- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
...és miért csak az EU centralon? Mert a többi meg megy...
-
Ellia
addikt
Nagyon megy a szakadék felé... Vagy lelövik hamarosan, vagy lesz egy ffxiv-es feltámadása.
-
duvi
nagyúr
válasz
#65537792 #1891 üzenetére
Kompenzálni akartak néhány játékost és véletlenül megszaladt a ceruza. Több százezret utaltak át egy csomó játékosnak, akik egyből rávetették magukat az AH-ra és mindent felvásároltak. Ezért nem lehet egyszerűen visszavenni a kiosztott pénzeket, mert egy csomóan már elköltötték és/vagy árukba forgatták.
-
Semin
őstag
válasz
whitezo88 #1886 üzenetére
A F76 3 éve megy, folyamatosan új contentek és javítások érkeznek. Már kint vannak a 2022-23-as tervek és mindez teljesen igyen. Folyamatos a viszajelzés alapú fejlesztés.
Stabil játékos bázisa van, ami nem mellesleg az egyik legjobb közösség amit valaha láttam.Kíváncsi leszek ehhez képest hol lesz a NW 3 év mulva?
-
Synaptic
senior tag
Tegnap este voltam először dynasty ban ne mááá
cyberwarfare Egy "kis" szerver oldali technikai malőr.
-
Synaptic
senior tag
válasz
whitezo88 #1886 üzenetére
Szerintem most elég nagy dilemma előtt állnak . Néhányszáz (ezer ) embernek random 50-300K gold került az accountjára. ezek a "szerencsések" kisebb szervereken felvásároltak szinte mindent és 5-6x os áron rakták vissza. Vagy mindenki rollback vagy mindenkinek arany , de ennek is súlyos következménye lesz.
-
whitezo88
nagyúr
Ez már kezd tényleg olyan lenni mint egy bohózat
[link]
-
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #1884 üzenetére
Be nem fogják csukni, de annyira le fog csökkeni a játákosállomány, hogy elég lesz pár szerver ezekkel a 2500-as férőhelyekkel...
Most komolyan, mit lehet egész nap tökölni egy olyan játékkal, ahol pont az idő a lényeg... -
-
duvi
nagyúr
válasz
l.skywalker #1880 üzenetére
Eddig bíztam benne, hogy csak a kezdők
bénázása"útkeresése" zajlik, de a mai produkciójuk után már én is tartok tőle, hogy rövidesen bedőlnek. Pedig nagyon tetszik a világ és az alapkoncepció -
Laraxior
titán
Tudtam, hogy meg kellett volna vennem az Age of Empires 4-et leakciózva.. most lenne mivel játszani
-
Laraxior
titán
Mivaaa'.. még mindig maintenance?
-
Rendo84
senior tag
A piacon belül My Orders/ Completed listáját hogy lehet törölni? Eddig úgy működött hogy ha megnéztem, utána pár óra után kitörlődött. Mióta frissítés volt, azóta minden látszik egyben. Ez így jó is volna, ha időpontot is mellékelnének tételenként mikor mit adtam el. Így elég nagy a káosz, mert ha 1 nap után belépek, az adott napon eladott tételeket nem látom mit vittek, mert összemosódik az egésszel. A eladási lista egyre csak bővül, így pedig nem lesz infóm a legutóbbi eladásokról.
-
Synaptic
senior tag
Nem tudom hogy egyes területek miképpen , milyen mértékben buffolják az alliance hp jét , de azt vettem észre hogy "valami nincs rendben. Vasárnapra eltűnt kb 1500 életem (7300 lett) , Hétfőre ez 7680 ra módosult és kedden patch után visszaállt a régi 8800 ra. Egyedül játszottam minden kaja pia nélkül.
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #1872 üzenetére
Még jó hogy dolgozom, gondolom mire hazaerek csak megy mar.. Meg a kesest is beleszamolva
Kar, hogy fogyatkoznak a jatekosok, nekem bejovos a jatek.
Mondjuk a minap egy fel napot orichalcum kopacsolassal toltottem, 2000-et kiszedtem, de egy darab void ore sem esett. Pedig aktivaltam a bonuszokat is. Vegulis elvagyok nelkule is -
l.skywalker
titán
Reggel 8-tól megint három órás leállás minden régióban [link]
-
duvi
nagyúr
válasz
Ereshkigal #1869 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #1868 üzenetére
Nekem sikerült másik városból vásárolnom, úgy, hogy nem kellett odautazni, ez nem tudom mikori ficsőr, de elég szimpatikus.
Házam nincsen, úgyhogy nem érint, de olvastam, hogy írták mások is -
Ereshkigal
őstag
válasz
l.skywalker #1868 üzenetére
Nyalják meg, tegnap fizettem be a 3 házat.
-
l.skywalker
titán
válasz
Laraxior #1867 üzenetére
Állításuk szerint már készen vannak:
[Downtime] Addressing Various Issues 6:00 am PT - Official News / Official News - New World ForumsAmi érdekes lehet a mai tevékenységből:
Housing Taxes Temporarily Reduced:
To address the recent issue regarding duplications and exploits, we have temporarily lowered the weekly housing taxes by 90% until our monthly December update. We want to say thank you and we are sorry to our players who have been impacted by the recent issues. Company income from home ownership has been also raised to prevent loss of income during this period. This is a portion of additional compensation we will be rolling out in future patches.
Thank you for your patience and understanding. -
Laraxior
titán
A fiúk nem nagyon ismerik az órát...
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #1865 üzenetére
15:00-tól elvileg, de engem csak most dobott ki... még pont behúztam a lvl200-as loggingot
-
duvi
nagyúr
válasz
l.skywalker #1857 üzenetére
Úgy tudom, hogy már nem lehet "megnyúzni" a "fa farkasokat".
-
mikromanus
veterán
válasz
DrTechnoid #1847 üzenetére
miner / skinner / harvester /lumberjack set darabjai dropok csak. Nem craftolhatóak. Mindig ugyanaz van rajtuk (ugyanaz a set stat, az adott gathering luck bónusz). Emellett leather armorok, de light-os a súlyuk.
Craftolhatsz hasonlót "normál" súlyon, vagy eshetnek olyan vértek is amin rollol a reinforced miner/skinner/stb luck. Craftnál egy jellemzőt charmmal leköthetsz. Az mindenképp rajta lesz az itemen. Ez az egy jellemző lehet egy adott stat, vagy épp ez a gathering luck is. Kék itemen lesz egy socket is emellé. Ha mázlid van és epic/lila lesz, akkor még egy jellemző rollol, ami lehet akár luck is. Ha 600-as itemet craftolsz az "sárga" lesz és lesz még egy (harmadik) nem stat jellemző is rajta. De 600-ashoz elég sok dolog + szerencse is kell már craftnál (200-as crafting szint, teljes crafter armor set a szint növeléshez, amulet, food buff, 3 nagy trófea és így is random. Az is növeli a szintet ha jobb minőségű anyagból craftolod. Csak az rohadt drága a maxos szinten. Az alsó határt még town projekt is feljebb tolhatja egy picit)
Használhatsz azoth-ot is arra, hogy növeld az esélyét az item minőségének és rollolási esélyeinek növelésére.
Kb ennyi.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #1851 üzenetére
Én pont így vagyok sajnos
-
Semin
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
DrTechnoid #1847 üzenetére
Craftolásnál beletehetsz perk modokat, amik fix tulajdonságokat adnak, vagy bízol a véletlenben és amit dob az rng, az kerül az adott tárgyra. Persze mindig érdemes max azothal megpakolni, hogy a lehető legjobb minőségűt kapd!
-
A miner / skinner / további gathering-es cuccok hogyan készíthetők ? Mint pl egy Skinner Shirt , ami kimondottan luck-ot ad . Recept van hozzájuk, vagy csak találhatóak.
-
duvi
nagyúr
válasz
flashpointer #1845 üzenetére
Tegnap mi is belefutottunk ebbe Mourningdaleben. Két helyen is ez volt. Megöltük és instant respawnoltak a mobok. Még jó, hogy ketten voltunk, mert egyedül még hatvanasként is vicces lett volna.
-
flashpointer
őstag
mi mar megint ez a spawn rate, ket szinttel kisebb campban enm tudok mozdulni sem mert egybol visszaelednek...
-
Laraxior
titán
válasz
Synaptic #1839 üzenetére
Boarsholmnál van nagy starmetal lelőhely, meg morningdaleben a foulroot bányánál. Az utóbbinál lesz minden, vas-silver-gold (ez egy kicsit távolabb)- platinum- starmetal dögivel, meg orichlcum is 5 kupacban.
Nekem most adott 8 cinnabart, előttem írta a csávó, hogy végre adott neki voidot, 1731 orichalcum után.
Be húzok én is belőle, csak nem tudom mit fogok vele kezdeni, mert a páncélgyártási képességeim szerintem lvl100 körül vannak csak -
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #1841 üzenetére
Publikus ládák, mert nem kell leölnöd a "Fő elelnt" hogy kilootold. Azaz bárki aki semmi erőfeszítést se tett a megölésükbe ugyanúgy kiszedheti.
A gyengébb drop és erősítés egyszerre a zerg swarmok ellen tényleg nem szerencsés. Majd javítják. Vagy majd jól nem tömegben mész. 1-2 kivételes alkalmat kivéve nem nagyon kell tülekedni Myrkguardban se.
#1842 Nem, csak picit "nyers" vagyok. Egyes kultúrákban ez már a "Bunkó" szint lehet
Egyébként meg nem HC játékosoknak íródott csak, de ne essünk már át a ló túloldalára se! Mint pl az első hónapban, amikor az "elit" és "ritka" cuccok kifarmolási nehézsége a kripli készség felett nem volt már senkinek se kihívás. -
Synaptic
senior tag
válasz
mikromanus #1840 üzenetére
Ezzel a hozzáállással akár monya "nagyúr" is rejtőzhet a nicked mögött , ki szerint ez a játék csak nekik HC játékosoknak íródott és aki nem az , annak nincs is helye a szerveren/játékban.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Synaptic #1839 üzenetére
Fura, Muspelen mindig találok Starmetalt a köreim alatt, max csúcsidőben szedik. Orichalcumot is sokezret bányásztam, 0 db legendary cucc (a 3ból) esett valaha belőlük, még Luckkal sem továbbra sem. (Wirefiberből meg Skinningből meg szokott)
De igen, már volt róla szó hogy milyen hirtelen esett be a Void ore ára harmadára kb. Az sem igaz hogy akinek volt megvette mert folyton vannak emberek akiknek gyűlik a pénz, meg 60as és venne, bár elején nyilván nagy volt a hype. Továbbá mikor valaki egyszerre több tucat Asmodeumot árul, ami cooldownos cucc. Azt valaki magyarázza el nekem.
#1840 mikromanus "Nem is a "Publikus" ládáknak kellene jót dobni, hanem a nehéz ellenfeleknek. Így is jönnek itemek (pl fegyver) a chestekből. A célnak (szint emelés) elmegy. A többire vállalj erőfeszítéseket!"
Akkor ne legyen nyílt, ennek pont ez az értelme! Ha sokan vannak még lootot se kapsz a nagy elitekből, így értelme sincs rámenni. Amúgy sem publikus ládák mert nagy elitek védik. Egyszerűen nincs értelme Myrkguardozni meg Minesozni. Így hogy húzza fel egy friss 60as a WM-ját?
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #1834 üzenetére
Nem is a "Publikus" ládáknak kellene jót dobni, hanem a nehéz ellenfeleknek. Így is jönnek itemek (pl fegyver) a chestekből. A célnak (szint emelés) elmegy. A többire vállalj erőfeszítéseket!
legalábbis ez lenne természetes.
Már nem. mote-kat dobtak egy ideig, de kiszedték/lockolták az egészet, mert túl sokat dobtak.#1836
Miért kellene mindent elmondani? Megtapasztalni kell a játékot és nem elolvasni.#1839
tehát a játék szar, mert sokan játszák, de el is hagyják egyszerre a játékot, mer' szar... csak azért néznek vissza, hogy kicsesszenek a normális játékosokkal és letarolják az erőforrásokat. -
Synaptic
senior tag
Szégyen nem szégyen és azt hiszem ráhagyom. Az állítólagos ban hullám után is ezres tételekben hirdetik a void -os cuccokat . Hiába használom a minimap -et, napok óta nem találok starmetal-t mert minden map úgy néz ki mint sáskajárás után egy kukoricatábla. Semmilyen alapanyag nem ér semmit mert minden paraszt 0.01 ért pakol be mindent.
Az AH ban ott a vételi kérelem hogy 0.65 ért venné XY a starmetal-t , de mindenki 0.01 ért pakolja be a sajátját. Megáll az eszem , pedig jó játék lett volna. -
malacka87
őstag
Ezeket dobálja. Fájlok ellenőrzése megvolt semmi javulás. Gépen semmit se változtattam se win update se driverek... Kezdek agyfaszt kapni...
[2021-11-19T22:38:57] [12696:25632:20211119,223857.002:ERROR main_win.inl:27] Initializing windows game crash uploader logging
[2021-11-19T22:38:57] [12696:25632:20211119,223857.003:ERROR GameCrashUploader.cpp:47] GetUserStreamSources
[2021-11-20T00:16:19] [16368:3900:20211120,001619.444:ERROR main_win.inl:27] Initializing windows game crash uploader logging
[2021-11-20T00:16:19] [16368:3900:20211120,001619.444:ERROR GameCrashUploader.cpp:47] GetUserStreamSources -
Semin
őstag
Nagyon sok mindent sunnyogva nerfeltek, ez nagyon unfair.
Még több grind, még több farm. Kösz, de kösz nem. [link]Szerintem itt a vége a dolognak számomra. Kár érte
-
whitezo88
nagyúr
Asszem ez az elitezés el lesz engedve, teljesen élvezhetetlen szar lett tegnaptól. Nem az a nagyobb baj hogy megölhetetlenek a mobok a skálázódás miatt, hanem hogy semmit se dobnak a ládák. Ha dob 1 zöld itemet már jó, általában potit meg közepes köveket. Armor 1:10 arányban a fegyóhoz képest. PVPt minek kapcsoljuk be ha nem is esik item? Luck a nagyobb rarity esélyét növeli csak.
-
malacka87
őstag
Annyira jól sikerült ez a patch hogy belogolni se tudok.
log in képernyő előtt már megàll az egész...
-
Synaptic
senior tag
válasz
flashpointer #1831 üzenetére
Semmi hátsó szándékom nem volt
-
Laraxior
titán
Downtime, déltől...megint
-
Synaptic
senior tag
válasz
flashpointer #1828 üzenetére
Nem tudom , míg musket-al talán 42xx volt eddig a top hit-em ,azért a bow odatett már nem egyszer 8k fölé.
-
flashpointer
őstag
en muskettel szintezem es a patchbeli 2,5 % sebzesemeles joval tobbnek tunik, sokkal konnyebb lett az azonos szintu mobok lekuzdese.
-
mikromanus
veterán
válasz
Synaptic #1823 üzenetére
Az alacsonyabb szintet nem tudom, de a 60+-osakban elég stresszes volt a run tegnap.
- Kevesebb a karakterek élete.
- Nerfelődött a heal és átalakult armor tipusonként a hatékonysága. A heavy most már kevesebb healt kap.De érzésre nagyobbak a sebzések is. Főként a lövészeké. Meg lassacskán mennek le a szörnyekről az életcsíkok, de nehéz megállapítani hogy amiatt, mert nehezebb túlélni és szétzilálják a rendet a szönyek, vagy ez valós növekmény (vagy meglévő korábbi skillek nerfje).
Mintha több ellen is lett volna Myrkgardban, de lehet csak akkor mentünk amikor kevesen voltak ott és egy kis agro többeket húzott be.Meg persze a sok suttyó szándékosan, vagy túlélésért futva jó sok szörnyet ráhúzott másokra.
-
Synaptic
senior tag
Mi történt ezzel a játékkal ?
Brightwood ban a kis szigeten hullanak a 60-as karakterek a 35 ös moboktól. Alig éltem én is túl Little Simont. 2-3K-t damagel és 10x annyi élete van mint eddig
-
Rendo84
senior tag
válasz
l.skywalker #1820 üzenetére
Nálam is, közben szerkesztettem.
Illetve úgy látom még karbantartás van nem lehet belépni. Kár, sajna 16:50-kor mennem kell dolgozni. -
duvi
nagyúr
Tölthető a frissítés.
-
Laraxior
titán
Azt is javithatnak eppen, hogyha ramegyek a varosokra a terkepen, megmezni hogy melyik muhely hanyas szinten van, akkor a valost irja ki, mert igy eleg nehez magasabb szintueket talalni. Pl ket napja keresek lvl5-ös stonecuttert...
-
duvi
nagyúr
Ez emberes lista lett: Into the Void
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #1811 üzenetére
..és tényleg kikapja az első csákányütésre az egész követ
-
Laraxior
titán
Nem tudjatok, hogy 300-as strenght erteknel mi az a binusz amit ad? Nem igazan sikerult ertelmeznem
-
duvi
nagyúr
Most 23 órakor szerverleállás jön, hogy visszakapcsolják a kereskedést és az item transfereket: Enabling Wealth Transfers Worldwide 2:00 PM
-
duvi
nagyúr
válasz
flashpointer #1806 üzenetére
Minden szintnek van egy küldetése. Csak akkor enged tovább, ha azt megcsinálod.
-
flashpointer
őstag
a factionnel a reputation miert tud cappelni, mi kell hozza hogy tovabbengedjen? :s
-
válasz
mikromanus #1799 üzenetére
Ránézek majd a reddit postra.
-
Rendo84
senior tag
Annyira azért ne lepődj meg, mert a mai világban hány olyan online játék van, ahol nincs csaló egyáltalán? 100-ból 95-nél fellelhető biztosan. Meg kell próbálni elengedni és itt még örülni is lehet, mert a saját játékélményünket szerencsére nem, vagy csak igen kis mértékben befolyásolják.
Sőt az a szomorú sok helyen nem tesznek ellenük semmit, itt legalább aktívak és próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép OFF
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest