- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2434 üzenetére
A sztori resze annyira nem mozgat meg, még van egy csomo fuggőben levo kuldetesem a nagy patch óta. Neha megcsinalok egyet egyet, de sose fogynak el.
Meg megint lehet kezdeni elolrol a ruhakat meg a fegyvereket osszegyujtogetni, hogy mindenhova jo legyen, a 725ös GS miatt. Kicsit frusztralo
Nysán egyebkent tobben vannak magyarok, legalabbis sokszor latom oket, en egyedul jatszom mondjuk -
válasz
nyamsas #2399 üzenetére
Az sose baj, Blizz is kihozott egy 42 oldalas patch-et a D4hez és úgy tűnik, hogy jót is fog tenni neki. De én nem sok bugot láttam, a faction quest is jó lett azóta, igaz, én még mindig nem vettem meg a kieget, csak próbálok nyersanyagokat szerezni és húzni a tradeskilleket, nem hajt a tatár 65re.
-
duvi
nagyúr
válasz
nyamsas #2360 üzenetére
Köszi a posztot! Megspóroltál nekem némi zsetont és szentségelést
. Gondoltam, hogy hosszú kihagyás után ma visszanézek és ha minden szép és jó, akkor behúzom a kieget. Erre majdnem egy időutazásba csöppentem és újraélhettem volna az indulás kori állapotokat
Na majd pár hét múlva újra visszanézek...
-
mikromanus
veterán
válasz
nyamsas #2335 üzenetére
A rossz viszony és megvásárolhatóság korábban édesmindegy lenne. A klienst ugyanazt töltöd le és ugyanazt telepíted. A felhasználói profil lesz más az AGS szerverén/felhasználói adatbázisában jó eséllyel. A DLC/expansion extra jogokat ad és nem tartalmi különbség. Kb mintha egy mappára van-e jogod, vagy nem. (csak itt területbe beenged, ha x van az exp attribútumon és nem, ha nincs semmi. kb.)
A letölthetőség inkább amiatt utolsó pillanatos, hogy ne sivalkodjanak a népek, hogy nem játszhatnak az utolsó percig. Most tudnak... aztán tölthetnek 50-60GB-ot kedvükre. Akkor nem tudnak... de az az ő hibájuk
-
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2247 üzenetére
En is egyedul jatszom a kezdetek ota, de siman bemegyek egyedul is elite teruletekre, ugyesseggel meg turelemmel kb az osszes boss megolhető egyedul is. (Azert kb 10% nem)
Can hogy csak a napi craftot csinalom meg én is, azert mar nem toltok 12 orat egyhuzamban a gameben
De megnyugodtam, hogy nem a rendszer hibaja a lassu betoltes. -
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2245 üzenetére
Napi egy scarab beesik ha vegigfutsz mondjuk 2-3 elite helyen, heliopolis mindenkeppen ott van vagy 10-12 lada.
Nekem mostanaban bazi lassan indul el a game, pedig még uj rendszerem is van. Azonfelul csak a varosban van fps drop, de ott rendesen, amugy fix a 120fps.
Elkezdtem az atlas fallent, hatha adja, de egyelore nem ugyfest -
mikromanus
veterán
válasz
nyamsas #2147 üzenetére
Ja, szegény vagy. Ingyé' adták volna, mer' neked jár, ugye? Még te teszel szívességet hogy hajlandó voltál kipróbálni (féláron).
Az új szerver csak a meglévő játékosok kezelésére van és nem új gazdaságért. A játékosok nagyja nem nulláról indult. Mégis mire számítottál? Ha nagyon szaggat, akkor talán lejjebb kellene venni a grafikát, vagy a felbontást. Ha nem fut jól kenyérpirítón, akkor kompromisszumkésznek kell lenni.
-
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2138 üzenetére
Nem kell sokat varni, es csak főidőben, delutan meg este. En is egyedül jatszom, de a dungeonokhoz ugyis fog kelleni majd par ember. Asszem ma indult egy uj szerver pont.
En szeretem, persze, nem olyan intenzitassal tolom mint az elejen, de szivesen maszkalok mindenfele. Mar van video az uj mapról is, szoval foglalkoznak vele, csak nem az amazon erossege a jatekosallomany megtartasa. -
mikromanus
veterán
Nekem két napnyi nyomulással (és kevés alvással) kijött a harvesting-mining-logging kombóra 102-103-as szint. A trackinget 98-nál inkább hagytam. Meglehetett volna zárás előtt itt is a százas, csak inkább aludni is akartam 2-3 órácskát egy munkanap hajnalán. Karakterszintben mondjuk így csak LvL 26 lettem zárásra. No, majd most ráhúzok élesben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik