-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem. Itt a 2012-es Roadmap-en a Scorpius-t váltó Corona platform Komodo CPU-jánál az van írva, hogy FMx Infrastructure. Scorpius-nál, a Zambezi alatt AM3+ Infrastructure van...
Evvel kapcsolatban vártam volna visszajelzést...
sz: Lusta voltam visszaolvasni, hogy volt-e már ez a dia, inkább kérdeztem egyet...
-
-
Oliverda
titán
Nem derült ki semmi új. Májusban az asztali Bulldozer jön. A Llano csak valamikor június végén vagy júliusban érkezik.
stratova: A leggyorsabb Photoshop-ot futtató tuning nélküli gép kellett. Persze ma délelőtt kaptam egy aggódó email-t a SATA hiba miatti visszahívások miatt. Megérte rábeszélni a Sandy Bridge-re...
...de legalább gyors (még).
-
Oliverda
titán
"Én aztat nem értem hogy akkor normális CF csak a 990FX chipes bulldozeres csúcs lapoknál lesz?"
Amennyiben "normális CF" alatt a 2x16 sávra gondolsz akkor igen, bár ez már 700-as sorozat óta így van,
"A LIanonál elvileg lesz ilyen hybrid cf megint, erről lehet tudni valamit hogy miként és miben jó? ( pl ati féle fiziksz számolás vagy mi?)"
Erről jóformán még semmit nem lehet tudni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az az igazság, hogy a tesztgépről semmit sem tudni. Csak a látott eredményt kaptam meg, de elég nagy titokban van a rendszer, így nehéz pontosabb paramétert szerezni. Egyelőre a bemutatók mennek a partnereknek. Majd ha elkezdődik a tesztgépek tervezése, akkor több adat is kiderülhet.
Az eredmények alapján HD 5550 és 5570 között van. Persze az órajel nagy kérdés, és az is, hogy milyen memóriák voltak mellette. Egyelőre ez a pontszám van, de semmi adat nincs mellé, így csak találgatni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest