Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2622 üzenetére
Igaz, ezt nem írtam, hogy TE-ben mindegy az autók felhozatala, de tényleg így van. Szerintem valami programozási hiba miatt összekeverték a két játékmód algoritmusát.
szar kocsival viszont meg annyi eselyed sincs... már jó ideje tapasztalom a saját bőrömön egy RX7-essel amin szinte csak bolti tuning van. Na nem a mazochizmus irányított akkor amikor építettem az autót, hanem (hogy a szó párjánál maradjak) a játék szadizmusa miatt.
Egyébként, meg köszönöm az infót a kocsikkal kapcsolatban.
tutuhawer: eddig sem volt könnyű dolgom, és nem 1000x-szer álltam bele és mentem a falnak (az ellenfelek, az esélyek, illetve a nyeremények miatt). A csalókat tényleg leszarnám, ha csak az lenne a probléma. Akkor mennék egy másik versenyt, másik pályán, de legalább igazságos lenne a verseny többi része (gondolok itt az ellenfelekre).
Új hozzászólás Aktív témák
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest