-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Rosszul értelmezed, pont a bezoomolt témáról kérdeztem, nem arról, hogy hol mondanák meg akárkik akármiről hogy jó-e.
Szóval van itt ph-n vagy akárhol (akár angol) fórum valami hely, vagy blog vagy bármi, ahol a bundlik programozós felével foglalkoznak?
Érted, ha bemegyek egy programozós bundlis topikba, nem az lesz a téma, hogy jók-e a programozós bundlik s más meg: "á engem hidegen hagy a programozás", hanem lehet specifikus lenni.De amúgy megoldva a subreddittel.
-
alpihun
senior tag
válasz
FunPro #13202 üzenetére
Nem maga az új bundli, mint event érdekel, hanem hogy közvélemény szerint jó cucc-e ami benne van.
(#13201) bepken
Vannak ingyé is jó dolgok persze, néha viszont elég meh amit egy-egy topikról az ember kap. Gondoltam megér nekem ennyit, hogy néha 5-10 dolcsit kiszórjak valami production value contentért is, meramúgy nem kezdőszint meg ilyesmi, lassan inkább befektetés. -
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Ugye van a humblibundli. Ez a hely inkább a gaming felére koncentrál, de nem jut eszembe ennél adekváltabb topik ahol ezt kérdezzem:
Szóval van itt ph-n vagy akárhol (akár angol) fórum valami hely, vagy blog vagy bármi, ahol a bundlik programozós felével foglalkoznak?
Tudjátok, mindig van vagy kétféle ilyen ebook/ tutorial dolog, eddig elsiklottam fölöttük, viszont szerintem beléjük bonyolodnék, ha tudnám actually melyik jó cucc.Pl. ami most jött ki, nekem már kicsit lame, ajánló alapján túl beginner dolgok, akcentus s minden.
De hogy majd ezután mire csapjak le. -
alpihun
senior tag
Halik!
Telltale BTA-ból érdekele csak a tales from the borderlands.
PÜ aki meg tudná boltolni velem. -
alpihun
senior tag
Hali!
Van valakinek megmaradt bundlis borderlands 2-je? Lehetőleg dlc-kel. Vagy akár gift.
Árat meg tudjuk egyezni. -
alpihun
senior tag
Ki lenne hajlandó (finoman) megdobni egy ilyennel? Csak az egydolcsis csomag kell. Cserébe veszek steam marketen valamit hasonló árban. Nem win, de nem is loss, és boldogabb lennék!
PM! -
alpihun
senior tag
Üdv!
Valakinek van egy fölös QUBE-ja az eheti bundliból?
Mivel paypalen kemény 0.7 dolcsim maradt, de nem szalasztanám. Az említett összeget adnám, vagy vehetek steam marketen is valami hülyeséget kívánságra.pm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged