Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro21
tag
válasz
Fritz Teufel #2124 üzenetére
Sziasztok!
Kibróbáltam az említett 11.28-as romot. Eddigi első benyomásaim nagyon jók, a felhasználói felület gördülékenysége végre hozza az elvárt szintet, a gép gyors, akadásmentesen reagál minden műveletre. Ha lehet mondani az általam próbált romok közül (az elérhető összeset teszteltem már) kétség kívül ez a legjibban összerakott, persze ezek első benyomások( 4-5 óra használat). Az egyéb próblémákról (wifi, mag offban stb.) később írok.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #2117 üzenetére
Ez egy 4.0.4-es ROM, megnéztem a build.prop-ot.
-
Fritz Teufel
addikt
ÚJ ROM - ÚJ ROM
Sziasztok!
Örülök, hogy megcáfoltak. Remélem tényleg alaposak voltak és azzal is odafricskáznak nekem. Innen ( E8-HD 1.5G主频_60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128) tölthető a 11.28-as ROM. A fehér gomb a letöltés. Kíváncsi vagyok, hogy mit javít... Sajnos nem tudom kipróbálni, a saját készülékemet visszaküldtem. Egyébként kínai idő szerint ma reggel 9:16-kor tették közre ezt a ROM-ot.
-
Fritz Teufel
addikt
Nézelődtem a kínai honlapon és ott valami négymagos utód munkálatairól elmélkednek egyes mindentudók. Többen háborognak a 4.1-es szoftver hiánya miatt (állítólag az megváltás lenne minden problémára), de az adminok nagyon hallgatnak. Valószínűsítik, hogy az utód munkálatai terhelik le őket. Nem ez az, amit vártak sokan...
Ha jobban megnézzük a ROM-ok kiadási dátumát, akkor a Gadmei kb. maximum 6 hónapig támogatja a modelljeit és ad ki újabb generációt. Természetesen a friss modell mindig fontosabb mint a régi.A MyAudio ugye szeptemberre igérte a 4.1-et. Természetesen azt mondták, amit a kínaiak ígértek nekik. Illetve ígértek a vásárló közönségnek a honlapjukon:
Posted on 2012/09/17 08:49:34 | megjelenítése szerzőtől
"Kell majd frissíteni a 4.1, frissítve E8HD?"
android 4,1 belső vizsgálat, teszt OK közzéteszi, kérjük, legyen türelemmel.
Posted on 2012/09/17 08:57:24 | megjelenítése szerzőtől
"A 1.2G hogy nem frissül"
Problémák, hogy javítani kell a 1.2G és 1.5G, a szoftvert újra kell üzembe, 1.2G társaság kérjük, legyen türelemmel.
Immáron több mint három hónapja dolgoznak a szoftver fejlesztésén majd javításán. Brutál jónak kell majd lennie az új kiadásnak, hiszen a látszat szerint igen alapos munkát végeznek a srácok.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2089 üzenetére
Hm, good to know. Nekem is dobálja a wifit Gadmeivel ROM-mal is. Sajnos a build.prop cseréig még nem jutottam el, az még megér majd egy próbát. Ha nem oldja meg, akkor sem nagy érvágás, ez van, viszont majd a garanciális időszak végének közeledtével ez jó ürügy lesz a cserére. Akkor már nyilván ennek a készüléknek a híre is el lesz kopva, szóval valami jobba nyúlhatok így... Maybe.
-
válasz
Fritz Teufel #2098 üzenetére
Megprobalom abbol a rombol kiszedni a sys/hdmi odex,hdmi apk - t hatha ugy ra lehet venni a myaudios romot is a dual megjelenitesre.
Ui igy utolag is koszi az infot -
Fritz Teufel
addikt
válasz
MrPetya19 #2099 üzenetére
Az eredeti MyAudio ROM-ban a HDMI kimenetre kötéskor a tableten elment a kép és egy benga touchpad funkcionált tovább. Már nem volt rossz dolog ez sem, de azért nem volt az igazi. Az újabb ROM-okban nem butították le a dolgot, meghagyták a dual megjelenítő lehetőséget, vagyis a tableten és a HDMI kábel másik végén is ugyan azt látni egyazon időben.
-
-
s22b900
csendes tag
válasz
zsolt64555 #2087 üzenetére
Bocsi, akkor mit kell csinálni, hogy teljes resetet kapjak?
Ha csak frissítem a ROM-ot, akkor marad minden és ugyanúgy nem tudok belépni...Mi legyen az SD-n, hogy mindent töröljön és gyári alapra álljon a készülék?
-
Fritz Teufel
addikt
Ha ROM függetlenül megszakad a wifi kapcsolat, akkor nálad is hardver probléma lehet. Mehet vissza a boltba és érvényesíthető a garancia. Már ha ez zavar téged...
Nálam ez már a második készülékcsere lett volna hibás kijelző, valamint a második esetben, a wifi állandó megszakadása miatt (függetlenül bárminemű szoftveres beavatkozástól - ROM csere, build prop modding, wifi keep alive szoftverek). Nem kértem több készüléket ettől a cégtől, így az üzlet tanácsára pénz visszafizetés lesz, majd a későbbiekben egy kompromisszummentes megoldás.
Ui.: Remélem a beállításokban bejelölted a wifi folyamatos életben tartását! Beállítások->Wi-Fi->Speciális->Wi-Fi bekapcsolva tartása (Mindig)
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Mivel lehet megoldani, hogy ne szakadjon meg a wifi? Újratettem a rom-ot is a frissebb 4.0.4-re de még most is ez a gondja...
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2085 üzenetére
Ehez csak annyit szólnék hozzá hogy ez így nem igaz!!!
Mikor a root-ot telepítettem a recovery-ből rámásoltam az sd kártyára az 1 nevű mappába raktam bele
itt az a lényeg hogy a rom ne legyen kint a gyökérbe a kártyán!
tehát működik behelyezett sd vel is!az internal sd kártya tudtommal a tablet belső memóriája, az external sd pedeig amit beleraksz!!!
"lásd root explorer"
-
osztraksajt
őstag
Megjött egy komolyabb IPS-es tabletem így a 808dcc-m eladósorba került ha valakit érdekel esetleg.
Wifi gondja nincs, lakáson belül nekem tökéletesen megy. MicroHDMI kábel van hozzá.
Remélem miharabb befut a beígért 4.2 rom, hátha még ki tudnám próbálni, bár igazság szerint nekem a mostaniival sincs semmi bajom, ár-érték arányban szerintem teljesen vállaható.
-
Casillero
tag
Üdv Mindenki!
Én is már legalább egy hónapja nyúzom a gépet. A kijelző betekintési szögétől eltekintve semmi gondom vele. Aki szereti buherálni az alábbi romokat ajánlom még neki: Unusual Sirius Dual és a Mediacom Smart Pad 870 S2. Sajnos vissza kellett tenni a Gadmeit mert csak azzal lehet dualba nyomni a képet hdmin. Van egy Logitech joystickem, lehet vele navigálni a menüt, majd kipróbálom vmi játékkal, hogy mit szól hozzá. -
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Kinek melyik rom jött be?
MyAudio ICS 4.0.4
vagy
Gadmei E8 ICS 4.0.4mert akkor azt rakom most fel rá majd megint...
-
Deutsch8989
csendes tag
-
Jobbnak talan egy arnyalattal tunik a gyarinal,de azzal a rommal jobban melegszik a tablet ,ami plusz funkcio az hogy hdmire kotve dual modban megy a kep(tableten es tv-n egyarant) igaz ezt minden gadmei-es rom tudja. Szerintem a legjobb valasztas a gyari myaudio + phantom buildprop ,tempo is jobb vele ,marmint a gorgetes es egyebb animaciok...a menu akadasan amugy is egy launcher csere segit csak.
-
stefyY
őstag
válasz
this is life #2047 üzenetére
Jobb, mint akármelyik gyári rom?
-
jlaci63
tag
Hetek óta olvasom a fórumot. 7"-os tabletot szeretnék, de a 7 series topic elég halott ezért itt kérdeznék.
Az olvasottak alapján a Concord Tab One-t választanám, de talonban ott lene még a Myaudio 708 dcc is, amiről - mive új - még kevés tapasztalati infó van.
Az alábbi 220Volt teztje alapján közölt korábbi 7"-os Myaudio gyengeségek szerintetek a dcc-ben is benne lesznek, vagy javul a gép valamit?"Hibának sorolnám még a Myaudio7 tab esetében:
mini-USB-n keresztül nem tölthető a készülék
Az adb driver hiányát
A programok telepítéséhez elengedhetetlen ROM méretét (512MB)
Vastag és gagyi műanyag anyaghasználatot
a 3G USB modem támogatásának hiányát
a gyengébb minőségű érintőt és kijelzőt, ami sok esetben nehezen vagy sehogy nem reagált
a szabad szemmel nem látható magyar nyelvű útmutatót
az office alkalmazás hiányát
a gyengébb teljesítményt " -
pimi50
aktív tag
Azért legyünk őszinték. Nekem legalább olyan fontos a "kütyü" mivolta, mint a valódi használati értéke.
Amikor már nem lehet csesztetni, akkor már kevésbé érdekel. Ezért is várjuk, várom a következő, forradalmian új ROM verziókat. -
eckmester
tag
válasz
this is life #2045 üzenetére
Be tudod linkelni ezt a romot ?
-
A gyari rommal az elejen csak kulso appal lehetett ebren tartani a wifit,mind amellett instabilabb is volt a kapcsolat mukodese,a gorgetes is...stb,igy elkezdodott a rom cserelgetes,mig a vegere az utolso gyari(myaudio) rom modositott buildproppal(phantom) kevereknel szerintem a joreszunk megallapodott. A gadmeiessel jobban melegszik a tempoja jobb talan egy picit ,vagy csak placebohatas :-) ki tudja ,de azokat a hibakat amik elofordulnak azokat alapjaiban az se javitja...
Ui: szerintem jol dontottel
en se bantam meg hogy ezt a tabletet valasztottam
-
Fez69
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy 808DCC-t. Végigolvastam a fórumot. Közben próbálgattam a szerkezetet. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nem úszom meg rom csere nélkül. Végül a 09.23-as MyAudio mellett döntöttem. Rootoltam is, de - lévén WM6.5-ös telefonom van - még csak most kezdtem ismerkedni a droiddal, így egyenlőre nem vitézkedem feleslegesen. Amióta kikapcsoltam a képernyő zárat nincs vele semmi gond. Romolás után a wifi sem zabálja fel az erőforrást. Összességében elégedett vagyok a cuccal. Ár/érték aránya szerintem nagyon jó.
Egy kérdésem maradt, bár lehet, hogy volt már írva róla:
Miért lett sz.r a későbbi MyA rom, amivel kapható? -
zsolt64555
csendes tag
Úgy néz ki megoldódott a wifi kikapcsolós dolog.
Még mindig a 10.26 rom van fenn.A build.prop ban kell bennelenni ennek:
ro.platform.has.sleeppolicy=false
''A wifi chanel legyen a 14 esen mint a gyarinal''Aztán meg beállítások/wifi/speciális és pipa a tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben!
Újraindítás
Most már minden ok! -
rolandka2
csendes tag
válasz
this is life #2027 üzenetére
És hol található ez a rom?
-
-
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1996 üzenetére
Az antutu lett más mert a telefonomra is többet hoz hozzá nyúlás nélkül. A gadmei romot nem firtatta a szerviz? Miért az van rajta?
Nekem ment a dead trigger anno 09.23-al maxon is ha jól emlékszem. -
Permet Elek
senior tag
válasz
5zilárd #1993 üzenetére
Mint ahogy írtam. Nekem is vannak ilyen csodák a gépen, minden féle szuper program nélkül. És a processzor mód 3.-beállítási módja is ezen az órajelen kéne,hogy járassa a cuccot. Csak épp pár romban már nem elérhető, vagy épp nem is működik. De ha belenézel a szoftver részébe a tabnak. Így kéne lennie. De tudjuk, hogy sok minden nem működik szoftveresen úgy ahogy kéne.
Az offlinet meg azért írtam mert én azt láttam a linkelt képen. De most mégeszer megnézve már a 1,5 ghz-es 2 mag üzemelős képet látom. Lehet hosszú volt a nap.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Permet Elek #1989 üzenetére
hmmm én cpu master-el húztam fel 1.5 ghz-re, akkor kifagy terhelés alatt. Egyébként azon kívül egyik romnál se tapasztaltam hogy automatán felhúzta volna odáig....
-
-
zsolt64555
csendes tag
Írtam a myaudio-nak hogy lesz e újjab rom, és válaszoltak a levelemre ezúton is köszönöm!
"Kedves Zsolt!
Ahogy Ön is írta, a 808DCC-re még csak béta verziónk van a 4.1-ből és sajnos elég
sok hiba van benne.
Az ígéretek szerint ebben a hónapban várható a végleges, 4.2-tes verzió.Üdv:
MA Support"
reméljük jön és kijavítják a hibákat amik szerintem biztos, hogy szoftveres jellegűek!!!!!
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Tegnap délután felpakotam én is a gépre a 10.26 Gadmei ROM-ot. Azóta megy rendesen, nem fagyott le alvó módban bekapcsokt wifi-vel sem.
Viszont továbbra sem jelzi az akkumulátor merülését.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Na és mi a tapasztalatod az új rommal? Lehet ma én is felrakom....
-
move1
tag
Sziasztok, én az auchan-ban vettem 2 ilyen csodát karira a fiaimnak, root meg az októberi gadmei rom meg volt, rátoltam néhány játékot, de tartósan csak kari után fogjuk használni. Kérdés, hogy ha zavaróan előjön a wifi és a mag probléma, akkor rakjam rá a hivatalos myaudio romot /előtte visszaállítás/ és közvetlenül a myaudio-hoz vigyem vissza, vagy az auchan-nak? Azért reménykedek benne, hogy a hibák nem lesznek annyira zavaróak, vagy addig lesz rá vmi szoftos megoldás...
-
Zollkid100
tag
válasz
Fairplays #1918 üzenetére
a 9.27-es romban van performance cpu mód.
Szóval lehet hogy ott annyin megy. Csak sajnos ez a rom senkinek nincs meg.
Esetleg valaki, akinek az van fent(nem cserélte még le) megpróbálhatná valahogyan lementeni.
Vagy ilyesféle dolog nem lehetséges?
MyAudio-tól kérte már valaki, hogy küldjék el?
Üdv. -
Fairplays
aktív tag
Valaki használta már az új MyAudios romot?
Egyébként mindenki írja hogy 1.5- ős a proci, blabla... Nem 1.5-ős a proci, hanem 1.2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Agent Orange #1908 üzenetére
Ez az eredeti MyAudio ROM módosított változata. Javítottak rajta ezt-azt, de ha működik neked rendesen, akkor nincs okod váltani rá.
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Én is alaposabban nézelődtem és cserét fogok kérni... másik márkára. A döntésem ez lett , pici ráfizetéssel. Már ezen roncs vásárlásakor is képbe került, de akkor ez még 60E fölött volt. Egészen minőséginek tűnik a videókon és 63 országban forgalmaznak. Utána néztem, cseh márka. Van itthoni szervizlehetőségük és magyar nyelvű honlapjuk. Ehhez a verzióhoz adják: "Smartcover" védőtok (nyitásra feléled, zárásra kikapcsol a gép), és érintőceruza ajándékba! A pcroija dual, a GPU procija quad core! A 4.1-es rom ezen már nem ígéret és a tok is meg van oldva.
Itt egy kicsomagoló videó és keress rá a honlapjukra. A videón a kisebb testvért láthatod, ahhoz nem a Smartcover jár, de mint látható, tokja annak is van. A Youtube-on van még róla több videó is. -
Agent Orange
csendes tag
Valaki próbálta a Phantom 1.1et? Nekem Gadmei 10.11 van modolt build.proppal max 1.2 Ghz, kipróbáltam a 2. mag ébrentartását tényleg 8 óra alatt ~25%-ot merül de én szeretem ezt a tabot, ha azt akarom hogy ne merüljön bekapcsolom a billentyűzárat, ha gémelnék újraindítom. A lényeg hogy nem cserélném a Gadmeit csak azért hogy "szebbek legyenek az ikonok", de ha gyorsabb is a Phantom vagy értelmesebb a status bar mint ez a fényképezős sz@r akkor azonnal nekiesek, még három hét után is fényképezek szóköz helyett, egy képet se láttam róla tényleg rejtélyes ez a ROM. De lehet én leszek a tesztpilóta.
-
royalka
őstag
Nekem a Solid exploler tökéletes működik. Romom: Myaudio 09.23, és a Gadmei 2012.10.11 build-prop-ja.
-
Zollkid100
tag
Valamit félreértettél, én csak és kizárólag a MyAudio-s romokról beszéltem.
9.23 - MyAudio
9.27 - MyAudio
10.11 - Gadmei
10.26 - Gadmei
Tudtommal ezek a romok léteznek jelenleg a készülékhez (csak 4.0.4.)
Mert sokan irkálnak mindenféle számokat, úgy aztán meg elég nehézkes beazonosítani, hogy most tulajdonképpen melyik szoftverről folyik éppen a diskurzus.
Remélem érted mire gondolok.
Üdv.
Zoli -
plityo
tag
válasz
Zollkid100 #1891 üzenetére
Gadmeinek vannak frissebb ROM-jai, azt hiszem a 10.26-os a legújabb. És mivel MyAudio 808DCC = Gadmei E8HD, ezért előfordul, hogy ezekről a ROM-okról beszélünk.
-
Zollkid100
tag
A MyAudio-s honlapról a 9.23-as ROM tölthető le.
Csak hogy tegyük tisztába a dolgokat,mert olyan ROM-okról beszéltek amik nem is léteznek(9.26 nincs, 9.27 van, csak senki nem tud hozzá linket.)
Üdv. -
Fritz Teufel
addikt
Nem akarom elkiabálni, de ez a régi-új ROM tartja a wifi kapcsolatot. Juhééééé, akkor marad! Remélem nem sírás lesz a vége...
-
Fritz Teufel
addikt
A MyAudio oldalán elérhető firmware a 09.26-os. Annyi, hogy a wifi állapota állítható, pedig úgy emlékszem a 09.26-os ROM-ban azt nem lehetett állítani. Márpedig jól emlékszem, mert a táblámat előkészítettem a visszavitelre (feltöltöttem 50%-ra - teljesen nem szabad, letörölgettem és mindent visszapakoltam a dobozba) és a 09.26-os ROM-ot tettem vissza. Előtte meg éppen ezt megnéztem. A HDMI a régi állíthatatlan megoldás, vagyis ha tévére kötöd, a tablet csak touchpad-ként funkcionál. Szóval nem érdem, hogy miért ezt linkelték be.
-
plityo
tag
válasz
vertebrata #1874 üzenetére
Igen, ha szűz ROM-ot raksz fel, az nem lesz rootolt. Hiszen a root is egy "update", ami a ROM-ot frissíti, írja át.
-
vertebrata
csendes tag
Még 1 kérdésem lenne.
Ha rootolom a masinát, a későbbiek folyamán egy rom újrahúzásával ezt semmissé lehet tenni?Köszi
-
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Romot szeretnék frissíteni. Hogy tudom szűzre tenni a gépet, hogy tisztán települjön szemetek nélkül az új rom?
Ömmm arra gondolok mint a pc.n ha új windows rendszert szeretnék telepíteni fomat C és már mehet is.köszi
-
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Romot szeretnék frissíteni. Hogy tudom szűzre tenni a gépet, hogy tisztán települjön szemetek nélkül az új rom?
Ömmm arra gondolok mint a pc.n ha új windows rendszert szeretnék telepíteni fomat C és már mehet is.köszi
-
Fritz Teufel
addikt
Nah, akkor ott tartunk, ahonnan kiindultunk. Amit ők Stock 4.0.4-nek írtak, az valójában 4.0.3. Minden dolgot a kínaiaktól vesznek át a spanyolok is, köztük a kínaiak által módosított 4.0.4-el is próbálkoztak. A JB meg szerintem hiú ábránd. Jönnek az új verziók, azzal foglalkoznak. Itt nincs még annyi terméktámogatás sem, mint a neves márkáknál. Jó példa az év elején kiadott MyAudio tabletek. Azokra lett kiadva mondjuk 4.0.4?
Azért a MyAudio védelmében azt el kell mondanom, hogy a neves cégek sok esetben még a 4.0.3-at sem adták ki. Ami meg hiba van, annak többségét nem fogja javítani egyik ROM sem, mint ahogyan eddig sem. A mi viszonteladónk is csak akkor fog ROM-ot kiadni, ha a Gadmei csinál rá. Folyamatosan nézem a Gadmei official fórumát, de sajnos már nem nagyon zajlik rajta az élet. Naponta 3-4 új hozzászólás az összes topikot együttvéve. Jelenleg így állnak a dolgok.... -
Fritz Teufel
addikt
Egy órán belül felteszem az új ROM-ot. Mivel nem használtam ezt a s**rt, így lemerült, elsőre töltenem kell. Root is van hozzá, de azt egyenlőre csak szigorúan haladó felhasználóknak ajánlom. Úgy néz ki, hogy Android SDK szükséges hozzá és parancssorból fog menni.
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! myaudio oldalán új rom van, mai dátummal :-) Próbálta már valaki? Aki nálam jobban ért hozzá, belenézne mi az új benne?
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1795 üzenetére
Mint műszaki szakember nem gongoltam, hogy egy mobil eszköznél a +5C fok már szélsőséges. A telefonomat is a kabát zsebben hordom egeész télen és nem történik ilyesmi.
Egyébbként az akksinak semmi baja, csak a töltöttség jelzö nem jelzi a merülést. Tehát megy napokig, 100%-ot jelezve majd kikapcsol. Feltöltöm megint megy, és igy tovább.
Szőval akkor root nélkül nincs élet? Na mindegy csak JB-re akartam frissiteni, de akkor lehet kipróbálom valamelyik Gadmei rom-ot. -
pimi50
aktív tag
Szinte szégyenlem, de:
A topik elején említett Gadmei 10.11 es romot raktam fel. Nem dobja el a wifit soha, mind a két proci megy, a playből mindent le tudok tölteni, szóval rendben van minden.
Csak nekem van szerencsém, vagy estleg nem mindíg a legújabb a legjobb (10.26)? -
Zollkid100
tag
Senki sem tud valami gyógyírt erre a mag beragadásra? Eléggé idegesít, hogy lezárom a képernyőt és egyből offline lesz a kettes mag. Eddig az összes rommal ez a tapasztalat sajnos... És persze csak az újraindítás segít. Amíg le nem zárom megint a képernyőt.
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
royalka #1740 üzenetére
a gadmei 1026.-ai romját és ezeket a sorokat: illetve kiegészítve ami nem volt benne!!!!
ro.wifi.channels=
wifi.interface=wlan0
wifi.supplicant_scan_interval=300
dalvik.vm.dexopt-flags=m=y
persist.sys.usb.config=mtp,adb
dalvik.vm.lockprof.threshold=500
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
ro.config.nocheckin=1
windowsmgr.max_events_per_sec=150
video.accelerate.hw=1
debug.sf.hw=1
debug.performance.tuning=1
movfilter=40
move hyst=0
ro.max.fling_velocity=12000
ro.min.fling_velocity=8000
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=0
net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096, 16384,256960
net.tcp.buffersize.wifi=4096,87380,256960,4096,163 84,256960
dev.sfbootcomplete=0
ro.media.enc.jpeg.quality=100
ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000
ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000
media.stagefright.enable-player=true
media.stagefright.enable-meta=true
media.stagefright.enable-scan=true
media.stagefright.enable-http=true
ro.com.google.locationfeatures=1
persist.sys.purgeable_assets=1
persist.sys.use_dithering=1 -
válasz
eckmester #1756 üzenetére
build,prop a build prop a 1011 romból van főzve,a roothoz itt a root
Érdemes cserélni a buildot ,gördülékenyebbnek tünik vele a rendszer,igaz én a launchert is cseréltem...
Ssd ügyben pedig olyan kellene ami külön tölthető,táp kell neki mert az usb-n kevés áram megy át... -
bodazo
tag
válasz
Zollkid100 #1749 üzenetére
Én nem szeretnék cserélni rajta romot. De ha jól értem, ha felrakom a Gadmei rom build.prop fájlt. Akkor stabilad lesz a gép.
A kérdésem az lenne hogy akkor a gyári romhoz is telepíthető ez a fájl? -
Zollkid100
tag
MyAudio Series 8 808DCC tablet 8GB
Technikai specifikációk:
Processzor: Amlogic 8726 2x Max 1500Mhz Mali 400 Dual Core GPU
Rendszermemória: 1GB DDR3
Operációs rendszer: Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek: fekete
Kártya bővítő hely: MicroSD (32 GB Class 10)
Audio formátum: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum: MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264
Firmware: Frissíthető
Áram ellátás: Akkumulátor (5000 mAh)
Kijelző: 8.1” Wide Kapacitív Multitouch (5 pontos multitouch)
Kijelző felbontás: 1280x768 (1280x720 tényleges)
Audio kimenet: 3.5mm earphone Jack
Funkciók: Bluetooth, Wifi, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felület: USB 2.0, HDMIA csomag taltalma (MyAudio): Adatkábel, OTG átalakító, töltőkábel. Az Extreme Digital-tól rendelt gépek esetén egy fülhallgató is lapul a csomagban. (Rendelésenként eltérhet)
Tesztvideók a készülékről: Gyors áttekintés stefyY-től
Részletes teszt Zollkid100-tól
Hivatalos gyártói honlap: MyAudio Series 8 808DCC
A termék elérhetősége: MyAudio - Extreme Digital
Külső fórumok: SG.hu - Android Hungary
ROM-ok és telepítés
A jelenlegi szállítmány 4.0.4-es Android operációs rendszerrel érkezik. Fellelhető azonban egy másik ROM is, amely a Gadmei E8 HD tablethez készült. Ez tulajdonképp a jelenlegi MyAudio Series 8 808DCC tablet eredeti verziója, amin a MyAudio által módosított ROM fut. Erősen javallott a rendszer újratelepítése a kézhezvétel után, mivel többen tapasztaltak görgetési és WiFi jelerősségbeli problémákat. Ezek nagy része kiküszöbölhető a ROM újratelepítésével, de az eddigi vélemények alapján a Gadmei ROM sokkal finomabb működést produkál.
Gyári MyAudio alkalmazások telepítő fájljainak elérhetősége: Alkalmazások
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.4 - 2012.09.23
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.3
Gadmei E8 HD ROM elérhetősége: Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11
Gadmei E8 HD ROM elérhetősége:
Gadmei E8 HD ICS 4.0.4 - 10.26A telepítésről a MyAudio-s linken található bővebb leírás, de lépésenként itt is közzé tesszük:
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Figyelem!
A Gadmei ROM telepítése után a nyelv Kínai. A magyar nyelv beállítása: Beállítások -> Szöveges buborék ikon (3. szekció 4. menüpont) -> Első menüpont -> MagyarBuild.prop csere
Fellelhető az interneten, egy Gadmei E8 HD-hoz készített Custom Rom. Ha ebből a ROM-ból kimentjük a build.prop nevezetű kis fájlt, majd házasítjuk a gyári MyAudio vagy Gadmei ROM-ok valamelyikével, azonnal jótékony hatást érhetünk el. Csere után több felhasználó tapasztalta, hogy a scrollozás olajozottabb, a wifi stabilabb és erősebb. Továbbá a Google Play-ből több alkalmazás tölthető le a módosítás után.
A telepítés menete:
1. lépés - a build.prop-ot az SD kártyára másoljuk. Hosszú tapicskolás rajta majd kiválaszt: Vágólapra másolás
2. lépés - most a másik ablakban kiválasztjuk a fájlrendszer gyökere katalógust és ezzel felugrunk egészen a gyökérig. Itt belépünk a /system mappába.
3. lépés - itt megkeressük az eredeti build-prop fájlt és hosszú tapicskolás után a felugró ablakban töröljük azt
4. lépés - most megint hosszú tapicskolás és kiválasztjuk a (Beillesztés ide - Másolás) menüpontot
5. lépés - a készüléket újraindítjuk, hogy az új build.prop betöltődjönA művelet alapfeltétele, hogy a készülék root-olva legyen!
Root-olás
A jelenleg elérhető mindkét 4.0.4-es ROM root-olható egy bizonyos módszerrel. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezt mindenki csak saját felelősségére végezze el, hiszen előfordulhat olyan probléma, ami problémákhoz vezethet a tablet működésében.
Aki bővebb információt szeretne, keresse fel a fent linkelt külső fórumot, vagy kövesse az itt található telepítési útmutatót.
Root-hoz szükséges *.zip fájl elérhetősége: Root (A kék gomb mellett található gomb megnyomásával indul a letöltés)
Root-olás menete:
1. Letöltés
2. SD-kártyára másolás (!Fontos, hogy csak ez a fájl legyen a kártyán!)
3. Bekapcsol a power + hangerő fel gombbal
4. Telepíteni a zipet
5. ÚjraindítA visszaállításra is van lehetőség, ilyenkor a gyári állapot elérése a cél, amit a gyári ROM visszatelepítésével lehet megoldani (4.0.3 - 4.0.4):
1. SD kártyára fel kell másolni a csomagot.
2. Factory reset.
3. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít.
4. Ekkor lefut a telepítő és kész. Ilyenkor egy factory reset ajánlott.Hasznos alkalmazások
Google Chrome: Chrome - kénytelenek vagyunk megkerülni a Google Play-t, mivel valamilyen okból kifolyólag nem támogatottként szerepel a gép a rendszerben. Semmi illegális nincs a fájlban, a Play-ből származó alkalmazás tepeül, ami utána gond nélkül frissül és működik.
External Keyboard Helper Pro: EKH Pro - annak aki külső billentyűzetet szeretne csatlakoztatni, és szeretne magyar ékezetes kiosztást használni.
Apex Launcher: Apex Launcher - Többek szerint a legjobb fellelhető Launcher az ICS 4.0+ rendszerhez. Testreszabható és szebb is mint a gyári megjelenítés. Természetesen ez egyéni megítélés kérdése.
3G modem csatlakoztatási lehetőség - támogatott modemek listája:
3G dongle
3G WCDMA
MY AUDIO 3G HSUPA
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF627
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U
3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730Network TV
A géphez jár egy internetes TV néző hozzáférés is, amivel különféle magyar, és nemzetközi csatornákat lehet megtekinteni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a MySupport-ot felhívni, és az ott kapott kóddal regisztrálni.
Az elérhető csatornák listája: CsatornalistaIngyenes felhő alapú tárhely
A készülékhez két évig ingyenesen elérhető 30GB-os felhő alapú tárhely is jár. Ennek használatához a One.com oldalán történő regisztráció, valamint a dobozban található kód szükséges. Ezek után a gyári romokban lévő alkalmazás segítségével törtnéik a az adatforgalom lebonyolítása. Elérhető a már többször említett csomagban.
Közreműködött: Pompi, Smithy87, stefyY, Yoli, Decepticon, derrik, Nunder, adam08, this is life, Zollkid100
-
icsi1
csendes tag
Nem tudom, úgy érzem, hogy nem a masinával vannak itt gondok. Sztem szoftveres gondok vannak a legtöbb esetben. Mert ha minden igaz a 9.23 as rommal nem nagyon voltak ilyen problémák. Bár ez nem menti fel a gyártót. A beigért 4.1-ből se lesz semmi. (ne legyen igazam). De ami a leglényegesebb én is a magyar support miatt döntöttem a készülék mellett, ami valljuk be nem is igazán létezik.
-
plityo
tag
Felteszek egy naivan láma kérdést: Nem lehetne valami ugyan ilyen felbontású, hw-ű gép 4.1-es (vagy pláne 4.2-es) ROM-ját valahogy feltolni erre? Mert ez az ICS nem túl finoman van portolva erre a masinára...
-
plityo
tag
az általatok többszöt is említett AnTuTu CPU Master "Root permission denied" üzenettel indul. ajánl egy honlapot, ahonnan le lehet tölteni egy exe-t. alkalmas az a program a Gadmei ROM rootolására?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Zollkid100 #1610 üzenetére
Akadásmentesen, az tulzás, de ha megy mind a két mag, akkor már elviselhető!!! Haverodnak milyen video chip van a gépében?
Egyébként mindenkinek írnám hogy a frekis dolog ugy mukodik hogy ugye van az 1.5 os rom na itt nem fut 1.5 ön a rendszer, de addig huzhato a proci!!! De amint látom ott mindenkinek meghal, több feszko kéne neki... Am igen sok monitorizálo progi 1.5 öt ir ki, mert annyin tudna futni max, de 1.2-nél megáll.
-
zsolt64555
csendes tag
en visszaraktam a gyari 0923 rom-ot és még nem volt ilyen hibám!
a gadmei rom vacakolt a mélyalvással(lefagyott) meg aksi sem birta jol és leszivta valami mindig.
a cpu1 offline problémára irok egyebkent
olvastam a system tuner pro ban van egy beállítás ami segít,még most tesztelem.
a cpu menu/boot settings-ben kell keresni,active tweaks menuben a 'Force all cpu online'-t kell bekapcsolni mert elvileg azzal van a baj,hogy nem szinkronizálja egyszerre a két magot,és a lekérdezésnél o mindig azt látja,hogy mindkét mag aktiv.
ezzel a megoldással mindig online lesz a két mag.
majd kiderul.......! -
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1577 üzenetére
Letöltöttem, méretben is van különbség a két rom között. Sajnos ma nem tudom már kipróbálni :-(
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1565 üzenetére
This is life. Be tudnád linkeni a fent említett romodat? Mondjuk nekem is a 10.26 van fent. Viszont akkor lehet mégis több verzió van belőle? Lehet mégis megy az1,2ghz es verzió a mi gépeinken?
-
eckmester
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy normális-e az, hogy a 10.26-os Gadmei romra az Antutu 200 ponttal kevesebbet ad, mint a 9.23-ra. A Quadrant az Asus alá sorol a 10.26-nál, míg a 9.23-nál felette voltam. Ezek szerint a Gadmei stabilabb, de lassabb? -
-
bb68
tag
válasz
this is life #1546 üzenetére
Szerintem a hardver és hozzá beállított feszültség kérdése ez a dolog.Lehet nállam a 96Mhz-hez rendelt fesz. 0.1V-al kevesebb."Gyári szórás".Elég ahhoz hogy beragadjon a proci.Mindegyik rommal ugyanez volt a helyzet.
-
bb68
tag
A legegyszerűbb módja a freki ellenőrzésének,ha feltelepíted a System Tuner Pro nevű progit.Egyébbként az enyém is alapon 1.2Ghz-en fut/normal mód/.De Antutu mérés szerint 1.5Ghz-t ír ki meg 7850 pontot ad.A rom amit használok a 9.23.Az enyém sem megy alapból 1.5Ghz-en./Meg szerintem más gépe se./
-
2-3 hetet mondtak a javításra,abból 1 már eltelt
azért van egy kis para mert nem a myaudios hanem a stock gadmei es rommal feküdt meg,remélem nem lesz gáz nekem belőle...Lehet lassabban tölti be lock screent és a töltési időt látod villanásnak(amig még nincs kint a kép)nekem meg amikor olyanja volt standby bol egy pillanatra invertált fakó szinekkel éledt fel ,de hamar egybekapta magát utána.A villanás amiatt is lehet hogy alvóban 96 mhz megy proc és az élesztésre kicsit lassan reagál...
-
most olvastam a gadmei oldalát és a 1023 rom az 1.200 hez való lehet nem is megy nagyobb tempon,de ezt passzolom a 1026 a 1.500 ghz es ...
-
Zollkid100
tag
Emlékeim szerint az 9.27-es gyári ROM-ban van Performance mód.
Kérdés hogy lehet e valahogyan frissíteni rá 9.23-ról, mert zip formájában nem találkoztam még vele semerre.
Üdv. -
amarna
tag
Nekem a MyAudio 4.04, a 11.26, és az 1.1 custom rom is 1200MHz-nek látja.
Nem igazán értem a dolgot. -
Nunder
őstag
Legutóbb AnTuTu-val néztem, és fixen írta, hogy ~1200 Hz. Ez a 10.11-es Gadmei ROM-mal sem változott. Mikor feljebb próbáltam húzni, akkor elvileg megette, de ahogy kiléptél a programból, egyből visszatette. Hiány nyomtam én Set on Boot-ot, semmi. Mivel nem volt Ondemand lehetőség, így maradt a gyárilag kalibrált órajel. Ezért is dühít, hogy ilyen hardverrel ne laggoljanak már az animációk. Nem azt kérem, hogy a csilli-villi Tegra 3-as játékok menjenek, ha ilyet akarok arra ott a gép. Én csak egy pörgős rendszert szeretnék, ami nem gondolkozik negyed másodpercet egy asztali lapozó animáción. Túl sokat kérek?
Ha már itt tartunk, neked speciel melyik ROM van fenn ami engedi normálisan profilozni és állítani?
Illetve ezt mindenkitől: Ha jól láttam akkor a 10.26-os a legfrissebb ROM, amit fentebb linkeltetek. Ebben még mindig kell/ajánlott a build-prop szerkesztés? Olvastam, hogy lehet tweakelni az animációk gyorsítását stb. Ez igaz?
-
amarna
tag
Mondjátok már meg légyszíves, melyik rom alatt fut 1.5-ön a proci?
-
icsi1
csendes tag
Nekem sd kártya nélkül is, az újabb myaudio rom-al csinálta.
-
PoLizei
aktív tag
Mivel a táblám életében az utóbbi időben más változás nem volt egy új sd kártyán kívül, és ismert, hogy rom telepítésnél is érzékeny erre, tettem egy próbát, kivettem belőle éjszakára. Persze újraindítottam, és a standby előtt még netezgettem a géppel. Egy kísérlet után még nagy következtetést nem vonnék, de a héten először nem fagyott meg reggelre. Akinek még fagyogat, milyen kártyát használtok? Ebben egy SanDisk Ultra 16GB, cl.10 van. Ki akarom még próbálni azt is, hogy a nagyobb videókat átpakolom a belsőre.
-
icsi1
csendes tag
Feltettem a 10.26 gadmei romot.3 nap használat után egyelőre a deep sleep probléma megszünt. A gyári romhoz képest sok változást nem tapasztaltam kivéve az aksi picit jobban merül. Viszont a cpu nem megy fel 1,2ghz fölé, valaki tapasztalt hasonlót?
Ui.: Amúgy aki szeretne venni tabletet és nem szán rá 40-nél többet nekik best buy!
1 hónap használat után a kisebb software-es hibák ellenére is imádom! -
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok!
2D gyorsítás mire jó? Romlanak vele a 3D-s játékok grafikái?
-
h_and
tag
Sziasztok, ha az akksi három órányi videót bír csak, érdemes lenne a Gadmei ROM-mal próbálkozni, vagy az nem fog segíteni?
Köszönöm
-
zsolt64555
csendes tag
rájöttem miért írja a verification failed-et, bemásoltam a szerkesztett buil.prop ot a telepítőbe és azért....
most már fenn van 10.26 rom az új build.prop -al!!!! -
totya979
csendes tag
válasz
pikkasz007 #1399 üzenetére
Hi! Nekem is beesett a töltő villája. Ráadásul épp dániában voltam, így szerszámom sem volt, de egy kis pillanatragasztó csodákra képes
.
Más, a Gadmei romban van BT? Mert egyszer próbáltam egyet, és abban nem volt(de lehet hogy főzött rom volt)
Amúgy én 16GB-s FAT32-re formázott kártyáról cseréltem romot, semmi gond nincsen vele. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Elmentem a For-Max-hoz és megvettem az utolsó darab Series 8-at a kirakatból 40-ért.
Először csak annyi kérdésem van, hogy ROM-ot frissíteni 8 GB-s memóriakártyáról is lehet, ugye?Gábor
-
jFox
addikt
Nekem eddig ment szépen, semmi gond nem volt vele, de egyre többször fagy le alvó üzemmódban.
Először csak akkor csinálta, ha powersave-ben volt a cpu, aztán meg akkor ha töltőre tettem, tegnap este meg csak úgy lefagyott minden nélkül. Lehet felteszem én is a Gadmei rom-t, hátha az segít...
JB-ről semmi hír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest