- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Azt, hogy egy szart építettek, és kénytelenek olcsóbban adni. Nomeg kamu az a 8 mag... (ha már így megkérdezted
) Csúcspriconál ne az legyen már, hogy a másik több mint fél éves középkategóriását épp hogy utolértük. így se verseny nem lesz, se jobb árak, se érdemi gyorsulás. (pont mint a videokariknál az 5870 óta)
-
Jack@l
veterán
-
whiteman0524
aktív tag
Szerintem nem éri meg most már SB-t venni, ilyen közel a Bull megjelenéséhez, ki kéne várni a végét. Továbbá, ha esetleg a Bull valamivel lassabb is lesz core-to-core ha szabad így fogalmazni (
) mint az SB, akkor is idővel a "valós" 8 mag vagy pontosabban a 8 feldolgozó egység a párhuzamosságot jól kihasználó programokban el fog húzni az 4 egységtől ami maximum imitálni tudja a 8 szálat.
Nem tudjuk hogy milyen gyors lesz a Bull, de még ha lassabb is lesz mint az SB felteszem hogy valszeg sokkal nem lehet majd lemaradva tőle és ezért aki kicsit is gondol a jövőre annak talán jobb befektetés lehet mint egy bármilyen 4 magos Sandy ha mondjuk 2-3 év távlatában gondolkozunk, és a jelenből kiindulva felesszük hogy egyre több párhuzamosságot kihasználó alkalmazás fog megjelenni. Persze ez mind csak feltevés és sok helyen bele lehet kötni, de még ha jelenleg kicsit lassabb is a valós 8 feldolgozó egység mint a 4, én hosszabb távon mégis inkább a 8-nak szavazok bizalmat. (Lásd a 2 magos processzor megjelenését követő időszakot)
Én ugyan úgy szimpatizálok az Intellel is mint az AMD-vel "győzzön a jobbik" alapon, és "azt veszem amelyik jobb alapon", de így 2011 második felében már kicsit "kevésnek" érzem azt a 4 magot még akkor is ha egyébként nagyon gyorsak. Ha belegondolunk hogy mióta vannak már 4 magos procik szerintem épp itt az ideje duplázni egyet
Erre szokták azt mondani hogy hát mi a fenének amikor néha még a 4 mag is sok. Erre csak azt tudom mondani hogy a hardverek mindig a szoftverek előtt járnak mivel a szoftvereket a hardverekre fejlesztik. Ha nincs hardveres fejlődés akkor a szoftverek se lesznek gyorsabbak, legalábbis esélyük se lesz rá
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az nem biztos. A tuningot már a B1 is elképesztően jól tűri. A gondok itt az extrákkal voltak. Tuning mellett kérdéses, hogy sokban különbözne majd a B2 és a C0. Ha megemeled az órajelet úgy 4 GHz fölé, az már eleve kizárja az alap turbo alkalmazását (ezt is konfigurálni kell). Ezt ki kell tapasztalni. A feszültséget viszont nagyon jól tűri a rendszer. 1,6 V mehet léggel, persze nem a gyári hűtővel.
-
miben nyilvanul meg ez az alacsonyabb teljesitmeny ?
a proci mindenfelekeppen mondjuk 3200mhzn fog menni , annyi hogy a ram 1:1 ben megy peldaul , es nem 4/3 vagy akarmilyen szorzoval felnyomva 1866 ra.
Tehat gyakorlatilag a teljesitmeny ugyanaz , hisz az orajel megegyezik , csak a memoria teljesitmeny lesz alacsonyabb , ami meg mint tudjuk nem igazan fontos jatekoknal . Vagy rosszul ertelmezem ? -
Remus389
veterán
-
stratova
veterán
Nézegettem én is csak per pillanat nem tudom, milyen APU-t tenne bele az ember, ami illik az APU-ban lévő HD6550 + CrossFire felálláshoz, már ha egyáltalán lehetséges ez. Tri(al
) Graphics. Bár a A8 3850-t húzták már 3770 MHz-re, csak ki az aki HD 6670-ből építene CFX-et.
Asztali konfigban kevéssé foglalkoztat Llano, mobilban annál inkább.
TESCO-Zsömle problem solved
Akkor a b. kérdés milyen CFX felálláshoz passzol egy kvázi max. 3770 MHz-es Athlon II X4, hogy az ember ezt a lapot válassza -
tankcsabee
csendes tag
Köszönöm az összefoglalót. Az egy dolog hogy az AM3+ és az FM1 egymás mellett fog létezni, a kérdésem arra irányult, hogy vajon mégis meddig. Nekem pontosan hogy nem az a lényeg hogy melyik mire vagy kinek van marketizálva, nekem az volna a lényeg hogy most ki tudjam találni, mire érdemes beruházni, ami mondjuk nem avul el teljes mértékben a bűvös 18hónapos intervallumban és mondjuk utána is lehet még fejleszteni valamerre. A trend miszerint mindent integráljunk bele a prociba amit csak lehet, illetve az említett pletyka pontosan az AM3+ nemis annyira hosszú életciklusát vetíti előre. Vagy rosszul látom?
-
joshua7
veterán
Én meg soha semmit nem vennék előre egy olyasmi dologhoz, ami majd fú de biztosan tutkerály lesz, mert mi van, ha nem.... Ha majd az adott cucc kijött, nagyjából bizonyít és jobbnak tűnik a konkurenciánál, na majd azután. Most új gépként biztosan SB-t vennék, mert az már bizonyított. Bull-hoz előre semmit. És persze nem flame-nek szánom ezt.
Még ha nem is ugyanaz a helyzet, de a 'vegyünk előre überhardvert sokszázezerért Krájzisz 2-höz, mert biztosan kell majd hozzá' effektust juttatja eszembe.
Egyébként én is várom a Bull-t, rég volt már AMD-s rendszerem, de ez az újabb késés... -
Remus389
veterán
ja a core i7 2500K 45.000 forint(mire megjelenik a Bull szerintem esik még egy 10-est), tunningban 5 gigát is mennek, alapból keveset fogyaszt, szinte tökéletes CPU
hozzá egy lap kb 20-30K
ha feltételezzük hogy egy AM3/AM3+ lap is 20-30 ezer lesz tehát ugyanannyi, akkor már csak a processzor ára számít
ha nagyjából egyenrangú lesz az i7 2500K-val a legerősebb Bull(persze kérdés miben pl fogyasztásban vagy alapórajeles vagy tunningos teljesítményben és hogy pl játékokban vagy más területen domborít) és akkor fog a 2500K 35-38 ezer lenni, akkor lesz az AMD 30 ezer körül
tehát én nem félek attól hogy túl drága lenne hisz akkor sokan inkább megveszik az Intelt
csak akkor lehet nagyon drága ha tényleg nagyon erős lesz, ki tudja
vagy lehet 8 szálon lesz nagyon bivaly 1 szálon gyengusabb mint az intel, ugye megint az hogy tök jó csak több év mire gyakorlatban is ez kifizetődik
-
dezz
nagyúr
A Llano IGP-jének (ami fullosban 400 SP-s) DDR3-1866 rammal 29,2 GB/s, DDR3-2133 rammal 33,3 GB/s áll a rendelkezésére -- a HD3850 53 GB/s-éhez képest. Ha azt is hozzávesszük, hogy komolyabb memsávszélekre leginkább a nagyobb felbontásoknál van szükség, márpedig a mai/nem régi játékokat 320/400 SP-n amúgy is visszavett felbontásokon érdemes futtatni, ez nem is olyan rossz...
-
-
zoltanz
nagyúr
"Mondjuk pont a DiVX/Xvid nem igényel akkora hardver kapacitást, erre most rakják bele az UVD-be a támogatást? Érdekes lépés szerintem."
Jobb késöbb mint soha, már csak megfelelő lejátszó kellene, hozzá.
Azért ha valaki mondjuk fájl tömörítést végez a háttérben, nemárt az extra CPU idő. -
whiteman0524
aktív tag
Az AMD az mondta (ha hihetünk neki) hogy 50%-al nagyobb teljesítmény nyújt a Bulldozer (hogy a családon belül pontosan melyik azt nem lehet tudni), mint egy 6 magos Phenom II (hogy a családon belül ...). 33%-al több mag, 50%-al több teljesítmény így hangzott a dolog, de ez már többször is le lett itt írva. Nem kell túl sokat fikcionálni, mert a Phenom II X6-osokról rengeteg tesz van, amikben össze vannak mérve a Intel procikkal. Adj hozzá "minden" eredményhez durván + 50%-ot és that's it.
Aztán hogy ebből mi igaz, az majd elválik ha megjönnek a procik.
-
Ha viszont a Core i5 2500K turbóval 3.7 GHz-en ment, akkor kisebb a különbség a SB javára, azaz:
i5 4 mag: 4*2,05*61= 500
i5 4 mag + HT: 8*2,05*61 = 1000
i5 4 mag + HT korrigált: 6*2,05*61 = 750Így a SB csak egy jó 6%-kal gyorsabb a Bulldozernél ebben a tesztben. Mivelhogy fikció az egész, nem lehet tudni, hogy tényleg így lesz-e, valamint hogy más alkalmazásokban hogy teljesítenek egymás ellenében. Mindenesetre ha csak ennyi lenne a SB előnye overall, akkor már azt hiszem, mindannyian örülhetnénk, mert a K10.5-hez képest nagy előrelépés lenne.
Úúú de várom már a megjelenést és az első teszteket!
-
Oliverda
titán
Azért így jobban átgondolva vicces egy gyártó ez a Gigabyte. A már hibátlan, B3 steppinges P67/H67 chipkészletekkel szerelt lapok neve után odaírták, hogy B3. Az új foglalattal és módosított PWM-mel szerelt AM3(+) lapoknál meg a szokásos rev. változtatgatós sz@rakodást alkalmazzák, nehogy előre tudhassa a paraszt, hogy mit rendel vagy kap majd pontosan.
Egyetlen szerencse, hogy az AM3+ foglalat első ránézésre elég könnyen megkülönböztethető az előzőektől.
-
-
stratova
veterán
Szerintem okkal pörög fel a topik, amikor megjelent a konkurencia. Újra el kezd információt szerezni az ember, épp hol tart a Bull. No meg aki felső/középkategóriára gyúr és nem "kétnaponta" vált gépet, szerintem okkal próbál utána járni mire érdemes alapoznia, pláne ha mondjuk nem asztali gépet vesz, mert ott ugyan nem cserél alaplapot.
Még nem tudom elképzelni a Bull. alapú GPU-s Trinityt úgy logikailag
Legalább Brazos végre beindult jó kis lightweight cucc. -
Oliverda
titán
Én még mindig ott tartok, hogy nem látok fix összefüggést a balta meg a kalapács között, ha azt mondom, hogy: Bélabá' 33%-kal több baltát hoz, és egy becsült 50%-nyi súlyú kalapácsot Pirinéni fejéhez képest ugyanabban a garabolyban.
Persze bármiből lehet altatás, csak (rossz) értelmezés kérdése. Viszont azt el kell ismerni, hogy jól sikerült ez a csali, mert sokan bekapták a horgot. Jó munkát végeztek a marketingesek.
-
Oliverda
titán
Az lenne (illetve lett volna) az egyértelmű, ha konkrét mérési eredményeket mutattak volna. Ezt ködösítésnek hívják. Amikor szándékosan egy erősen félreérthető, illetve több lehetséges értelmezést magában foglaló mondatot dobnak be valamiről, amit nyilván valóan még hónapokig nem akarnak leleplezni.
-
Oliverda
titán
Számodra lehet, de még tavaly decemberben megkérdeztem három perfekt angolos embert (ebből 2 angol tanár) ezzel kapcsolatban. Szerintük (sem) jelent ott az "and" feltétlenül közvetlen kapcsolatot. Ahogy feljebb már írtam, korábban itt is arra a megállapításra jutottunk, hogy ez egy szándékosan nem egyértelműen megfogalmazott mondat. Ettől kezdve vajmi kevés értelme van vele foglalkozni. Én is csak azért elemeztem ki itt, mert szerettem volna elejét venni az ebből fakadó értelmetlen találgatásoknak. Hát ez az ami sajna nem jött össze...
-
Oliverda
titán
Akkor tőled is megkérdezem, hátha te tudod rá a választ. Hol van abban a mondatban szó a Thuban-ról?
"Az AMD 33%-kal több magot hoz és egy becsült 50%-os növekedést számítási teljesítményben a Magny-Cours-hoz képest, ugyanabban a fogyasztási kategóriában."
Nincs benne a mondatban, egyértelműen, hogy az 50%-os növekedés a 33%-kal több magból ered. Vagy te hogyan fordítanád le pontosabban?
-
GerykO
aktív tag
Én meg egy k7esen nyüglődöm
Közben találtam NAS/torrent célra megoldásdt.
És így ráérek még egy picit várni. -
GerykO
aktív tag
Ohh!
Most hogy kicsit visszaolvastam már látom!
Csak a topic címe alapján...
Bár, ha ezek a finomságok záros határidőn belül megjelennek, tuti nem ionizált atom mellé teszem le a voksom. Akkor mégiscsak jó helyre is kerültem, csak a kérdés nem ide passzoló
Valaki offba szerkesztené a kérdésem? -
Azért hozzá kell tenni, hogy az AMD megint lemaradásban van, mert a SB nemsokára itt van, a Llano meg valamikor a 2011 H1-ben érkezik, ami testvérek között is 5-11 hónap. Sok... Ja, és akkor az Intelnek már piacon van egy ideje a Core i5 integrált GPU-s vacka, amivel megint csak piacot von el a Llanotól.
-
Oliverda
titán
Csak azt ne mondd hogy értékes időt fordítottál ennek az elektronikus hulladéknak a lefordítására...
Amúgy akkor már akár azt is írhatta volna, hogy K7-re épül mert a K8 arra épült a K10 meg a K8-ra a K10.5 meg a K10-re. A K10.5 erősen továbbfejlesztett verziója lesz a Llano. Tehát ez kb olyan mintha az mondaná valaki hogy én a dédapám fia vagyok.
Amúgy valszeg a Llano CPU része nagyobb előrelépés lesz a K10.5-hez képest mint a K10.5 volt a K10-hez képest.
Llano core: potentially superior to Nehalem - clearly!... yes i believe so!.. 32B fetches with (if the announcement about improved fetch materializes) similar branch/loop handling as Nehalem, much better execution with cluster design and 6 ports for execution units with an augmented (84 to 72 entries meaning an augment of ~15% in the instruction window(ROB) along with many tweaks allover, how difficult would be to push that to +20% performance over Deneb ?) instruction window on par with Nehalem, improved(much?) memory fill with forwarding schemes and disambiguation close or on par with nehalem.. yet clearly bottlenecked at decode with only 3 decode slots( it doesn't but only if it could borrow the o-o-o decode slots of BD ! )... but its "balanced" and clustered nature should make it much more clock friendly than Nehalem... I wouldn't be surprised if the gain is close to 20% comparing core to core at the same clock with K10... also considering "turbo" and power management... It should mark the end of the narrower(3 wide) and faster single thread core processors... yet i hope we will see an improved Llano2...
Inkább ezt fordítsd le legközelebb.
-
leviske
veterán
A 45nm-es gyártástechnológiát sikerült remekül eltalálni, a 32nm-hez ott voltak ugyanezen sikeres mérnökök, jóval több pénzzel a háttérben és persze azzal a kifejezett céllal, hogy a Bulldozer "keze alá" tudjanak dolgozni.
Én attól nemigen félek, hogy a Bulldozer sikerében a GF fogja játszani a szűk keresztmetszetet. Sokkal inkább kérdés, hogy mennyire kapják majd fel az Intel nyomására a c2c kérdést a tesztoldalak. (Ugye a TLB hiba is csak a Phenom-on csattant, a Core i7-en nem.)
-
Oliverda
titán
Lehet hogy félreérted a helyzetet. Nem nem megy a c2c megközelítés hanem nem is akarják, hogy menjen mert abszolút nem cél, hogy c2c ütőképes legyen az architektúra az Intel-hez képest. Egy gazdaságosan gyártható versenyképes innovatív architektúra a cél ami minél kevésbé támaszkodik az Intel megoldásaira, liszenszeire. Az hogy innovatív szvsz már most nem kérdés mert jóval innovatívabb lesz mint a K8 volt a K7-hez képest vagy mint a K10 a K8-hoz képest. Ehhez az innovatív felépítéshez pedig magas órajel kell majd hogy kifussa magát, ezt direkt így tervezték meg. Nyilván kelleni fog a sikerhez a megfelelő gyártástechnológia ami a Netburst-nél nem teljesen volt meg viszont ha megnézed, hogy most 45nm-en hat maggal a 3.2GHz-et tudják tartani 125 wattal akkor szvsz ez jó ómen a jövőre nézve. Ráadásul 32nm-hez állítólag szinte ugyanazokat az eszközöket használják mint 45nm-hez (plusz HKMG). Pénz van a fejlesztésekre, jó szakemberek vannak. Persze ez még semmire sem garancia.
-
-
Oliverda
titán
"Ezzel talán rendben is volnánk, de mi, akik nem csak az árcédulát nézzük, valahogy szomorúan nézzük az AMD ténykedését, és nehezen akarjuk megérteni, miért jó nekik az, hogy ilyen formán nem képesek felzárkózni. Most ugyanazt teszik, mint anno az Intel a Netburst achitektúrával: majd a frekvencia emelése elhozza a jó teljesítményt. De ez meddig mehet? A Netburst végül kifulladt, egyesek szerint bukta lett."
Ez nem fekete vagy fehér. Amennyiben a jelenlegi Phenom-ok gyárilag +1GHz-el magasabb órajelen járnának hasonló fogyasztás mellett akkor a Core i7 csak a második helyen lenne. Nyilván az architektúra és a jelenlegi gyártástechnológiával együttesen nem ad erre lehetőséget.
Továbbra is csak azt tudom mondani hogy magasról tesznek a clock 2 clock-ra mert semmi, zéró hasznuk lenne abból ha egy pipát rakhatnának a clock 2 clock mellé. Szvsz kicsit sok szempontot kell figyelembe venni egy ilyen architektúra tervezésekor. Előállítási költség, gyártástechnológiai korlátok (ez utóbbi kettőt az nV-nek sikerült kissé alábecsülnie és meg is lett az eredménye ugye), fogyasztás, számítási teljesítmény, stb.
A lényeg az hogy a konkurenciához képest mindegy milyen órajelen de versenyképes és "gyártható" terméket tudjanak előállítani gazdaságosan. Egy durva példa de ha éppen 12GHz-en tudják verni az 5GHz-es Intel-t úgy, hogy a gyártási költségek is hasonlóak (meg a fogyasztás is) akkor az már nekik qrvajó.
-
cszn
őstag
Az eladások nagy részét az intel a netburst idején a berögzült "az intel jó, az amd szar" mondatnak köszönhette. A vásárlók nagy részének fingja nincs róla mit vesz. Az eladó összerakja és még örül is, hogy a drágább intelt pakolja bele, mert arányosan többet keres. Nagyban meg a megbízhatóság ami számít, ott is a berögzült dolgok működnek. Az amd lehet, hogy teljesít (teljesített) úgy ahogy az intel ezen a téren, de ha kicsit sem biztosak a dolgukban inkább a biztosnak tűnőt veszik meg. Mert ha a cégnél dolgozó beszerzéssel foglalkozó egyén meghibásodás miatt többletköltséget szerez ezzel a cégnek, akkor rajta fog csattanni. Sorolni lehetne még miért nem nyert jobban teret akkor az amd az intellel szemben, de az hogy a számozások, a termékek nevei hogy alakulnak nem hinném, hogy akkora befolyással lennének a végeredményre.
Az, hogy mennyire akar magas frekit elérni az új architektúrával az amd sztem csak találgatás és viszonylagos, mert nagyban függni fog a teljesítménytől amiről nekünk még biza fingunk sincs. Mindenesetre az 5 ghz soknak tűnik, sztem inkább ha már magasról beszélünk akkor is 4 ghz lesz a plafon. Az egyetlen esélyük a felzárózásra egy kurvaerős új procicsalád, ami egyértelműen mindenkit meggyőz és képes berögzült inteleseket átállítani a másik oldalra. Fontos a jó terméktámogatás, az alacsony fogyasztás és ami az egyik leglényegesebb: az agresszív marketing. -
leviske
veterán
Ebbe így nem is gondoltam ennyire bele, pedig mennyire igaz.
"miért jó nekik az, hogy ilyen formán nem képesek felzárkózni"
Nem hülyék dolgoznak az AMD-nél
, képesek lettek volna felzárkózni, csak úgy tűnik, hogy más a terv. Ha azzal, hogy az órajelekre koncentráltak elég helyet spóroltak meg, akkor máris hasonlóan nyert helyzetben lehetnek, mint az RV770-GT200 esetén, azzal a különbséggel, hogy órajelet állítgatni még annyiba se kerül, mint egy plusz GPU, így egy lapkával lefedhetik a piac $200-1000 közti szegmensét, minden komolyabb veszteség nélkül.
Az új Radeon stratégia miatt is sokáig fújtatott a GeForce tábor, aztán 3 generáció bemutatkozása után már senkitől nem hallani, hogy emiatt pampogna, pedig most nincs is nagyon rá esély, hogy kijön egy 2GPU-s GeForce.
Azt pedig kétlem, hogy az AMD azt tervezi, hogy mostantól _csak_ órajelekre gyúr. Tudják, hogy Ők voltak fölényben, mikor az Intel ezt erőltette, nem esnének bele ebbe a hibába.
De ha már c2c beszélünk, engem inkább az érdekelne, hogy hol lesznek a Phenom II-khez képest azonos órajelen. Elvégre is, ha csak ugyanazt a szintet hoznák, akkor is nagy lépés volna a 8szálas, 5GHz-es változat.
-
zsolt320i
senior tag
Hát erre még Oli sem fog választ adni szerintem
, mert ez még túl korai szinte semmi infó nincs amiből legalább 90%-os következtetéseket lehetne levonni.
És ez attól is függ hogy melyik AMD APU/CPU-t hasonlítod melyik Intel CPU+GPU/CPU-hoz.
De ha mégis valaki meg tudja becsülni c2c teljesítményt akkor -
Bluegene
addikt
Sandy bridge to be 20% faster than arrandale(fordítsd le ha van kedved, én lusta vok)
All in all, we are sure that the top high end Sandy Bridge should end up around 20 percent faster than top currently shipping Core i7 based on Arrandale 32nm dual-core.
az arrandale: [link]
hááát... a bulldozer sztem jobb lesz, bár a sandy bridge inkább a notikba lesz jó, sztem az AMD a bulldozernél nagy hagsólyt fektetett a clk2clk fejlesztésben, szal a desktop királya lehet
igaz a sandy bridge inkább a fusion ellenfele lehet, sztem a fusion GPU ban erősebb, CPU ban viszont gyengébb lehet a S.B.-nél, végeredméányben programfüggő lesz hol lassabb hol gyorsabb, de sztem AMD is back on track
-
Oliverda
titán
Ahh...tehát szerinted attól függ, hogy éppen van-e értelme a clock 2 clock összehasonlításnak, hogy aktuálisan kb. hány százalék különbség van két architektúra között azonos órajelen. Ez eszembe nem jutott volna.
"És ha megnézed a teszteket akár itt a PH-n is, a legtöbb esetben vizsgálat tárgyát képezi az azonos órajelen elért teljesítmény."
Már amikor:[link]
"(A családomban is van olyan, aki irtózik az AMD-től és az ATI-tól.)"
Én is ismerek olyat aki az Intel-től meg az nV-től irtózik de nem hiszem hogy ezeknek bármi jelentőségük lenne. A nagy PC gyártókat kellene rávenniük arra, hogy minél több AMD-s gépet adjanak ki és akkor van esély a részesedés növelésére. Most jó esetben 10 modellből 2 AMD-s.
Bluegene: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest