- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
em_laci #3983 üzenetére
Azért csak mérjétek ki a cellákat terhelés alatt! Ha egy időben (régen) vette őket és egyformán használta, akkor is!
Eleve az akkuk cellafeszültsége 0,3 volttal kevesebb, mint az eredetileg betervezett alkáli elemeké, másrészt meg ha akárcsak 1 cella is megadta magát a 4-ből, akkor nincs elég kakaó a rendszerben. Az LCD kijelző és a zoom motor (meg az optikát ki-be mozgató) viszi el a legtöbb energiát. Egyébként nekem is van egy A80-am nosztalgiából, meg volt egy A85-öm is (annyi a különbség köztük, hogy az utóbbinak nem hajtható ki a kijelzője), amit végül az egyik exem kapott meg...Szóval van fogalmam róla, hogy milyen az, ha merül az akksijuk.
Tudod: értem én a viccet, csak nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest