- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Jaja, az a trailer volt, Raxx nem is bírta elemezni röhögés nélkül: [link]
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Itt se jobb a helyzet, mar a napi kraftot se lehet megcsinalni, annyi szart kell hozza gyujteni
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Videók alapján az adott frakció NPCje adna még plusz quesetet, de semmi, próbáltam többet is. Körbementem mindenfelé, de senki nem adott semmit.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Komoly...

-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
500+ Queue, még 130-an vannak előttem. Éppenséggel viszonlyag hamar lepörög, csak nem tudni, meddig tart a következő etap
Most már kivárom, ha megint kidob megyek oda. Farmolni, gyűjtögetni éppen jó, csak nem tudom, hogy a visszatérés is ingyen lesz-e.. 
Az a gond, hogy ezt látják a gamerek, és hagyják a francba. Most nagy a létszám, de délutánonként úgyis várakozni kell, azt meg senki nem akar és nem is fog.
...és a második rohamnál sem tanulnak az esetből.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Egyet indítottak EU Central, de mit csináljak azzal, ha a másikon van a karakterem..

-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ettől jobb? Nálam ez volt a lista végén

Hja, látom, a Roasted Prismatic Filet, de nem látni az értékeket, hogy mit ad.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Most mindennek megemelkedett az ára, farmolnak az emberek ezerrel, ahogy kijön a patch egyből ugorhassanak a craftolásnál a max szintre.
Lementettem én is egy pár receptet, mihez mi kell, azokat gyűjtögetem, a szabadságkérelmem is beadtam

Kellene a mihamarabbi 700-as Gear score.
Amikor kijött a PTR, másnap pl a Lodestone darabja 4 arany volt a piacon, hálistennek mérséklődött 1.2-re, de a lelőhelyek kb mindig üresek. -
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszi, még mindig úgy van, hogy érdemes geart venni és célzottan farmolni a fát, bőrt, érceket? Geart azt továbbra se tudom rendezni a bankban ahogy én akarom? Ha van 3 farmolós szettem akkor mindig összekeveri?
Van mit bepótoljak, rengeteg a quest, bár a gyilkolási képességem nem az igazi friss 50esen a 4x mobok ütése fáj rendesen. Lightban vagyok, mert anno muskettel fejlődtem - tudom, hogy gáz, de imádom, most áttértem GSre meg shotira.
A másik, hogy elvileg covenantos vagyok, de gyakorlatilag nem látom a területi színeket, csak a városokat - talán egy sárga sincs, inkább zöld - viszont van faction quest hogy álljak át a zöldekhez, lilákhoz. Vagy ez azért,mert szervert váltottam?
-
válasz
mikromanus
üzenetére
A felháborító az, hogy mit ígértek és ahhoz képest mit adtak, illetve hogy hogyan bántak a játékosbázissal. Ezek után szerintem nem én leszek az egyetlen, aki nem fogja - főleg nem előre - megvenni a kiegészítőt pénzért. A játék nagyon jó ötlettel indult, nekem tetszett a combat rendszer is, de amiket műveltek az kritikán aluli volt. Szóval nem a fizetős kiegészítő a gond - GW2 esetén bármikor megvenném látatlanban a soron következő kieget -, hanem a bizalom hiánya. Ezt pedig nem így szerzik vissza.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért ekkora szemmel látható csökkenő tendencia esetén illene inkább csak a játékbeli tranzakciókkal fenntartani az amúgyis megcsappant állományt. Megint 1 milliós vásárlást gondolnak, mint az elején? Örülhetnek a mostani játékosok megveszik, de, hogy pluszban bárki is...
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Heliopolisban a piramis tetejen az elite zonaban van egy boss akit a runakkal lehet elohivni. Azt miert ejszaka jo ha előjön? Ott volt egy halom ember, lattam pont van lehetoseg, de volt aki sirt, hogy ne, mert varniuk kell most meg egy jatekbeli napot.
Nem igazan ertettem, valasz sem jott ra, szoval utana inkabb mar hagytam a francba.
Valaminolyasmit talaltam, hogy nem is ugyanaz spawnol nappal es ejszaka...
Risen Storm Tefkhonsunut = Night
Thunder Antaeus Atumnem = Day
Jah meg a spawnidőt azert a Castrum Principumban kicsit redukalhatnák, főleg a cyclops fészekben, meg ahol a Juperion, vagy mi a neve főboss van. Eleg durva arrafele az élet.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Vettem komplett chitin cuccot, de valamikor az sem mukodik, gyakorlatilag tok random, hogy mennyit megy le az eleterom. Az ancientward ruham is fullrubys, aztan megis van amikor nem sikerul beszaladnom heliopolisba
de amugy jo moka az uj map
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azert remelem a skorpiofeszket javitják, mert vicces, hogy azon a kornyeken nagyon nincsen hang.
A tobbivel nincs kulonosebb gondom, max egy kicsit heliopolisban lehetne nerfelni az enemyt
-
la_cc
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Én a Nysa-n pl. nem is érzek laggot, annyi, hogy az instában később spawn-nolnak le a mobok, de ez kb. azóta van, hogy megnövelték a szerver limetet valahogy.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
A kereskedelmet szépen elintézték, már az új szerón is, a Fae-n. Nincs 4 napja, hogy indult a szeró, ott kezdtem karaktert.
Tegnap este 2x crashelt a szerver, egymás után. Kevés ez a 7 szerver. A laggokról nem is beszélve. A 20 Euro-s árat megérte, de 40-et nem adtam volna érte.. -
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére

Én nem mentem sehova, dobálnak össze-vissza, mint a szemetet
Lehet én is kihasználom a transfert, és keresek valami népesebbet... vagy inkább másik játékot lassacskán. -
Rendo84
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Az hogyan lehetséges, hogy ha már régebb óta van nálam mondjuk egy 600-as legendary bow és annál megkapom a 30 dex-et, de ha veszek a piacról jelenleg egy szintén legendary bow-ot aminél 553 gs avarget ír, ott már csak 27 dex-et kapok? (A saját gs-em a bow-nál 506 egyébként.)
-
adamkaa777
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem fogja mivel a 600 as bis itemek 80% ban craftból jönnek
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Nagyobb kovet ugyanabbol a fajtabol bele lehet tenni az biztos, de azt normalis upgradenek veszi

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Hát igen, az a 40 eur ~ 100 óráért, amiből a fele simán a sorbaállás -
- megérte. De arányosan nézve tényleg, ezzel nem lehet vitatkozni. Mondjuk a legtöbb játék, ami 20-30 órás az igazából más szórakozáshoz képest már megéri. Oké, vannak olyanok, mint a GTA V, amiben nekem is sok ezer órám van már, de ezek ritkák.A felsorolt dolgok szerintem még azért nincsenek (pl. dailyk), mert nem jutott idő a fejlesztésre. Gondolom idővel lesz ebben is.
Nekik a szerver üzemeltetése költség, ők is erősen építenek a shopos cuccokra vagy az új játékosokra. Ha egyik sincs, akkor az nekik veszteség, amíg a szerverek mennek.
-
Televan74
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem azért hiányzik az Aion szerű sexy amazon, kivágott ruhában! Tudom én vagyok a perverz hogy játék alatt szeretek egy jól kinéző, digitális popsit bámulni.
-
malacka87
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Wowban van 5000 ezer órám sőt talán keveset is mondtam lehet van már 10000 felett is szóval nem vagyok koca gamer de ez ennél többet nem érdemel!
Szóval pacsi -
válasz
mikromanus
üzenetére
Én tényleg sajnálom ami történt ezzel a játékkal. De igazából az a legnagyobb baj, hogy a következetességet, határozottságot sem látom a fejlesztők részéről, ami nem túl jó előjel. Bezárni szerintem nem fogják, ennél nagyobb veszteséget is lenyelt már az amazon.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Az a baj, hogy a pvp lenne a sava-borsa ennek a játéknak. Én nagyon sajnálom, hogy a döcögős fajt után nem sikerült kilőni, nagyon bíztam benne a beta alapján. De inkább azt érzem, hogy folyamatosan hullik szét a verda miközben lefulladva gurul a leállósávban.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Telepakoltam a cuccaim gyongyokkel, kivancsi leszek

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Végülis ez is egy taktika. Megveszik 40 pénzért az emberek, mahd annyira szétbarmolják, hogy az emberek önként elmennek és zarhatóak a szerverek. Biztos kell a rezsicsökkentés, mert az asszony visz mindent.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Megragadtad a lényeget… nagyon nem érted mi a baj a gear rendszerrel. (Loot szinten)
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért az nem túl fair, hogy kell legalább 3-4-5 ember ahhoz hogy legyűrje azt a dögöt, de közel sem fog belőle kapni mindenki

-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Én meg vagyok elegedve a cuccaimmal, max ugyanilyen tulajdonsagura cserelnem le, de mas kinezettel. Esetleg.

Most ráálltam a spearre, meg kell hagyni eleg durva kemenyebb ellenfeleknel szorozza a sebzest, altalaban 3-al. Fogalmam sincsen miert. Megjelenik egy kis ikon az enemy felett egy szorzoval. Tegnap volt, hogy egy szuras 4500-at sebzett.
Mondom, nem vagyok nagy mmo-s, szoval nem tudom hogy megy a jatek, es mit csinalnak mondjuk 1000 ora jatek utan.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Lassan nincs aki üsse őket.
-
Synaptic
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezzel a hozzáállással akár monya "nagyúr" is rejtőzhet a nicked mögött , ki szerint ez a játék csak nekik HC játékosoknak íródott és aki nem az , annak nincs is helye a szerveren/játékban.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
..és tényleg kikapja az első csákányütésre az egész követ

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Ránézek majd a reddit postra.
-
l.skywalker
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
welcome, akkor lehet, hogy vissza is térek

-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Kövekkel nem foglalkozom, annyi van belőlük, hogy nem is tudom hova eltenni, még lusta voltam hirdetgetni, illetve még a legnagyobbat nem tudom csinálni, arra várok

A cuccokra értem, hogy elég nehezen tudom lecserélni az armorjaim, vagy a fegyverem.
Bár tegnap találtam egy kupac olyat, ami 28 pluszt ad az 5 fő tulajdonságok egyikéhez, namármost nekem csak strength és a dexterity a lényeg, abból éppen csak olyanjaim vannak ami 23-24, vagy 25-öt ad, szóval azért még akad.
Azt viszont nem értem, hogy némelyik cuccot, miért nem tudom meghirdetni eladni. Éppen egy tök piros hatchetet, meg great axe-t. Talán valami corruptionos cuccok lehetnek, a great axe-ból ráadásul két ugyanolyat dobott az egyik csatánál.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Előbb voltam, már megjavult a respawn. (Muspel)
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Lvl200-on van a skinning, mining, harvesting is. Par dragakovet dobott eddig, nem vagyok vele tul megelgedve.

Lehet tul jo cuccaim vannak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
En nem vettem eszre valtozast az eddigiekhez kepest myrkgardban. Ketszer is voltunk tegnap, masodszorra meg a banyakat is meglatogattuk. Ha nagy tomeg van akkor szokott bugos lenni a dobozokkal, azon nem lepodtem meg.
Egyedul nem mereszkedem be nagyon reekwaterbe, csak az azoth botos kuldetest csinaltam meg. Amugy kiesik az utvonalbol.
Ramentem a bőrgyártásra, azt viszik, mint a cukrot, jobban, mint a szatyrot, pedig azt hittem az kelendobb lesz.
Osszevonták már a piacot, hogy minden varosban lehessen mindent latni?
Az alattam emlitett sikertelen krafttal viszont talalkoztam mar. Nem tudom miert van. Nem mintha nagy gondot okozna. Brightwoodba tettem at a szekhelyem, ott elegge nyuzsges van, es meg a lilak is szereztek vegre 3 teruletet
epp ideje volt, jatek kezdete ota nem volt semmink. -
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Gyanús is volt hogy a void ore ára pár nap alatt harmadára esett. Volt aki úgy árulta hogy van nála 9….
-
Rendo84
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez eléggé hosszan tartó folyamatnak ígérkezik a leírás alapján.
Pedig végre találtam egy olyan Legendary felszerelést magamnak, amiért a fél vesémet odaadnám ráadásul olcsó is.
Mindegy még bő két napig fent lesz, ha csak az eladó le nem veszi addig. Addigra remélem megoldják, a csalóknak pedig remélhetőleg járni fog a bünti. -
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez is benne lehet. Ma 4K/db hirdették a void ore-t már. Úgy hogy összesen volt a gyereknek 9...
Nekem is lassan megvan így a full setre a pénz, 77K van most és tegnap 80K árult, de megy lefelé még.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Nálunk 265-ért van void ore...
de pl valamelyik táskát 50k-ért adják.. mindenki röhögött a csávón, amikor hirdette
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy nevetségesen sok pénz ezt megcsinálni, mert erre én is gondoltam hogy ez lehet mögötte.
Illetve hogy nyilván senki se dupe-olt, csak véletlen esett csomó embernek annyi void ore meg a többi hogy 2 hét után full setben rohangáltak.
Sok közül egy thread. [link]
Well, with FULL mining gear (559GS) + 3 minor trophies + 2000 luck food I have mined for like 30 hours at least, got around 60.000+ ores. I have found ZERO void ores, ZERO!Ráadásul a void ore 1 hét alatt felére esett amennyiért veszik, nem véletlen csökkent ennyivel a kész cuccok ára is. Én nem húztam igazán a craftingokat, 1 házam van trófea nélkül, és lassan meg tudom venni a mostani árán már. Azon mosolyogtam magamban hogy a délelőtti farmolásomkor ahol tudtam találni érintetlen Ori nodeokat és tudtam cd-re is ütni őket, a közbeni időben szedett Wirefiberrel többet kerestem AH-n mert annak is ugrál az ára, 0.01 és 0.18 közt simán napközben...
Arra sose vetemedtem továbbá hogy mindennap órákon át farmoljak, még a logging is csak 170 mert annyira unalmas de ma meg akarom csinálni már 175-re... (mining, gather és skin már 200)
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
De a lehetőségednek azért csak meg kellene lennie nem ?
Az nem lehetőség hogy állj rá ugyanarra a node-ra és talán 60 óra mulva kifarmolod. Nincs bajom a grindal egy játékban , ezért játszom ilyenekkel . De várni egy 30 perces respawnú node-ra hogy kiüthesd az nem normális szvsz. Ennél aktívabb módszert kellene kitalálniuk az ilyen dolgok farmolására. -
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nyilván nem arról beszélek hogy kevés orichalcum esne , hanem arról hogy ahhoz hogy mondjuk magadnak farmolj void oret az egy teljes munkaidős munka kb full luck settben is . Ha egyáltalán vagy olyan szerencsés hogy találkozz a nodeokkal és más nem ütötte ki őket.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Te delíriumos állapotban meséket szövögetsz vagy mi?

-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Vagy mégis ez?:
"if New World players tried to start a town upgrade, the upgrade would fail, and their gold would not be deducted. However, if the players reconnected to the game, they would get the upgrade cost added to their company wallets." -
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Mondjuk pirospont hogy a mai patchben állitolag javitjàk az exploitok nagy részét…
Malacka87: shipyardozz, az ismételhető q nagyon sokat ad és loot is van.
-
Rendo84
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen valóban, nekem is feltűnt ez, csak nem értettem mi történik, de így ok. Vagyis nem ok, remélem jóvá fogják írni utólag, mert így nyomon követhetetlen, mit adtam el mennyiért.
Ez nem kis hiba a játékban, ami eddig nem volt. Javítanak valamit, helyette pedig generálnak másik hibát...
De úgy látom más fórumokon nem csak ez, más hibák is előfordulnak már, amik eddig nem voltak. -
Synaptic
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Az első képen ott van hogy 0 aktív a 100 -ból.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Most ez komoly vagy poén? Nem kapod keg a pénzt offline?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerintem is jó és alap dolog lett volna eleve. Táska rúnák is mennek folyamatosan.
-
jossua
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
köszi kezd letisztulni a kép
-
jossua
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
És az erőd befoglalása hogy van ? Azt írtad abban teljesedik ki a konfliktus ,ami a háborút elindítja . Oda bármennyi pvp státuszba lévő player mehet ,bármikor ? Elolvastam a cikket ,de ott se olvastam erről
Vagy az erődnek csak a háborúban van szerepe ? -
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Pont az a lényeg, hogy megyek mindig a közepére, ott elengedem a 3 skilles támadást, aztán fel a pajzs.

Nem is tud a karakter úszni.
Mindenhova egyedül megyek, de szoktam segítőket találni. Nem sokan hagynak ott, be szokott szállni a buliba mindenki 
#1413 Rendo84:
Van valami Azoth cuccom. Az a kis félméretű staff az asszem. Legalábbis expedíciókon tudom használni, ha kéri. Hogy miért nem színes a többi mellett, azt ne kérdezd.
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért nem gáz mert ez egyszerűen nem csalás csak hiszti a részedről.
Se nem exploit , se nem semmilyen gyengeség kihasználása , semmi ilyesmi. Ez egyenértékű azzal minthogy két egymástól független azonos frakcióban lévő klán összehangoltan doglozik. War-ra is lehet jelentkezni más klánhoz. Akkor felteszem az is csalás ?Másrészt nem igazán értem a kiaakadást. Ha van jelenelg bárhol 100 aktív tényleg hardcore játékosod akkor rommá verheted az egész szervert . 50V50 fősek a warok. Muspelheim tökéletes példa. Hiába volt nekünk a legtöbb területünk és az egyik legnagyobb klán vagyunk , Marauderre migrált egy klán (Umbra) és kétszer is elpicsázták a klánt ezzel két területet nyerve. Erről szól a játék és számomra ez elég balanceoltnak tűnik.
Szerveren lévő 6főnél nagyob klánok adatai alapján.
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Raganroknak (Syndicate dánok Muspelheimen) hány klánja is van ? 3-4 ? milyen cheatről beszélünk akkor ? Látszik hogy 100 fő kicsi egy klánhoz , akkor pedig szövetséges klánokat fognak alakítani az emberek ennyi.
Másrészt jelenelg a szerver egynegyede covenant és kb ugyanennyi marauder , a maradék pedig mind syndicate. Milyen eggyensúlyt is borít fel ?
-
Mirman
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Milyen guild létszám cheaterkedésre gondolsz had kérdezzem már meg ?
-
Synaptic
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
A Vineta-n is dobbantott a góré és vitte az összes zsetont, discord-ot törölte , 3 terület pang árván utána. Arról a szerverről próbálok menekülni mihamarabb
-
duvi
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez nem csak "számomra kedves", hanem sokak igénye lenne. Másrészt semmi köze az MRT-hez. Tegnap szétspammelte egy gold seller a csatit. Négy óra játék alatt csomóan reportoltuk, de ő csak nyomta tovább kitiltás nélkül. Harmadrészt guild kassza lehet, de stash nem? Ugyan mi baj lehet ebből...? És ez nem egyedüli eset.
Természetesen nincs 100%-os védelem, de minden komolyabb MMO-ban van teljes értékű (stash + kassza) guild bank, amit a megfelelő jogosultsági rendszer használatával meglehetősen biztonságossá lehet tenni. -
válasz
mikromanus
üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy itt annyira sok a játékos, hogy ezek töredékét érik, amit kiszedsz. Erősen agyalok, hogy valami 2. vagy 3. körös szerverre kéne átmenni, ahol kevesebb a player, de ugyanúgy erős a Covenant.

-
hunvarlan
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Bocs de mi az az RMT?
-
adamkaa777
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
0,8 -0.9 ért is el leet adni egyes helyeken a green woodot persze nem nagy tételben timber 1-3g között mozog az teljesen jó ár érték arány már
-
duvi
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, tudom, hogy van guild pénztár, de itt konkrétan ház és a hozzá tartozó stash megosztás volt a kérdés. A legtöbb MMO-ban van komplex guild bank (lásd pl. WoW, GW2), ahol nem csak a pénzt, hanem a matikat, felszerelési tárgyakat is megoszthatjuk egymással. Szerintem ez egy komoly hiányosság egy MMO-ban.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Taurin játszok ( muspelheim bár szinte alig van magyar globalon ) alakítsd át a fát .
Illetve sok ah van nem csak egyet kell nézni -
Rendo84
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha a vga, vagy a monitor nem tudja a freesync-et, alaból nem fog aktiválódni szerintem. Illetve ennek használatával jobban kellene hogy fusson, simábbnak érződik a játékmenet.
Akkor szokott kifagyni játék közben, ha haldokolni kezd a vga. De remélhetőleg nem ennyire súlyos nálad a dolog. Hwinfo, vagy Aida programmal monitoroznám a hőfokokat és feszültségeket (+12V-os ág), mert innen lehet könnyen kiderülne hogy mi a gond. Sőt szoftveres jellegű is lehet a fagyás oka. Bár nem értem az új gépre miért nem költöztetsz át mindent?

-
Rendo84
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezt a freesync-es dolgot nem értem, kifejtenéd bővebben?
Csak azért kérdem mert érdekelne, de nem tudok rájönni mire gondolsz. 
Mi az a vga reset?
Hogy lehet "nyomatni" freesyncet, nem freesync kompatibilis eszközön? -
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Hja, de pénzből van dögivel

-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem kell semmi a lechez sem, timber, lumber, wyrnwood, meg valami sandpaper. Annyi van mimdenbol mint a nyavalya, kb ajandek az az XP.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, lécet kér, annyit szerintem nem ér az XP.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
A nyersanyag olcsó a léc nem mert ahhoz kell korábbi fa meg sandpaper is
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
7200XP-t ad a varosi kuldetes 40db wyrnwood falécért. Az azert eleg jol jön

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Azoknak is beesett az ára, tegnap vagy tegnap előtt még 1000 körül vettem a pickaxeot, most 200ért olyan sarlót, hogy megszólal, van rajta minden jó roll, ami most kell (azeroth, xp, rare mati).
Pont emiatt fosok, hogy miből jön majd a heti fix a házakra. Bár valószínűleg pl: a timegate matik eladásából.
-
Hexarius
kezdő
válasz
mikromanus
üzenetére
Az mondjuk nem hangzik rosszul. Én lv 20-ig (?) vittem open alatt szóval ja az utáni részben nincs tapasztalatom. Mindenesetre már nagyon várom, hogy újra nekiindulhassak.
-
Hexarius
kezdő
válasz
mikromanus
üzenetére
Én azokra leszek kíváncsi akik guide-ok alapján végigrusholják pár óra alatt aztán leszarozzák, hogy nincs benne semmi. xd
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
szerencsére egész délelőtt programom van, 11-12 körül talán neki is tudok állni. Addigr hátha elmennek az amcsik aludni, hogy a saját szerverükön is tudjanak majd kezdeni.
8AM CEST EU Servers will launch (9/27 at 11pm PT)
8AM BRT South American Servers will launch (9/28 4am PT)
9PM AEST Australian Servers will launch (9/28 4am PT*)
8AM ET NA East Coast Server will launch (9/28 at 5am PT)
8AM PT NA West Coast Servers will launch -
válasz
mikromanus
üzenetére
Na, ez meglepő indulás, de valahol logikus. Kénytelen leszek melóba is letölteni, hogy stoppoljam a karakter nevet.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerintem engedd el. A játékmenet nagyon elmarad már a mai követelményektől, még akkor is, ha anno nagyon jó kis játék volt. Én belelendültem anno, aztán kicsit belegondoltam, hogy anno milyen volt és azt én már nem akarnám csinálni.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Na igen, a vég nem válik vízzé.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
nyamsas
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én beosztottam a 4 nap alatt. Csütörtök és péntek kevesebb játék, szombat és vasárnap meg több. igy is beleraktam 28 órát.
De az a szeró ahol én voltam(Saena, ha jól irom), az utcsó napig teljesen békés volt.
War a legutolsó nap késő este volt, az én időzónám szerint. De van is róla egy képem. Addig itt béke volt, valaki kérdezte is chat-en, hogy miért ilyen békés a szeró, a válasz az volt, mert nincs elég player, hogy legyen bármiféle csetepaté.
Monarch Bluffs zónában kezdtem, sokat gyűjtögettem ott, volt nyersanyag dögivel. -
savior
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor gyorsan lehet fejleszteni a gathering skilleket.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Knight Online az 2000 körül volt valamikor, akkoriban volt talán az első ilyen, aztán lineage 2/GWnél pedig már tuti, hogy ment a dumálás. Főiskolán már tuti Adsl2 volt, azzal már nem volt akkora gond, az 56ks időszakot már nem tudom, régen volt, ott csak arra emlékszem, hogy szívás volt, ha megszakadt a net.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Szuper, legalabb tudok valtani tisztesseges nemet szerverre, mert a betan raboktem az elso alacsony pingesre... Ami lengyel volt.. Minden masodik sorban a "kurwa" volt a jellemző szó.

-
la_cc
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Ma is írogattak erről pont, egyelőre ez a terv 3 másik, nem magyar közösséggel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindegy még bő két napig fent lesz, ha csak az eladó le nem veszi addig. Addigra remélem megoldják, a csalóknak pedig remélhetőleg járni fog a bünti.