- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
A minap megkerestem a Yettelt néhány kérdéssel. Ma jött válasz. Inkább nem mondok semmit a válaszra. A kérdéseim arra vonatkoztak, hogy mikor frissül az 5G lefedettségi térkép,mert még a szeptemberi állást mutatja. Továbbá azt is kérdeztem, nem lehetne-e az 5G-s lefedettséget mutató térképet a már jól megszokott és átlátható 2-3-4G-s térképre applikálni, ahol külön kapcsolható kül és beltéri lefedettség generációnként is. Illetve megemlítettem, hogy rengeteg település nem ott van jelölve, ahol azok valójában vannak. Körülbelül 2 percnyi keresés után 8-10 darabot találtam, de nyilván van több is, ezek mind a keleti országrészben. De ne csak kis településekre gondoljatok. Nyíregyháza is a listán van.
Nade, mi volt a válasz? Mindössze annyi, hogy a lefedettségi térképet folyamatosan bővítik az aktuális fejleszteseknek megfelelően, ha az indokolt. Ennyi. Szó sem esik a normális, áttekinthető térképről, meg arról sem, a hibásan feltüntetett településnevek oda kerülnek-e ahol tényleg vannak. Ez így igen érdekes. Nem tudom ki alkotta meg az alap térképet és rakosgatta fel a település neveket, de jutalmat biztos nem érdemel ezért a munkáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Motoros topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Tőzsde és gazdaság
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged