Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
NFree!
Tegnap este tapasztalhattuk, hogy nem is megyünk egymásnak, mégis a másikunk úgy látja.
Volt, hogy bocsánatot kértél tőlem, mert lehet hogy nekem jöttél. Akkor valójában nálam az autód keresztbe jött a pályán és telibe kapott az anyósülésnél.
Később meg megkérdezted, "ugye nem direkt löklek ki?". Pedig én semmit sem érzékeltem a dologból.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ütközések és a lökdösések nagy része nem is létezik, csak a szinkronizációval van baj.tutuhawer!
Tegnap nálam te úgy lagoltál mint még soha.
1x itt, másszor meg ott, voltál fent és lent.Bocsi hogy egyszer csak hirtelen nem mentem tovább és nem válaszoltam semmire.
Ugyanis a kisebbik lányom leesett az ágyról és őt kellett megvigasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák

- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Delphi programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest