- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
A carnelian gem azért elvárt a tanknak (a többieknek max armorba az agro csökkentésre). Nagyon is működik az agro. Amikor "felfedeztem" egy rögtönzött kis csoporttal az egyik (nekem) húzósabb csoport területet és összefutottunk egy másik csapattal, akkor elég látható volt. Elnyargaltak mellettem. Kb már sehol se voltak amikor a már mögöttem levő szörny felkapta a fejét és mint egy eszelős elrohant mellettem utánuk. Vagy túlzó már ez az agro, vagy ez szerver lag volt.

-
Mondjuk továbbra is elég erős lesz az a rész. Sokan mondták, hogy teljesen bugos, de igazából a lore szerint ha jól tudom eleve az a legenda, hogy arról a területről elűzhetetlenek a disznók. Lassabb lesz, de aki bírja a monotonítást, az lehet jól fel tudja húzni majd a fegyvereket, meg a skininget.
-
Az nálunk is van, sajnos minél butább valaki, általában annál nagyobb az egója, nincs benne tisztelet, empátia.
Kb. egy hétig volt téma a global chaten, hogy ez most magyar szerver vagy nem, ha nem érti, akkor tanuljon meg magyarul, ne ugasson bele a dolgokba, nincs az Eulaban, hogy nem beszélhet fixen magyarul a global chaten, stb. Pont ez miatt utálják ki sok helyről őket, mert nem értik meg, hogy van különbség aközött, hogy egy angol és egy magyar az anyanyelvén ír globan chatre.
Persze volt olyan is, hogy nevek alapján minimim négyen magyarok voltunk egy partyban, mégis fixen angolul beszéltünk. Ezek az üdítő kivételek.
Nálunk is beszéltek róla, hogy költözés lesz, de igazából már nincs sor, így valószínűleg nem megyünk sehova.
-
gabranek
senior tag
Egyenlőre szóló módban játszok (questelek, gyűjtögetek, craftolok). Ezek szerint nekem lényegében nincs szerepem abban, hogy az uralkodó frakció fejleszti-e az asztalokat, vagy sem? Direkt azért jöttem erre a területre, mert ugyanolyan színű a térképen, mint a választott frakcióm (sárga amúgy). De akkor tök mindegy hol pecózok le.
-
duvi
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
Igen, eléggé érződik a GW2, de abban jobban meg van oldva ez a része. Szerintem.
Számomra nem érződött mmo-nak fejlődés közben, hiányoltam az eventeket, amiben az emberek groupokba szerveződnek. Inkább Rust (és társai) hibrid, csak építkezés nélkül.
Mindenből merítettek egy kicsit, ennek ellenére élvezhető a játék, de hosszabb távon nem fogja lekötni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon sok jó dolgot implementáltak más MMO-kból, de vannak fontos részletek - mint itt a jogosultságrendszer és guild kassza - amiket elfelejtettek, vagy nem tartottak annyira fontosnak. Remélhetőleg idővel ezeket is javítják!