Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• whitezo88

nagyúr

válasz mikromanus #1745 üzenetére

Ezzel csak az a baj hogy nevetségesen sok pénz ezt megcsinálni, mert erre én is gondoltam hogy ez lehet mögötte.

Illetve hogy nyilván senki se dupe-olt, csak véletlen esett csomó embernek annyi void ore meg a többi hogy 2 hét után full setben rohangáltak.

Sok közül egy thread. [link]
    Well, with FULL mining gear (559GS) + 3 minor trophies + 2000 luck food I have mined for like 30 hours at least, got around 60.000+ ores. I have found ZERO void ores, ZERO!

Ráadásul a void ore 1 hét alatt felére esett amennyiért veszik, nem véletlen csökkent ennyivel a kész cuccok ára is. Én nem húztam igazán a craftingokat, 1 házam van trófea nélkül, és lassan meg tudom venni a mostani árán már. Azon mosolyogtam magamban hogy a délelőtti farmolásomkor ahol tudtam találni érintetlen Ori nodeokat és tudtam cd-re is ütni őket, a közbeni időben szedett Wirefiberrel többet kerestem AH-n mert annak is ugrál az ára, 0.01 és 0.18 közt simán napközben...

Arra sose vetemedtem továbbá hogy mindennap órákon át farmoljak, még a logging is csak 170 mert annyira unalmas de ma meg akarom csinálni már 175-re... (mining, gather és skin már 200)

Új hozzászólás Aktív témák