- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #1196 üzenetére
Tényleg? Én kifejezetten problémásnak érzem, higy endgame alatt miből lesz lóvé. Akkora a populáció és szerintem a botok mennyisége is, hogy iszonyatosan értéktelen minden alapanyag, kivéve néhány rare droppot. Amikor youtubeon írják, hogy 1 óra alapmati farmolás az kb. 10-15k gold, az nálunk jó ha 1000 goldot jelent.
Ja, azt jól láttam, hogy este a BAt elverte az egyik Marauderes guild és buktak egy területet?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Rendo84
senior tag
válasz mikromanus #1198 üzenetére
Ha a vga, vagy a monitor nem tudja a freesync-et, alaból nem fog aktiválódni szerintem. Illetve ennek használatával jobban kellene hogy fusson, simábbnak érződik a játékmenet.
Akkor szokott kifagyni játék közben, ha haldokolni kezd a vga. De remélhetőleg nem ennyire súlyos nálad a dolog. Hwinfo, vagy Aida programmal monitoroznám a hőfokokat és feszültségeket (+12V-os ág), mert innen lehet könnyen kiderülne hogy mi a gond. Sőt szoftveres jellegű is lehet a fagyás oka. Bár nem értem az új gépre miért nem költöztetsz át mindent?
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rendo84 #1197 üzenetére
Ha jól értem alapból be van állítva akkor is a freesync ha nem freesync kompatibilis a monitorod és ez okoz némi problémát. Aztán meg sok erőforrást zabál meg néha fagyogat.
A "reset" az kb annyit tett nálam, hogy megállt, aztán idővel újraindult a VGA, de ezt a játék nem értékelte és döglött maradt: New worldnél ez egy szép fekete képernyő.
Kicsit portalanítottam a gépet és jobb lett, de szerintem ebbe már beleégett néhol a por, vagy mi. Vagy nem hővezet a hővezető paszta (maradványa) sok év után. Aztán inkább vettem új gépet. Most meg agyalhatok azon hogy lehetne összekötni a két gépemet, hogy néha elérjem a régire telepített játékokat is. Csak hogy hetente belépjek adminisztrálni. Meg elmenne háttértárolónak a lomjaimhoz.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rendo84
senior tag
válasz mikromanus #1187 üzenetére
Ezt a freesync-es dolgot nem értem, kifejtenéd bővebben? Csak azért kérdem mert érdekelne, de nem tudok rájönni mire gondolsz.
Mi az a vga reset?
Hogy lehet "nyomatni" freesyncet, nem freesync kompatibilis eszközön?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
őstag
A repair kit használatra érdemes item? Mert az advanced verziója 100 repair part ellenében építhető, de engem az érdekelne hogy hányszor lehet használni? Most nekem átlag 100-120 arany és 50-60 repair part egy eléggé kopott loadout javítás.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Laraxior
titán
válasz mikromanus #1190 üzenetére
Nem kell semmi a lechez sem, timber, lumber, wyrnwood, meg valami sandpaper. Annyi van mimdenbol mint a nyavalya, kb ajandek az az XP.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen, lécet kér, annyit szerintem nem ér az XP.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
whitezo88
nagyúr
A nyersanyag olcsó a léc nem mert ahhoz kell korábbi fa meg sandpaper is
-
mikromanus
veterán
válasz Laraxior #1189 üzenetére
Ezerszámra esik és ha kell vehető 0,01 goldért darabja. Vagy ha messze van a civilizációtól a piac, akkor akár lehet 0,05 gold is
De várj csak. A "Léc" az a feldolgozott, nem? Most komolyan ennyi Xp-ért benyomnál párszáz goldot? Mert az azért drágább cucc.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Laraxior
titán
válasz mikromanus #1188 üzenetére
7200XP-t ad a varosi kuldetes 40db wyrnwood falécért. Az azert eleg jol jön
-
mikromanus
veterán
válasz Laraxior #1177 üzenetére
Minden normál fa alap xp-t ad. A wyrdwood és talán az ironwood is az ami duplát ad. De az igazi tuti az a lvl100-tól elérhető "farkasvágás". Az statikusan 4 csapásonként 828Xp. Bőven minden átlag feletti.
Ha meg sok wyrdwood van, akkor akár ki is lehet ám hajítani pár százat. Nem túl értékes ez az anyag. Legalábbis eddig. Lehet lassanként magára szed valami értéket és akár 0,05 aranyat is ér később...
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Bogyo72 #1000 üzenetére
Állítsd be a max megjeleníthető játékosokat ha nem alapon van. A default az 15. Gondolom minnél több annál szarabb. De néha minden optimális beállításon is kiakadt a korábbi videokártyámmal. Ha minden normális amúgy, akkor esetleg vedd vissza az árnyékot, meg esetleg a vizet. És/vagy az élsimítást. Ha az se elég, akkor nincs mese. Szépen portalanítani kell.
szerk: ja, meg olyan hiba lehetőséget is találtam amikor a VGA reset miatt keresgléltem, hogy nyomatod a freesync-et nem freesync kompatibilis eszközön. No az nem ajánlott. Ha ez lenne az eset, akkor jobb kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nektek is belassul az egesz, ha valami szellemmel, liderccel, atlatszo vacakkal küzdötök? 60-ra van limitalva, de beesik szinte 30-ig, es szemmel lathatolag szaggat.
Vettem vezeteknelkuli billt meg egeret, hogy tudjak vele 4K-ban TVn jatszani kenyelmesen, de mar 2560*1440-ben ez van, akkor gondba leszek nagyobb felbontason*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
l.skywalker
félisten
válasz BoneDragon #1182 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy volt már itt. De most van itt több is, úgy rémlett csak egyet raktál be.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BoneDragon
veterán
válasz l.skywalker #1181 üzenetére
Ezt linkeltem 2 napja, mindenki lesz*rta.
-
l.skywalker
félisten
Arcana, Armoring, Engineering, and Jewelcrafting 0-200 Infographic-Style Guides
Volt már itt ebből, most itt van egyben:
Arcana Quick Guide [kép] + Arcana Gather Route [kép]
Engineering Quick Guide [kép]
Armoring Quick Guide [kép]
Jewelcrafting Quick Guide [kép]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ellia
addikt
Mit tudunk az add on-ok használatáról? Engedi az Amazon? Láttam egy tök jó kis minimap-ot, de nem szeretném pedzegetni a bant, ha mégse lehetne.
-
Laraxior
titán
válasz BoneDragon #1178 üzenetére
Elég gazdag a hely, érdemes üres szatyorral menni, mert hamar megtelik.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz DrTechnoid #1176 üzenetére
Ne young tree-t vágj ki, hanem a mature-t, az mintha többet adna XP-ből... Persze az "utolsó" pár szint szenvedés. Azért toltam le egybe, legalább le van tudva
-
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz Imilenni #1170 üzenetére
random. De van egy pont ahol lehet váltani másra, érdemes utánanézni ha nem tetszik.
Más: valakinek van szeme ahhoz miben más a High és a V High? Nekem nem tűnik fel, és yt videókban is taglalják, de tök ugyanaz, azt leszámítva hogy -20% fps kb.
Csináltam énis két képet ugyanott, FPSen kívül nem igazán látom így sem.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Valahogy lehet hatni arra, hogy hova dobjon le a játék az elején?
Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
válasz BoneDragon #1164 üzenetére
Várható volt, rengeteg 60-as szaladgál körülöttem
A supportal nem jártam sikerrel
Más játékokban nagyobb dolgokat is képesek elintézni, majd majd legközelebb jobban figyelünk[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
BoneDragon
veterán
-
Laraxior
titán
[link]
Csokkent a nezettseg...
Persze, hiszen akiknek tetszett a jatek, az mar megvette, nem fog videokat nezegetni rola. Legalabbis en egy masodpercet sem nezek/neztem.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
ThorsHUN
őstag
Anno a WoWban hetente voltak szerverleallasok es nem volt ritka patcheknel az ilyen elhuzodo szerver restart sem.
Meg korabban meg a SOE SWG-jenel a bugjavitasok ugy mukodtek, hogy befoltoztak harmat, elojott tiz.
Olyan bugok voltak benne, hogy sirtatok volna.
A legerosebb lenyt a Krayt dragon be lehetett akasztani a lerakott banya kiallo talpai koze es a masik oldalrol loni amig meg nem hal. A night sisterek elvileg erohasznalo gonosz lenyek voltak, de bugos volt az erohasznalat, igy elvettek toluk. Maradt a leny puszta kezzel... szerintetek milyen farmolas ment ott? -
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, a sandpapert és egyéb dolgokat, amik ládákból esnek, gyorsan szórja ki mindenki, mert úgy tűnik, hogy jelentősen változtattak azon, hogy mennyi esik 1-1 ládákból. Ha van rá nem túl pofátlan buyout, akkor szerintem abba is mehet, mert viszonylag gyorsan fog reagálni a piac és elég szépet fog esni így a kereslet.
-
Imilenni
addikt
Srácok, van bármiféle lehetőség arra hogy frakciót váltsunk 120 napnál korábban?
Haverral sikeresen két külön frakcióba mentünkPress "F" to pay respects.
-
whitezo88
nagyúr
Az Abandoning Event ablak beragadását továbbra sem sikerült megoldani... többek közt
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ereshkigal #1152 üzenetére
Ők tudják, nem is a szerverrel van a gond. Hanem az amazon games stúdióval és a szoftverrel, amit rátesznek.
Normálisabb cégek azért szoktak adni valami kompenzációt, gyanítom kint is ez a divat, ezért is siettek ennyire fellőni az US szervereket.
Egyébként elvileg megy a szerver.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz Ereshkigal #1152 üzenetére
Láthatóan ez a csapat nem tudja. Eleve nem napközben kell ilyet csinálni és ez lesz náluk a trendi, hogy minden apró patchel egész napos leállások? Jól nyomják, megtehetik végülis...
-
nejad
aktív tag
Ebből a frissítésből nem new world hanem new day lesz
-
Ereshkigal
őstag
válasz BoneDragon #1151 üzenetére
Biztos nem tudja az Amazon, hogy kell szervereket üzemeltetni.
-
BoneDragon
veterán
Még mindig nem megy a szerver, amin játszok. Ez már elég nevetséges.
-
Laraxior
titán
-
hunvarlan
aktív tag
Már mindent bekapcsoltak csak az eu centralt nem vicces azért.
-
Laraxior
titán
Addig fel lehet tenni az új nVidia drivert
-
Rendo84
senior tag
Úgy látom sok mindent javítanak ebben a patchben.
De pl ami számomra teljesen lehangoló viszont, hogy minden érc, minden fa, stb ugyan oda spawnol vissza ahol előzőleg volt. Így már bejáratott köröm van pl iron ércre egy mapon, ahol már kívülről fújom hová kell mindig visszatérnem. Legalább olyan szintű véletlen generálás működhetne benne, hogy egy ércet egy 50m-es sugarú körben helyezzen el véletlenszerűen.Horgászat ami előny: 2-3 csillagos hot spotot keresni (gyorsabb a horgászás + ritkább halak jönnek), minél nagyobb szintű mapon, a lehető legjobb peca bottal, minél jobb csalikkal, minél magasabb horgász szint képességgel, illetve vásárolni olyan tárgyakat (pl valamilyen armorban), amik a horgászathoz plusz skilleket adnak. Így gyakran lehet olyan halakat fogni, amikből drága itemek fognak jönni, amik drágán eladhatóak. Akár napi 30-60 min pecázással is már szép összegre lehet szert tenni.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Ereshkigal #1131 üzenetére
Bőven lesz mit kiválasztanod minden területnél, mivel 300 a max standing
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Ereshkigal
őstag
Pont tegnap malacoztam egyet, annyit emlegették, hogy ki kellett próbálni.
Én a standing bónuszoknál mindig a storage space-t választom, ha nincs, akkor gathering. Kivétel a housing item, ha azt beadja, akkor azt választom. Mondjuk WW-ben 33-as standingen vagyok, egyszer adta be eddig (a max. ötből). A többi szerintem attól függ, mit tervez az ember abban a városban, craftol inkább, vagy kereskedik. Amire biztos soha nem raknék pontot: faction token gain, standing gain, xp gain.
Mondjuk most már annyira sok pontom van gatheringen, lehet a ház adóját fogom csökkenteni.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Tradesman's Bible guide - Ez mehetne bannerba!
Folyamatosan frissül.
Fincsi lesz felhúzni mindent 200-ig.
pl armoringhoz összesen 594 720db (100-200) nyersanyag kell majd. Haha.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Vannak ilyen emote-ok, csak nem tudod célzottan valakinek küldeni. "P" gombra adja ki a listát vagy be tudod írni magát a szöveget is a chat-be.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Laraxior
titán
Mennyire vannak sokan délután (csúcsidőben) a Muspelheimen? Mert akkor átpattannék oda, ha sokan vagytok ott innen
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen, az feltűnt, hogyha néha erőt veszek magamon és fent vagyok sokáig, akkor téged szoktalak látni, bár nincs külön wave/emote gomb, így többnyire elfutunk egymás mellett.
Egyébként a chat is ilyen furcsa, hogy a szűrések baromi zavaróan vannak megoldva, ha rossz csatornán vagy, akkor nem látsz bizonyos dolgokat (lehet lehet állítani, mint a legtöbb MMOban, még nem néztem). Vagy ez, vagy egy csomóan kerülnek a játékban.
-
duvi
nagyúr
válasz gabranek #1124 üzenetére
Lehet, hogy nálam azért működik az a hotspot, mert többségében éjjel játszom (általában hajnal 4-ig). A szakmahúzás tényleg brutális mennyiségű alapanyagot kíván! Az elején még úgy tűnik, hogy nem is vészes (kb. lvl 20-as cuccokig), de 30-40 körül már nagyon bedurvul.
-
gabranek
senior tag
Azt a hotspotot folyamatosan sokan horgásszák, én még aktívnak nem láttam.
Ha egy hotspot aktív, akkor ugrálnak felette a halak, és miután bedobtad a kukacodat, zöld szöveggel kiírja, hogy beletaláltál. És szinte azonnal kapás is van, valamint 90%-ban zöld és kék cuccok akadnak horogra. Ebben nem vagyok biztos, de szerintem kapásszámtól függ egy hely lemerülése nem pedig időtől. Vagy hogy mennyi idő után lesz újra aktív.Most hogy elkezdtem húzni a szakmákat, meg kellett állapítanom, hogy valami gusztustalan mennyiségű nyersanyagra lesz szükség a max szintekhez.
田中れいな
-
duvi
nagyúr
válasz #65537792 #1120 üzenetére
Köszi, máris javítom. Fene ezt a mobilos linkelést itt
Működő linkkel: 1.0.2 Patch Note magyarítva a BA jóvoltából.
#1122 CactuS
Lehet, de itt rendszeresen fogok lootládákat és ezért járok ide vissza Persze néha megállok máshol is pecázni a világban, de ezt használom rendszeresen.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ott sokszor látom a hotspotot, de az ki van merülve, nem? Többi helyen meg furcsa, mert mutatja a térkép, oda megye ka 3 csillagoshoz, erre nincs ott semmi, pedig tudom, hogy ott kéne lennie.
-
törölt tag
Meddig tart a downtime? Este 7?
duvi
Rossz a link.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
1.0.2 Patch Note magyarítva a BA jóvoltából.
-
CactuS
Arcképgyáros
Gathering kb. 20-25%-ig, raktárméret és ház dekor fixen mindig, ha van, azon túl valamennyi a régió fejlődésre, ahol a házam van ott a házadó csökkentésre. Ezek után csinálom a TPt is, craftingra csak párat tettem.
-
Ellia
addikt
Amúgy a régió pontokat, hogy osztjátok? Eleinte leginkább a gyűjtögetés sebességét növelőt és a raktár méretet növelőt választottam, de miután rá leszek kényszerítve hamarosan, hogy bombázzam a raktáram szerintem ez nem volt jó irány. A TP és crafting csökkentőre is rá kéne feküdni.
Jól emlékszem, hogy a TP helyi szinten van csak? Nincs átjárás köztük?
-
Ellia
addikt
válasz l.skywalker #1108 üzenetére
Ritkán tolok be dolgokat, általában elhasználom craftra, fejlődjön az is
BoneDragon, nem, kihagyom
-
l.skywalker
félisten
Ha van buyout a piacon green wood-ra, kirohanok, vágok egy zsákra valót és viszem is vissza eladni. 20 arany 10 perces favágásért igazán jó, főleg ha cserébe fejlődök is
-
törölt tag
válasz BoneDragon #1100 üzenetére
Olyan downtime lesz mint az előzőnél?
-
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk továbbra is elég erős lesz az a rész. Sokan mondták, hogy teljesen bugos, de igazából a lore szerint ha jól tudom eleve az a legenda, hogy arról a területről elűzhetetlenek a disznók. Lassabb lesz, de aki bírja a monotonítást, az lehet jól fel tudja húzni majd a fegyvereket, meg a skininget.
-
BoneDragon
veterán
De jó, hogy ma lenne időm játszani és 5 órás down time lesz.
-
Ellia
addikt
Gondoltam, hogy megcsinálják a medvés/disznós spawn bugot...
-
l.skywalker
félisten
Na, meglátjuk ez valóban így lesz-e. Ma elindítom Windows Update nélkül
"Fixed an issue causing players kicked, suspended, banned, or removed from the game by Easy Anti-Cheat to receive unclear communication. Additional messaging has been added so players can better understand the penalty they received."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest