- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Crytek #14434 üzenetére
Aki szereti a kategóriát az megvette már 3-4 éve a teljes verziót, illetve 2017 februrájában volt már az xcom a humble haviban is amúgy
De egyébként persze, ha valakit nagyon érdekel valamelyik játék, akkor az első 4 a listán megéri a 3 eurót simán, főleg most, hogy pár hónapja lehet végre upgradelni az xcom 2 őt kollekcióra, előtte ugye nem lehetett, hanem külön kellett megvenni az egészet egyben. -
FunPro
őstag
válasz
Crytek #14423 üzenetére
Classic users are unaffected for this regional price change: Regional pricing is not available for Classic and it will remain priced $12USD + applicable taxes as it was previously with Monthly. The only way a Classic subscriber will see or receive regional pricing is if they cancel their subscription and then purchase a Choice subscription (Lite, Basic, Premium) the following month. Gifting will be using Choice subscription plans and will have regional pricing attached to them.
-
törölt tag
válasz
Crytek #14412 üzenetére
Ez most nálam is instant pause és itt a $3-os kupon sem fog segíteni.
Amellett, hogy nem az igazi, ráadásképpen több olyan cím is van benne, ami már volt. (persze a JW érdekelhet valakit)
Előző havi bónusz játék: Train Valley 2. Erre mondjuk nem sokan tippeltek szerintem. -
-
bepken
veterán
válasz
Crytek #14374 üzenetére
ez konkrétan az első olyan játékom volt, amiből 1 óra játék után kiléptem és azóta se indítottam el
na nem azért, mert rossz játék volna, hanem mert konkrétan az egekben volt a pulzusom és gatyát kellett cserélnem! valószínűleg csak amiatt érzek így, mert nem bírom a paráztatós játékokat....aki edzett ilyen téren, biztosan másmilyen élménynek érzékeli.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Crytek #14269 üzenetére
Jaja igazad van, bár őszintén szólva nem értem hogy ( no offense senkinek de nah
) hogy mióta van pl ez a Humble Choice, akkor egyes hulladekokat hogy a fenébe képesek villamgyorsan 2-3 eurókért megvenni egyesek... Mert az 1-2 húzócim még érthető is hogy elmegy 4-5 ért, de a többi ???
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
törölt tag
válasz
Crytek #14192 üzenetére
Benne van, de valljuk be, az elég ciki lenne. Ráadásul én azt tippelném, hogy jó lesz, hogy aki nem veszi meg, az rosszul érezze magát.
Ezekkel a Zachtronics játékokkal amúgy játszott már valaki? Mindet nagyon dicsérik, most is van a bundle-ben kettő.
Arra is kíváncsi lennék, hogy megkapja-e az a bónusz játékot, aki pause-ol, aztán meggondolja magát és mégis behúzza a bundle-t. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14054 üzenetére
Nincs új értelmes bundle, ez meghatározza a topikot is.
Groupeesről nem beszélünk, IG-n túlvagyunk (Artifex Mundi), Fanaticalt is linkelte korábban valaki - ha végre lejárnak, akkor hátha jön valami jobb.
Marad a Choice de az holnap estétől a szokásos elégedetlenkedők elégedetlenkedéseivel. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Crytek #13938 üzenetére
"Ami 100% ig biztosan állítható ,hogy veszteséges lenne bárkinek akkor ebbe a moslék pénz orientált világban egyik se létezne már nagyon régóta."
Nem tudod, hogy működnek a hosszú távú befektetések, de egy adat, csak hogy nagyjából képet kapj róla, milyen messzire mennek el néha a - jobb esetben időszakos - veszteségességgel, hogy aztán majd egyszer talán megtérüljön:
A Disney a streaming szolgáltatásaival becslések szerint 5 milliárd dollárt fog bukni idén. Úgy gondolják, hogy majd 2024-től kezdenek el keresni vele.
FunPro: Overwatch-hoz annyi megjegyzésem lenne, hogy "mikrotranzakciók, meg különböző verziók" gyakorlatilag csak skinek (amik megszerezhetők ingyen is), ez egy 100%-os játék, ráadásul folyamatosan bővülő tartalommal. A Yakuza 0-ra nézve meg sértő, hogy "kellett valami a Division mellé", mert kb. a teljes piac játékainak 99%-át félkézzel eltemeti, utóbbi évek legjobb játéka. Szerintem néhány minigame benne önmagában szórakoztatóbb, mint a Divison. -
FunPro
őstag
válasz
Crytek #13938 üzenetére
Ez igazából csak egy kis csemege.
Mármint, itt látszik, hogy sok esetben még akkor is megéri berakni a játékokat, ha amúgy magából a bundliból nem látnak egy vasat sem. Meg az is látszik, hogy sok esetben a kicsengetett 12 dodón felül még milyen plusz költségek mennek az ember nyakába, ha tényleg komolyan akarja tolni az ipart.
De amúgy igen, nem látunk bele a pénzügyekbe. Annyi biztos, hogy az üzlet biztos megéri, ha még megy a szekér.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #13925 üzenetére
Egyetértek.
Szinte mindig van jelentkező akár fullos pakkra is.Arról meg nem a kiadó/IGN tehet, ha valakinek már megvan belőle ami érdekli (sokéves gyűjtögetés, nyilván), vagy épp nem érdekli belőle semmi.
Vagy azon megy a felháborodás, hogy van benne AAA, de csak alapjáték.A jelent kell nézni, nem a múltat, egy ideje ez a legjobb, nagy ritkán villant a Fanatical és az Indiegala de ezeknél mégritkább az AAA játék.
Sajnos ez van, ez a lehulladékozott a jelenlegi legjobb alternatíva, ha olcsón akarsz játékokat vásárolni.Aki meg nem akar eladással bajlódni, szüneteltetheti, elvégre a levonás előtt lehet tudni mi van benne.
-
törölt tag
válasz
Crytek #13848 üzenetére
"Hihetetlen számomra tuti pénzt mosnak amúgy humblenál."
Egyszerű a képlet, ha megnézed a játékokat.
SF V: A kiadók beszedték a pénzt az alapjátékot teljes/fél/negyed áron vásárlókból, most bedobják 1$-ért a már nem fogyó terméket. A kipróbálok közül megtetszik néhánynak annyira, hogy upgrade-eljen. Dirt Rally 2, Shadow of War, Graveyard Keeper és a Two Points Hospital ugyanez. A többinek meg simán megéri az az ~1$-os értékesítés (főleg ennyi előfizetővel) némi pluszbevételért, mert indie game-ek.Indiegalán hogy lehet bukni? Ott azt hittem, hogy csak nyerni lehet. Heti 3 kvízes bohóckodással valami 170-180$-t hoztam össze, nem győzöm behúzni ingyen a játékaikat, lassan már szégyellem.
-
válasz
Crytek #13765 üzenetére
én azt nem értem, a revolut korában miért utalgat bárki paypalon?
a fee valami hátsó apróbetűsben biztos le van írva, ahogyan kutatómunkával a szemét váltási trükkjeik is folyamatosan kekerülhetőek, de szvsz a legegyszerűbb mellőzni a használatát... ahol csak lehet. de amúgy én is remélem, hogy valaki, valahol indít ellenük csoportos pert és kapnak milliárdos büntit...Kaptam choice-ra 8$ ajánlatot (humblitól), de félek a dirt rally 2 csak valami értéktelen dlc-t kap, nem s1 s2 pakkot
-
adrian360
őstag
válasz
Crytek #13806 üzenetére
havi csomag eddig is volt 12 dollárért, és mellette ment pár játék csomag, 2-3 szoftver csomag stb. most meg van egyszerre 7 db ebook bundle, meg egy choise, ami ugyan annyit ér mint a régi havi, csak ha nem volt classicod, akkor másfélszer annyiba kerül mint régebben.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Crytek #13765 üzenetére
"Paypal használatot meg sem említem ahol a feeket folyamatosan lenyelem, mert nem tudják sokan használni"
Ez rossz taktika, így nem fog fejlődni a páciens.
Én sose nyelem be... mindig szólok érte és utaltatom újra a fee-t.
Tanulja meg mindenki rendesen használni, ha már egyszer ott akar fizetni, de ne az én káromon. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Crytek #13753 üzenetére
szvsz ennek a hónapnak a fele bőven jó cucc, amikből 3-4db már megéri a $12t.
persze mindenki más, más-más igényekkel(#13750) FollowTheORI sztem ezt csak a decemberire mondták emberek és anno meg is lepődtünk, hogy "csak" 10 gamma van, mivel mindenki arra számított, ami ebben a hónapban van, hogy több, mint 10 van és abból kapsz 10et (mivel ez jött le a kommunikációjukból anno). tehát a 10 db az sosem volt kérdéses, annyi merült fel, h esetleg 10 lesz a kínálat mindig, így a classic plan nem is igazi choice, mert mindent kapsz akkor.
(mondjuk nekem még át kell gondolnom, hogy a 8-10. helyre mit válasszak
)
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #13700 üzenetére
"Sajnos ez a baj a fanaticállal jó bundlekat csinál csak sajnos nekünk "eladhatatlanul" ugyanis a sok szar mellé betenni egy jót és mindezt drágán így már nem éri meg."
Bizony sajnos olyan áron tolják, hogy 1-2 játékért nem éri meg, mert annyiért megveszed őket szélben (általában nem AAA címekről beszélünk a jobbak esetében sem).
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a "jobb" címeket idővel még Build Your Own Bundle stílusban is elérhetővé teszi teljesen érthetetlen koncepciót kapunk. Nekem sokszor a Fanatical bundlikból full ismeretlen címek tetszenek, de ha wishlistesek is voltak, akkor is jellemzően a 90% -ban csalódom. Nem értem hogy van ez, de nálam ez a Fanatical "keresztje". -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #13698 üzenetére
Nem, de remélem elnézed nekem.
1. Volt pár Group Buy is, ahol lekéstem róla, ezért gondolom, hogy van akinek meg a többi jön be, vagy csak szimplán épp ez nem. Kevés bontás volt, de annak jelentős részében eladásra kínálták mindkét általam felsorolt játékot ahogy néztem.
2. A többi címet nem ismerem, vagy nem tetszik. Ez legtöbbször nem jelenti azt, hogy az rossz játék lenne, csak nem az én világom. Nem szoktam külön felderítőmunkát végezni, hogy megtudjam melyik cím mennyit ér, mert túl sok időmet venné el totál feleslegesen.Igazából nagyon kíváncsi lennék rá, hogy miért írtad ezt be.
Nekem úgy tűnik, hogy vagy engem nézel hülyének, vagy azt feltételezed, hogy én teszem ezt meg másokkal. Egyik sincs ínyemre. Remélem valami harmadik alternatíva motivált.
Egyébként tényleg én vagyok a hülye, hogy felveszem tőled, mert pont csak annyit kellett volna idehányom, hogy "Ki szerint?" és el is lett volna intézve.
-
bepken
veterán
válasz
Crytek #13674 üzenetére
értem, hogy 10 van és persze hogy látszik a címe mindegyiknek
amire rá akartam világítani: hogy már rögtön az első alkalommal nem azt kapod, amit leírtak (10+ az azt jelentené nálam, hogy vagy 12-15 játékból válogathatok)
ráadásul még nekem kell nyomozni a játékok után, hogy megtudjam, érdekel e vagy sem (és nyilván nem Humble Store-ban keresek rá, ha már egyszer nem visz oda a link)
én legalábbis nem szoktam bélyegkép alapján vásárolni, de ezzel akkor lehet hogy egyedül vagyoktehát árban nem elég vonzó, a tálalás csapni való, és nem épp azt a fajta "válogatási lehetőséget" kínálja, amire én asszociáltam a leírás alapján.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #13671 üzenetére
Már csak ez a 3 db maradt:
Dead In Vinland - 0.5€
Dark Future: Blood Red States - 0.5€
Desert Child - 0.5€+ a korábbi pakkokból:
SYNTHETIK: Legion Rising - €0.4
(2x)Evergarden - €0.35
11-11 Memories Retold €0.35
Fluffy Horde €0.8
Regular Human Basketball €0.8
Sword Legacy Omen €0.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest