- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Igen, eléggé érződik a GW2, de abban jobban meg van oldva ez a része. Szerintem.
Számomra nem érződött mmo-nak fejlődés közben, hiányoltam az eventeket, amiben az emberek groupokba szerveződnek. Inkább Rust (és társai) hibrid, csak építkezés nélkül.
Mindenből merítettek egy kicsit, ennek ellenére élvezhető a játék, de hosszabb távon nem fogja lekötni az embert. -
Ellia
addikt
Tegnap rohangáltam a Staff-os küldi miatt, 22 voltam mikor elkezdtem 14-es szintűtől... A sok rohangálás volt benne, viszont közben rá vagyok kényszerítve, hogy a 3 kezdő zónát megismerjem. Meg ahogy én játszok, hogy óóó ott van valami megyek és megnézem, ergo az egyenes vonal nálam nem létezik.
Utoljára ilyen a gw2 megjelenésekor volt
-
válasz
BoneDragon #795 üzenetére
Én először minden questet megcsináltam, aztán el is maradt a fő küldetés szinte a sok mászkálásban. Így nálam az alap a 3 faction quest + main quest, amíg ~azonos szinten van, mint én, utána town board questek csak. A sok quest eléggé időrabló, főleg az elején, amikor még nincs elég matid teleportálni.
-
kozi71
senior tag
Pedig jó az. Én is ilyen karaktert tolok most. Csak a másik fegyóval nem a tűzlabdással.
Közelharcba nem szabad keveredni, mert ha csak rád néznek már véged is.
De szórakoztató messziről intézni a dolgokat. Nekem a ruházatomat kell kicsit fogyasztanom mert elmásztam közepes felé. Úgy meg már nem olyan gyorsan mozog.BoneDragon: Maradj a városod közelébe. A küldik pénz hoznak inkább. De a városi küldik XP-t. Azzal jobban fejlődsz. mindig nézd mikor felvállalod, hogy 1300 körüli legyen, de vannak 3500-sok is. Az is igaz a pénz meg az eszközök fejlesztésére kell. Szóval kell egy közép út.
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Tegnap nálam is volt két hiba. Vicces, hogy a két béta tesztelős alkalommal mikor lehetett játszani sosem volt semmi gondom.
Most egyik várfalba akadt bele a karakterem. Csak ide oda tudtam menni falon belül. Még jó, hogy gondoltak erre, és van a menüben egy olyan lehetőség ami elteleportál majd vissza ugyan oda.
A másodiknál meg mikor le akartam adni a küldiket a frakciós nőnek, elkezdett remegni a kép majd kilépet a frakciós menüből.
Aztán már gyártani sem tudtam fegyvereket. Ezen csak a kilépés, és újra vissza segített.
Ettől függetlenül továbbra is tetszik, két nap alatt 26-os lettem. Pedig szinte csak fát vágtam, illetve gyűjtögettem ezt azt amiből jó áron gyártottam dolgokat. -
duvi
nagyúr
Nem. Mindet megnyerték. Két saját területet, illetve egy szövetségesét sikeresen megvédtek. Ezen kívűl segítettek egy másik magyar guildnek egy támadásban, ami szintén győzelemmel végződött. Ezzel most a Muspelheimen jelenleg 5 magyar guild által birtokolt terület van. Három Covenant és két Synicate.
-
Én Musket/Rapiert használok, rapier mellett a Musket gyengébbnek tűnik jóval DPSben. Ami előnye van az az, hogy egyrészt sokkal gyorsabb a lövedék és sokkal kisebb az esése, mint a Bow esetén. Ha mass PVP van, akkor azért a Powder Burn és Shooter's stance nagyon jól jön, utóbbival jól lehet sorozni. Illetve én szeretem a sticky bombot is.
-
Laraxior
titán
Érdekes... bejutottam megint, 20 perc után crash...
Indítottam egy másik karaktert US szerveren, megy hiba nélkül... -
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon #781 üzenetére
Frakciók területi bónuszai leírás a BA jóvoltából.
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon #781 üzenetére
"Ezeknek a frakcióknak van valami értelme?"
Igen, kimondottan számít, hogy melyik frakcióhoz tartozol. Az aktuális megyét uraló frakció tagjai különböző bónuszokat kapnak. -
Rendo84
senior tag
Szeretnék elkezdeni most egy karaktert és még nem tudom hogy a Rapier mellé Bow, vagy Musket legyen a távoli fegyverem. Több videót néztem, de nekem úgy tűnik pvp és pve-re is mintha a Bow hatékonyabb lenne? Főleg amiatt mert gyorsabb, mobilisabb (kivéve távoli célpontok ellen). Inkább pvp-s karaktert szeretnék egyébként. Cáfoljatok meg nyugodtan ha lehet, mert valahogy akkor is a Musket szimpatikusabb lenne nekem.
Másik dolog pedig olvastam hogy ha Light Armort használsz, akkor 20% sebzés bónuszt kapsz. Több helyen is láttam, hogy Light és Medium felszerelést is vegyesen használnak, hasonló jellegű karaktereknél. Nem értem ezt a részét, hogy milyen feltétel mellett teljesül csak és mikor nem ez a 20%-os bónusz?
-
BoneDragon
veterán
Én egy low pop serveren inditottam kakraktert: Vanaheim Vox. Ahogy nézem már ez is medium.
Ezeknek a frakcióknak van valami értelme? Van valami oldal ami összefoglalja ezeket? Meg ide is kellene összefoglaló, ha valaki érzi magában az erőt. -
duvi
nagyúr
válasz
Laraxior #778 üzenetére
"holnap belepek megint reggel 5-kor, aztan bent hagyom egesz napra."
Csak óvatosan! -
Laraxior
titán
Csimalok egy kuldetest, fel kellett mennem a hegytetore, ott gyujteni ectoplasmat a szellemektol. Ez meg is volt. Ahogy beertem a helyre, egybol sotetseg lett. Van fent egy templom meg par haz.
Masodik feladat valami feljegyzeseket kell keresni, de dugig van a hely lvl23-24-25-os farkasokkal, en meg csak 22 vagyok, igy annyira nem vicces ott kovalyogni.
Namarmost talaltam ket cetlit is, az egyiket a templomban az oltaron, a masikat feljebb egy hazban, de istennek nem akarta beadni, elbaltaztam itt par orat, de nem lett meg.
Megcsinalta mar valaki ezt?
Ma gondolom mar nem tudok belepni, igy figalmam sincs ki adta a feladatot, majd holnap reggel. -
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal #774 üzenetére
Koszi, asszem erre nem lesz szuksegem.
-
Laraxior
titán
Vett mar valaki hazat a varosban? Van valami elonye?
Mert azt latom lehet csinos kis asztalkat, meg szekecsket craftolni, de ha ugyis mindig setalgatni kell, akkor tok felesleges, en pl alig vagyok a varosban (meg a jatekban is, de az mimdegy)
-
Hol lehet megnézni a notification log-ot , gondolok itt arra például hogy elsütöttél egy itemet a market-on , felugrik 2 másodpercig hogy eladtad, majd pediglen az enyészeté lesz az üzenet. Áttúrtam a menüt, de nem találom.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Aki vineta-ra jönne, van egy 50+ magyar guild covenant frakció. Akit érdekel írjon rám, ingame (Mad Foxxy) vagy itt.
Sor nincs. -
duvi
nagyúr
Sorry!
Mobilról nagyon macerás a linkelés.
Amazon now blocks New World players from creating new characters on full servers -
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon #760 üzenetére
Erre írták a chaten, hogy lehet macrozni jó pár dolgot és ki van kerülve... Remélem a macrokat is tiltják majd.
-
válasz
BoneDragon #763 üzenetére
De a bot mit csinál? Elég komolex ebben a játékban farmolás, mert nagyon gyorsan életed a súlyhatárt, plusz a node/oreok se rgy helyen vannak és változik a méretük is. Ha meg a nodera sétál a bot, akkor nem fogja tudni kiszedni.
Mondjuk igény az biztos lesz botokra, mert rengeteg nyersanyag kell és némelyiket elég trükkös megszerezni.
Afk futást láttam én is rengeteget, lehet közel se lenne ennyie problémás a bejutás, ha nem tartaná bent a karakterét egy csomó ember afk közben. De talán jövő héten változik majd, nálunk a company vezetősége is pedzegeti, hogyha nem változik a dolog, akkor lépünk a szerverről.
-
Laraxior
titán
válasz
BoneDragon #763 üzenetére
Legalabb lesz hely
-
Laraxior
titán
válasz
BoneDragon #760 üzenetére
Az nem nagy baj, mert hegyekben alltak az emberek a szikla toveben futva...
-
BoneDragon
veterán
Na végig vittem Kena-t, nagyon jó kis játék volt.
Jöhet a New World. -
BoneDragon
veterán
-
Laraxior
titán
Reggel 5-kor elindítottam a játékot, olyan délután 2 körülig bírtam.
Gondoltam kilépek, kicsit molyolok, közben megjött a rendelt SSDm, ezért még a Windowst is újrahúztam, kivártam az 1000-es sort. Elkezdtem eladogatni a cuccaimat, erre dob egy crash-t... -
Rendo84
senior tag
A játékban mi az elérhető legmagasabb szint? Ha jól láttam 60 lenne?
-
Hexarius
kezdő
válasz
l.skywalker #755 üzenetére
Másoknál is előfordult. Kitöröltem az új karit aztán csináltam még egyet és most jó. Nem tudom mi lehetett. Itt is van valami nagyobb Magyar company valami Kerekasztal. Félek valami influenszer e-pénisszel. xd
-
jano1102
csendes tag
Az előbb seggbelőttem egy farkast. Az ürge, aki közelebb volt hozzá éppen bányászkodott és őt támadta meg. Csak nekem működik ez a szivatás?
-
Hexarius
kezdő
Lag detected folyamatosan a Vineta szerón. Valamit csinálnak vagy valami más problem lehet? Másik szerveren egyszer, ha volt ilyen, de nem dobott ki soha.
-
Ellia
addikt
Harmonián is sokan vannak, reggel random kiválasztva kezdtem ott egy karaktert. Vannak "általunk" foglalt területek is szépszámmal (maruder). Meg persze sor...
~800-as jelenleg.
-
Hexarius
kezdő
Milyen furcsa, hogy délután 1 órakor nem kellett sorban állnom.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #747 üzenetére
Jah? Akkor ez új szeró. Azt hittem már rövidítve írja és mindenkinek tudnia kéne melyik szeró az.
-
Hexarius
kezdő
válasz
l.skywalker #745 üzenetére
Akkor menjünk Vineta szerverre. Aztán lesz ami lesz. Legalább sor nem lesz az tuti. Ha meg kevesen leszünk nagyon úgy is egybeolvasztanak egy másik szerverrel.
-
Hexarius
kezdő
Ravenspurn vagy Hellopia szerver esetleg? Azok medium-on vannak még most is. Csak olyat kéne ahol még hétvégén is lehet játszani nap közben legalábbis.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
l.skywalker #736 üzenetére
Nav szerveren elvileg ott vannak magyarok. Nah most 653an vannak elöttem.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #737 üzenetére
Egy világ szét van osztva 4 vagy 5 szeróra. Ha csappan a létszám egyesítik. Azért nem lehet ugyan abban a világban 2 karakter.
-
hunvarlan
aktív tag
Nos elkezdtem a nav szerveren ma és eddig hibamentesen login sorban állás nélkül simán megy. Remélem így is marad.
-
törölt tag
Én is benne lennék egy magyar kompániában, de mindképp megvárjuk mi is a transzfert, hogy hogyan lesz megoldva.
Azért még van pár kérdés. -
savior
őstag
Chaten azt irtak, hogy jon a Hosszu Katinka dlc, amiben lehet majd uszni. Ez igaz lenne?
-
Laraxior
titán
Most bezzeg tok uresek a szerverek
-
duvi
nagyúr
válasz
l.skywalker #725 üzenetére
Valami zavar van az erőben! Megpróbáltam az egyik új EU szerveren egy második karit csinálni és nem engedi. Pedig jelenleg csak egy karim van összesen! (az amcsit töröltem, miután kaptuk egy csomó új EU szervert) Eddig úgy tudtam, hogy régiónként 2 és szerverenként 1karakterünk lehet. Akkor most mi van
Ideiglenesen letiltották a második karaktert a régióban?
-
Hexarius
kezdő
Hétvégén kb egész nap órákig lesz a sorban állás akár már délelőttől is. Lehet kéne valóban egy közös helyet találni. Mondjuk olyat ahol a globat chat angol, nem német vagy dán, francia. Még akár én is előről kezdeném.
-
-
Ti is a Muspelheim-en vagytok? Maradtok is ott?
Kis szösszenet: ugye tegnap írtam, hogy a BA osztotta az észt, hogy mekkora királyok és mindenkinek szívesen, hogy a szerver 30%-a nekik köszönhetően olcsóbban craftol, stb. Na, mára a lvl 1-25ös területen/városnál már 1.6x és 1.2x-3es lett a craft és a refine (ez high/med tax rate). Tipikus magyar csoda, ami 3 napig tartott - szó szerint -.
-
duvi
nagyúr
-
Blaise
veterán
Játszható már a játék, mennyit kell várni mostanában?
-
törölt tag
-
Hexarius
kezdő
válasz
Ereshkigal #714 üzenetére
Hát igen..én most 2 órát álltam sorba. Közbe ebéd+film. Kell egy kevésbé zsúfolt szerver.
-
Ereshkigal
őstag
Befosok, hogy akkor is sorba tesz, ha relogolok (bugos küldi miatt).
-
Laraxior
titán
válasz
tonermagus #710 üzenetére
Nekem a kard a kozeli fegyverem, meg a life staff a tavoli. De van egesz jo ijam is. Fejlesztheted akarmelyiket, mindegyikbol lehet jo eroset csinalni
-
tonermagus
aktív tag
Ugye a Transfernél nem lesz olyan megkötés hogy csak HIGH populációs szerverről lehet transzferelni? Direkt LOW-os amcsi szerverre mentem, hogy ne azzal teljen az időm hogy várok a sorra. Viszont itt elég delayes a játék, van vagy 200-as latencym.
Bízom benne hogy erről a LOW-os szerverről enged átmenni EU-s LOW-osra.
Más: Melee DPS szeretnénk mindenképpen lenni. A kard után most kipróbáltam a Great Axe-ot,de valahogy túl gyengének érzem. Lassú.. Természetesen a Global Chat-en csak a trollkodás megy hogy mindegy mit választok mert egyformán jók. Szerintem ez kizárt. Mit ajánlatok? Talán az Axe-ot hallottam jónak... -
gabranek
senior tag
Srácok, a hatchet-hez miért nem tudom használni a pajzsot? Ott lifeg a hátamon, de védekezéskor soha nem kerül a kezembe (az 1-es gyorsbillentyűnél sem látszik, nem úgy mint a kardnál). Valahogyan össze kell kapcsolni a fejszét és a pajzsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest