- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeraven
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de miért csináltok több profilt is hogy azt is felhuzzátok lvl 50 re ? Megint végigküzdeni ugyazokon a pályákon. Más kocsikkal mentek, vagy mi az értelme?
Egy mmorpg-ben megértem de itt ugyanazok a kocsik vannak és skillek. -
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer #2585 üzenetére
Hát igen direkt ütött ki, elmehetett volna mellettem simán mert széles volt az út, de be volt nyomva neki a Juggernaut, szal húzott el mellettem és direkt rám rántotta a kormányát, én bele a falba ö meg ment tovább. Nem érdekel tulzottan már megszoktam ezt.Rá is szóltam verseny után , miért csinálta, de nem válaszolt. A statisztikám meg azért olyan rosz mert nem sok mindent tudtam erröl a játékról és csupa szar kocsit vettem meg amikkel szinte alig nyertem versenyt. Dodge Super Bee meg Subaru Impreza voltak a T2 kocsijaim, azokkal szinte semmit nem lehet nyerni kis szinten. 3 hét kinlódás után találtam erre a forumra ahol hasznos dolgokat tudtam meg és rögtön vettem egy Mazda RX7 est amivel sokkal jobb volt vezetni.Szinte csak multiplayerezek , igy már van egy pici vezetési tudásom ami arra elég hogy minden 5-ik versenyt megnyerjem. Jah meg azt se tudtam hogy van ilyen statisztika, a legtöbbször csak mentem a versenyeket mindegy hanyadik leszek cimszóval, csak jöjjön a repu meg a pénz. Nah elég a szóf...ásból, joéjt.
-
Joeraven
csendes tag
válasz
Thunderzolee #2582 üzenetére
Zolee lehet hogy sportszerütlen, de mások is használják, engem is mindig megszivatnak vele. De egy kérdés akkor, a csalók micsodák???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Van belölük több száz. Itt nem sokan vannak sportszerüek, ma még találkoztam magyarral aki Juggerrel egyszerüen kiütött direkt.Norbi001 TCM es. Szal ez a játék nem a sportszerüségröl szól, már az elején rájöttem, de én nem fogok direkt kilökni egy magyart se.
-
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer #2581 üzenetére
Azert mentem Waterfrontra, mert lvl 34 vagyok és az lvl 32-es pálya, tehát jó reput és pénzt ad. Mágnest azert használtam mert semmi powerupom nincs csak a mágnes
. Egyebkent az utsó pálya a Waterfront amire menni szoktam, mert van 2 masik jobb, csak ha azokon nincs senki akkor megyek erre mert 1 perc alatt le lehet zavarni. Tudom hogy a mágnessel nem gyorsulok, de mások lassulnak töle, és mivel se nitróm se single shotom nincs ez nekem elöny
Jobban szeretem a kanyargos , technikasabb palyakat.
-
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer #2579 üzenetére
Azert dobtam mert voltunk 8-an egy kupacban, nem láttam ki van elöl, csak van egy rahedli magnesem hát benyomtam. Mindenki lökdösött mindenkit. Hogy ö kapta meg nem tehetek róla, nem is figyeltem hogy van magyar csapaban, csak miutan megláttam ezt a szép magyar üzenetet. Jah és még 2 en nyomtak mágnest utanna , lehet azoké kapta el őt, én az elején csináltam rögtön. A pálya a Waterfont Road volt ahol nagy a lökdösődés az elején. Ennyi.
-
Joeraven
csendes tag
Verseny után kaptam ezt a beszólást egy magyartól. No comment.
-
Joeraven
csendes tag
Ezt a bugot nézzétek, igy kell birtokolni 2 helyet egyszerre
-
Joeraven
csendes tag
Hány órás leállás lesz?
-
Joeraven
csendes tag
SZiasztok. Meg tudná valaki mondani hol lehet jelszót váltani az accounton belül? Nem találom sehol
-
Joeraven
csendes tag
Még egy kérdés: Most van 3 autónak hely a garázsban és full mindegyik, elvileg a Starter pack-al megint kapok 3 autót, ahhoz adnak garázs helyeket vagy mi lesz velük? Kapok 3 uj helyet nekik?
-
Joeraven
csendes tag
Sziasztok, tegnap találtam erre a fórumra és sok hasznos van benne. Ma én is találkoztam 3 orosszal is akik 350-380 kmph-val mentek powerup nélkül egy sima mazda-rx7-el. Én is felkaptam a vizet párszor, meg a lökdösődéseken is, mindig csak én állok le vagy akadok el , a többiek simán mennek tovább. Elég nehéz ilyen dolgok mellett simán elmenni, és vigan folytatni a köv. versenyt pláne ha a csalók beszólnak hogy te noob.
A Ready gomb engem is érdekelne hogyan lehet aktiválni.
Még egy dolog, kapok ajándékba egy Starter pack-ot, milyen T3-as autót érdemes venni Boost-bol ami jól is megy és kezelhető egy 4-5 hete jatszó játékosnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest