Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

duvi
nagyúr
Ha valaki még nem olvasta volna. Elég hosszú, de tartalmas anyag: [Dev Blog] Update on Current Issues
 - 

Mr Bond 007
őstag
válasz

mikromanus

üzenetére
						Te delíriumos állapotban meséket szövögetsz vagy mi?

- 

mikromanus
veterán
válasz

Mr Bond 007

üzenetére
						A NAV az olyan magyaros szó, így viccelődött valaki. Te meg jót nevettél és elfelejtetted a viccet. Míg szervert nem kellett választani. Addigra meg már torzult a történet és azt hitted tényleg.

- 

Rendo84
senior tag
válasz

Mr Bond 007

üzenetére
						Igen ebben lesz. Csak 10 ember jelölte be a NAV-ot, de közülük biztos lesznek akik még ott vannak, mert azóta már vélhetően éltek páran az ingyenes transzferrel. Ezt a felmérést pedig szeptember 30-án hozták létre ha jól látom.
 - 

Rendo84
senior tag
válasz

Mr Bond 007

üzenetére
						Face csoportban csináltak egy kutatást, hogy ki melyik szerveren van. Elérhető ha csatlakozol és láthatod a tagokat kik jelölték be azt a szervert amin játszik.
 - 

Mr Bond 007
őstag
Van itt valaki magyar klánban nav szerveren? (normális társaságot keresek)
 - 

Rendo84
senior tag
Ha felveszek egy olyan ruhát, ami pl a mining-nál növeli az esélyt 4%-al, hogy dobjon itemet, ezt az esélyt több ruhával lehet sokszorozni, vagy ilyenkor csak azt veszi figyelembe aminek a legnagyobb a %-a?
 - 

Laraxior
titán
Írják valahol a patchben, hogy a Starstone expedícióban, nem kel fel a boss?

Lenyomtuk, de fel kellett volna kelnie, de rögtön victory szöveg és ennyi.
 - 

Synaptic
senior tag
válasz

Ereshkigal

üzenetére
						Szerintem még életében nem látott olyat

- 

- 

mikromanus
veterán
válasz

mikromanus

üzenetére
						Vagy mégis ez?:
"if New World players tried to start a town upgrade, the upgrade would fail, and their gold would not be deducted. However, if the players reconnected to the game, they would get the upgrade cost added to their company wallets." - 

mikromanus
veterán
válasz

üzenetére
						Azt hiszem valahogy úgy, hogy elindítottak egy projektet. Aztán törölték és "visszakapták"/megkapták a lóvét amit kb még be se tett senki.
szerk: bár az lehet más volt.
Arra gondolhatsz amikor a projekt befejezéséhez az kell, hogy birtokolj egy itemet. Amikor megvan, akkor azt mondja tök jó vagy. Berakod az itemet/anyagot a storage-ba. Majd elmész a piacra és kiteszed az összeset. Majd elmész a town boardhoz és befejezed a questet anélkül hogy nálad lenne az anyag, vagy visszavonná a piacról. (potikkal nem működött, de mással igen) - 

duvi
nagyúr
 - 

törölt tag
Ne siessen senki haza. Majd este 6-tól lehet játszani. Jobb esetben.
 - 

Laraxior
titán
válasz

whitezo88

üzenetére
						Hja, de ahhoz csoport is kell, az se baj ha olyanok akik azert tudják mi merre.
Mondjuk kozel sem akkora durranas, mint ahogy beharangozták nalunk, meg joparszor kiraktak..
Siman vegigmentunk egymas utan ketszer, random emberekkel. Egyedul a nagy kutyashoz kellett nemi strategia, ami kimerult annyiban, hogy egy ember feltartja az egyiket, amig a masik vagoasztalon van. Még kulonosebb tank karakter sem kellett..Ma 3-an elkezdtuk becsukogatni a corrupt portalokat, csak az aprokat, hogy feltoltsuk az azoth keszletet. 60-as karakterek. Aztan volt a kozelben 55-ös is, nagyportallal. Na, azzal megszenvedtunk, de egyesevel kicsalogattuk a delikvenseket, messzebb a tobbitol, ugy sikerult vagy 3-4 respawnnal leverni

- 

whitezo88
nagyúr
válasz

mikromanus

üzenetére
						Mondjuk pirospont hogy a mai patchben állitolag javitjàk az exploitok nagy részét…
Malacka87: shipyardozz, az ismételhető q nagyon sokat ad és loot is van.
 - 

l.skywalker
titán
Banned New World players are unbanning themselves...
... By changing their Steam account Email.
 [link]  - 

mikromanus
veterán
válasz

whitezo88

üzenetére
						Csak pár puhapöcs szélkakast másfele fújt a huzat. A folyton panaszkodók meg recskáznak még a fórumokon amíg megkapják a figyelmet. Valójában kb hasonló a mozgás minden új játéknál. A "gamebreaking" bugok nagyját a többség csak hírből ismeri (meg youtube videókból). meg lassacskán amúgy is javítgatják. Esetleg a kisebb testű macskáknak és érzékenyebb játékosoknak a hibajavítások után később indíthatnak egy "No transfer" új szervert, hogy hibamentes(ebb) játékkal nyomulhassanak nem fertőzött és csaló társaságban. Nagyon másra nincs szükség. csak fércelgessenek serényen és stopolgassák-javítgassák a játékot. Egy pár (tucat) folt és jó lesz ez hosszabb távon is. reméljük...

- 

Laraxior
titán
válasz

malacka87

üzenetére
						A vegen en is szenvedtem, mert egyedul mentem, de ha becsatlakoztam volna par helyre... Nemelyik kuldetes csak ugy ontja az XP-t. Pl a selfless nature, oda setalni sem kell sokat, de a shipyard is ad 35ezret.
Szoval 4-5 ember ha egyutt tolja, 150 ora alatt siman el lehet tolni lvl60-ig. Egyedul kell a 200 ora - 

malacka87
őstag
58-tól mizu? Ami van quest az elites zóna 62+ meg 64. Meg van 2 ami ilyen hiperspawnos mobokkal van tele? Town quest vagy mit toljak? Vagy mining? Alig jött ma xp.
 - 

jossua
tag
harmónia 0 sorban állás lehet jönni
  - 

törölt tag
válasz

Ereshkigal

üzenetére
						Hades 7-kor 900as sor. Kb 1 óra volt. Alakul. Lassan lehet jönni aki akar.
 - 

Lépnék be, 324-es sor.
  - 

Synaptic
senior tag
Elértem a 60-at. Mi a bánatot kezdjek egyedül ?

- 

Laraxior
titán
Még mindig nem megy a trade?

- 

Laraxior
titán
válasz

üzenetére
						De van annyifele kő, csak kivancsi lennek melyik milyen szinure varazsolja. A rozsaszin void köves effekt pl tetszik

Dobott azota egy csomo socketes kardot, de mindegyiknek volt valami fogyatekossaga a mostanival szemben, viszont abba meg csak lvl3-as kovet tettem, igy nem vilagit annyira, bassza a csőröm

- 

Laraxior
titán
Mondjuk en nem vérre menően jatszom, szoval valahogy hidegen hagynak ezek a dolgok. Az életem sem fugg ettol, ha valakiknek jobb cuccuk van.
Jut eszembe, nincs valami gyujtemeny, hogy melyik kő, milyen effektet dob a fegyverre?
Most egy war hammerbe tettem egy lvl4-es kék kovet, ami jeges sebzest ad, tök jo lett a kalapacs feje, tele lett jegdarabokkal
 - 

whitezo88
nagyúr
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem az endgame teljes hiánya (GS farm nyílt és zárt területeken NEM endgame ugye) veszi el lassan a kedvem hanem a spagetti kód miatti bug abusing, tömeges egyéb hibák, (pl számos open world boss amik vagy resetelnek vagy nincsenek is bent és emiatt sok quest meg sem csinálható), amik hetek óta bent vannak. War és minden PVP játszhatatlan a hatchet bug, anim cancel és egyéb dolgok miatt, PVE dolgokat (gear és gather stb) pedig szintén exploitokkal oldanak meg (a dupe csak egy volt amit lehet). Sok MMOval játszottam de ennyit még sehol se láttam.
De még a GS farm is pótcselekvés mert az se vezet sehova, mivel (ha épp működik az AH) tele van vágva a market velük (és az Economy eleve szét van b..va), és amit szedsz 95%-a megy a kukába. Főleg amíg az 520as faction majdnem olyan jó mint a 600as Lego set, amit vagy megveszel 100-150 ezerért, vagy éjt nappallá téve farmolsz Oricalcumokból. Ott is gyanúsan sok embernek lett meg kb 2 hét után a full mert mintha nekik az égből esett volna a Coin.
Portálozni senki se portálozik már mert az sincs rendesen végigdolgozva.
Tegnap este egy TSM Streamer (!!!) órákon át abusolt egyszerre két bugot is STREAMBEN. A sok report miatt kapott egy 23 órás bant
 [link] - 

malacka87
őstag
Paths Unseen quest is really? 60 szellem egy kupacban és konkrétan semmit se tudsz csinálni.
 - 

Rendo84
senior tag
válasz

Prince1

üzenetére
						Ha jól emlékszem nálam 16,5 GB vagy 17,5 GB-ig felkúszik a RAM használat már 1-2 óra játék után, de alapból az elején kb 15 GB-ről indul mikor indítom. (1440P full graf beállításon.)
Ha sokan vagytok egy helyen a városban azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, ott szinte mindenkinél lagok vannak.Picit reagálnék az elmúlt napok történéseire, azért ne siránkozzunk a problémákon szerintem, mert nincs olyan netes játék ahol ne lennének csalók. A saját játék élményünket pedig nem igazán tudják befolyásolni, illetve a készítők próbálnak tenni ez ellen is és a hibák javításán is dolgoznak.
Ha valaki benéz a topikba csak azt látja hogy szidjuk a játékot valamiért ami félre érthető. Pedig igen is nagyon jó élvezhető, én úgy beletoltam több mint 200 órát, hogy szinte fel sem tűnt.
  - 

Prince1
csendes tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy 30-60 perc játék után. Elkezdek laggolgatni, vagy mondjuk 2 város teleport után, érezhetően belassul a játék és egyre több a töltés idő. Ugyanez ha megyek a térképen ha 1 helyen vagyok minden oké ha már meglátogatok több helyszínt egyre rosszabb egyre nehezebben tölti be textúrát. 1 gyors restart után megint oké minden ott is ahol addig szaggatott.Nyilván Everfall kb. halál ahol van 100 ember. Arra gondolok.,hogy talán elfogy a 8GB RAM? Előre is köszönöm az ötleteket.
 - 

duvi
nagyúr
Jön a javítás és visszakapcsolják a kereskedést: Link
 - 

malacka87
őstag
Komolyan ezeket a csápokat amelyik kitalálta annak feldugnám a valagába és ott csapkodnának egész nap. Szánalmas hogy mindig elérnek mindig leköpnek...
 - 

Laraxior
titán
Csodás...de a mai napot is sikerült elszarniuk ezzel, hogy semmit nem lehetett se adni, se venni.

Végigrohantunk Myrkgardon, tele lett a batyu... utána kétszer egymás után Shipyardon, mondanom sem kell, hogy semmit sem tartottam meg. A repair parts kiakadt 2000-en...Nagy unalmamban legalább meglett a 175-ös mining, meg a harvester

- 

duvi
nagyúr
 - 

Én optimista vagyok, megoldják, mert meg kell oldaniuk.

Ha mégsem, van más játék... hétvégén pl. feltettem a GW2-t, hogy megnézzem, mi újság arrafelé (nem sokkal a Fractals kijövetele után hagytam abba lényegében). De azt sem tudtam, milyen zónában vagyok, arra sem emlékeztem, hogy megvettem az első kieget és 80-as vagyok.
 Mounttal rohangáltak az emberek, az inventory-m tele volt, közben jött tucat mail itemekkel... ez hirtelen sok(k) volt, gyorsan kiléptem. 
 De alternatívának ott van a tarsolyban. - 

Semin
őstag
válasz

Ereshkigal

üzenetére
						A játékban jelenleg hiperdefláció van (a pénzed folyamatosan többet ér) ami nálunk majdnem ismeretlen fogalom a gazdaságban. Sajnos még egy online játék esetében is gyors gazdasági összeomlást vetít előre. (Egy itemdupe csak ront a helyzeten.) Valahogy meg kell oldani hogy max szinten legyen bevétel, mert így nem sok jövőt jósolok a dolognak.
Ha nem tesznek semmit, leáll a gazdaság, majd kiürül az AH, aztán elmennek a játékosok, végül RIP.
 - 

válasz

tonermagus

üzenetére
						A célokat te tűzöd ki. Van akinek az a cél (egyelőre), hogy 60 legyen, más x db 200-as skillt akar elérni, vagy épp a "legjobb" cuccokba felöltözni. Valaki szimplán csak ki akar kapcsolódni, belép, mászkál, amerre a játék küldi. Ha nem köt le a játék, nem kell erőltetni.
 Amiket leírtál már megjelenés előtt is lehetett tudni. Engem az lepett meg, hogy AH-ból folyamatosan, olcsón tudok öltözködni, se craftolnom, se faction geart nem kell vennem. - 

válasz

tonermagus

üzenetére
						Wipe nem lesz. Dupe = gyakorlatilag klónoznak valamilyen glitch vagy bug segítségével egy itemet vagy pénzt. Így gyakorlatilag egy értékes dologból elvileg kettő lesz.
 - 

tonermagus
aktív tag
Nem igazán hatott rám a Hipe vonat, sőt, igazából semmit nem tudtam a játékról, de mivel már rég nem játszottam hasonlóval így megvettem...
Mivel az első napokban játszhatatlan volt az EU szerver így Amcsira mentem át. Vesztemre. Mint kiderült transferelni csak azonos régióban lehet. Így buktam egy lvl20-as karit... nagy ügy. Újrakezdtem, belevetettem magam ismét, 21-es vagyok az új karakteremmel de miközben játszok folyton az az érzésem van, hogy nincs célom. Nincs miért játszanom. PvP/War szerintem vicc, PvE tartalom meg kvázni ahogy hallom nincs is... Ergó nincs cél, nincs motiváció. Nincs normális Lore, üres az egész... Craftolni nincs értelme. Mégis mi a fenéért érdemes játszani?
Erre meg most jön ez a dupe. Azt se tudom mi az (ha valaki ráér összefoglalná pár szóban?) Meg a wipe-ot rebesgetik? Hát akkor biztos elválnak az útjaink a játékkal. De hát már kifizettem, így Amazon-t tuti nem érdekli
 - 

Synaptic
senior tag
'Hát' igen ezt feszegettem eddig. Mindenki lefagy segítségnyújtás helyett
. 
7x voltam vadidegenekkel armine ben . Papa bear-t is ketten toltuk le reggel egy lvl40-es magyar gyerekkel mert rajtam kívül mindenki sz@rt rá. - 

Synaptic
senior tag
Úgy sem lehet kereskedni , ezért aki nagyon ráér a Muspelheim -en az igazán segíthetne 2-3 küldetésben. Szívesen várnám az önként jelentkezőket lvl54-62

.
King Adas - 

Synaptic
senior tag
Amennyiben kikapcsolom a global chat-et , akkor a többi elkezd "késni" akár perceket is. Ez másnál is előfordul ?
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
 - 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 basszuuuuus 

Amiket leírtál már megjelenés előtt is lehetett tudni. Engem az lepett meg, hogy AH-ból folyamatosan, olcsón tudok öltözködni, se craftolnom, se faction geart nem kell vennem.