- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz
Imifej #40740 üzenetére
Nekem az f65-ön és már a d70s-én is jelentkezik olyan probléma hogy ahol fogom meg úgy az egész felület ragad. Valami agyag válik ki idővel a ragasztott boritásokon keresztül. Elég rossz mivel minden szösz bele is ragad takarítani nem lehet. Elég blama a nikontól nem tudom a konkurens márkák is ilyenek e?
-
Bass
addikt
válasz
Imifej #40710 üzenetére
Szia nem régit akarok rárakni ha s sunpakra gondolsz csak mint márkára értettem. Isten igazából nrm szeretem a vakut de ha nagyobb családi összejövetelek vannak beltérben jól jönne egy kicsit nagyobb fény. Sehol máshol nem használnám. Így a többiek ajánlatát is megnézem. Tényleg jó lenne ha nem lenne valami batár vaku a gépen.
-
fanti
addikt
válasz
Imifej #30784 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nikonban ilyet venni, hááááát az elég zsebbenyúlós.Én 18-ért vettem a vakut újonnan, szállítással és egy diffuzorkupakkal, fél év garival.
Eredeti Nikonban még csak nem is gondolkodtam, egyszerűen arra nincs keretem.Nyilván az ember egy lottó ötössel a zsebében másként látná a világot.....bizonyára.
De én 25 évet húztam le közalkalmazottként, és szégyen, nem szégyen csak a vázam Nikon.
Az obim és a napellenzőm Tamron, a rendszervakum Yongnuo, a távkioldóm utángyártott, és a markolatom is az lesz.Ez van. De így is szép az élet! Naná!
Ma voltunk a feleségemmel és a kislányommal egy kb. 4 órás sétán a városban. Lőttem vagy ötszáz képet a kis Családomról!
Szép napsütéses időnk volt, bár elég szeles is.
Néha a beépített vaku is fölpattant, hogy szemből villanjon a témára, mert a téma oldalról, vagy hátulról kapta a napfényt. Mondjuk gyors vakuszinkront nem tud sem a váz, sem a vakuk (beépített, rendszer), így a leggyorsabb záridő 1/200 volt, de alap célokra elég is volt. Egy szökőkút vízsugarának cseppjeit elkapni ellenfényben már kevés lenne, oda kéne 1/1000 is akár, vagy gyorsabb zársebesség. Na mindegy, ez csak olyan extra helyzet lenne, ami miatt nem adnék ki súlyos pénzeket.
Hááát, kint a szabadban, jó napsütésnél sokkal könnyebb fotózni, mint otthon a félhomályos szobában AF segédfény mellett, vakuval....
Játszottam a profilokkal, az A-S-M-P módokkal, a mélységélesség variálásával, zársebességekkel. Végig ISO-100-on végre! Fénymérést nem változtattam még, majd legközelebb az jön próbaképpen. Továbbra is egy fókuszpontos fókuszálást használok, zömében a középsőt.És vagy háromszáz kép ebből megy is a családi digitális albumba.
-
-
törölt tag
válasz
Imifej #29288 üzenetére
Mondjuk ebből nem látom mennyire zavaró, mikor ott lifeg, de egy hosszabb és könnyű, szalagszerű kábellel biztosan lehet kényelmesen is használni.
Mivel nem vagyok hálózat zseni, nem tudom, össze tudnám-e hozni az otthoni wifi routerrel, mert én nem tableten szeretném használni, hanem pc-n. -
-
WhiteShoes
csendes tag
válasz
Imifej #27696 üzenetére
Simán felmennek. Anno én is kaptam pár m42 obit és vettem hozzá a bay-en pár száz forintért egy átalakítót és kész. Való igaz, hogy nuku végtelen. A két linkelt videó alapján én megcsináltam egy Helios 44/2-t és egy Helios 44/4-et. Egész jó csak ki kell kisérletezni a hézagokat. Vettem egy lencsés/chip-es adaptert is, de azt inkább a chip miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest