom saccra?Köszi bármi tippet!
-
djozsi
senior tag
És egy kis pletyka, novemberre rögtön 2 Nintendo Directről is pletykálnak jelenleg. Egy Smash direct mindenképp várható, hisz még van egy mód, amit nem jelentettek be, de állítólag lesz egy általános, a múltkorihoz hasonló Direct a jövő év eleji felhozatalra fókuszálva.
Ezen kívül szinte biztos, hogy tartalékolni fognak valami bejelentést vagy trailert a The Game Awardsra, ami nálunk december 7-én hajnalban lesz, az előzőn jelentették be a Bayonetta bundle-t és a folytatást. Azt tippelik, hogy az új részhez kapunk egy trailert vagy a Metroid Prime-ból fognak mutatni valamit. -
djozsi
senior tag
Ha már ritmusok, pár napja felkerült a Super Smash Bros. Ultimate menü témája, ami a main theme feldolgozása. Itt találjátok.
Szemfülesek észrevehetik, hogy a korábbi Smash részek dallamai is bele vannak fűzve, igazi tisztelgés a széria előtt.
-
ayo
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
csomó ritmusos játék van és szerencsére kevés nyugati, de szerintem neki a nyugati a klasszikus

-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Majd egyszer biztosan jövök, de a Switchen szigorúan úgy játszok, hogy csak akkor kezdek bele/veszek új játékot (a nagy akción kívül), ha végig vittem az aktuálisat. Jelenleg éppen a Zelda első Divine Beastjét nyomtam le, szóval még később fogok a DS-be kezdeni.
Egyébként három hét után azt kell hogy mondjam, hogy nem bántam meg a gép beszerzését. A Zelda miatt előbb utóbb mindenképp a kezeim közé akadt volna egy, de végül az adta meg a végső lökést, hogy barátnőm Mario Kartozni szeretett volna. Az a játék fixen meg is maradt, gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne vennénk elő pár verseny erejéig. Mellette a Zelda most a fix pont, de van még egy két játék, amivel erősen szemezek. Viszont tényleg hiányolom a ritmus játékokat, már csak azért is, mert elég lenne egy fröccsentett műanyag keret a GH-hoz, amibe bele lehet pattintani a joyconokat, és rögtön lenne egy gitárunk, nem úgy, mint a többi platformon, ahol az egy extra kontroller. Tudom, hogy tíz évvel ezelőtt volt nagy divat az ilyesmi, de nem bánnám, ha ide is kijönne.
Multiplayer játékban van valami különösen ajánlott? A Fortnite-tal most barátkozok, egész jól megy, de ha jól láttam, csak a Splatoon 2 az, ami klasszikusabb vonalat (TDM) képvisel?
-
Adam_Shepard
addikt
Nem jön senki dark soulsozni? Megvan a Lordvessel es mostmar tudok teleportalni.
-
válasz
szildavid90
üzenetére
Összefoglaló: Digitálisan vásárolt tartalom árának visszaigénylése
Angolul van még, ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan
-
nxswitch
senior tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Sajnos digitálisan nincs.
-
szildavid90
aktív tag
Van ra mod, hogy visszakerjem egy jatek arat, ha mar megvasaroltam?
-
igorguzmov
tag
Megnéztem az összefoglalóba az Ayo féle videót az account kreálásról külön régiókba. Viszont ha régiófüggetlenül lehet játékot vásárolni akkor elég csak átváltani a régiót. Ma megyek a gépért az accountot már megcsináltam pcn, viszont hiába állítom át a regiót mindig visszarakja valamiért magyarra. Hogy is kellene ezt átállítani pc-n? Illetve pc-n honlapon is tudok vásárolni nem csak a switchen keresztül. Huh egy kicsit belebonyolódtam , remélem azért érthető mit akarok kérdezni. Köszönöm a segítséget.
-
torik
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Az utóbbi áll közelebb a valósághoz, de a teljes igazság az hogy ha nem rongyolsz be ész nélkül sehová akkor különösebb problémát nem kellene hogy okozzon a játék

-
maszekember
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A nehézség csak baromság, ezzel nem szabad foglalkozni. A jàték lényege a világ illetve annak felfedezése és története (maga a DS 1 megalkotója nyilatkozta ezt többször is). Iszonyatosan depresszív, világvége hangulatot áraszt az elejétôl végéig, de cutscenek nélkül teszi mindezt gameplay útján. Nagyon üdítô tud lenni az AC, Fo meg egyéb triple A sz@r után egy valóban megtervezett és ihletett játék, ajánlom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warframe stream (Pörgessetek bele, 10:19-nél látható rövid ideig a Switch kiadás)
-
djozsi
senior tag
Railshooter a Gal*gun 2 jut eszembe, de eléggé nem az én világom az a cucc...

Guitar Hero alatt mit értesz? Mert ha egyszerűen ritmusjátékot, akkor abból van több jó is a gépre, a Deemo, Thumper mindenképp kiemelendő, de említést érdemel még a Voez, Crypt of the NecroDancer, esetleg a Super Beat Sports.
A most megjelent Super Mario Partyban van egy külön ritmusjáték-mód is, elég mókás, talán olyan 8-10 minijátékot tartalmaz.
És persze kicsit távolabbi rokon, de a Just Dance is ide sorolható. -
Én minden Steam játékom floppyra másolom. Elvek...

A Switchre van valamilyen railshooter? Illetve Guitar Hero szerű játék esetleg? Én semmit sem találtam...
-
djozsi
senior tag
válasz
igorguzmov
üzenetére
Mondjuk Steamen nincs is választásod...

-
ayo
veterán
válasz
igorguzmov
üzenetére
az adott játékból kell csak kilépni
-
djozsi
senior tag
válasz
igorguzmov
üzenetére
Olyan értelemben "maradi" vagy, hogy a trend egyértelműen a digitális játékok felé mutat, évről évre nő az arányuk a teljes játékeladás tekintetében, szóval ez a jövő, de abban egyerértek, hogy egy ilyen tematizált verziót eleve a külsőség miatt vesz az ember, az pedig egy dobozos játéknak van csak, egy letöltőkódnak nincs, max ha szép papírra nyomtatják...

Egyébként nagyon sok múlik a felhasználói szokásokon, nálunk például nagyon sűrűn váltogatjuk a játékot, amivel épp játszunk, van, hogy összeülünk játszani és 2 óra altt 4-5 játékra is váltunk és elég gyűlöletes lenne minden alkalommal kártyát cserélni a gépben, szóval én kifejezetten örülnék a digitális kódnak ilyen esetben, de másoknál nyilván más a szempont.
-
g@bo
nagyúr
válasz
igorguzmov
üzenetére
tuti nem venném meg letöltőkóddal. fizikai pld kell, pont. az gyűjthető eladható. a többi nyűg.
-
ayo
veterán
válasz
igorguzmov
üzenetére
már jó ideje ilyen gyengék ezek a pakkok, ha megnézed az egy szürke gép 2 matricával és 1 tokkal és nem több. máshol se jobb a helyzet, valahol már a játékokat is kiszedik belőle, csak papírt veszel kb.
-
igorguzmov
tag
Nézeggettem a nov 2-án megjelenő diablo bundlet géppel eggyütt, de azt írják csak a letöltő kódot tartalmazza. Csak én vagyok maradi vagy tényleg illene egy ilyenbe fizikai példányt is tenni a játékból. Pedig nekem ez most az ideális lett volna.....
-
válasz
DudeMate
üzenetére
Lehet, de nem igazán valószínű...
"The truth is, we’ll never know whether or not Red Dead Redemption 2 could find its way onto Switch. Without an official word from Rockstar, no one could ever know. There is a market for the more “mature” games on Switch, but the graphics may simply be too intense for the hybrid machine to handle. A port of Red Dead Redemption could well happen, however. Keep those fingers crossed." -
DudeMate
csendes újonc
válasz
Scholes9
üzenetére
Kicsit lemaradtam ez ügyben. Most akkor megjelenik az RDR2 switch-re, vagy nem? Utolsó infom szerint, amit erről olvastam neten az volt, hogy csak ps és xbox... Meg persze akkor már pc-re miért ne portolnák át, ha switch-re meg igen?... Van link, vagy biztos forrás a switch-es megjelenésről??
-
woros
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Lehet funky modba jatszottal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ayo
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
100%-ra megvolt a régi meg az új is? szerintem új sokkal nehezebb lett a hosszú pályák miatt, DKC 1 nagyon könnyű 2-3 már keményebb dió, főleg a 3 sok kicsi titkosai miatt, de azért teljesíthetőbbek voltak nekem, mint az új részek.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Csak annyira nehéz szerintem, mint egy klasszikus Mario, szerintem baromira el van túlozva a mémgyár DS ügyileg. Csak azért halsz meg mert nem tudod hogy mi következik, és simán csak rákényszerít hogy halj meg. Ha viszont ezeket egyszer megismered - azaz meghalsz, akkor onnantól már gyerekjáték az egész, ellenben a két DKC játék szerintem ezerszer nehezebb maxolni, mint egy DS-t végigtolni

Ha igazán nehéz lenne, akkor másodjára már nem menne rajta senki lazán backstab kombóval az összes ellenfelet.
Nekem DS után pl Nioh inkább szórakoztató volt mint nehéz. Volt benne persze abba is kihívás, de ez tényleg olyan, mintha Mario vagy mondjuk az új Donkey Kongok 100% kipörgetése után Raymant kellett volna nyomni
-
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én 30 perc után letöröltem a Bloodbornet és a Nioht is, túl rövid az élet a soulsborne játékokhoz...szóval..

-
djozsi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A Dark Souls nehéz játék, de fontos, hogy szinte minden halálnál csak magad okolhatod, világos, hogy miért haltál meg, mit kell következőre jobban, figyelmesebben csinálnod. Sok türelem kell hozzá, de nagy a jutalom, a sikerélmény 1-1 nagyon nehéz boss legyűrése után.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Utóbbi. Nem csak a kihívástól vannak elszokva hanem türelmük sincs. A DSban sokszor meghalsz, nagyon sokszor. De ez is hozzátartozik a játékhoz. Sok türelem és gyakorlás kell. Párszáz órát bele kell ölni.

-
válasz
bb.bocs
üzenetére
eShop-ban vagy weboldalon az account-odon.
Auto-renewal settings can be adjusted on the Nintendo Switch eShop or through your profile on http://accounts.nintendo.com. Adjusting the information in one place will also change it in the other.
Do you want to adjust the settings through the Nintendo Switch eShop or the website?
Nintendo Switch eShop
Select "Nintendo eShop" on the HOME Menu to launch the Nintendo eShop.
Select the account you want to use.
Tap the picture of your icon in the upper-right corner to access your Account Information.
Highlight "Your Subscriptions" on the left side of the screen.
The following options are available:
To turn off auto-renewal - select "Turn Off Automatic Renewal" for the appropriate Nintendo Switch Online membership or subscription. Once auto-renewal is turned off, it cannot be turned on again.
To change your payment method - Select "Change" in the "Automatic Renewal Payment Method" area. Choose from "Credit Card," "PayPal," or "Available Funds" and follow the onscreen directions to update your payment method.http://accounts.nintendo.com
Visit http://accounts.nintendo.com and sign in to your Nintendo Account to access your account settings.
Select "Shop Menu."
Select "Your Subscriptions."
The following options are available:
To turn off auto-renewal - select "Turn Off Automatic Renewal" for the appropriate Nintendo Switch Online membership or subscription. Once auto-renewal is turned off, it cannot be turned on again.
To change your payment method - Select "Change" in the "Automatic Renewal Payment Method" area. Choose from "Credit Card," "PayPal," or "Available Funds" and follow the onscreen directions to update your payment method. -
bb.bocs
őstag
ha beaktiváltam a 7 nap próbát, hol is tudom kikapcsolni hogy meghosszabbítsa és lenyúlja a zsémet?
köszönöm. -
bb.bocs
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
nemek mis van a kis analóg kupak mindegyiken, a joyconon is meg azon még védő is, meg magán a gépen is (bár úgy nem fér bele a dokkolóba..) de a pron csak analóg védő van még. azért kérdeztem itthonit, mert most nem opció a kártyás vásárlás. + üvegfólia természetesen.
közben a kikapcsolásra rágyüttem:
[link] -
bb.bocs
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
én most vettem pro kontroller, nem sokat használtam még, de ha a switch is ilyen minőségi érzést adna hát az nem lenne semmit. a kontroller az összevan rakva elég szépen. (te használsz rá védőt? ha igen Magyarországon hol lehet venni?) a kontroller ha nem talál jelt akkor kikapcsol? hogy lehet kikapcsolni egyáltalán?
) lírás nem szeretek olvasni 
-
torik
senior tag
Megérkezett az 8bitdo usb adapter, próbáltam rákeresni hogy kell párosítani a switch-el docked módban a joyconokkal de annyi különféle controllert meg egyebeket kihoz hogy egyszerűen nem találom melyik kell
valaki tud dobni egy linket?
végtelenül hálás lennék 
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm, igen, a Zelda-t ki is felejtettem a felsorolásból, listán van!
A többire ránézek, bár a Mario Party-t a múltkor néztem és az annyira nem jött be, csomó minigame gyűjteménye, ahogy néztem.koncsik: köszi, szerintem megszokom majd, nem akarnám külső kontrollerrel használni, mert akkor oda a handheld-élmény.
-
scyllafren
senior tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Ha Nintendo-fan vagy, akkor kotelezo darab a Zelda: Breath of the Wild. Most vettem meg a Starlink: Battle of Atlas-t, mar latom, hogy ezzel is el leszek egy jo darabig

Ha partijatek erdekel, akkor 1-2-Switch, vagy a friss Mario Party, multiplayernek Splatoon... es meg sorolhatnam.
Nekem is pont olyan tokom van, csak Zelda etchinggel, UK Nintendo boltbol.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
A múlt hétvégén én is csatlakoztam a táborhoz egy sima, szürke joycon-os kiadású géppel.
Régóta vagyok Nintendo-s, kizárólag a handheld-jeiket gyűjtöttem, az első gameboy-tól a 3DS XL-ig a legtöbbet összeszedtem (már felnőtt fejjel, mert gyerekként nem kaphattam meg anno megjelenéskor a '90-es évek elején), az asztali gépeik közül viszont csak a SNES Mini díszeleg a TV alatt, azon viszont minden elfut, ami számomra fontos a cég hőskorbeli felhozatalából és mondjuk nincs a 3DS-re. Épp ezért a Switch is a handheld mivolta miatt érdekelt, a dokkolási képesség annyira nem mozgat, jópofa, de a TV-n való játékhoz ott a PS4, a mostani Nintendo exkluzívok meg nekem pont jók a Switch saját kijelzőjén, alapvetően kézben szeretem fogni a Nintendo konzoljait.
Rákötve a témára: egyelőre csak az ingyenes demo-kat töltöttem az eShop-ból az egy hetes próba-előfizetéssel, illetve a Doom-ot vettem meg kártyásan, mivel az a PS4-en iszonyatosan bejött, nagy rajongója vagyok az id FPS-címeinek, így erre a platformra is be szeretném gyűjteni tőlük, amit lehet. Meglepő, hogy milyen részletességben fut a Switch-en ez a bivaly szoftver és bár a PS4-es 60 FPS-t visszafogták 30-ra ezen a platformon, még így is rendkívül élvezetes.
Viszont: ennek kapcsán nem mondanám, hogy handheld-módban nem melegszik annyira a gép. Ezek szerint Te eddig csak kisebb erőforrás-igényű játékot toltál rajta, mert a Doom-ban némelyik izmosabb hent alatt bizony maximális fokozatra kapcsol a ventillátor a gépben és kéményként ontja magából a hőt felül. Egyáltalán nem zavaró, mert a ventillátor hangja (legalábbis most még, újkorában) alig észlelhető, pláne, ha a játék hangja elnyomja, de azért szögezzük le, hogy bizony handheld-módban is tudja ez tolni a hőt. Aztán ha idle-be kerül (mert mondjuk elpatkol a karakter és jön a töltőképernyő), akkor kb. 10 másodperc után szépen vissza is veszi a fordulatszámot a ventillátortól és érezhetően kevésbé meleg is áramlik kifelé a gépből. Remélem azért bírni fogja ezeket az ingadozásokat és nem járunk úgy, mint az előző PS/Xbox generációval, ahol sorra hullottak el a gépek a CPU/GPU lábak alaplaptól való elválása okán.
A joycon-okat viszont még szokni kell: elég komoly konzolos múltam van, 10+ éve játszok kontrollerrel, PS-en kis túlzással csukott szemmel, hátraszaltóból nyomom a headshot-okat a legtöbb FPS-multiban, de itt már vagy ötvenedjére járok a Doom beállítások menüjében és próbálom finomhangolni a kontroller érzékenységét, illetve a motion smooting-ot, de nagyon nehezen találom az optimális értéket. PS4-en kb. másodszorra megvolt a megfelelő beállítás, itt nagyon nem találom és úgy sem sokkal jobb a helyzet, ha a joycon-okat ráteszem a grip-re és klasszik-kontrollerként használom őket.
Alapvetően nagyon boldog vagyok a géppel, nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon szofisztikált, minőségi darab benyomását kelti. Az akku-üzemidő lehetne jobb, Doom alatt szerintem max. 3 óra körüli időtartamot tud menni 100%-ról 5%-ra apasztva a töltöttséget, de mondjuk ez tényleg hardvergyilkos szoftver, nem gondolom, hogy a legtöbb cím ennyire igénybe venné a gépet.
Egy tök jó tokot vettem a géphez: Game Traveler - Deluxe Travel Case, hivatalosan a Nintendo által licenszelt termék. Masszív, belül viszont prímán design-olt és finom szövettel borított, tele kártyatartóval. Media Markt-ban valami 5 eFt volt.
Még tervezek egy fóliát rádobni a kijelzőre, bár dokkban annyira nem tervezem használni, de az ördög nem alszik. Mobile Outfitters-ék fóliáznák full body-ban is, illetve csak a kijelzőt is kérés szerint, de annyit sokallok érte (csak a kijelző lenne 8 eFt, full body kb. 15 eFt), inkább felteszek egy hivatalos Nintendo fóliát csak a kijelzőre, az ahogy néztem úgy 3 eFt körül mozog. Van esetleg ajánlott márka/típus?A következőkben ráfekszem az exkluzívokra: Mario Odyssey, illetve a Donky Kong Country: Tropical Freeze nagyon érdekel, mert imádom a cég platformereit. Ha van még hasonló, adhattok ötletet!

-
bladex73
aktív tag
Tudnátok ajánlani NS hez dokkoló állomást ami olcsóbb mint a eredeti gyári, de teljesen jó? Kéne még egy dokkoló a NS hez, de baromi drága a gyári. Olyan kell, ami TV-re köthető.
-
gainwardgs
veterán
válasz
igorguzmov
üzenetére
-
igorguzmov
tag
Köszönöm szépen a tapasztalatokat a hűtésről.
Még egy kérdésem lenne. Üvegfóliát milyet érdemed rárakni.
Köszönöm szépen -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
wtf????

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Zeldázáshoz jó az alap joycon is, de egy MHGU-hoz már talán kelleni fog egy komolyabb controller
aztán kiderül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sirandrish