- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most, hogy az Azoth-ot levették és lehet ugrálni a városok között talán egy kicsit jobb lesz a helyzet a storege managment szempontjából. Ez is egy nagy tüske volt a játékosok szemében, hogy nem tudnak rendesen gyűjtögetni egy MMOban. (Szerintem. Vagyis nekem nagyon.)
Én is agyalok rajta, hogy vissza megyek kicsit. Talán még van remény, hogy rendes MMO-t kalapálnak belőle.
Nem biztos, hogy most. Lehet kell egy kieget várni. Még bármi lehet.Azért a Lost Arkot nem kell úgy isteníteni. Nem mindenkinek jön be ez a keleti piacra szánt 3 méteres kardokkal rohangálás, felülnézetből stílus.
-
hunvarlan
aktív tag
-
Ereshkigal
őstag
Én optimista vagyok, megoldják, mert meg kell oldaniuk.
Ha mégsem, van más játék... hétvégén pl. feltettem a GW2-t, hogy megnézzem, mi újság arrafelé (nem sokkal a Fractals kijövetele után hagytam abba lényegében). De azt sem tudtam, milyen zónában vagyok, arra sem emlékeztem, hogy megvettem az első kieget és 80-as vagyok.
Mounttal rohangáltak az emberek, az inventory-m tele volt, közben jött tucat mail itemekkel... ez hirtelen sok(k) volt, gyorsan kiléptem.
De alternatívának ott van a tarsolyban.
-
Bogyo72
csendes tag
Kipróbáltam low és eddig használt high grafikán, a vga 65-66 fokos 98-100% terhelés mellett. A max. FPS eddig is 60-ra volt állítva, plusz a Vsync bekapcsolva. De mivel így is megfagyott, kipróbáltam vsync nélkül is, nem változott semmi.
Itt már az Amazon-on múlik, hogy lesz-e valami változás. A linkelt fórumon is próbáltak már mindent, és a hardware összeállítás is igen változatos, így nem lehet egyedi a gond, bár az lehet, hogy elég ritka.
Nekem: Ryzen7 5800x - B550 - Nvidia 1070 - 16Gb összeállítás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest