Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Me, ha megnézitek a térképet észak és nyugat felé mennek kifelé utak.
-
Rizzo
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ez a szerver összeolvasztás érdekes kérdés, hogy fogják megoldani, mert a városok más-más fejlettségi szinten vannak, és más-más klánok uralják a területeket

-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ó, az szuper

Szeretek kovalyogni amugy, szerintem tok szep, meg valtozatosak a tájak. Lvl50-es karakterrel bekommandoztam a lvl60-as teruletre is. Tiszta rambo feeling volt
-
Rendo84
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nah akkor vehetjük majd meg plusz pénzért a DLC-ket.
-
-
Laraxior
titán
válasz
Rendo84
üzenetére
A szintet szerintem mindenkeppen fel fogjak tolni még 60 folet. Hogy terkep lesz meg pluszba is, azt nem tudom, de most vagyok pont olyan kuldetesnel hogy ossze kell rakni mimden vackot, csizmát, sapkat stb... XPt ugyan nem ad, de cserebe minden talalkahely kozott minimum 2km van...

Szoval szerintem a terkep meretevel nincs gond, a player szam mar inkabb, hiszen a varosban ahol sokan vannak ott elegge szaggat a jatek -
Mirman
őstag
válasz
Rendo84
üzenetére
Ez max akkor lenne kivitelezhető ha a nyersanyagok playerhez kötötten lennének bányászhatóak. Így hogy más tud előtted bányászni ez kivitelezhetetlen. Már így is a nyersanyagok többsége folyamatosan ki van bányászva , főként a ritkább cuccok és természeteesn az iron / hemp
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Kíváncsi leszek ha esetleg bővítik a jelenlegi térképet, akkor még jobban eloszlanak a játékosok, ritkábban lehet majd látni embert.
Jobban örülnék ha úgy lenne megoldva mint az ESO-ban, hogy 1 szerveren, 1 világban több tízezer játékos és azon belül pedig lenne több térkép is amik között lehet utazgatni. Ha jól emlékszem ott most kb 30-40 különböző map van a világban jelenleg. -
-
Laraxior
titán
Lassan inkabb az lesz a gond, hogy tul sok lett a szerver, sokan leleptek mar, igy nincs is még csucsidoben sem high populacio.

-
nejad
aktív tag
Az a baj nekiálltak kapkodni, először egy normális peccset adjanak ki, a mostaniban is vannak hibák. Majd utána ráérnének ezzel a karakterátvitellel bohóckodni.
-
Ellia
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha indirekt lett volna szerintem nem lenne ekkora felhajtás belőle.
-
Ellia
addikt
válasz
Hansomester
üzenetére
Remélem meglépik rendesen a bannolást is azoknál akik direkt használták ki ezt a hibát, ezzel is példát statuálva a jövőre nézve.
-
törölt tag
Én még nem is látom a transfert.
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondok vannak a valtassal, valami lehuzasrol olvastam

-
DTom87
csendes tag
Sziasztok!
Az az igazság, hogy a mostani szerver ahol vagyok [ Vyrir ] magyaral még nem találkoztam, ha meg igan akkor az is vérpistike volt
na vissza térve a lényegre ami miatt irok! sajnos 60+ elitekre/expediciokra elég ritkán találni csapatot sajnos itt, ezért gondolkozok a szerver váltáson.... lehetöleg olyan szervere mennék ahol a ' normális ' fajta magyarok vannak és nem a .....
nem mintha számitana de Maruder vagyok lvl 60. a lehetöségeket vagy itt vagy privátban várom, köszönöm szépen elöre is! 
-
mikromanus
veterán
Nem. Ez egyenlő azzal, hogy van egy létszám korlát amit leszarnak. És nem hiszti, mert momentán nekem nem oszt nem szoroz. De azért visszatetsző amikor van egy max 100 fő szabály és valaki azzal indít hogy "legyünk 300-an!".
A rendszer szempontjából viszont problémás, mert nem 300, vagy 500 emberre tervezték, hanem max 100-ra a költségeket. Nem igazán fair a többiekkel szemben. (hogy versenyezz egy szabályos 100 fős gazdasággal egy "csaló" 300-as zerg horda erőforrásai ellen?) . Ennyi.
De mivel se eszköz se akarata nincs szemmel láthatóan a kiadónak a saját maga generálta szabályok kerete közt tartani a népet, így kb mindegy.
Szerk: röviden: mivel mindenki leszarja, így nem szabály csak ajánlás. Azaz ez az új "meta".

-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért nem gáz mert ez egyszerűen nem csalás csak hiszti a részedről.
Se nem exploit , se nem semmilyen gyengeség kihasználása , semmi ilyesmi. Ez egyenértékű azzal minthogy két egymástól független azonos frakcióban lévő klán összehangoltan doglozik. War-ra is lehet jelentkezni más klánhoz. Akkor felteszem az is csalás ?Másrészt nem igazán értem a kiaakadást. Ha van jelenelg bárhol 100 aktív tényleg hardcore játékosod akkor rommá verheted az egész szervert . 50V50 fősek a warok. Muspelheim tökéletes példa. Hiába volt nekünk a legtöbb területünk és az egyik legnagyobb klán vagyunk , Marauderre migrált egy klán (Umbra) és kétszer is elpicsázták a klánt ezzel két területet nyerve. Erről szól a játék és számomra ez elég balanceoltnak tűnik.
Szerveren lévő 6főnél nagyob klánok adatai alapján.
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Raganroknak (Syndicate dánok Muspelheimen) hány klánja is van ? 3-4 ? milyen cheatről beszélünk akkor ? Látszik hogy 100 fő kicsi egy klánhoz , akkor pedig szövetséges klánokat fognak alakítani az emberek ennyi.
Másrészt jelenelg a szerver egynegyede covenant és kb ugyanennyi marauder , a maradék pedig mind syndicate. Milyen eggyensúlyt is borít fel ?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor azt még lehet, hogy szerver váltás előtt kell meglépni.

-
Mirman
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
"(Black Army vagy mi ami cheaterkedik a guild létszámmal, ugyi?)" hát szó szerint ezt írta
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Milyen guild létszám cheaterkedésre gondolsz had kérdezzem már meg ?
-
mikromanus
veterán
De hát mi ez a pánik? teljesen rendben van a Muppetshowheim szerver. Nem tudom mi a gond. Aktív is, meg vannak magyarok, meg dráma és noobok. Meg fejlesztett városok, meg (frakciók uralta városszámok alapján) egyensúly is többé-kevésbé. Bár ezek a lilák nagyon zergkednek. Meg az a másik zerg-sárga guild kombó is (Black Army vagy mi ami cheaterkedik a guild létszámmal, ugyi?) . De így jó. Lehet zerg, lehet hangos... de legalább magyar.

Ne gondoljátok hogy máshol jobb! Csak ott lehet törökök, vagy franciák toxikuskodnak, vagy lehet angolul megy a sárdobálás. Meg a 100 emberes korlát kijátszása 3-5 guilddel. Vagy ami még rosszabb lenne: inaktív szerver, alig valami fejlesztés, esélytelen csapatjáték... (bár szellős/lusti/amcsi szerveren lehet nagy lóvét szakítani
) -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Harmoniát mondják páran, hogy katasztrófa, nem tudom, hogy hogy fogunk találni valami értelmeset.

-
Muspelheimre is lehet transferelni? Az előbb benéztem és már megint van queue.
-
Synaptic
senior tag
Tegnap frakciót váltottam és csodálatos módon egyből értelmes emberekre bukkantam a Syndicate oldalon a Vineta -n
-
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szuper, mert két helyen is találkoztam a dologgal. Mondjuk azt nem néztem, hogy minek a közelében vagyok, csak hogy messze vagyok a céltól

Nem tudjátok az a Plague doktoros maszk, felső stb.. az megvásárolható, vagy esik valahol?

-
jossua
tag
ki melyik szerveren nyomja valami tanács erről ??
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nálam is csökkent a lendület. Mondjuk lehet benne van az, hogy a kevesebb alvást megéreztem az elmúlt hetekben.
Keresni kell kisebb célokat, esetleg olyat csinálni, amivel eddig nem foglalkoztál. Nálam tervben van most a lakberendezés, csak béna vagyok benne irl is, a feleségem reszortja.
Laraxior: akkor a nerf nem sokat javított ezen. Vagy az inkább a weapon skill szintezést lassította be inkább?!
-
BoneDragon
veterán
Előbb beléptem, de ki is léptem utána. Már 2 napja nem nagyon tudom rávenni magam, hogy haladjak pedig már lvl 40 vagyok. Sajnos túlságosan lassú a szintezés, de az még idegesitőbb, hogy egyik terület végéből a másikba küld állandóan. Azért ezzel kitolni a játékidőt elég nagy f*szság volt a részükről. Azt hiszem kell pár nap pihi, aztán meglátjuk...
-
-
Laraxior
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére

Nézem, hogy áll a kard-pajzs duóm a fejlődésben... Hát látom, hogy lvl20-nál megáll a dolog

-
-
duvi
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
"Brightwoodban, ami ugye elvileg max lvl35-ös map lenne, olyan medvével amelyiket csak úgy sikerült eltakarítani, hogy volt mellettem még egy ember"
Papa Bear - már ha róla van szó - egy Elit kis boss, amire folyamatosan keresnek partyt a chaten. Még nagyobb kariknak sem szólozható. -
Laraxior
titán
Ó, már jóideje. Közben már szintet is léptem

#1309 whitezo88 Az előfordulhat, mert én tök kezdő vagyok

De azért akadtam össze Brightwoodban, ami ugye elvileg max lvl35-ös map lenne, olyan medvével amelyiket csak úgy sikerült eltakarítani, hogy volt mellettem még egy ember, szintén olyan lvl45 körüli, és sikerült tábort húzni pár méterre. Amíg az egyik meghalt, addig a másik ütötte azt a dögöt.
Így nagy nehezen sikerült legyűrni.
De nincs jelezve sehol, hogy több embert kívánna a dolog, bezzeg az Azoth fa két emberes, holott oda tényleg nem kell.
Nah mindegy, azért haladok
-
duvi
nagyúr
Élnek a szerverek.
-
jossua
tag
Sziasztok !
Bocsánat ,hogy nem olvasom végig a falat ,de melyik szerver ahol a legtöbb honfitársunk nyomja ?
Illetve van PH klán mint anno GTA5 ben ?
-
duvi
nagyúr
BA jóvoltából 1.0.3 Patch Notes magyarul.
-
Rizzo
aktív tag
Ez nem magyar sajátosság. Az én szerverem egy török szerver, a global chaten szinte nincs is angol szöveg, csak elvétve. A guildem vegyes nemzetiségű, angol nyelvű kommunikációval, ennek ellénére is van nálunk 5-6 török nemzetiségű, aki direkt nem akart török guildbe menni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Akkor a skill hiányzott és/vagy a taktika. Első boss lement látom ami szintén nehéz de technika kell, végén mi is szívtunk jópárat először aztán lett egy egyszerű taktika: a tank felhúzza a bejárathoz a lépcső tetejére és akkor sok képessége nem árt a csapatnak (ha ki akar ugrani az simán blokkolható aztán visszamegy). A két addot meg simán le kellett volna égetni azonnal a szintek alapján. És kb ennyi. Fontos hogy a healer erős legyen mert a tank is sokat kap folyamatosan.
Várj amíg Shipyardba mész, fun fact: az ismételhetős questhez az utolsó 2 bosst nem is kell megölni, nem véletlenül gondolom mert vicc milyen erősek főleg az utolsó, ami még random is
Muspelen tegnap is volt ilyen, lila csóka egyedül PVP flagen van aztán meghal mert a BA éppen pusholta az influencet aztán magyarul elkezd gyalázni hogy 5en jönnek rá, alpári g.cizős, anyázós stílusban. Persze nem vették fel, sok BA-snak a Global is ki van kapcsolva.
-
Ellia
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Véleményem szerint a nagyképű hozzáállás, az együttműködés teljes hiánya, meg a chaten való anyázás mikor valaki megkéri őket, hogy ne spameljék az egészet magyarul (főleg war-nál, vagy csak amikor conflictot akarnak kirobbantani előtte és nem csak a factiont, hanem mindent is). Zanzásítva, a teljesség igénye nélkül.
-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
A végén a főboss egy érintésre 3000HP... Nem szokta beérni eggyel..

Volt nálunk egy lvl60, lvl52, lvl48 meg még két 45 körüli, de a 6.próbálkozás után lelőttük..
Majd ma újra, keresek valami combosabb brigádot. -
-
malacka87
őstag
Tegnap megvettem nem bírtam magammal. Egész pofás ez a kis világ! 3óra alatt lvl 11. Craftingot imádom tök mind1 mit kell farmolni.
Nagyobb szinten is kb ugyan így lehet haladni vagy ott már azért nyeli az órákat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem mintha számitana de Maruder vagyok lvl 60. a lehetöségeket vagy itt vagy privátban várom, köszönöm szépen elöre is!