- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
A minap megkerestem a Yettelt néhány kérdéssel. Ma jött válasz. Inkább nem mondok semmit a válaszra. A kérdéseim arra vonatkoztak, hogy mikor frissül az 5G lefedettségi térkép,mert még a szeptemberi állást mutatja. Továbbá azt is kérdeztem, nem lehetne-e az 5G-s lefedettséget mutató térképet a már jól megszokott és átlátható 2-3-4G-s térképre applikálni, ahol külön kapcsolható kül és beltéri lefedettség generációnként is. Illetve megemlítettem, hogy rengeteg település nem ott van jelölve, ahol azok valójában vannak. Körülbelül 2 percnyi keresés után 8-10 darabot találtam, de nyilván van több is, ezek mind a keleti országrészben. De ne csak kis településekre gondoljatok. Nyíregyháza is a listán van.
Nade, mi volt a válasz? Mindössze annyi, hogy a lefedettségi térképet folyamatosan bővítik az aktuális fejleszteseknek megfelelően, ha az indokolt. Ennyi. Szó sem esik a normális, áttekinthető térképről, meg arról sem, a hibásan feltüntetett településnevek oda kerülnek-e ahol tényleg vannak. Ez így igen érdekes. Nem tudom ki alkotta meg az alap térképet és rakosgatta fel a település neveket, de jutalmat biztos nem érdemel ezért a munkáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest