- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SylarHUN #3712 üzenetére
...ehhh... értem.
És igen, egyetértek.
Ezek szerint nem csak engem zavar, h "random" alapon sikerül pont elém kerülnie egy-egy civil autónak. Kanyarokban is épp haladok egy "ideális íven", és hát nem pont ott jön szembe valami?
Miért nem a másik sávban? Miért pont abban a sávban ahol én haladok? Ravasz algoritmus az ami "random" alapon így vezérli a trafikot.
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3588 üzenetére
Ebben viszont egyetértek veled. Engem is borzasztóan bosszant az, hogy rendre elvernek engem T1 es Skylineok, Golfok. Azt nem mondom hogy nem ezekre szükség, de ne legyenek ennyire irreálisan gyorsak hogy egy majdnem full tuningos Elissel sem lehessen őket megverni. Vagy nagyon nehezen.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #3531 üzenetére
31 matricát nem könnyű feltenni úgy, hogy igényes legyen. Ez az autó rendben van, de nekem már túl össze-vissza. Nem titok, hogy az én autóim nem így bonyolultak, hanem egyszerűen bonyolultak. A piros pont mindenesetre jár érte, mert színek és formák azért összhangban vannak.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SylarHUN #3383 üzenetére
TE-t nyomtunk (Home Run), ott azért szerencse is kell. Ahogy néztem végre elég jól ment, de gyorsulásban odavertem. Főleg, hogy Dragster-en 2 skill pontom van már.
Lotusok jók, elkeni a számat, rendes versenyen, TE-re enm jó, mert egy faág is megfogja, nem hogy ha befordul elég egy rendőr.
-
gyuszito
senior tag
-
Padlás
senior tag
válasz
SylarHUN #3235 üzenetére
Kár a Ford GT-ért.
más: Tervezek venni egy starter packet. 27-es szinten járok, érdemes T3-as kocsit venni vagy csak magamat szivatnám meg? Mert gondolom a versenyeken kapnám az 50-es szintűeket. Szóval T2 vagy T3? A szintemet figyelembe véve.
Válaszokat előre is köszönöm. -
vv5204
senior tag
válasz
SylarHUN #3183 üzenetére
Igen kikukáztam az A1-et. Alapvetően jó kocsi, de számomra az Elise
mégjobb lett. Ráálltam a kanyargós pályákra. Ahol sok az egyenes a
boost-os verdák elmennek, mint a vihar és a T3-asok az A1-et is ott hagyják.
Egy A1-be, egy RX7 BM-be nincs annyi tuning lehetőség már.
Ha az Elise-t felhúzom stat-ban 500, vagy afölé simán otthagyom az
utóbbiakat.
A többnyire egyenes pályák uncsik, nincs benne annyi kihívás, ott nem
számít más, csak, hogy mennyire gyors az autód, mennyire tudsz
lökdösődni, nitrózni.
Ha sok a kanyar ott kevésbé tudod kihasználni ezeket a dolgokat.
Egyenesbe a hülye is tud menni, ha van mivel.
Ennyi. -
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3169 üzenetére
Csak nem Magyarországtól keletre, ahol a csalók száma négyzetkilométerenként annyi, mint itt kis hazánkban 3x annyi területen. Ott ahol ciril betűkkel írnak és annyi Vidkát vedelnek magukba, hogy a májuk hasonlít egy Kínai étterem menüjére. Egyszóval a jó öreg RUSZKIKNÁL!
Eltaláltam?
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #3026 üzenetére
örülök, ha értelmes, hasznos lett a hozzászólásom. Már megérte bejönni dolgozni... Kb fél kettőkor le is lépek majd valóban dolgozni, addig fórumozgatok még.
@sylarhun A mercedes tetszetős gép, az a hátterem otthon még mindig, de attól még nem a kedvencem. A másik kettő gép meg főleg nem. Nekem annyira ezek a vasak nem jönnek beAz egyszerű tiszta festésért viszont jár a piros pont.
Én se bonyolítom túl. A bmw m3 e46 lett kész majdnem, még finomítások vannak rajta, de semmi csicsa, egyszerű. Ha választanom kéne, akkor mercedes.
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #2858 üzenetére
Érdekes módon a CD Galaxisban csak 3590- és ugyanazt kapjuk....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SylarHUN #2850 üzenetére
1-es sztem is.
To all: Sikerült megjavítanom a saját rekordom a legszorosabb befutó terén, már csak 0,03 sec...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #2702 üzenetére
Szerintem tevedsz. Nekem az a tapasztalatom (multiban), hogy akkor ad partot (es foleg jo partot) ha eros kocsik ellen nyerek es szoros meccseken. Ha ugy van hogy egy kemeny menet van es csak egy hajszallal tudok nyerni, szinte mindig bead valami jot, es tokmindegy hany powerupot lovok el. Ha meg ugy van hogy vegigszantok es fel perceket verek az ellenfelre akkor kb soha semmi, ha meg igen akkor alap cucc, hiaba nem hasznalok powerupokat.
-
werevolf593
tag
válasz
SylarHUN #2692 üzenetére
Az a nagy helyzet szerintem, hogy az EA nem szívesen bannolja ki a "jól tejelő" játékosokat, mégha csalnak is, ill. sok report érkezik róluk ezért....
A gond csak az, hogy a becsületes fizetőkre sem figyelnek, valaki beleölt többször nagyobb összeget már (mondjuk NEM ÉN)..., mint az évente megjelenő NFS cím, mégse megy vele semmire, mert egy sz@rcsimbók, egy ronccsal lealázza itt, na ez lesz a bukta előbb utóbb...., legalábbis remélem...
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #2678 üzenetére
respekt Én ma untam meg asszem , teljesen mindegy hol mivel megyek elvernek , ez nem lehet igaz elég volt miota 49 szint elmultam nem tudtam nyerni , kivéve 1-2 pályán de ot meg semmien partot nem ad a game , vagy csak olyat amit meg lehet venni , ez a hét siralmas , volt .
Más
Na komáim én most indulok a pancsi ringre , ha sikerül megfutnom az időt nevezek egy versenyre is , és ha ne töröm magam szarrá holnap este még benézek .
Sok sikert mindenkinek -
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN #2658 üzenetére
Köszi a kiigazítást.
Most Wanted után csak kipróbáltam a Carbon-t, de az irányítása érdekes volt, mivel egy versenyben alig lehetett az autóval bevenni egy kanyart, viszont driftben egyből keresztbe állt ugyan ez a gép.Ha lesz a World-ben drift akkor reméljük nem ilyen lesz az irányítás.
-
csab991
senior tag
válasz
SylarHUN #2504 üzenetére
Meglesz. A T2-es team escape-k jobban tejelnek, mint a T1-esek? Csak most nincs sok kedvem megint venni egy T2-es kocsit. Evo IX-et megvettem, de elég nagy csalódás volt. El is adtam, mondjuk ostoba fejjel rá is költöttem jó pár zsetont. Most úgy tervezem a Mazda3-al gyűjtöm a pénzt a 959-re, mert nekem KELL az a kocsi.
)
-
callmeakos
veterán
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #2290 üzenetére
Bizony, jol indult ez a nap, es raadasul pentek van! Ugy erzem magam mint aki megnyerte a lotto otost!
Mar alig varom hogy hazaerjek es kiprobaljam a porost.
Remelem nem rontjak el a jokedvemet szerver baszkodassal, bar az elmult hetek tapasztalatai alapjan sanszos...
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #2274 üzenetére
Na, haligali! A skyline-ügy inkább a területem, mint az A1 meg a starter pack. Azt tudni kell, hogy van egy kiváló sofőr barátom, Szarmatrac, aki Gallardo-fan. 2 is van neki, egy sima, jó régi, komoly tuninggal, és egy limitált kiadású, kisebb tuninggal. Namost azt mondja, hogy a limitált sokkal jobban hasít, elvielg tehát a limitáltnak is jobban kéne mennie. Pár sofőr mondta is, hogy ez mindegyik gépnél így van, a limitáltnak jobbnak kéne lenni, mint a régi. Azont túl a régi bodykit óriás előny, az ültetés régi korból szintén, de ezek a limitált r34-esen is ott vannak... Szóval fogalmam sincs, miért megy jobban neked a régi.
-
V.Dave
senior tag
válasz
SylarHUN #2264 üzenetére
Én is ugyanezt gondolom, az még talán oké hogy kéri a felhasználónevedet, de a Driver név az mi a fenének kell, ez már gyanús. Remélem sok orosz kisgyerek töltöttel le a gépére ezt a sz*rt mert unom hogy lecsalóznak, angolul nem tudnak csak ilyen krikrszkrakszokat írnak állandóan.
-
callmeakos
veterán
-
Beeerka
aktív tag
válasz
SylarHUN #2104 üzenetére
Le kell tojni magasról az ilyeneket, nálam csak akkor teljes a nap, ha valaki cheaternek nevez
Komolyan mondom, néha már hiányolom is, dehát istenem, jelentsen fel, az EA úgyis látja hogy nem vagyok cheater.
Legtöbbször tank modder vagyok, de már párszor azt is megmondták, hogy nem létezik olyan tuning a silviába, mint ami az enyémben van (persze megjegyezném, nem egy erős a silviám). -
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1994 üzenetére
M3 az Isten és mindig is az lesz bószt ide vagy oda. A finom, stabil kezelhetőséget emelem ki én is, minden autónál minden pályán. Nem csak a magyar sofőrök küzdenek a forgalommal, hanem mindenki más is, a egbízható versenyzés előébb visz, a jó sofőr ismerőseim sem mennek olyan jó időket. Folyamatosan kérdezem őket, ha van rá egy kis időm, de eddig mind negatívan nyilatkoztak
-
vv5204
senior tag
válasz
SylarHUN #1979 üzenetére
911 GT3-ad van. Az az egyik legjobb, hanem a legjobb kocsi az
NFS World-ben, hogy lehet avval mindig veszteni? A forgalom szar, én is
gyakran szopok vele, vesztek el miatta versenyeket, de tanulni kell.
Gyakorolni az ideális íveket, beláthatatlan bukkanó előtt középen menni
inkább. Az elkeseredés mindig csak rosszabb eredményeket szül. Ilyenkor
érdemes inkább félre tenni a game-t pár napra. Single playerben szoktam
begyakorolni egy-egy pályát... ha ott be tudok érni 1-3.helyen akkor mehet
a multi.
Vagy vegyél egy T1-est, menj vele csomót, aztán egy élmény lesz vissza a
Porsche-hoz. Az A1-em mellett ott egy 200 körüli statos Silvia, amibe átülök
néha pont emiatt.
Egy régebbi profilom mottója: " First or last is same, enjoy the game." -
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #1979 üzenetére
Hát igen.... Rendszerint nem magamtól cseszem el ha elcsszem, hanem a rohadt forgalom miatt....
MÁS.....
Ma megvettem a Starter packot.... Juhúúúúú
A kódot úgye bejelentkezés után ide kell beírni?ÉS miután beírtam, ugye az egész cucc ami jár, az hozzáadódik a profilomhoz???
-
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #1940 üzenetére
Bevallom férfiasan nekem is néha szúrja a szemem a fizetős dolog. De nekem nem is a játékosokkal, hanem magával a rendszerrel van a gondom. Mert persze magától értetődik hogy még ha ingyenes is a dolog, valahogy támogatni kell a fejlesztőket...
De nagyon sok minden csak Boost-ért érhető el. És sajna én pont nem az vagyok, aki havonta több ezer forintot tud áldozni csak boostra. (Ehhez mondjuk hozzá tartozik az is, hogy itthon jó drága a BOOST) Mondjuk én hétfőn vagy kedden megveszem a StarterPackot, abból a 8000 boost-ból felpumpálom rendesen a Lotusomat hogy amíg 40es szintig nem tornászom fel magam addig elmenjen a kicsike...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest