- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Mentem ma 2 armine-t, az elsőben, mint kés a vajban haladtunk, a második már inkább káoszos volt. A tankunk nem tankolt, a heal is akadozott, de valahogy így is lement. Azért vicces, hogy az emberek nem mernek kérdezni, hogy most mit kell csinálni...

Viszont elég uncsi egy dungeon. Gondolom a több is hasonló lesz.
-
Rendo84
senior tag
Én azért ennek annyira nem örülök, mert olyan EU szerveren vagyok, ahol a 3 nap alatt kb 6x léptem be és egyszer sem kellett még várni.
Ezzel azt fogják elérni, hogy minden szerveren sorok lesznek. Lehet nem több ezres, de a pár száz is már kellemetlenséget fog okozni. Így nem csak a fele játékos állomány hanem mindenki elégedetlen lesz.
-
hunvarlan
aktív tag
Én ma döntöttem hogy a 18as karimat ott hagyom mert egyszerűen nem tudtam játszani. 5 elött sosem érek haza és mindig 800-1000es sor volt egyszer kivártam a 620as sort 2óra 25 perc volt sajnos erre nincs időm szóval inkább ezt csinálom. Maga a játék félelemetesen jó lett nem gondoltam volna hogy ennyire le fog kötni.
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Thx
-
BoneDragon
veterán
-
Semin
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
A távoli asztallal nem tudnak mit kezdeni. A macrokat is csak azért tudják fogni mert ismétlődik séma szerint. Ha olyan makrót írsz amiben van random ugrás, mozgás stb azt nehéz megfogni. Majd a jelentősége is lecseng a sorok eloszlásával.Bár én még sort sem láttam 20 óra játék alatt. A kulcs hol kezdesz

-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem, azt mondom, hogy a Blizzard ezt mondta 2 éve.
Mármint, hogy ha elindítod és távoli asztallal belenyúlkálsz, hogy ne dobjon ki. -
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Azt mondod hogy ha én az általam használt távoli asztal programmal (az esetemben Paralells Access) elindítom a játékot amikor megyek haza melóból, az valahogy kiderül az Amazon számára? Kétlem.
-
-
Laraxior
titán
Ott annál az Obeliszknél ha nálam vannak az összetevők, akkor össze tudom magamnak hegeszteni automatikusan az Azoth Staffot? Mert a cuccok ugyan megvannak már

-
Laraxior
titán
Azert a kozel lvl30-as karakterem nem fogom ujrakezdeni, van benne mar egy csomo idő. Aki csak delutan kerul gepkozelbe, azoknak mindig 1000 feletti varakozasi lista volt.
Ma este 6 utan erek haza, kb eselytelen lesz jatszanom.Jut eszembe kiprobaltam a heavy pancelt lecsereltem lightra, valami kis kopenyre, meg papucsra. Tenyleg (amugy irja is) megugrott a sebzes 20%-al.
es sikerrel ugraltam el tegnap Simon Grey elől. Persze egyszer ha betalalt akkor rozsaviz, de jobban birtam, mint a heavy cuccokkal. 
-
-
Laraxior
titán
Nekem az is jo, ha at tudok koltozni. Engem nem erdekel kik vannak a szerveren még.

De azert az eleg durva, hogy sokan kifizettek a gamet, aztan megse tudnak jatszani, mert eppen pont annyi a varakozasi ido, amennyit kb jatszana hetkoznap az ember.
Battlefield 5-ben is volt, hogy 20 percet kellett varni hogy elinduljon egy battle royale... Ki is halt az egesz.
Kar lenne ezert a jatekert is, mert ha nem oldodik meg hamar, akkor elobb utobb megunjak az emberek, es el sem inditjak a jatekot... -
Mirman
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Szerintem ehhez még hetek kellenek hogy megoldódjanak. A nagy klánok nem fognak sehova migrálni ez fix. Több ezer különálló embernek kellene a teli szerverekről úgy dönteni hogy odább áll , szerintem ez idő lesz . Másrészt sokaknak fogalma sincs róla mi is ez az egész.
-
Laraxior
titán
A heten akkor vajon varhato valami okossag, hogy este is tudjak jatszani par orat, es ne a varakozassal kelljen ugyanennyit toltenem?

-
BoneDragon
veterán
-
válasz
üzenetére
Mondjuk ha leteszed pár hónapra a játékot, akkor az elég szép mennyiségű goldot jelent.

Bár ez talán jobb, mint Daocban, ahol nem ilyen instanceolt házad volt, cserébe ha lejárt az előre befizetett összeg (lehetett akár több évet is előre befizetni), akkor utána lebontották a házat és minden cuccodat megkaptad postán.
-
Hexarius
kezdő
Köszi a válaszokat!
-
Hexarius
kezdő
Házat, ha vesz az ember akkor mennyi időközönként kell adót fizetni rá és vajon, ha nem fizeti akkor elveszik teljesen vagy csak felfüggesztik a használatát amíg megint kifizeted az adót?
Másik kérdésem meg az lenne, ha egy terület a tiétek és azt Corruption Invasion letarolja és veszítetek a csatában akkor elveszítik a területet? -
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Változó. Aki a chaten vállalhatatlanul viselkedik az általában temp bant kap. Elvileg akik AFK makróznak, azókat előszört kivágja figyelmeztetéssel, fokozatosan emelik a tétet. Viszont van végleges ban is. 3rd party appal automatizálni ősidők óta tilos minden MMOban, hiába a kifogások meg a mutogatások. Nevezhetjük macronak, botnak scriptnek, akkor is.
-
-
Gyöngyszem redditről:
BE CAREFUL, I was banned for cheating, and definitely was not cheating.
Majd leírja, hogy:
I did use my keyboard software LOGITECH G HUB to make my character jump when I had to step away. (I doubt this is "cheating" since thousands of players are doing it, and I dont see a single post about being banned for this)
Tehát azért, mert mások is ezt csinálták, már nem csalás az, ha automatizálja az ugrálást, hogy játékban tartsa magát.
Miközben amiatt sírnak, hogy "autoban" áldozatai lettek és nem csináltak semmit:

-
kicsako
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elvileg azért van így, hogy PVP közben amíg futsz ne tudj itemeket cserélgetni.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van, GTA Vben van kb. 10k+ órám, Wowban is volt egy jó 7 évem, GW2ben is több ezer órám van. Ennek a játéknak mindene megvan kb. hogy olyan legyen, mint anno a Dark age of Camelot, amit nem hagytam volna abba, ha nem cseszik el a hülye kiegészítőkkel. Bár utána csináltak classic freeshardot.

-
l.skywalker
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Anélkül is be lehet menni. Elég ha csak egy embernek van
-
-
BoneDragon
veterán
Holnap Invasion event lesz, min lvl50 sajnos.
-
-
Semin
őstag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
A többség pár napja nyomja és felét a sorokban töltötte .. hát..
A hangulata remek, a hangok és a grafika durva.
A harcrendszer könnyen tanulhatónak néz ki, de lesznek meredek elemei.
A küldetések ismétlődnek, nem túl izgalmasak.
Az, hogy gyors gombra van téve a válasz, (és nincs 2 féle válaszlehetőség) mindent elmond a story orientáltságról.Összességében le tud kötni, de ez szubjektív.
(Mivel 40EUR, nem nagy befektetés) -
Rendo84
senior tag
Én First Light területen kezdtem ami még semleges volt. Közben a zöldek elfoglalták ezt a területet és gondolkodom hogy átköltözök a szomszédos Windswardba, ami már régóta a sárgáké ahová tartozom. 15-ös szinten vagyok és a jelenlegi helyemen is lenne még küldi és abban a városban is ír. Van értelme költöznöm szerintetek?
Nem értem teljesen még, hogy ennek mi a hátránya és előnye hogy melyik frakihoz tartozó területen csinálom a küldiket és próbálok fejlődni?
A terület adta bónuszokat egyébként itt már jó sokat szereztem.ThorsHUN: Az a probléma a kipróbálással, hogy egyrészt ott a karaktergenerálás, a tutorial pálya, várólista, beállítások átnézés és egyéb molyolások, amikkel könnyen bele lehet csúszni a 2 órába és még nem láttál semmit a játékból. Én Youtube videókat néztem róla, amik alapján bevállaltam és nem bántam meg. ESO-hoz hasonló egyébként, de pár dologban még picit jobb is, mint pl a harcrendszer.
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Mennyire jo a jatek?
WoWoztam sok sok evig. De baromi repetativ volt es rauntam a monotonitasra.
Mennyi ido van steamen meggondolni magam, ha megsem jonne be?Thx!
-
BoneDragon
veterán
Őőőő mennek a szerverek?
Bal alsó sarokban vagyok Cutlass Keys-be és nincsenek playerek, még a városba se, se npc-k, se mobok.
WTF -
Hrigh_77
tag
Hátha hasznos infó valakinek, nekem jól jött: Ha healelni akarsz, és a life staff miatt tolod a focust, akkor az alternativ fegyóba /nálam hatchet/ egy ambert belehajítva az is a focus alapján fog skálázódni, nem kell két statot húzni

-
l.skywalker
titán
Ha valaki hasonlóban utazna:
Fextralife on Twitter: "#NewWorldMMO Build Guide - Musket & Rapier -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Talált, süllyedt. Halálra idegesít engem is.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
És mit láttál? Mert ugye a Fort fejlesztést is látod meg a városét is.
24 óra mondjuk a workshop fejlesztésénél tuti van. -
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
Mármint egy típus 2 szintjének fejlesztése között? Mert van amikor egyszerre indul három fejlesztés is.
Úgy értettem, hogy ha valaki felfejleszti az adott várost kielégítőre, de a területet megszerzi valaki más, akkor úgy veszi át a várost ahogy van, vagy van valami leamortizálás... mintegy háborús veszteség az adott szinteken.
-
BoneDragon
veterán
Én 1 valamit nem szeretek ebben a játékban, de azt nagyon. Nem lehet futás közben inventoryt nézni... Ezt miért?!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
24 órás cd van a fejlesztések között és rohadt drágák. Több százezer gold.
Ezt nem tudom. Szerintem lenne értelme, hogy ha resetelődik. Elvégre ez a lényeg, hogy jó legyen a vezetés és akkor jó minden a városon meg a forton belül is.
Szerintem egy kicsit sok hatalmat adott a fejlesztő brigád egyesek kezébe.
Fog még ez változni az tuti. -
BoneDragon
veterán
Köszi nektek
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akiké az adott terület ők tudnak fejleszteni a befizetett adókból. Vagyis a Governor. Ebből is viták szoktak lenni, hogy melyik legyen előbb fejlesztve.
Ennek a játéknak ez lesz a rákfenéje.
Már most olyan ellentétek vannak, hogy 120 nap utána tuti mindenhol cserélődni fognak a játékosok a frakciókon belül. -
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
A területet fenntartó csapat tudja fejleszteni. Ki szokta írni, ha épp indul egy fejlesztés és a chat-be is berakja pirossal.
-
BoneDragon
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mitől függ a kohó szintje? Tőled, vagy területtől?
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahh, végre beadta... egy csiga volt. Az édesvízit. Mehetek a sós vízhez

lvl25-nél megtaláltam az első aranyat. Egész eddig sehol nem volt, csak iron vein, meg silver vein.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megint Windows Update... mi van ma?

-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na, most kivágott megint Fatal Error-al, elindítani megint nem sikerül. Most az Easy Anti Cheat szerint van Untrusted System Files...
-
l.skywalker
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Aquatic Snail a neve, van belőle "zöld" is nem csak kék:
Aquatic Snail | New World Wiki | Fandom -
Ellia
addikt
válasz
üzenetére
Kagyló is horogra akad, nekem a tangerbol adta be. Meg csizmát, meg rozsdás kardot, meg... Halat? Azt alig...
Amúgy érdemes figyelni a táskában lévő loot-ot, mert sok mindent lehet bontani (és kell is), hogy új dolgokat tanulj.
+potikra is érdemes figyelni, van ami a crafthoz jó pl.
-
Laraxior
titán
válasz
üzenetére
Köszi, másik:
A piros körrel jelzett városból indultam, elég sok mindent felhalmoztam itt a ládában.
Namármost a küldetések miatt átköltöztem a piros kockával jelzett városkába. Viszont itt tök üres a ládika.
Kezdhetek minden előlről gyűjteni, ha craftolni akarok, és nem akarok annyit utazni? Meg ha tele a hátizsák, akkor is már az új helyen tenném le.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Élvezhető, de erősen épít a pvpre (endgame nagy része az). Viszont kapcsolható az openworld pvp flag, szóval ha nem akarsz, akkor nem veszel részt a factionök közötti csetepatéban. Shop van, mégiscsak az amazon, de eddig a legkomolyabb amit láttam az a housing item kollekció volt, ami igazából nem egy nagy kaland, a többi skin.
Nekem 2060 van most egy 2700x mellett, azzal WQHDban tök jól elvagyok, ha ez segít.

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
1. Biztos Még high-on is.
2. Nem az. Teljesen élvezhető. Kikapcsolható a PVP és tolhatod csak PVEben. És igen. Tudsz cuccokat szerezni PVP küldik nélkül is.
Van shop. Skinek a meglévő armorodra. Meg pár csicsa. -
Sirandrish
legenda
Heyo.
Lenne pár kérdésem!
A meglévő konfigommal (adataim között) 2K-ban elérhetnék 60FPS-t értelmes beállítások mellett?
Mennyire PVP orientált a cucc? Élvezhető a játék akkor is ha a PVP-től a hátamon feláll a szőr?
Illetve a cuccok maradéktalanul megszerezhetőek benne PVP nélkül is?
Shop van-e? Mikrotanzakció (nem skin), van-e? Ilyesmik...
-
törölt tag
válasz
Laraxior
üzenetére
A snail az epic(kék) tárgy a játékban. Tóban vagy folyóban tudod fogni. Utána szétszeded mint egy itemet.
Kagylót még nem láttam, de gondolom azt a tengerparton kell fogni.
Jah és kell pecabot. F3-al veszed elő.
Vannak különböző csalik amik növelik a jobb dolgok fogását.Vagy menj egy trade posthoz és vedd meg.
-
gabranek
senior tag
Az armor type beleszámít a közlekedésbe? Tehát amikor futok bele a vakvilágba clothos ruhában gyorsabban futok mint talpig páncélban? Arra gondoltam, hogy full heavyba öltözök, mivel öreg vagyok már az ide-oda ugrándozáshoz. Nekem inkább a jó kis falusi kocsmai adok-kapok stílus fekszik
Viszont a mountok hiánya miatt nem örülnék ha emiatt lassabban tudnék eljutni A-ból B-be. -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehet, hogy elkiabáltam. Mert most megint kidobott...
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sikerült megoldani. A CrasLog-ban nálam ez szerepelt hibaként:
GetUserStreamSourcesMinden kipróbálás után leszedtem a Win10 Frissítései Segédet és azon keresztül frissítette magát a Windows 21H1-re (amit nem tudom az automatikus frissítés miért nem dobott fel) és ezután minden gond nélkül indult a játék.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valami beakadt nálad. Vagy a játékot rakd újra vagy a wint vagy a drivereket.
Steam felhő nem szolhat közbe? Hiába törlöd a beállításokat, mikor belépsz ugyan az fogad a felhő miatt. Már ha itt van.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lemezkarbantartó? Directx gyorsítótár törlés?
vagy még
Az assets mappán kívül törölj mindent. Steam ellenőrzés. Utána lemezkarbantartó.
-
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
Leírom pontosan mi volt és mit csináltam:
• szombat délelőtt játszottam utoljára 4K/Medium-on. Minden simán ment. Steam-en belül indítom mindig a játékot, nem külön
• ma reggel indítom és még az első New World splash screen-nél ami nem animált kidobott Fatal Errorr-al. Ezután ezeket csináltam:
- Steam files verification
- Csekkoltam nincs-e VGA driver Update. Nem volt új, friss volt minden.
- Csekkoltam nincs-e Win10 Update. Nem volt új, friss volt minden.
- AppData könyvtárban töröltem a save data” mappát és a “user_preconfig" file-t.
- elindítottam a játékot és elindult, túlment a bevezetőkön és bejutottam a Main menübe. Minden 1080p-ben és High-on volt a beállításokban.
- Ha bármit állítok a felbontásban vagy a minőségen, azonnal kidob.
- Ha elindítom a játékot 1080p-ben, akkor is kidob. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fájlok ellenőrzése volt steamen belül? Utána meg a menüben restore to deafults.
-
l.skywalker
titán
Na nekem ma reggel Fatal Error. Nagy nehezen el tudtam indítani 1080p-ben, de ha változtatok a felbontáson vagy a minőségen akkor kidob Fatal Error-al.
-
v-paci
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Magasabb szintű területen sem skálázódik? Mert az szerintem érthető, ha a "kezdő" területeken max 25-ig megy.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vannak ilyen corrupted portálok. Azok dinamikus eventek. Ott többen kell menni, mert nehéz.
-
gabranek
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
A gathering rendszer piszok hangulatosan lett megcsinálva. Sokszor járok úgy, hogy elindulok megcsinálni egy questet, de azt veszem észre, hogy már fél órája fát vágok, csattog a fejsze, dőlnek a rönkök
És teleportálhatok vissza a városba, mert megtelt a tatyó. A horgászás dettó nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Hobby rádiós topik
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

es sikerrel ugraltam el tegnap Simon Grey elől. Persze egyszer ha betalalt akkor rozsaviz, de jobban birtam, mint a heavy cuccokkal. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)