Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
Valaki próbálta a Phantom 1.1et? Nekem Gadmei 10.11 van modolt build.proppal max 1.2 Ghz, kipróbáltam a 2. mag ébrentartását tényleg 8 óra alatt ~25%-ot merül de én szeretem ezt a tabot, ha azt akarom hogy ne merüljön bekapcsolom a billentyűzárat, ha gémelnék újraindítom. A lényeg hogy nem cserélném a Gadmeit csak azért hogy "szebbek legyenek az ikonok", de ha gyorsabb is a Phantom vagy értelmesebb a status bar mint ez a fényképezős sz@r akkor azonnal nekiesek, még három hét után is fényképezek szóköz helyett, egy képet se láttam róla tényleg rejtélyes ez a ROM. De lehet én leszek a tesztpilóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest