-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lycanon
csendes tag
Most már értem!
Köszönöm!Nektek szokott olyan lenni, hogy csatlakoznál egy versenyhez, lejár a számláló, mindenki on (zöld), de a loading képernyőn csak áll a játék, közben, ha megnyomom a gáz-t akkor hallom, hogy megy a kocsim, ütközik, stb, de nem látom, és nem tölt be a versenybe!
Ilyenkor vagy 1 - 2 perc után bejön, vagy marad az alt+f4.... valami megoldás ezekre?
-
Crowent
tag
Hát ez kurva jó!
Akkor most nem is tudok keresni játszótársakat, nem tudom ki magyar, nem tudom ki angol stb stb! Most honnan a jó anyámból szerezzek aktív mindennap vagy minden hétvégén játszó társakat? Fenébe... Aki szeretne 1 tényleg kezdő játékossal játszani az írjon privátba! Nemsokára megveszem a Boost packot és megyek Lamboval veletek! -
chris1997
aktív tag
Vezettem én is az Eclipse Elite-et(haver(nem tutu
) accjában, amikor kavicsoztam neki)...
Egyetértek. Undorító a hátulja, felborulni vele bazi könnyű és még drága is.
Épp ezért nem ajánlatos autó, vagy én is csak akkor fogom hivatalosan megvenni, ha megint lesz olcsó boost. -
muratomi1
senior tag
A silvia ezerszer jobb kezdőknek. Mikor először játszottam akkor eclipse-m volt de soha nem nyertem. De volt egy kis pénzem. Vettem egy scirocco-t boost-ért 7 napra aztán megmaradt de a silvia ellen egyiknek se volt esélye szal vettem még 1 silviát felnyomtam, a statja sehol nem volt a scirocco melett de mégis vertem őket. sokkal jobban irányítható, de pl. 240 SX-t könnyebbnek érzem és számomra kezelhetetlen.
-
sunny84
senior tag
ügyi vagy...
azért ajánlottam neki silviát majd mx5-t mert azzal könnyebb lesz neki menni ugyebár még kezdő, te meg már rutinosnak mondható vagy és sx el + pálya ismerettel jó mész .. mint tudjuk sx nem top verda és kezdők nem biztos úgy futnának vele mint mi
amúgy nekem is van buta 240sx em ( 369 - 328- 313 ) és chevy ss t silviát mx5 öt simám verem -
gyuszito
senior tag
Elvtárs! Erre csak annyit tudok mondani, hogy felesleges lépés lenne, és hihetetlen meló.
gondolj csak bele. Nemtudom, hogy játszottál-e már MMORPG játékokkal. Ott is megy a balhé, hogy csaló....stb. Kivágják őket, hetek alatt, de nem telik bele csak pár nap, és újra terjednek. Nem a "kivágás" lenne a megfelelő, hanem valamiféle HackShield rendszer kiépítése, ami bizony a fizikai és a virtuális memóriát is vizsgálná játék alatt!MÁS:Jöttök gurulni? Én most b@szatom kb 23:00-ig. XSHIKOUX néven vagyok fent, és erősen ellenfelet keresek a BMW E30 ellen, de saját tapasztalatok alapján!
-
F22Reventon
tag
Én se szedem a kavicsokat, high stakes-en meg összesen voltam 20szor kb. és van rá több okom is:
1. nem idegesítem magam h jaj, ma mit fog adni a kő, mi lesz h egyik nap nem tudom begyűjteni...
2.team escape nem annyira izgalmas, mint egy verseny
3.viszonylag fullos Diablo SVhez a szerver legalább race tuned gt3rs-t rtr-x-et és procar-t ad be multiba, mìg a gyári lp650hez sorban adja be a könnyebb ellenfeleket. Ja, és tapasztalataim szerint a street tuned lp650 gyorsabb, mint a race tuned lp640
4.jò rajt és nitro skillekkel gyári autóval könnyű elsőnek lenni ha az ellenfél máshogy skillezte magát, szóval a powerup és skill fontosabb a győzelemhez, mint a négykulcsos alkatrész -
tutuhawer
őstag
ha az az ára, akkor nem kell cucc. Én nem megyek napi 20 Tescape-et. 1 után szarul érzem magam, mert annyira szar.
a gyémántot azóta nem szedem, amióta volt egy kéthetes pihenőm. Minek szedjem? Értelmetlen , mert 134 napon kaptam kb 2 komoly alkatrészt. Nem bohóckodok, inkább nyomok helyette egy versenyt. -
1NST1G8R
senior tag
A traffic nekem is az agyamra megy neha. Az EA legnagyobb huzasa lenne a world-el ha be lehetne allitani (legalabb groupban, ha multiban nem is) hogy ne legyen traffic es multiban meg ne lehessen poweupot hasznalni. Nem egy nagy wasistdas megcsinalni szerintem, viszont sokat javithatna a jatekelmegyen, egyenlobb felteteleket teremtene es sokkal szorosabb meccseket lehetne igy menni.
-
1NST1G8R
senior tag
Jaja, en megusztam meg nem is szagattot, szegeny tutunal viszont valami nagyon nem ment, de azert jo meccsek voltak, megismetelhetnenk valamikor.
BB Porscheja tenyleg nagyon huz, az alatt a par meccs alatt asszem egyszer sikerult lerajtolnom ot Eagle Drive-on, de az is csak a lag miatt volt szerintem.
A lenyeg hogy minden egyes pont szamit overallnal, mert osszessegeben o nyert a legtobbszor, bar az is hozzatartozik hogy nagyon jol es hibatlanul megy vegig minden palyan, es nagyon rajta van az iveken.
-
tutuhawer
őstag
Perszea az erős autó sokat számít. Illetve a szaggatásoktól mentes futam is kell. Akkorákat rángatott nekem a játék, mint az ökör. Vagy azon a félen volt szar valami Kanadában, vagy nálam nem volt OK a dolog, és groupon kívül kellett volna mennem. Multiban és single-ben előtte rendben volt minden, a grouppen versenyek estek csak szét... sajnálom a dolgot
-
tutuhawer
őstag
a jövőbeli porsche-tesztek elé:
-a sárga színű alkatrészekre (amerikon, gromlen, medion, transtek) épülő porschém remekül hasít még mindig
-a széles bodykit ( RSR - versenyautós) sem baszta el, csak kicsit éreztem úgy, de ahogy kaptam az 1-es és 2-es ültetést, megint erős tempót mentem
-ültetéssel a kanyarsebességem nőtt, a stabilitás megaradt, semmi gondom nem volt
-a startom 1 + 2.5 sec perfect starttal is 275 Km/h, elégedett vagyok, nem maradok le annyira nagyon -
-
tutuhawer
őstag
hogy jóban vagyok-e vele??? Láttam videókat a porschéról. Láttam élőben sokszor. Olvastam róla itt-ott. Én azt tudom, hogy lövésem sincs, ki milyen tuninggal megy, ki mit ajánl, de maradok a teljesen sárgánál. Volt olyan futamom a megvétel után, hogy nem volt képem bemenni powerupok nélkül , és elvettem a gázt. Megcsúszás? A videókon soha se láttam, nekem se volt semmi megcsúszás, mert hihetetlen precíz gép. Láttam már mindegyik T3-as autót rajtolni mellőlem, stb stb, de mindig is a Porschét mondtam a királynak, mert amit láttam, az elég volt, amit írtak sokan, azt meg nem hittem el. Szóval nagyon király a Porsche, race tuned, ültetés nélküli, bodykit és felni nélküli autóval is nagyon komoly tempót lehet már menni, mentem is, holnap meg még megyek egész nap vele. A 003-as profilba is kellett egy gyilkológép, mert alig léptem be oda, így legalább van értelme. Közben reggelig megpróbálom összefoglalni, miért vettem a porschét - mindent összeszedek. Tudom, hogy szentségtörés, mert mindig írtam, hoyg hejj de szar, és nem szeretem stb... jövök egy mesével reggel, addig a miértet ne is firtassuk
-
tutuhawer
őstag
A BMW-re reagálok csak: változott a mottóm.
Ma este online leszek kicsit, ha összefutunk, akkor összefutunk. Ha valami buziság miatt továbbra be-beszaggat a játék, amihez nem vagyok hozzászokva, akkor nem futunk össze. Most videókártyázok, aztán ha szar, akkor újratelepítem a játékot is. -
tutuhawer
őstag
kempton docks és verona? Sok Lotus meg Lancia lép be oda?
Nem ott megyek. Oda BMW-vel mennék, de ebe a hónapban elő se vettem még. Amúgy tényleg nincs panaszom a RAM skillre, mert a Lanciával főleg sokat megyek a járdán, ott meg lehet vele néha borítani. De az is lehet, hogy haszontalan a skill, akkor is megvan a válaszom: A Skyline, a BMW-k, az RX-8 kapták a többi skillt, ami versenyzős. A Lancia amellett, hogy jó, huszadrangú a sorban. Hát ha "elskilleztem", akkor "elskilleztem", innen azért van visszaút, ha nem tetszik. Erről pont eszembe jut, hogy a mottóm 2010 óta változott is a játékban. -
tutuhawer
őstag
multiban nem videózok, nem kockáztatok. Szaggat így is ez a szar, mert a felbontást meg a részletességet lejjebb nem veszem, a bandicamben sem állítgatok már semmit. Néha be-beszaggat, nem könnyű normálisan menni - nemhogy precízen, amit a multiplayer megkíván. Szóval marad a single. AMúgy marha szívesen megnézném, hogy a patch előtti időimhez képest hogyan megy az R35, de a History idei bejegyzéseit még mindig nem tudom előhozni. Tavalyi, tavalyelőtti az jó, de a 2012-es üres.
-
tutuhawer
őstag
Én is teszteltem ám, heló heló
Néhány féktávon kényelmetlenül éreztem a Nissan R35 Vspec-t, és mondom, az ultrát mégse dobom ki, kezdem a turbóval... Zöld turbó helyett találtam egy pirosat ( ventura), és lám, kerekedett egy videó is, olyan jól sikerült. Van több videó is, de nem tudom egymás után rakni őket, nem vagyok nagy videómágus...
[Tutu-tube] -
tutuhawer
őstag
kérlek, neeeeee
ÁPRILISI IDŐK MEG A FASZ TUDJA, MILYEN RÉGI IDŐK VANNAK MÉG FENN. FOLYAMATOS A TÖRLÉS. Azért jár a fekete pont, mert felületesen nézted át. Ha mondok valamit , akkor mondom, és tudom, miért mondom. A stat oldal meglepően gyors, csak a waterfront roadot néztem példának, 20 másodperc alatt vertem a fejem a falba. Nem kell megijedni, törölgetnek, a speedAPI küldi az új infót folyamatosan, a ranglisták meg frissülnek - folyamatosan. -
NFree
addikt
Márpedig én szeretek nitro lovag lenni , néha jól esik.
Le is csaloztak egyből, biztos ment report is, az elején lerammoltam szegényt , pedig nem tudok , utánna megy bíztam a szerencsében. NNNAAAAAGY GYőzelem volt jajSzerényen meg is jegyeztem im pro driver , tudom nagyképűség , de valamit muszáj volt
az ijen pillanatoké érdemes játszani, jaj de szeretemtudom , ha egy hasonló kaliberű játékossal futok össze mint itt már elég sokan, akkor elpicsáznak .
-
driftstar
csendes tag
Én variáltam egy cseppet és perfect startra épitettem a gt3 rst:
1. Redline hogy el tudjam találni a zöld sávot induláskor (azt a vékony izét néha nem is látom pláne, ha arra száll a füst).
2. Hogy ki tudjak lőni a startol kell még a Headstart, hogy hosszú legyen a perfect.
3. Kéne persze a Super Shot amitől erős lesz e nitro.
4. És persze hiába erős a nitro ha nem hosszú tehát erre kell a Extended NOS.------eddig ugy ahogyan te is irtad viszont 5.-nek beraktam egy 1 csillagos headstartot, igy a perfektem nem 4, hanem 5 másodpercig tart.
gt3 rs perfectje igy 321 km/h, nemtom hogy beválik e néha tényleg jól jönne a ram skill, de igy próbálgatom a gépet és az az érzésem hogy elég jó, mivel ha startnál egy picit is el tudok lépni nagy rá az esély hogy az élmezőnyben végzek -
Mr.Skynet
senior tag
Nekem is benne van a RAM skill 3* és korábban ugye írtam, hogy repülök, sarkon fordulok ha ütközök valakivel/valamivel. Mióta ott a RAM a kocsin, nem idétlenkedik a járgány, ha nekem jönnek akkor is csak végig simítják a kocsim oldalát, ha dúrván belém szállnak, akkor odébb csúszok, de nem repkedek meg borulok fel 100*...
Amúgy a grafikán nem röhögni, a noti nem egy AlienWare
Tegnap kimaradt ez a kép, hogy BMW-t kaptam Audi helyett xD
-
tutuhawer
őstag
a RAM skillből 2-t passzoltam a zsír új Elise-re, de szeritnem majd le fogom venni. A starthoz kellő zöld csíkra tenni is luxus: El KELL találni. Nekem se mindig megy, nem vagyok ehhez szokva, gyakorolni kell. az erős nitrós autóknál növelem a nitró erejét, a gyengébbeknél a hosszúságát... jobb nem jutott eszembe. A powerup mentes futam még jó ötlet
Az új Lotusszal, amin a bodykit egymaga 1050 Ft, más opció nincs, a nitró értelmetlen úgyis. Ellenben a slingshotot erősíteném szívesen.
-
NFree
addikt
Mindenből hat darabot 6-6-6 motor váltó gumi mindhárom tier osztályban.
Nos csak a tegnapi rs em kapta meg a titán alkatrészeket , mert ugye nem mindenhova passzol a szín. hát hogy jobb lett-e , nem tudom mert még mindég gyengébb, mint tegnap volt amugy . vesenyeztem is de akkor meg ugy ott hagytak mint a szart, máskor meg én vertem rá a mezőnyre 30sec et. Meg kell szokni ez van, az tuti amit tegnap írtam fentebb a skillekről én csak azt pakolom a kocsikba a többi nem érdekel, tehát 25db skill számomra felesleges teljesen.
E30 ba csakis zöld megy , a váltó meg már benne van nyertem , az mr2 meg nagyon hernyó még az ultra partoktól is , mentünk reggel pár kört srácokkal volt egy sky 2000 es , de pariba volt teljesen , mondjuk 400 fölötti stattal volt az is rendesen.
-
tutuhawer
őstag
maximum 50 alkatrészt és maximum 125 skill pontot kapunk. A skill pont nyilván el fog férni azonnal, de az alkatrész nem biztos. Lehet, hogy az is növelve lesz, d ki tudja
Az biztos, hogy a jelenlegi driver skillek és autók számának függvénye, hogy mennyi új alkatrészt és skill mod pontot kapunk. max 50 és max 125 db-ot. Ami érdekes, hogy szerintem X autóval jobban fogok majd menni, de Y autóval meg nem. Nagyon várom a patch végét. Amire kíváncsi vagyok, illetve szeretnék, az az, hoyg az autómat, ami most gyenge, ténylegesen javíthassam, mint pl Audi S5 vagy Audi RS4 gyengéi. Ha ez működik, akkor járni fog a piros pont a készítőknek, de ez még csak spekulálás -
tutuhawer
őstag
a world-garage chat szobájában beszélgettem, és nem volt felháborodás, pedig ott volt mindenki, aki számít... Értetlenség volt inkább, hogy akkor most mit is kapunk kompenzációként, és hogyan változik a sebességünk. Ők is nullázást remélnek a ranglistákon és csökkentik az inventoryban levő cuccokat 50 alá. 50, quqa, 50. el kell adnod, vagy be kell építened, mert lehet, hogy az átalakulás után kapott alkatrészeidet nem kapod majd meg.
-
NFree
addikt
Igen lehetne mondjuk igc ért az új t1 király mert az mr2 nem egy szépségbajnok
A másik dolog kint németbe tényleg szép ilyen átépített járgányokat látni , jók a német uerek vagy csak sok a pénzük, mondjuk megnézném sylar kollégát ha megtehetné mit építene , miből és mien rajzot kapna , de szerintem le esen az állunk tuti, kár hogy kis hazánkban iesmira csak nagyon keveseknek van lehetősége.
Apropó , napok óta a játékban szóban volt egy hitmanhun nevű emberke, nem tudom hogy jöttem én a képben de ma megküzdöttünk , 9mecs 6-3 nekem , de meg kell mondjam nem rossz a srác küzdelmes volt , végig egymást toltuk , csak ha hiba volt akkor lehetett előzni , meg a verseny kimenetelét is az döntötte el. Egy kicsit fájt a dologban , hogy eszembe jutott szarmatrac kolléga (mester) hogy van még mit tanulnom , ugyan is ő hozzám képest nagyon tud menni , mentem vele sokat s tanultam is meg tanított is , ugyhogy jó lenne még nekem is fejlődni.
-
SQX_Barto
addikt
Ez egy Toyota Celica (GT?)
Három nap alatt háromszor fagyott be ez a fos Team Escapenél...
Az meg hogy minden másnap (karácsony húsvét szilveszter másnap) nyerek olyan tuning cuccot, aminél nekem már jobb van, az említésre se méltó. Örülök, hogy még egy fillért se költöttem erre a játékra (gyanítom nem is fogok..) -
tutuhawer
őstag
tedd fel a közösségi oldalakon is akár, hátha pár cimbi kisegít. nyilván a world topikban saját magamnak adom a HP kódot, ha van... vagy ha ismerősömnek van, akkor magam használom fel, nem adom neked
Este esetleg... biztosan fenn leszek, de könnyen lehet, hogy zenét hallgatok közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest