Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz szemtelen #7384 üzenetére

    Atya Úr Isten! Mik vannak! Feloldották az egyirányúsítást, miután befizetted az elmaradásod, pedig nem is kérted? :Y Felháborító! Hiszen egyirányúsítás alatt is fizetned kell a havidíjad, így viszont még le is beszélheted! Pofátlanság!

    Az meg, hogy kiszámlázták a 2500 Ft-os egyirányúsítás feloldási díjat (Díjszabás 27. oldala), még nagyobb pofátlanság, hiszen rád miért is vonatkozna az ÁSZF és annak része, a Díjszabás?!

    Ráadásul már megint egyirányúsítottak? (ha jól értettem az újabb 2500 Ft-ot) Ez már tényleg több a soknál! Hiszen egy előfizetésnél Te döntöd el, hogy be akarod e fizetni a számlát vagy sem! Megértelek.

    Kár is befizetni a számlákat, legközelebb várd meg, míg fel is függesztik számlatartozás miatt a számod, kiterhelik az esetleges kötbéreidet, és ha nem fizetsz, rádküldenek egy behajtó céget, ha van készülékkötbéred (hűséged) letiltják a készüléked és feltesznek egy adóslistára! No persze itt már annyival jobb a helyzet, hogy ha mégis mindent befizetsz, nem fogják automatikusan visszakapcsolni a hívószámod, csak ha kéred, viszont ezért meg már 5625 Ft-ot kérnek...

    Ezek - és a többi szolgáltató is - szemtelenebbek, mint a nick neved! ;]

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák