- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
hunvarlan #2046 üzenetére
röviden:
a szörnyek veszélyesek, jaj-jaj-jaj.
A crafting level 60/200-as szinten nem maxos item craftolható bagóért, jaj-jajMegesik. Végül is MMO játékról van szó. Talán a csapat content (lenne) az első. Ha meg papírban mész a nagyfiúk közé és nem vagy elég fürge, akkor persze hogy lecsap belépő szintű szarodban az anal penetrator, vagy a big bad wolf. Talán háborúban le kellene cserélned a tűsarkút, vagy fürdőruci szintű "armort".
-
Laraxior
titán
válasz
hunvarlan #2046 üzenetére
Érdekes, pedig a favágás is elég durván ugrik, ha közben tolod a kőfejtést is, mivel mindenhez kell a charcoal. Legalábbis nálam.
Elkezdtem gyártani a limitált számban előállítható cuccokat, asmodeum, glitter ebony, phoenixweave-t.. viszik, mint a cukrot, lóvé is dől belőle befelé.
Egyből felugrott a gear score-om 595-re.Mondjuk a 600-at nem fogom elérni, az elég sanszos, de ezzel is elégedett vagyok.
-
Synaptic
senior tag
válasz
hunvarlan #1952 üzenetére
Ilyen hibaüzenetet akkor szokott produkáni , ha nem a steam -ből indítod hanem az exe-t bökdösöd meg. Létrehoz egy hibakódot tartalmazó txt állományt és addig hibát generál míg azt el nem tünteted. Az exe könyvtárában lesz valahol. Amennyiben nem találod akkor uninstalláld a játékot és kézzel töröld a mappáját is..
-
gabranek
senior tag
válasz
hunvarlan #1729 üzenetére
Nekem ez volt a legfőbb ok, hogy hagytam a fenébe ezt a játékot. A másik az utazási rendszerük...nem akarok 1 órát azothot farmolni, hogy elugorhassak egy másik városban lévő bankomhoz csak mert kellene valami cucc. Kár érte pedig, mert pl. a gyűjtögetős részét nagyon jól megcsinálták...tök élvezetes, hogy akár az egész erdőt is kivághatod, ha úgy tartja kedved (az mondjuk más kérdés, hogy szerintem pont ezért nincs is értéke semminek). Inkább visszamentem GW2-be, az legalább nem csinál sportot abból, hogy hogyan szívassa a felhasználóit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- TÖBB TÍPUS ELÉRHETŐ!!! Apple Mac Late/Mid 2012 / 2014 / 2011
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- MSI Thin 15.6"FHD IPS (144Hz) Intel i5-12450H-8GB DDR4 Ram-512GB SSD-NVidia RTX 2050 4GB GDDR6!
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest