- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedyrg
tag
válasz
mcgoat #17241 üzenetére
Igen, de egyenlőre még ott is akadályokkal küzdök és nem régóta van dslr gépem. Sajna túl sok időm sincs lövöldözni, de majd igyekszem bepótolni. Amúgy a manuállal is az a bajom, hogy hiába ad a gépnek pl 1.8-as blendeértéket az átalakító, én meg rekeszelem 4-re, ott is sűrűn túlexpózik. Így maradtam egyenlőre a manuálnál, és így 2-3 próbakép után már jók jönnek. Különben meg ha a gép csinálna mindent helyettem, elveszne fíling és a fotós érzés.
-
raczger
őstag
válasz
mcgoat #12972 üzenetére
Nem vagyok benne biztos. Nemrég 100-400asat próbáltam, amiben van ugye IS, kikapcsolva erősen bemozdult, igaz, hogy 400-on próbálgattam.
Illetve a 200mm nem tudom, hogy mire lesz elég, még ha ki is vágok a képből. (Esetleg 1.4x vagy 1.6x telekonverter hozzá, tudom, hogy az már ront a minőségen, de pl a Hungaroringen biztos lenne olyan, hogy nem tudok kellően ráközelíteni az autóra.)
(#12974) fattyu: Köszönöm, néztem már én is képeket, de ezek még jobban meggyőznek. Közgyűrűk között van hatalmas különbség, vagy lényegtelen melyiket veszem?
-
-
PRO-peller
senior tag
-
hopehu
tag
Így van, az obik a legfontosabbak. Ezért kerül egy profi obi annyiba mint egy jó gép... 300e-től több millióig. Az 5D ből a Mark II iszonyatosan jó képeket nyom, bár én még nem próbáltam. Az elődjét igen, az is nagyon ott volt. Picit lassú, de mindenre jó volt, főleg a full frame volt ok-s nagyon.
-
kiskornel
addikt
Ez engem is érdekelne. Bár én csak sima AV-in bemenetet keresnék.
Egyszer sikerült egy ilyenre szert tennem: [link]. 19k volt. Könnyű volt. Hazahoztam, és volt egy kis bibije, ezért vissza kellett vinnem. Nem tudtak helyette másikat adni... azóta is bánom. LiveViewhez nagyon faint volt...
-
johnjohn
addikt
Más dolog hallani róla, és más kérdés, hogy valóban hány gépet érint, mert mostanában nem nagyon jön elő. Valószínűleg a későbbi sorozatokba már javított zár kerülhetett. A 40D igen jó váz, és a zárhiba jelenség ellenére igen népszerű, rengetegen használják gond nélkül.
-
-
BLOODSHOT
senior tag
Ősszel megyek new yorkba. Ha ott kirendelem az egyik rokonomhoz, akkor nemtudom milyen vám és áfát kéne fizetnem.
De köszi az értelmes hozzászólást.
Ropi: Vagyis f4 Is képminőség várható 2.8-on + jobb IS? Ez a minőség utómunkával nem reprodukálható? Mert ha igen, akkor nem tartom indokoltnak a kettest.
-
PNP
őstag
Ez van nekem is. Összecsukni sem bonyolult
Ellenben a gömbfeje lehetne erősebb, és egy rövid fejű vaku nem ér bele rendesen a boxba, főleg ha egy hosszabb távkioldón ül (pl. YN-460 + RF-602), 580EX-hez jobb. Diffúzor kupakkal kellene használni, de úgy ennek a legnagyobb a vesztesége a tesztben szereplő fényformálók közül. Másfelől alig drágább, mint mondjuk egy brolly és egy hozzá való vakuadapter, és annál sokkal jobban kontrollálható. -
PNP
őstag
-
1010
őstag
-
máyköl
veterán
Tudom, de tényleg... Nem viccelek, régebben szövegértelmezési különórára kellett járnom. Jajj, de utáltam.
(#2868) mcgoat: Aha. Igazából ezért nem szerettem volna 40D-t, másodrészt. (főleg azért mert nem volt rá pénzem
). Volt egy zárhibás szériája, úgy-hogy gari nélkülire és sem cserélném el a 20D-m. Tehát hacsak gari nélküli lenne, inkább szerintem 30D-t kérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest