Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
welcome, akkor lehet, hogy vissza is térek

-
Töff_PLS
tag
Csak remélni tudom, hogy most már permabant kapnak akik dupeolnak...
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Azt nem tudom, hogy őszinte legyek, nekem az ilyen visszajelzések pont arra jók, hogy elengedjem a játékot és ne verjek bele több időt.
Én nem szoktam csalni a játékokban, betartom a szabályokat, ugyanakkor elvárom, hogy az üzemeltető betartassa a szabályokat másokkal is. Ha ez nem megy, akkor szvsz kár időt verni az adott játékba, mert hosszútávon a normális játékosok fognak szívni.
-
Pár hete írtam egy srácról aki redditen kihasználta a gold dupeot és elment 400k goldig (goldcap jelenleg). Jelentem, a mai napig vígan játszik, rendszeresen ír abba a topikba, hogy még mindig nem történt az ég világon semmilyen szankció vele szemben.
Hát, így lehet hazavágni egy baromi jó játékot már az elején.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha elhullik a munkaerő a hosszú harcokban, akkor sérülhet MINDEN rajta és az inventoryban levő armor, weapon és ékszer. (ha valaki felszed a földről, akkor csak kicsit sérül, ha a városban/sátornál ébredsz, akkor nagyon sérülnek)
Csak a max durability-s itemeket tudod eladni. Tehát előbb ki kell javítani (gold és repair parts) mielőtt piacra dobod.
A piros azt jelzi, hogy elég közel van már a teljes töréshez. Ha beújítasz rá egy piros X-et is, akkor az item törött. Ebben az esetben már nem használja a perkeket, viszont az alap védelmei működnek még.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Kövekkel nem foglalkozom, annyi van belőlük, hogy nem is tudom hova eltenni, még lusta voltam hirdetgetni, illetve még a legnagyobbat nem tudom csinálni, arra várok

A cuccokra értem, hogy elég nehezen tudom lecserélni az armorjaim, vagy a fegyverem.
Bár tegnap találtam egy kupac olyat, ami 28 pluszt ad az 5 fő tulajdonságok egyikéhez, namármost nekem csak strength és a dexterity a lényeg, abból éppen csak olyanjaim vannak ami 23-24, vagy 25-öt ad, szóval azért még akad.
Azt viszont nem értem, hogy némelyik cuccot, miért nem tudom meghirdetni eladni. Éppen egy tök piros hatchetet, meg great axe-t. Talán valami corruptionos cuccok lehetnek, a great axe-ból ráadásul két ugyanolyat dobott az egyik csatánál.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
A silver kisebbet ad, a gold nagyobbat, a platina meg brilliant és pristineket. Ha csak egyet ad majdnem hogy ő kér elnézést. (volt dupla brilliant drop 5-5 kővel is. Elég megalázóan könnyű). Számít a luck. Azt hiszem 200-on kapsz egy kis alapot. Armorokon lehet olyan 4,9, amuletten is olyan 7,8-8%. A kaja adhat 2000-et ami 20%-kal azonos. A jobb munkaeszköz is növeli a szerencsét. Meg persze a trófeák. ELég casualban nyomhatod ha nincs elég drop. Nekem már lassan súlyban is teher.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Előbb voltam, már megjavult a respawn. (Muspel)
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Lvl200-on van a skinning, mining, harvesting is. Par dragakovet dobott eddig, nem vagyok vele tul megelgedve.

Lehet tul jo cuccaim vannak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Normál fán/ércen/növényen sokat nem számít a luck, de a ritkább/fejlettebbeknél már igen. Majd ha eléred a 175-öt, akkor gyúrj majd rá! Bár elég drasztikus a defláció. Lehet addigra nem éri meg ezzel foglalkozni.
Addig meg ott vannak a boosterek amik hasznosak lehetnek. Több anyag jön azonos vágásból.A mining mondjuk olyan ahol jó lehet alacsonyabb szinten is. A silver-gold-platinum bányászat drágakő dropjában azért meglátszik már.
-
Laraxior
titán
válasz
Rendo84
üzenetére
Hearty meal megy anelkul is, legalabbis en szerintem enelkul csinaltam. A ttobbi kajaval nem foglalkozom.
Csinaltam egy csomo extra kajat amik bonuszt adnak a favagashoz, kofejteshez, de semmivel nem jott tobb extra dolog. Szoval felzabaltam mimd, es hagytam a francba..
Az a rohadt fishing oriasi kinlodas, pedig fullos cuccom van hozza, de igy is lassan novekszik.. Meg a favagas is 140 korul van, a halaszat meg megallt olyan 70-es szinten.
-
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
En nem vettem eszre valtozast az eddigiekhez kepest myrkgardban. Ketszer is voltunk tegnap, masodszorra meg a banyakat is meglatogattuk. Ha nagy tomeg van akkor szokott bugos lenni a dobozokkal, azon nem lepodtem meg.
Egyedul nem mereszkedem be nagyon reekwaterbe, csak az azoth botos kuldetest csinaltam meg. Amugy kiesik az utvonalbol.
Ramentem a bőrgyártásra, azt viszik, mint a cukrot, jobban, mint a szatyrot, pedig azt hittem az kelendobb lesz.
Osszevonták már a piacot, hogy minden varosban lehessen mindent latni?
Az alattam emlitett sikertelen krafttal viszont talalkoztam mar. Nem tudom miert van. Nem mintha nagy gondot okozna. Brightwoodba tettem at a szekhelyem, ott elegge nyuzsges van, es meg a lilak is szereztek vegre 3 teruletet
epp ideje volt, jatek kezdete ota nem volt semmink. -
Synaptic
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Az "én" csapatom még elég vegyes képet mutat , sőt nem is egy frakcióhoz tartozunk mindanyian, lvl35-60 ig vegyesen. Az összes kisebb instában voltam már legalább 10x (többieket segítve) , a nagyobbakhoz még nőnie kell a brigádnak , de én nem rohanok sehová.
. Ami negatívum mostanában hogy szinte az össze érc spawn helyen áll valaki és makróval botol. Hatalmas lagg Everfall-ban , a kraft is failed 10 ből 5-6x stb 
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
myrkgard alsó harmadán szörnyek már napok óta nincsenek. A riftek ugyanitt csak azok működnek ahol nem hullámokban jönne az ellen. A "hullámos" kettő leürült.
Everfallban craftolni csak alkalmanként lehet. Ha 5 ember ott nyüzsög, akkor már bebukik a craft/processing igen gyakran.Reekwaterban mondjuk az utolsó boss végre "kiszabadult" és most már harcol is... és nem tűnik el nyomtalanul ha ránéz egy melee karakter.

Úgy tűnik ez a játék igényli most a heti restartot... ami elmaradt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Gyanús is volt hogy a void ore ára pár nap alatt harmadára esett. Volt aki úgy árulta hogy van nála 9….
-
Rendo84
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez eléggé hosszan tartó folyamatnak ígérkezik a leírás alapján.
Pedig végre találtam egy olyan Legendary felszerelést magamnak, amiért a fél vesémet odaadnám ráadásul olcsó is.
Mindegy még bő két napig fent lesz, ha csak az eladó le nem veszi addig. Addigra remélem megoldják, a csalóknak pedig remélhetőleg járni fog a bünti. -
Rendo84
senior tag
Megint van valamilyen probléma, esetleg tudtok erről valamit?
Coin transferal disabled üzenetet kapok, mikor szeretnék vásárolni a piacon. Illetve feltölteni sem tudok. -
Laraxior
titán
Elkínlódtam magam egyedül a világ végére unalmamban, valahova az isten háta mögé, találtam egy óriási orichalcum hegyet, körülötte kóválygott valami bazi nagy enemy. Gondoltam csak kipiszkálom azt a sok követ, szépen ment is a munka, erre egy darab azothot kaptam, meg a kő helyén megjelent azt a nagy földből kiálló gyökér.

Nah mondom, ezért érdemes volt kommandózni egy fél napot. -
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
50vs50 harcok vannak. Pontosan mit is a "zergfest" azonos résztvevő szám mellett? Lerohansz egy pontot, odamegy ugyanannyi ellen és máris azonosak az esélyek.
Kellenek rangedek is hogy kiszedjék az ostromgépeket. Egyébként meg úgy tudom a casterek is elég OP-ok most még.
Sikeres volt az ostrom/war? Mert ha nem, akkor nem épp mérvadó a (támadó) sereg összetétele..

-
whitezo88
nagyúr
Megvolt az első Warom, eddig csak streamen láttam. Sajnos aki WOW szintű változatos, pörgős pvpt tapasztalt az elmaradt, itt is zergfest van, az együttmozgás a kulcs, és az ellen tökéletesen szorosan mozgott. Illetve elég egyhangú a meta, szinte mindenki kalapács+2H axe, ranged szinte nem volt, az alig ér valamit mert mindenki heavy a healereken kívül. Sajnos így élvezhetetlen volt, VB setben, pajzzsal addig éltem a heal ellenére is amig élt a block.
-
duvi
nagyúr
-
Laraxior
titán

ez is valami küldetésben dobódik fel amiért kóvályogni kell össze-vissza? Mert korábban volt ilyen összerakós feladat... mondjuk menet közben mindent kidobáltam

Cinnabart meg Tolviumot még nem is láttam.
Van valami terebélyes orichalcum lelőhelyshattered mountainon kívül? Ahol nem kell szaladnom az életemért... Mert elvétve láttam 1-1-et, de olyan nagyobb kupacban, mint pl iron-t, vagy starmetalt még nem. -
duvi
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
Mostanában, mintha tényleg gyorsabban spawnolnának.

-
flashpointer
őstag
Csak en erzem ugy hogy az azonos szintu kvesztek tok nehezek? Musket/rapier/Cloth -ban nyomom tok skilles fegyverekkel de mire meghal a mob az elozo mar feleledt es ketto mar majdnem kinyir, raadasul cc-zni/kitolni sem lehet mert nincs hely, egybol beagrozik a kozelben levo. Vagy valamit rosszul csinalok? :S foleg az ilyen banyakban meg ilyesmi helyeken ahol se ter se hely semmire csak arcba tolni mindent.
A par szinttel alacsonyabbas kuldik pont idealisak, most 25os vagyok. -
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez is benne lehet. Ma 4K/db hirdették a void ore-t már. Úgy hogy összesen volt a gyereknek 9...
Nekem is lassan megvan így a full setre a pénz, 77K van most és tegnap 80K árult, de megy lefelé még.
-
Rendo84
senior tag
Segítenétek lefordítani ezt a mondatot?

Increase max health by 10% of your physical armor.
Ez az életerőmet növeli 10%-al, vagy a physical armoromat? Vagy esetleg az armorom 700, ennek 70 a 10%-a, ez a 70 pedig hozzáadódik az életerőmhöz? -
nyamsas
aktív tag
Egy kis PTR Datamine. Akit érdekel, majd ránéz.
-
Megtanulhatnának olvasni az emberek, már másodjára szopom be azzal, hogy dynasty-be keresek party-t, beinvelnek, de nem nem tudok belépni a dungeonbe, relogolok, reinv, semmi. Aztán kiderül 10 perc múlva, hogy depths-ben vannak...
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Nálunk 265-ért van void ore...
de pl valamelyik táskát 50k-ért adják.. mindenki röhögött a csávón, amikor hirdette
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
A gathering ágak közt a logging a leglassabb. Ha csak szintezni akarod igazán idegesítő tud lenni. Már a tudat, hogy a többi már rég 200, amíg a logging még sehol sincs.

A pénz befektetés jobb esélyeket ad. EZ ilyen. Másnál is ez van. Például a crafton. Craftolsz egy armort. Ha a legmagasabb minőségű anyagokat használod tán 530-ig mehetsz. 200-as szinten +25 jön rá. Armorokon össz +10. Amuletten +5. Food buff +15. A trófeák adhatnak tán még +15-öt. Így érheted el a 600-as itemeket. Csak min-max szint van és a minimum lejjebb van. Lehet még +5-öt szerezni ha olyan városban craftolsz ahol a megfelelő crafting buff épp él. Így 595-600 az item level. Ezzel szemben ócsón ott az 515-530-as craftod mondjuk. Ami kb az anyagárat se éri meg.
Az egyik streamer aki mining videót csinált örült mint majom a farkának amikor videó készítés közben esett neki egy void ore. Mindenből jól el volt eresztve, de állítása szerint például előtte nap jó nyolc óra farmolással se esett egy se. Ez ilyen. Kérdésessé teszi hogy megéri-e. Lehet nyomni tömegtermelést is. Csak igen csapottak mostanság már az alapanyagárak... No, majd a közös piaccal... Bár azzal gyanítom még szarabb árak lesznek és még más városokkal se lehet majd keresni. No, majd meglátjuk.
Az "olcsó" void ore-nak több oka is lehet. Aki nagyon akart az már bevásárolt, magas luck-kal aktívan farmolják már. Meg TRANSZFER is van- Halott szerveren jól szarrá farmolták magukat verseny nélkül. Aztán transzfereltek egy népesebb szerverre és jön a gyempa...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy nevetségesen sok pénz ezt megcsinálni, mert erre én is gondoltam hogy ez lehet mögötte.
Illetve hogy nyilván senki se dupe-olt, csak véletlen esett csomó embernek annyi void ore meg a többi hogy 2 hét után full setben rohangáltak.
Sok közül egy thread. [link]
Well, with FULL mining gear (559GS) + 3 minor trophies + 2000 luck food I have mined for like 30 hours at least, got around 60.000+ ores. I have found ZERO void ores, ZERO!Ráadásul a void ore 1 hét alatt felére esett amennyiért veszik, nem véletlen csökkent ennyivel a kész cuccok ára is. Én nem húztam igazán a craftingokat, 1 házam van trófea nélkül, és lassan meg tudom venni a mostani árán már. Azon mosolyogtam magamban hogy a délelőtti farmolásomkor ahol tudtam találni érintetlen Ori nodeokat és tudtam cd-re is ütni őket, a közbeni időben szedett Wirefiberrel többet kerestem AH-n mert annak is ugrál az ára, 0.01 és 0.18 közt simán napközben...
Arra sose vetemedtem továbbá hogy mindennap órákon át farmoljak, még a logging is csak 170 mert annyira unalmas de ma meg akarom csinálni már 175-re... (mining, gather és skin már 200)
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
8-10 óra aktív farmolás, full mining luck armor és amu, +2000-es buff food, 3 ház mining trófeával (Lehetőleg a maxos), aztán esik a void ore is. Mondjuk elég az 1800-is hozzá, de minnél több annál jobb.
(1% = 100 pont)Cinnabar és tolvium azért esett már. Az kb olyan mint a többi T3 anyag rare dropja, csak az orichalcum ritkásabb és sok krumplibogár byüzsög rajtuk.
-
whitezo88
nagyúr
A napokban jelentősen csökkent a VB armor ára, 1 hete közel 150K mozgott, tegnap már olyan 95Kért is láttam, most kaptam ajánlatot full heavy settre 80Kért. A voidbent ore ára is 6-7K már, az lehet a fő oka. Én már vagy 100 oricot szedtem ki (túlfarmolás miatt nehéz és nemrég óta van meg sajnos csak a 175) de 0 db legendary dolog esett belőlök még Mining Luck armor settel is.
-
DTom87
csendes tag
Sziasztok! A FrozenH3ll company aktiv játékosokat keres Glitnir szerverre. Marauder frakció PvP/PvE!!! célunk: 65+elitezés,terület szerzés de főként segiteni egymásnak! Jelenleg még kevesen vagyunk. Elvárás: legyen tapasztalat mmorpg-ben, minimum napi 2-3óra game, dc hasznàlat amikor kell! életkor lvl nem számit, akit érdekel irjon Privátba!
-
duvi
nagyúr
-
mikromanus
veterán
A high-end material és a (jelenlegi) BiS gear lassan elérhető. EZ felháborító! Hagyd farmolni a geronimokat és termelj inkább némi hasznot! Ha nem tetszik az elérési módszer, akkor vedd meg a cél erőforrást és hagyd dolgozni a sok kicsi "virtuális kínait" az ércen! Ennyi az egész. Nekik megéri így is, te meg túl VIP vagy a soktízóra önismétlő bányászgatásra...
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
De a lehetőségednek azért csak meg kellene lennie nem ?
Az nem lehetőség hogy állj rá ugyanarra a node-ra és talán 60 óra mulva kifarmolod. Nincs bajom a grindal egy játékban , ezért játszom ilyenekkel . De várni egy 30 perces respawnú node-ra hogy kiüthesd az nem normális szvsz. Ennél aktívabb módszert kellene kitalálniuk az ilyen dolgok farmolására. -
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nyilván nem arról beszélek hogy kevés orichalcum esne , hanem arról hogy ahhoz hogy mondjuk magadnak farmolj void oret az egy teljes munkaidős munka kb full luck settben is . Ha egyáltalán vagy olyan szerencsés hogy találkozz a nodeokkal és más nem ütötte ki őket.
-
mikromanus
veterán
A "rare" cuccokból épp hogy túl sok esik. Nincs valós értéke. Csak azért szeded hogy essen az ultra rare drop. Egy suhintás és beesik például 95 silver. Vagy több száz arany, vagy platina. Az orichalcum is hasonló. Inkább randomizálni kellene a veinek-növények-fák megjelenését mind időben, mind területben. Elég visszatetsző, hogy ott élősködik 1-1 arc minden statikus node-on hogy felvegye az "ingyen lóvét". A bányászás az, hogy visszalépsz 10 percenként a játékba és sniperkeded a többiek elől az ércet? A "Nagyon rare" is sokáig nem pottyan, de ha igen 5-7. Vagy 3-5 brilliant kavics? Néha duplán? Most minek ez a bőség? Minden olyan könnyű és komolytalan. Mondjuk a void ore annyira nem muris a ritkasággal, de annak a kibányászása is ilyen sniper meló a nem döglött szervereken
-
Nálam a házvásárlás oldotta meg az azoth problémát. Az első ház után már volt javulás, de igazándiból még simán elfogyott az azoth-om, pl. amikor elkezdtem a fishinges küldisorozatban utolérni magamat. A 2. ház után után éreztem, hogy na most már jó lesz. A harmadikkal meg sikerült "lefedni" a térképet. Nálam így néz ki: Windsward (T4), Weaver's Fen (T1), Ebonscale Reach (T1), az inn pedig Shattered Mountains-ben van. Az a jó a T1 házban az olcsósága mellett, hogy ott is 5 trófeád lehet és a teleport resetje itt is max. 50 azoth-ba kerül.
-
Mirman
őstag
-
Rendo84
senior tag
Eddig az volt, hogy sok a játékos a szervereken és lassan spawnol minden. Megoldották. Akkor most mi van?

Vagy csoportokra méretezik, vagy egyéni játékosokra, a kettő között nehéz egyensúlyt találni de szerintem egész jól megoldották. Ha nehéz egy terület egyedül, vissza kell menni 2 szint múlva pl.
gabranek: Aki a 60-as szintet eléri, ott már illik normális vagyonra szert tenni, amiből akár napi 1-2 Vital azoth suspended is kényelmesen kijön ha nagy szükség lenne rá, (de szerintem a játék elejétől sem kellene gondot okoznia, ha néha piacra is figyel az ember és töltöget fel mindenfélét hogy legyen pénz). Sok cucc van ami ha bármit csinálsz, sűrűn dobja az 1 Azoth-ot. További megoldás, nem véletlen találták ki, hogy lehet akár 3 házad is + 1 fogadó hely ahová becsekkolhatsz, így 4-5 hely között is utazgathatsz tök ingyen. Végül de nem utolsó sorban én szeretek gyalogolni is, mert a grafika, a hangulat, játékélmény engem az apró hibákért bőven kárpótol. Illetve még lehetne sorolni az előnyöket, de kinek mi...
-
Mirman
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Én azért még beletennék egy olyan változtatást hogy minden resource mondjuk 5-10 percenként spawnoljon , de adott node-ot 1 játékos csak óránként egyszer üthessen ki. Ezzel szerintem lehetne egy kis élvezetet vinni endgame farmolásba. Lenne legalább valamennyi értelme elmenni orichalchumért vagy egyéb rare cuccokért.
-
malacka87
őstag
-
gabranek
senior tag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Nekem ez volt a legfőbb ok, hogy hagytam a fenébe ezt a játékot. A másik az utazási rendszerük...nem akarok 1 órát azothot farmolni, hogy elugorhassak egy másik városban lévő bankomhoz csak mert kellene valami cucc. Kár érte pedig, mert pl. a gyűjtögetős részét nagyon jól megcsinálták...tök élvezetes, hogy akár az egész erdőt is kivághatod, ha úgy tartja kedved (az mondjuk más kérdés, hogy szerintem pont ezért nincs is értéke semminek). Inkább visszamentem GW2-be, az legalább nem csinál sportot abból, hogy hogyan szívassa a felhasználóit.
-
hunvarlan
aktív tag
Én amíg ezt a respawn Timeot nem javítják pihentetem. Egyszerűen játszhattatlan nem lehet 1 küldit megcsinálni mert nem lehet rá nyomni a küldi itemre vicc. Mert mire végig menne addigra újra ott a MOB...........
-
duvi
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nálam ma este 19:47-kor 570-es sor fogadott és 43 perc után engedett be. A játékosbázis koncentrációja mellett, durván felborult az eddig frakciós egyensúly is Muspelheimen. Az ingyenes transzfer következtében a zöldek jelentős létszámfölénybe kerültek, aminek már látszik is a következménye. Tényleg nem értem, hogy egy ennyire telített szerverre, most miért kellett ráengedni egy csomó transferelő játékost
-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ahol en vagyok ott meg csucsidoben is csak medium a populacio

-
560-as sor, siralmas.

Meg kellett volna már lépni a szerverösszevonásokat, mert így mindenki a legnépesebb szerverekre költözik, és egyre rosszabb a helyzet. -
törölt tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Táp milyen? Valóban vannak bugok a játékban. De váratlan rendszer leállás nem biztos, hogy csak a játék hibája lesz. Max az váltja csak ki.
-
törölt tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Cpu, ram OC van?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
Nem, és sose láttam ilyet másnál, ott valami komoly baj van.
-
flashpointer
őstag
Ladanyitogatas kozben nem szokott nektek befagyni a jatek? aztan ujraindul magatol a gep... mar ketszer os volt es csak nyitaskor keves eselyt latok hogy veletlen legyen.
-
hunvarlan
aktív tag
Eskü imádom ezt a játékot. Nem akarom szídni de, amikor dungeon után leadom a küldit és konkrétan lefagy a karakter se mozogni semmit nem lehet. Ezért kilépek aztán belépek és 300as sor vár hát köszi máshol azért ez nem így van ha ki kell lépned és rögtön visszalépsz akkor még be enged nem rak sorba! Ezt is megcsinálhatnák mert ez idegesítő.
-
Laraxior
titán
válasz
üzenetére
Boarsholm

Legjobb hely
Van egy masik szuper, valami temetofele, a hatar mellett. Elvileg olyan lvl40-es a hely, akit meg kell ölni az sem túl húzós, de ott koroz egy black Wolf, lvl58-as kb, alacsonyabb szintukent amikor csinaltam a kuldetest, siman meghaltam..

De jo moka, neha ki lehet hagyni a tul eroseket a bulibol, es siman el lehet kommandozni mellettuk, ladat fosztani
-
hunvarlan
aktív tag
-
flashpointer
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
aha kileptem ujra beleptem, mar megy, koszi, valami beakadt. Mar arra gondoltam 500 folott nem irja ki vagy valami de talaltam 1500-as queurol keszult kepet is
-
válasz
flashpointer
üzenetére
250 körüli sor van. Nekem max. fél percet szokott ott tekerni.
-
flashpointer
őstag
Az mitol van hogy a karaktervalaszto-kepernyon a playre nyomva csak porgettyuzik es ki sem irja percek ota hogy hanyan vannak a queue-ban, olyan nagy a sor? most akarok Muspelheimba belepni
-
Semin
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én valahogx élvezem, hogy taktikázni kell, de nyilván van min javítani.
-
-
hunvarlan
aktív tag
Azért ez a 5 mp-es respawnal kezdhetnének már valamit konkrétan bemész 1 helyre egyedűl és mire megölsz 1 mobot pár mp múlva jön ugyan az nevetséges.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Te mentél rossz helyre, nem én.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

epp ideje volt, jatek kezdete ota nem volt semmink.
. Ami negatívum mostanában hogy szinte az össze érc spawn helyen áll valaki és makróval botol. Hatalmas lagg Everfall-ban , a kraft is failed 10 ből 5-6x stb