Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Én is alaposabban nézelődtem és cserét fogok kérni... másik márkára. A döntésem ez lett , pici ráfizetéssel. Már ezen roncs vásárlásakor is képbe került, de akkor ez még 60E fölött volt. Egészen minőséginek tűnik a videókon és 63 országban forgalmaznak. Utána néztem, cseh márka. Van itthoni szervizlehetőségük és magyar nyelvű honlapjuk. Ehhez a verzióhoz adják: "Smartcover" védőtok (nyitásra feléled, zárásra kikapcsol a gép), és érintőceruza ajándékba! A pcroija dual, a GPU procija quad core! A 4.1-es rom ezen már nem ígéret és a tok is meg van oldva.
Itt egy kicsomagoló videó és keress rá a honlapjukra. A videón a kisebb testvért láthatod, ahhoz nem a Smartcover jár, de mint látható, tokja annak is van. A Youtube-on van még róla több videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest