Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fuddle

    újonc

    Sziasztok!
    Erősen gondolkodom egy switch vásárlásán, de előbb tanácsot szeretnék kérni. Elnézést a dologért, biztos kiderülne ez meg az a 14000 hozzászólásból, de talán így egyszerűbb :) Az elmúlt kb 4 évben kezdtem el foglalkozni a kézi konzolokkal, psp, ds lite, majd ps vita volt a sorrend. Azért esett rájuk a választásom, mert sokat utaztam és éltem különböző országokban, de sehol sem annyit, hogy pl vegyek egy tv-t és egy asztali konzolt, mindig az volt a lényeg hogy mobil maradjak, elférjek abban a táskában amivel érkeztem. Nem útközben játszom, hanem otthon, ágyban, kanapén, dohányzás közben az udvaron stb stb.
    Tehát a lényeg, kézi konzolként használnám a switchet, de értelemszerűen kb folyamatos töltési lehetőség mellett, otthon. Megéri?
    Értem ez alatt azt is, hogy mennyiben von le pl egy zelda értékéből az, hogy nem nagyképernyőn élvezem, hanem elképzelhető hogy sose fogom úgy kipróbálni? És mielőtt egy 2ds-t vagy 3ds-t ajánlana valaki, az volt a terv, de túl régóta játszom 5-10 éves nem pont aktuális, vagy nem épp modern játékokkal és a switch-ben pont ez csábított, hogy pl a legújabb nba játékot is kipróbálhatom ha épp ahhoz van kedvem.
    Köszi előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák