- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
jossua
tag
hány Ph-s lehet akinek nincs klánja?
a Szervert meg a frakit is meg kellene akkor beszélni nem tudom mennyire lenne egyhangú a szavazásAlias : Magyarbetyar
-
whitezo88
nagyúr
válasz mikromanus #1497 üzenetére
Szerintem is jó és alap dolog lett volna eleve. Táska rúnák is mennek folyamatosan.
-
-
flashpointer
őstag
Hali, a kozeljovoben tervezem kiprobalni a jatekot, melyik szerveren erdemes kezdeni, vagy netan formalodik valahol egy hobbi ph csapat? nem nolifer klanra gondolok : )
-
Dazsar
aktív tag
Egy ph-klánba én is benne lennék. Szerintem sokan vagyunk itt akik 20+. Illetve az sem lenne gond ha valaki csak hétvégén érne rá, család, suli munka stb.
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
mikromanus
veterán
Hát passz. Nekem is bedobta ezt a "Hibaüzenetet". majd 3 perc játék után kifagyott. Azóta semmi se elérhető (még a régiók, karakter, szerverek se töltődnek be, mint a karbantartás alatt)...
szerk:
No, mégis betöltött, de nagyon nem megy a karakter képernyőtől a betöltő ablakba már...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Laraxior
titán
Lesz ma update? Akkor megint 12 orara off?
Pedig a mai napot a kőfejtésre akartam szanni.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
duvi
nagyúr
-
törölt tag
Nincs még transzfer. Addig felesleges erőltetni. Ha újra engedik, össze lehet dugni a buksikat.
Én fixen 5 fővel fogok csinálni egyet. Aki akar jöhet. A vezetőség biztos magyar lesz.
A többi player lehet más nemzetből is, hogy legyünk elegen. 100 főt is olyan könnyen szét lehet szórni a mapom. Főleg Elite vagy Corruption run-okon. -
Rendo84
senior tag
Nekem lenne kedvem alapítani, most időm és kedvem is van játszani, de war területen kevés a tapasztalatom. Illetve 65K gold is összejött némi verejtékkel, amit részben lehetne a klánra fordítani.
De a fő cél nyilván közös programok szervezése játékon belül.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Az kemény hogy jópár ember már kifarmolma a lega settet, Tradingen 150K körül megy. Vagy szó szerint egész nap orichalcumot kell full luck gearben bányászni...
(más kérdés hogy a fura itemizáció miatt az 520as frakció gear alig rosszabb a Perkek miatt, Lega Luck miatt jobb főleg, de ha az megvan mire kéne még luck? )
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Srácok, FB-n a new world csoportban sokan hirdetnek, olyat is amit kerestek - Én is ott találtam normális társaságot. Nézzétek meg.
-
hunvarlan
aktív tag
Én is szeretnék csatlakozni 1 normális csapathoz koromnál fogva meg meló utáni kikapcsolódás miatt nincs kedvem a sok kis vérpistikére. Akár még fizetnék is a transferért ha kéne csak legyen egy jó csapat.
-
Rendo84
senior tag
válasz Synaptic #1464 üzenetére
Én szerencsés vagyok, mert csak oda kell állnom a dungeon elé és már hívnak is be, sokszor írnom sem kell, mindegy hogy lila, zöld vagy sárga, sokszor teljesen vegyes 4-5 fős csapat jön össze. Persze nálam is szokott lenni orb, hiába szeretnék én is kezdeményezni és felhasználni az enyém, még legtöbbször az is megmarad.
Van hogy csinálom a küldim soloban és belefutok olyan helyre, ahol a gyorsan vissza spanoló bossból farmolják a cuccokat, itt is simán bevesznek csak úgy maguktól. Többnyire mindenki nagyon rendes.
Én mondjuk egyedül szeretek questezni, de igen ritka mikor nem jön össze egyedül valami és meghalok.
Mikor épp pvp küldihez van kedvem azt is egyedül csinálom, szerencsémre csapatba nem futottam még bele, 1v1-semm indig igazságos, mert többnyire ha meglepnek felkészületlenül, azért úgy nem annyira fair.Tegnap odatévedtem 2 féle kezdő helyre is, ahol a frissen regisztrált playerek az első fél órájukat töltik. Mondanom sem kell, totál üres kihalt volt mind a két terület. Kíváncsi leszek ebből adódóan mikor lesznek összevonások. A lvl 60-asok is szerintem unatkozni fognak egy idő után, nem lesz meg a motiváció ezért csak ritkán fognak felnézni egyre többen. Remélem a szintezést bővíteni fogják hamarosan legalább lvl 99-re.
-
gabranek
senior tag
Annyira jó, hogy egy faluban, bányában, erődben nem lehet haladni mert folyamatosan respawnolnak a mobok Ha már fejlesztettek egy MMO-t, előtte pár órát játszjhattak volna 3-4 másikkal, hogy tudják mi az amit bele kell lopni a sajátjukba és mi az amitől csak agyf**t kap az egyszeri játékos.
A másik kedvencem, hogy mivel full heavyt hordok, CSAK light lila cuccok esnek.
Be tudna rántani engem is, de a fentiek, meg a hasonló 100 másik idegesítő dolga miatt szerintem nem fog.田中れいな
-
whitezo88
nagyúr
válasz Synaptic #1464 üzenetére
Muspelen akkor mit irjak? bár nem nemzetfüggő. Igaz, tegnap volt Invasion és a hazai klán (lilàk, mi sárga) dobàlták ki a nem lilákat, rajtunk kívül (Black Army). Szerintem nem akartak tengelyt akasztani mert mindenki más repült. Ez elég gáz mert az Invasion 10 főn kívül random és nem kène hogy tudjanak kickelni.
-
Synaptic
senior tag
Életem legrosszabb választása volt a Vineta szerver. 3 magyar guildben is voltam már , sőt frakciót is váltottam a változás reményében , de sajna nem történt semmi. Most lvl 53 vagyok , de ezidáig nem sikerült rávenni senkit , hogy segítsen bármelyik küldetésben is . Sajna vannak olyan questek amik nem 1 emberesek , de így ezek függőben maradnak. Menekülnék innen minél messzebb.
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
malacka87
őstag
Hú basszus egyre jobban kezd beszippantani a game. 15 év után nem hittem hogy lesz még ilyen mmo. Még csak 40-es leszek de eddig elég jó.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
mikromanus
veterán
A carnelian gem azért elvárt a tanknak (a többieknek max armorba az agro csökkentésre). Nagyon is működik az agro. Amikor "felfedeztem" egy rögtönzött kis csoporttal az egyik (nekem) húzósabb csoport területet és összefutottunk egy másik csapattal, akkor elég látható volt. Elnyargaltak mellettem. Kb már sehol se voltak amikor a már mögöttem levő szörny felkapta a fejét és mint egy eszelős elrohant mellettem utánuk. Vagy túlzó már ez az agro, vagy ez szerver lag volt.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
duvi
nagyúr
válasz Imilenni #1456 üzenetére
Valóban itt sokkal kevesebb eszköz van a tank és a healer kezében az aggro irányítására, mint más MMO-knál, de nálunk az esetek többségében nincs vele probléma. Amíg a tankunk nem "nőtt fel" és nem volt carnelian a fegyverekben, illetve nekem threat csökkentős fegyverem, addig nálunk is egyből rám fordultak (healer vagyok) a mobok. Azóta nagyon szépen működik a klasszikus tank/healer/dps trió. Mondjuk mi mindig együtt játszunk és így könnyű megbeszélni a dolgokat, illetve sokkal hatékonyabb a csapat, mint randomokkal.
-
Imilenni
addikt
Ez szép és jó, de az esetek nagy részében nem működik az agro.
DPS vagyok, és hiába van bent a tank arcában a mob, bármi, engem üt.
Egyszerűen átrakja rám az agrót.
5x voltam expedícióban, mind az 5 vége úgy nézett ki, hogy engem ütött a boss.
Izgi volt.Press "F" to pay respects.
-
Blizz
őstag
Köszi mindenkinek az infót!
No mistakes, just happy little accidents
-
mikromanus
veterán
Meg amikor levadászod a sok mazsolát aki PvP módban nyomul.
Mondjuk az is kapcsolódhat a Warhoz, mert a területfoglalás megelőző feltétele, hogy felnyomd a befolyást az adott területen maxra és befoglald az erődöt. Ekkor vált konfliktusra a zónajelző és ekkor nyílik lehetőség háborúra. Tehát a sok mazsola csinálja a PvP küldetéseket (ami csak annyiban PvP, hogy üthető vagy, de a quest PvE), az ellen meg igyekszik lecsapni, vagy még több PvP küldetést nyomni...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Fl3x
aktív tag
5 fős insta és arena van benne, de ezekre csak kulccsal lehet bejutni, amihez portálokat kell bezárni, hogy droppoljon matit. Vannak elit területek, amiket érdemes farmolni a droppok és ládák miatt. Jelenleg kb ez a PvE része a játéknak a szakmák, képességek és a fegyverek maxra húzása mellett. De ehhez mindenképp csapat kell, soloban nagyon nehéz sztem, szóval ha belekezdesz elszórakozhatsz, de ha érdemi kontetben is részt akarsz venni oda kell a baráti társaság v bármilyen közösség ahová csatlakozol.
A PvP lenne a játék lényege, de jelenleg a WAR-okon kívül nem sok van belőle, max openben ha talalkozol vkivel.
WOW-hoz semmi köze, ahhoz smemiképp nem tudod hasonlitani, akkor már ink GW2, talán egy picit, de sztem sok MMOból ötvözték össze." Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Ereshkigal
őstag
Igen, rengeteg gyűjtögetés van benne. Ez van akinek unalmas, van aki szereti. Mondjuk egy idő után szerintem mindenképp unalmassá válik.
Nem mondanám, hogy jobb a WoW-nál, vagy bárminél. Szimplán más.
Nincsenek raid insták.
Nekem nincs bajom a solo fejlődéssel, de azért a WoW-ban sokkal több (és többféle) küldetés van.
Az endgame content egyelőre nagyon kevés, de valószínűleg ennek bővítése a fő prioritás.
Ez alapvetően egy PvP játék lenne, de még a WoW-ban is több a PvP content.És mindezek ellenére mégis szeretjük.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Engem beszippantott... Igen sokat kell farmolni benne, de még ez is élvezhető. Instában még egyben voltam, lesz még több is, end game kontentet nem ismerem. Többiek még nyilatkoznak. Farmolásnál az ami más, hogy a régebbi alapanyagokat is kell bányászni, hogy az újakat feldolgozhasd, de a bányák, növények elég gyakran spawnolnak. Nekem wow-hoz képest újabb, jobb. Arról mondjuk egy ideje már lejöttem...
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Blizz
őstag
Nem találtam összefoglalót ezért, kommentelek egyet:
Érdemes kipróbálni? Úgy hallottam, hogy rengeteg benne a favágás bányászás meg a gyűjtögetés, ami elég unalmasnak hangzik....
Miben jobb/másabb mint a wow? Vannak raidek insták?
Milyen a solo és fejlődés élménye + az endgame content?[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Ellia
addikt
válasz Laraxior #1447 üzenetére
Tanknak általában magas armora van (itt heavy), sok HP-ja és kicsi sebzése, ha ezek nem teljesülnek akkor az nem igazán tank.
Lehet azt nézték, hogy kard+pajzsal mentél és emiatt tanknak gondoltak. Ha tankolni akarsz biztos van pár oktató videó, hogy mit és hogyan érdemes.
-
duvi
nagyúr
válasz Laraxior #1445 üzenetére
Simán előfordulhat, mert ha nincs aki tartsa az agrot, akkor kontrollálatlanul lerohanhatják az egész csapatot és jön a káosz. Ilyenkor jó eséllyel lecsapják a healert és onnantól viszlát a dps kariknak is. Mondjuk egy insta elején nem árt egyértelműen tisztázni a szerepeket, elkerülendő az ilyen meglepetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Jol gondolom hogy a magasabb szintu expediciokat csak a megfelelo osszeallitassal lehet kivitelezni? Trgnap egy felreertes miatt azt hittek tank vagyok shipyardon, ugy kiraktak a feléénél, mint a huzat.
Azt mar nem is emlitettem, hogy amatőr is vagyok*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Rendo84
senior tag
válasz Laraxior #1442 üzenetére
Én Dry Tree. Nem is volt sok választásom, én pont akkor vettem meg a játékot, mikor a második körös szervereket nyitották meg. De teljesen jó ez a szerver, nincs rá panaszom. A három nemzet is kb egyforma erőt képvisel.
Ha szervez valaki egy klánt valahol, én benne vagyok. -
Laraxior
titán
Ugy volt, hogy mindenki a Muspelheimen van nem?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
őstag
-
-
nejad
aktív tag
Valaki írta egyszer, hogy vinetán van, vagytok többen is és ha igen hányas lvl-ek?
-
Laraxior
titán
Ment, elég sok embertol.
Jol ertem, hogy minden teruletfoglalasos mokahoz kell15k arany?
Azert ha oda-vissza mennek a foglalasok, akkor az nagy baj lehet. Ugyanis a kuldeteseket amik tobb penzt hoznak, egyszer megcsinalod es annyi. A visszaterok meg nem sokat adnak.
Olvastam a forumon is hogy erre panaszkodnak...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
jossua
tag
-
Laraxior
titán
Talalkoztatok mar ti is ezekkel az aranyelado spambotokkal? Nalunk az este elegge kiakadtak sokan, egytol egyig jelentettuk,, de jon mindennap masik nevvel...
-
mikromanus
veterán
Előfeltételek
- Összehordod a questeket/influence-t
- befoglalod az erődöt a nyílt világon (szerveren)
- befizeted a kezdősuskát (15k gold).
-A védő kiírja a háború idejétHáború:
- 50vs50
- Három befoglalandó terület. Ha "lerombolod" mindhármat, akkor nekimehetsz az erődnek
- betöröd az erőd kapuját és örülsz
(közben kiszeded az ostromgépeket ha nem akarsz csúfosan sokszor fűbe harapni).Ha jól értem ennyi.
Mindenképp kapsz némi jutalmat. EGy kis suskát, meg azothot, meg reward pakkot amiben van valami . Nálam egy fegyver volt, de nagyon nem kiemelkedő. Lehet magasabb gear score mellett az is jobb...
[ Szerkesztve ]
-
jossua
tag
válasz mikromanus #1425 üzenetére
És az erőd befoglalása hogy van ? Azt írtad abban teljesedik ki a konfliktus ,ami a háborút elindítja . Oda bármennyi pvp státuszba lévő player mehet ,bármikor ? Elolvastam a cikket ,de ott se olvastam erről Vagy az erődnek csak a háborúban van szerepe ?
Alias : Magyarbetyar
-
mikromanus
veterán
PvP küldetéseket kell csinálni (bár azt nem tudom hogy bármelyik jó-e, vagy csak azért ez, mert kiszámítható és nagyobb a reward).
Minden leadott küldetés növeli a frakciód befolyását. Ha eléri a 100%-ot, akkor (vagy addig) be kell foglalni az erődöt. Ha ez a kettő feltétel teljesül, akkor a terület konfliktusba kerül. Van némi ideje a védő félnek (30perc?) eldönteni mikor legyen az ostrom/harc. A napot és az órát adhatja meg azt hiszem. Jobbára kicseszés alapon döntenek páran.A támadó az a guild ami a legtöbbet adta be a questekkel a befolyásba. A war boardon tud jelentkezni a frakcióból bárki. Ezt a részt adminisztráció oldalon nem ismerem, de jó eséllyel a guild vezetője rendezgetheti és rakhatja ki az embereket szükség esetén.
Az ostrom elptt negyed órával a listán szereplő online játékosok automatikusan teleportálódnak a támadók táborába. Itt még lehet picit rendezkedni, aztán a kiírt időben uccuneki. 30 perc van a győzelemre. 50vs50 harc.
Az ostrom menete nem teljesen világos/pontos számomra, mert gyakorlatban csak háromlábú süni voltam a négysávos autópályán. 3 pontot kell befoglalni. Van egy-egy jelzőcölöp amit le kell nyomni. Ha ez megvan, akkor irány az erőd és el kell picsázni a védőket. Az erődön bivaly erős ostromgépek vannak amivel a 3 támadási/védési pontot is el lehet érni. Így kiemelt cél, hogy ezeket a támadók időben kiiktassák. (a támadók is használhatnak ostromgépeket. Azt hiszem a csatában való eredmények alapján lehet a "pénzt" beváltani. Lőszert és potit mindenki vásárolgathat ugyanígy.Itt van egy leírás:
https://www.baoh.eu/blog/ter%C3%BCletek-telep%C3%BCl%C3%A9sekBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
jossua
tag
van valami magyar tutorial pontosan hogy működik egy terület elfoglalása ?
Az vágom h pvp küldiket kell csinálni míg 100% nem lesz a befolyás.. de utána mi az az invázio ?? az után jön a war ügye ? Csak azok vehetnek részt a warba akit a klán vezér kijelöl ?Alias : Magyarbetyar
-
-
mikromanus
veterán
-
jossua
tag
Kár hogy igy szerte szét van a PH közösség a szervereken
-
Laraxior
titán
Thule talan a neve. Medium populaciot jelzett, de volt egy varakozo. Voltak sokan is mindenhol. Meg küzdeni kellett a Hemp lelőhelyeken, hogy ki melyiket, mennyit tud begyujteni. (90 szaten volt a varosi feladat, adott vagy 3000+ XP-t)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Talalkoztatok mar a szellemhajoval?
-
Laraxior
titán
Tegnap pl delutan volt varakozasi lista a szerveremen. Igaz csak egy ember volt elottem
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz mikromanus #1412 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy megyek mindig a közepére, ott elengedem a 3 skilles támadást, aztán fel a pajzs.
Nem is tud a karakter úszni. Mindenhova egyedül megyek, de szoktam segítőket találni. Nem sokan hagynak ott, be szokott szállni a buliba mindenki#1413 Rendo84:
Van valami Azoth cuccom. Az a kis félméretű staff az asszem. Legalábbis expedíciókon tudom használni, ha kéri. Hogy miért nem színes a többi mellett, azt ne kérdezd.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Rendo84
senior tag
válasz Laraxior #1411 üzenetére
Teljesen rendben van a karakter.
DPS vagy, ami lehet Strength, Dex, vagy Int-es. Ők a minél nagyobb sebzésre mennek rá. Neked a Strength-es fegyvereket kell használnod. Illetve a DPS-ek is szoktak tenni 50-100 pontot a Consti-ra, de ez változó. Én pl még egy pontot sem dobtam rá.
Ezeken belül pedig lehet PVP, vagy PVE-es orientáltabb, vagy a kettő közötti balaunce-s karit csinálni. Főleg attól függ mely skilleket fejleszted.
A tank ő nem sebez túl sokat, de jó az armorja és a defendje. Nyilván Heavy Armort használnak és a contitutiont fejelsztik főként.
Healer pedig tudja az egész csapatot gyóygítani és magát is és buffol. Neki kevés a defendje, de viszont aránylag ő is tud sebezni.
Amúgy neked miért nincs Azoth-od?
A Tesco-s gazdaságos sisakod is nagyon ott van. (Csak viccelek).[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
-
Rendo84
senior tag
Ha valaki esetleg nem látta volna még, ingyenes a Helloween tök (Housing Items) a storeban.
-
malacka87
őstag
Jól látom hogy a war Hammer nagyobbat sebez mint az axe?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Rendo84
senior tag
válasz Laraxior #1401 üzenetére
Ez de jó.
Írhattad volna nekik hogy intergalaktikus istencsászár.
Én egyébként Dexterity-s vagyok szóval dps és egyszerre 4 féle fegyvert fejlesztek. Repair, Spear, Bow, Musket.
Ha ezeket egyszerre fejlesztem és felváltva használom változatosabb a játék és nem fogok ráunni.
Nyilván így lassabban fogom elérni a 20-as szintjüket, de nem rohanok sehová.+ 1 jossua: ha lenne egy jó közösség, szerintem én is átmennék oda.
[ Szerkesztve ]
-
jossua
tag
Csinálhatna valaki egy PH klánt (mondjuk a HARMONIA) szerveren ,mert azt vettem észre ,hogy a klánokba nagyon sok a veszekedés meg az okoskodni akaró megmondó emberek ,jó lenne egy kis PH közösség a gamében .
-
duvi
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
Kíváncsi leszek hogy lesz-e valami a defláció miatt ami pl. a felvehető itemek árát illeti. Ráadásul sokan pénzt és időt nem kímélve 200ig húzták a craftingot mikor már szotyiért vannak 540-550 itemek is, amik esnek folyamatosan. Annyi előnye van leginkább hogy megmondhatod mi legyen rajta.
-
Laraxior
titán
Bedobom a statoldalam aztan mondotok ra valami okossagot.
Nem nagyon vagom a temat. Kezdo vagyok.
Kérdezték shipyardnal is hogy mi vagyok? Irtam h nem tudom, kezdo vagyok. Nem is hivtak be sehova
Le is leptem, meg fejlodok inkabb*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest