Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
őstag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni, játékvásárlás miatt.
A 3 kiszemelt:Dragon Ball FighterZ
PRO: hordozható Dragon ball
ebédszünetben munkatársakkal tudnánk játszani
CON: már PS4re megvan, viszont az nem hordozhatóSplatoon 2
PRO: érdekesnek Nintendo exkluzív
CON: nincs Nintendo Online előfizetésem, így csak a single részét tudnám játszaniDonkey Kong
PRO: exkluzív 2D platformer
CON: egy fokkal kevésbbé érdekel mint az első két említett játékTi mit gondoltok?
-
válasz
dezs520
üzenetére
Én igazából nem állítottam be semmilyen korhatárt, elég, ha látom mivel és MENNYIT játszanak, aztán eldöntöm, megfelel-e nekik. Eléggé tiszteletben tartják a korhatárokat (legalábbis a Switch-en, PS4-ről ne beszéljünk, de azzal nem játszhatnak nélkülem), "majdnem 10" és "elmúlt 12" évesek (Most főleg Fortnite-oznak).
-
válasz
dezs520
üzenetére
Itt egy kis video, nagyon vicces.
Ez step by step magyarázat.
FAQ
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ezek a beállítások a gépre vonatkoznak, minden usert-t érint.
Ha azt akarod monitorozni, ki mennyit, mivel játszik, külön-külön user-ként kell játszaniuk.
Arra nem emlékszem, hogy Nintendo Account-ot is csináltam-e nekik, de szerintem nem - de mint fővezérnek, neked kell, hogy legyen Nintedo Account-od, különben nem is tudod használni az app-ot. -
dezs520
senior tag
Sziasztok,lehet buta kérdés,de...
Vettem a gyerekeknek egy switch-et.
Láttam van a storban (appstore) letölthető alkalmazás ugymond a gyerekek monitorozására,ki mennyit játszik,mennyit játszhat stb...
Azonban ennek az alkalmazásnak a használatához,be kell jelentkezni...és most jön a buta kérdés...
A gyerekek adataival csináljak nintendo id-t ,vagy a sajátommal?,hogy utánna tudjam ezt a programot használni -
Seprioth
csendes tag
Srácok, 4k tv-én milyen a Wii U képminősége sokkal pixelesebb mint full hd -én vagy nincs nagy különbség?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Engem igen, de tudod csesződjön meg ez a tetű Nntendo, mert ide nem szállít Solaire Amiibot. Ha ezt tudom, és nem szivatnak rommá, hogy az utolsó előti nap szólnak, hogy ja bocsi te hülye, nem kapunk Amiibot, akkor már máshonnan rendeltem volna meg. Most marad a bamco-s 36 eurós vagy az Ebayes szintén (ha már azóta nem drágábban vannak kilistázva) árak. Vérlázító, ezzel a joycon javítás baszakodással együtt, amit a Nintendo művel itthon. Ez lesz/ volt/ akármi az utolsó itthoni játékvásárlásom. És, ja nagy SOuls- fan vagyok és ez most eléggé elszarta a szájízemet, hogy SEHOL nem lesz kapható.
-
Mr Bond 007
őstag
Értem! Köszi!
-
Norb79
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Ha egyedül játszol akkor is csak 1 joycont hagy használni.

-
woros
őstag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Elég a bal és a jobb.
-
Bazsi1987
őstag
Mario party-hoz kell 4 ember hogy élvezhető legyen vagy elég 2 ember is?😊
-
mike1334
veterán
Lehet hülye kérdés, de van switchen kék fény szűrő?
-
Norb79
addikt
válasz
igorguzmov
üzenetére
Majdnem mindig handheld, és nem melegszik annyira, mint azok a telefonok amikkel játszani szoktam, szerintem teljesen jó a hűtés és hangosnak se mondanám.
-
bads1: sajnos nekem nincs tapasztalatom...
Holnapi Dark Souls megjelenés már nem izgat senkit?

-
bads1
aktív tag
Ha handheld módban használom a konzolt főleg hogy javasolt a töltése? Sima usb-c telefontöltő megfelel?
Egy Dell U2412M monitorom van hdmi csatoló nélkül. Displayport - hdmi átalakítóval menne vajon dokkolt módban vagy ne is próbálkozzam?
-
gainwardgs
veterán
válasz
igorguzmov
üzenetére
Hangosnak nem mondanám.
Távozó levegő hőfoka max 54 fok volt, amit mértem dokkolt állapotban -
ayo
veterán
Átlagos címeknél szerintem is rendben van, a játék hangosabb mint a venti és nincs semmi komolyabb hő, kezednél se zavarja, mert jó az elvezetés.
Viszont egy Fortnite v Paladins játékkal pl. szerintem 100%-on megy a venti és sokat is fogyasztanak, de biztos van még hasonló, ami rendesen terheli a gépet. -
Youri
veterán
válasz
igorguzmov
üzenetére
Egyszer hallottam a hangját, mondjuk akkor dokkolva volt, és a legdurvább melegben több órás Splatoon 2 session után hallottam, hogy zümmög valami.
-
djozsi
senior tag
válasz
igorguzmov
üzenetére
A hűtés dinamikusan van megoldva, handheldben nagyon halk, docked módban azért tud hangosabb is lenni.
A gép szinte egyáltalán nem melegszik pont az aktív hűtésnek köszönhetően. Nem szoktam tapogatni, lehet, hogy van olyan pontja, ami melegszik, ezt majd valaki megmondja, de ahogy fogod normális esetben úgy semmiféle melegedést nem érzékelsz. A ventillátor kivezetőjénél lehet érezni, ahogy távozik a meleg levegő, ha oda tartod a kezed. -
igorguzmov
tag
Sziasztok
Elgondolkodtam egy switch vásárlásán.
Tudom, hogy szubjektív, de ti mennyire gondoljátok hangosnak a masina hűtését illetve mennyire melegszik kézikonzolként használva?
Köszönöm szépen.
Nem baj ha több ember is leírja a véleményét. -
ooooobi
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Viszont a digitális verzióban több a tartalom mint a starter packokban. Amúgy szerintem jobb mount nélkül játszani, jó dolog ez a gyorsan cseréljünk fegyvert, de menüböl ugyan úgy megoldható, ha nem gyorsabban. föleg ha hajót meg kapitányt is cserélsz. Plusz nagy kezüeknek csak zavaró ha ott a hajó.
Physical Starter:
-Ships: Arwing, Zenith
-Pilots: Fox, Mason
-Weapons: Flamethrower (Heat),Frost Barrage (Cold),Shredder (Kinetic, Digital on Switch)Digital Starter:
-Ships: Arwing, Zenith, Pulse, Lance, Neptune
-Pilots: Fox,Mason, Chase, Levi, Razor, Hunter, Kharl,
-Weapons: Flamethrower (Heat), Frost Barrage (Cold), Shredder (Kinetic), Levitator (Stasis), Volcano (Heat), Imploder (Gravity), Iron Fist (Kinetic), Freeze Ray Mk.2 (Cold), Crusher (Gravity), Shredder Mk.2 (Kinetic), Shockwave (Kinetic), Gauss Gun Mk. 2 (Kinetic)Peat
:Szerintem a használt piacot kell majd nézegetned. Redditen pl sokan úgy veszik, hogy switch starter pack, plusz megveszik online a legdrágábbat (Digital Delux), hogy meg legyen minden játékbeli tartalmuk. Aztán meg az alap kártyát eladják az fizikai extrákat meg kiteszik a polcra.
Amúgy egész türhetö pontokat osztogatnak neki. Viszont mindenki kiemeli, hogy a küldetések kicsit repetitivek idövel, meg nem sok értelme van többször újrajátszani mert nincs különbség attól hogy más karaktert választ az ember az elején. Esetleg a nehézségi szint emeléssel lehet játszani amiböl négy van. Èn normálon néztem ma meg e fölött még van kettö. de nem akarok plusz fegyvereket venni, így elég lesz ez is szerintem
Kipróbáltam megy e elsö napi upgrade nélkül és semmi gond nem volt eddig, a kapitányoknál tudok váltani Starfox es Mason Rana között is, mindkettejük hajóját is ki tudom választani, egyedül a menüben Starfox alatt van egy ilyen: Wolf O´Donnell (Discovered 2018\10\16). Gondolom ehhez már kell az update. Játékmenet is folyamatos. Lehet késöbbi küldetésekhez kellhet az update nem tudom. Ezt csak azért akartam tesztelni, hogy lássam évek múltán a kártya csak porfogó lesz vagy használható is valamire.
-
scyllafren
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Valamint most neztem utana, ha megveszem a kezdo fizikai pakkot, akkor egy vasarlassal meg lehet vennt az osszes hianyzo dolgot digitalisan. A digitalis tartalmak csak akkor hasznalhatoak, ha nincs a mount hasznalatban, azaz full digitalis modban jatszol. Ha a mountot hasznalod, CSAK a fizikai cuccok mukodnek, igy ha azzal akar barki jatszani, akkor meg kell venni/kolcson kell kerni a fizikai pilotakat/hajokat/fegyvereket.
Digitalis unlock megy, de csak 7 napig, utana ujra "emlekeztetni kell" a jatekot, hogy azok megvannak.

-
Peat;)
veterán
Starlinket nem lehet megvenni önmagában, starter pakk nélkül? 22 körül nem költök játékra, lélektani határt átlépi..
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Pokémon egy tipikus gyűjtögetős játék, kimondottan erre van kihegyezve. Sztori nulla, stratégia nulla, viszont mind a sokszáz szörnyecskét bezsebelni már komoly kihívás, ha az egész képet nézzük. Mondjuk én az erős stratégiákat preferálom, de tizenévesen ez is elment volna.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
djozsi
senior tag
Szerintem maga a sztori könnyű lesz, nem véletlenül célozzák vele az új közönséget, viszont épp mai hír, hogy lesz benne a sztori végigvitele után postgame tartalom, ahová már komoly kihívást jelentő ellenfelek is kerülnek. Na és mindig ott lesz a pvp kihívásnak, ha jól értem támogatni fogja az online 1v1 csatákat a játék.

-
torik
senior tag
válasz
nxswitch
üzenetére
Érdekes egyébként ez a Pokemon Let's Go, annak idején nagyon csíptem a rajzfilmsorozatot (mai napig tisztán emlékszem, felkeltem reggel 6kor szombaton hogy elejétől nézzem a kölyök klubbot, nehogy lemaradjak a szinkronos tv premierről, ami aztán persze valamikor dél körül ment le zárásként
) szóval csipáztam nagyon, de a játék valahogy kimaradt, amit aztán pár éve pótoltam úgy ahogy tableten munkahelyen (Pokemon Fire Red).
Aztán ahogy jöttek az új generációk nekem már valami sántított, valahogy a gen 2 sem volt az igazi a szörnyek kinézete terén, a többi pedig már egyenesen taszított, idegen volt, le is csillapodott a nagy pokemon láz.Fast forward most: kíváncsiságból ránéztem a Let's Go-ra amiről eddig csak annyit tudtam hogy van, mégis hol tart most a széria, meglepődve láttam hogy kimondottan a nosztalgiára mentek rá ezzel a játékkal
igaz nekem maga az eredeti játék nem bír túlzott nosztalgikus erővel, ellenben kíváncsi lennék egy modern verzióra azokkal a szörnyikkel amiket ismertem és szerettem, szóval hirtelen elgondolkoztam hogy lehet kelleni fog a játék 
Remélem balanszolnak rajta azért, mert kevés olyan gym volt a játékban aminek kétszer kellett volna nekimenni, és ez nem azért mert ennyire jó vagyok (mondjuk azért is
) de elég nyílvánvaló hogy ha megvan a kőből-papírból-ollóból leglább egy-egy szörnyi akkor különösebb problémát nem fog okozni semmi, ez hosszútávon kicsit lapossá tette a játékot.Na most, tisztában vagyok vele hogy egy 22 éves játékról van szó, nem is akarom fikázni, csak nem tudom mire számítsak, ez így a normális minden játékban? Ha van egy tápabb vízi mon akkor gond nélkül ver le minden szikla mont? Mire lehet számítani?
csak azért hogy megint gőzhengerként tapossak le mindent és mindenkit nem akarnék teljes árat fizetni, sőt, nagyon semennyit 
-
nxswitch
senior tag
Dobhattak volna rá sötét, bordó joycont.
Pokémonos miatt viszont szomorú vagyok, azon nagyon tetszik a joycon és 130 alatt adják, amiben benne van a pokélabda is(el lehetne adni belőle). Én az alap csomagot zeldával 123-ért vettem. Ha most vennék, tuti Pokémonost választanék.
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Á! Minden értek most már

-
ldave
félisten
-
Azért még érdekelne, mi is?

orric? Idave? plííííz
ez?
(Nintendo has revealed another brand new Switch bundle featuring Diablo III: Eternal Collection. The package will contain a Switch system and dock with Diablo III artwork, a download code for the game, and themed carrying case.
Consumers will be able to purchase the bundle in both North America and Europe. In the states, it’ll be exclusive to GameStop. A release is planned for November 2.)
-
Norb79
addikt
válasz
consono
üzenetére
Miért rontaná? Szerintem így még feltűnőbb, hogy ott van az asztalon/kanapén/szőnyegen a switche, mintha sima fekete marad. Én például ezért választottam a kék/piros joyconos verziót a szürkével szemben, mert az jobban látható. Ha időben tudom a szigszalagos trükköt, akkor lehet jó lett volna a sima szürke joyconos nekem is.

-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A láthatóságot nem rontotta le nagyon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bb.bocs
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
XD
-
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyedi, Pikachu-s boritassal

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezzel már örök életű lesz

-
djozsi
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tuti, nagyon alaposan átnézted, biztos, hogy minden rendben? Eddig meg voltam győződve arról, hogy ez egy bóvli, aminek kiesik a képernyője, de kezdesz elbinyotalanítani...

-
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
nxswitch
senior tag
Valakinek van dbrand matricája? Ha igen, feltenne róla egy képet?
Gondolkodom rajta, hogy veszek egyet, de az árából már kapnék egy játékot.
Vagy adta már el valaki a géphez tartozó joyconokat és cserélte le színesre?
-
Sirandrish
Topikgazda
Még mindig jó a Sviccsem!

-
Madoc
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Melyik ez?
-
djozsi
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nagyon jó játék, de ne akció platformerre számíts, ez tényleg a lopakodásról szól. Ha ilyen formában is érdekel, akkor mindenképp ajánlom, tényleg kiemelkedően jó cucc.
-
gainwardgs
veterán
Valaki tolja ezt az új nindzsás játékot?
Megéri?? -
Scholes9
nagyúr
Tegnap este nálam volt az egyik spanom, már nyár óta nem Zeldáztam, ő is ismeri a játékot, mondom itt az ideje megint elindítani. Csak sasoltunk, hogy mėg mindig mennyire bitang jól néz ki, pláne egy nagy TV-n full HD felbontásban. Azt hiszem itt az ideje megint folytatni a kalandot, legalábbis az RDR2 megjelenéséig

-
bads1
aktív tag
Ma tulaja lettem egy neon red & blue kombónak Mario Odyssey-vel és Splatoon 2-vel.

Eddig bejön, bár kicsit nagyobb méretűre számítottam, nem láttam még előtte switchet élőben.Jól érzékelem hogy ha bepattintom a két joycont és jön az animáció utána még 1-2 mm-t tovább lehet nyomni? Úgy rögzül véglegesen.
-
ooooobi
őstag
Tegnap kijött a pc-s moonlighterhez egy update ami alatt ezt írják:
Q: That's all cool but what about the Nintendo Switch version?
A: As we've already confirmed - it's going to be here this November.
Nem játszottam vele máshol, de olvastam steam hozzászólásokban, hogy sokan kritizálták a harcot, hogy túl egyszerü, és maga a játék is unalmassá válik. Bár ez az utolsó nagyobb update lehet javít ezeken. Innen próbálta már valaki más platformon? Külsöre nagyon switchhez való cuccnak tünik.
-
ooooobi
őstag
Egy switch volt valami 75 vagy 79 fontért. töle
Lehet elírta az árat és gyorsan levette, vagy ki tudja. Bár fotó nem volt róla csak netes képek. Nem tudom ilyenkor milyen lehetösége van ebayen az eladónak elállni. Egyszer vett német ebayen ismerösöm valamit elég olcsón, de az licitálós volt és nem akarta elküldeni az eladó de végül muszáj volt neki. -
kentucky
őstag
Ez az elado switch atveres lehet? Vagy bannoltak? Azt írja, hogy új. [link]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Az Alwa's Awakening című játékkal "próbálok" játszani.
Nagyon tetszik a játék, de bitang nehéz is egyben, persze lehet, hogy csak nekem. Tegnap estére 149 alkalommal halt meg a kis karakterem, 2 boss-t intéztem el és a térkép 36% fedeztem csak fel. Még is valami ösztönöz, hogy menjek tovább. 
-
torik
senior tag
Vélemény erről a tokról? Jóféle?

-
thewom75
tag
Aki pro controller alternatívára vágyik
linkAnyagminőségre nem rossz az analóg karok is rendben vannak fogása is ok.
-
Scholes9
nagyúr
Lehet egyértelmű dolgot kérdezek, de a Super Mario Partyban van egyjátékos mód is meg 2? Vagy csak 4?

-
nxswitch
senior tag
Szia!
Én ilyet rendeltem. Elég olcsó, és szerintem masszív. Elég kemény a külseje, hogy védje ha pl, egy keményebb tárgy neki ütődik a táskámban, és pont belefér a switch és 10 játék.
Rendeltem egy ilyet először, de nagyon rossz minőségű volt, olyan volt a külselye mint valami kemény szivacsos anyag/olcsó műanyag.
Nem igazán értek hozzá, mert nem fogtam másokat így nincs mihez hasonlítanom, de nekem a második amit vettem nagyon bejött.
-
bads1
aktív tag
Sajnos egyik se szállítja pont azt az Ametoys tokot amit néztem, kár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még nem aktuális, csak mostanában hamarabb fárad a szemem a munka közbeni megterhelés miatt, és minden kütyüre igyekszem szerezni valami szűrőt.

:Szerintem a használt piacot kell majd nézegetned. Redditen pl sokan úgy veszik, hogy switch starter pack, plusz megveszik online a legdrágábbat (Digital Delux), hogy meg legyen minden játékbeli tartalmuk. Aztán meg az alap kártyát eladják az fizikai extrákat meg kiteszik a polcra.
csak azért hogy megint gőzhengerként tapossak le mindent és mindenkit nem akarnék teljes árat fizetni, sőt, nagyon semennyit
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://abload.de/img/switch_diabloiii_bunds1fm4.jpg)