- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5106 üzenetére
Én azért azt a ROM cserét megcsinálnám, mielőtt elásom a kertben a gépet.
-
válasz
royalka #5102 üzenetére
Udv foldi
s gratula az uj cucchoz, latom okultal belolunk, en anno szervizponton adtam le kb 3 szor , hat a vegen mar kellett kemenykedni, de a levasarlas nekem is osszejott, csak nem az ED hanem a hulye azert nem vagyok boltban...
Pimi .: a fozott romokhoz, illetve a 4.1x-hez a myaudio808(gadmei) nem tudok konkretan hozza szolni, csak altalanossagban irtam, hogy a custom romoknal elofurdulnak gebaszok. Nalam a tab 4.04 gadmei rommal phantom buildproppal ment, nem is volt vele gond , csak az a franya akksi. Gyors volt a tab, de legalabb gyorsan is merult, wifi es a dual display szinten ment....
-
Csak a sajatombol es a tobbiekebol tudok kiindulni, softveres okra eddig senki se panaszkodott hogy a hdmi-n keresztul ne menne a kep. 2 dolog lehet , vagy a tablet hdmi ajzata rossz vagy a madzag amit radugsz, illetve nem mindegy milyen tipusu hdmi kabel, mert emlekeim szerint micro hdmi 1.4 kell lennie. Sot ha a kep nem megy at meg lehet ludas a tv is , mert pl ha a hdmi 1.1 tamogatja csak akkor is lehetnek gondok, de erre azert nem tennem a nyakam, mert reg olvastam errol es kophatnak az emlekek. A lenyeg az lenne hogy vagy mas kabellel , vagy a kabelt mas eszkozzel le kene probalni , hogy mivel is van a gond. Rom cserevel csak annyit nyernel hogy dual display lenne a gadmei rommal(az a gyari rom) a myadio csak egy matrica, illetve egy boot gif animacio rajta. Bar nekem mar nincs ilyen tabom , de heggesztett rommal nem biztos hogy kezdenek, azokbol mindig hianyzik valami, illetve valamilyen nyugjuk elo elofordul.
Ui.:amugy grat a tabhoz
mert azon kevesek koze tartozol akinek nincs gondja vele. Azert az akksiert mormolj el neha egy egy imat, az nagyon gyenge pontja.
-
Mixmonsterx
csendes tag
Na nekem sikerül telepítenia 4.3-at és működik a gravitációs szenzor is normálisan. (2012 augusztus végi darab).
Így telepítsétek (aki nem akar beregisztrálni):
R. [Recovery] (kitömöríteni a micro-sd kártyára)
1.[Factory Reset](A micro-sd kártyára a .zip fájlt rámásolni és a többivel is csak ezt kell tenni)
2.[A ROM]
3.[Gapps]
4.[Singleuser]
5.[MDPI]
6.[Compatibility]
7.A tablet indítása recovery módban
8.Install gombra és a fájlok feltelepítése ebben a sorrendben.
9.Reboot system gomb megnyomása
10.Élvezd ki az android 4.3 előnyeit(Amire a 4.2.2 nem ment fel a recovery miatt ez se fog.)
Majdnem 5100-ik
-
Hybryd
tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Nna akkor úgy kérdezem, hogy ha a kábel jó, akkor ez a hdmi-mizéria lehet ok a gép cseréjére? (Még garis.)
szerk: ááá pénteken járt le
Nem nagyon szeretnék romozgatni, mivel a tableten minden normálisan működik, nem jöttek még elő a hibák amik itt a fórumban előfordulnak (bár a minap nem akarta kiküldeni a hangot bt-n, de újraindítás után már elsőre ment)
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5095 üzenetére
Köszi, de nekem megy a sjátommal.
Más kérdés, hogy lehet, hogy én nem vagyok eléggé kifinomult, de nem látok semmi különbséget a 4.04-es, a 4.1-es, a 4.2-es és a 4.3-as ROM-ok között a sebesség és szolgáltatások szempontjából, mindet kipróbáltam. Maradok a Dave's edition 1.5-nél, azzal legalább minden működik. -
En anno kiszedtem rombol a hdmi appot , de nem sikerult megse beizzitani a dual display-t, lehet vissza kene rakni egy gadmei-es romot, azokkal ment a hdmi. A fozottet passzolom, mert nalam sajna nem elte meg a tab a 4.04 feletti fozott romokat. Ha debrecen kornyeki vagy , akkor ha meg van neked adom a hdmi kabelem...noname de nem volt vele gond.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Azért gyanakodnék elsősorban a ROM-ra, mert egyiknél a hátsó kamera nem működött, másiknál a wifi, harmadiknál a képrnyő volt rossz pozícióban, a negydiknél nem volt ok a HDMI... Szóval nehéz rátalálni az igazira. Na meg nem is könnyű a környéken micro HDMI-s eszközt találni. Nekem pl. ez az egyetlen. Mini van, normál van.
-
-
Hybryd
tag
A kábelt egy napja vettem, félnoname darab ("delight" a becses márkája), csak ebből volt a boltban micro HDMI - HDMI típus.
A tablettán meg a gyári ROM van fent és 4.0.4-es Android. Mivel a gép még garanciális asszem, nem szeretnék rajta rendszert frissíteni (meg amúgy sem) -
pimi50
aktív tag
Na... Nekem most a 4.3 rom volt fent, és roppant büszke voltam rá. Kipróbáltam a HDMI-t, és bizony, nem működött rendesen. Nicsen a HDMI program beállításainál a dual üzemmód, csak a settings-ben, de az nem volt hatással. Visszaraktam az előző mentett romot (dave's edition), és minden rendben működik. Tehát ha a kábel jó (valószínű) akkor ROM probléma.
-
-
DVzse
csendes tag
Nem és nem megy ez a 4.3-as sem a II. verziós (2013.) kijelző bibis e8hd tipusokon, vagy nagyon rosszul csinálok valamit.
I. 404 myaudio uImage_recovery -vel indítom, ezzel mindent törlök itt (belső memóriás menü):
-wipe data/factory reset
-wipe cache partiton
-apply update form cache
-wipe media partitionII. átlépek az "apply update form sdcard" menüre a kártyán JB4.3-as fileok:
1. factory-reset.zip indítása, már itt kifekszik a droid! Ezután visszalépek és inditom a következőt
2. pa_elf2-3.99-RC2-20131004.zip ez felmegy!
3. gapps-jb43-core-amlogic.zip droid fekszik, de vissza fömenü és indítom a következőt
4. pa_elf2-3.99-RC2-20131004-singleuser.zip droid fekszik, de vissza fömenü és indítom a következőt
5. pa-mdpi.zip droid megint fekszik, de vissza fömenü és indítom a következőt
6. 870s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip droid fekszik itt is.ennyi, már az olasz samsungosított sem jön be.
4.3-as sem lesz ezeken úgylátom :-)
Megy vissza az olasz rom.Még a twrp 2.6-tal kipróbálom egyszer.
-
pedro21
tag
Regisztráció után latod és tudod letolteni ezeket a fájlokat:
rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip)
gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip)
factory-reset,
"singleuser",
MDPI pack
compatibility zip (ez már megvan ha jól értem)TWRP-t felmasolod kicsomagolva, majd a fenti fájlokat is felmasolod az sd kártya gyökerébe.
Vol+ és bekapcs gomb egyszerre nyomvatart, TWRP be lepsz be. Érdemes egy teljes wipe, cache, dalvik stb.
Majd a megfelelő sorrendben installalod a fenti fájlokat.
A sorrend az angol szövegben benne van bocs telefonról irok.
Ha ez megvan reboot. Kesz. -
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5063 üzenetére
Légyszi leírnád nekem (magyarul) nagyvonalakban mit hogyan, mert már megőrülök a guglifordítótól és szerinetem nem értem az ott leírtakat, mert 3 file van alul amit leszedtem, de a leírásban teljesen másokat kér és azok linkjét sehol sem lelem. Nagyon nem vágom, ezekből nekem nem áll össze a kép:
"Mediacom 860S2 - Mediacom 870S2 - Gadmei E8HD
* Grab TWRP recovery from this thread, unzip it and follow its instructions.
* Put rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), factory-reset, "singleuser", MDPI pack and compatibility zip on the microsd card.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL- and POWER untill you see the green droid.
* Flash factory-reset, rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), "singleuser", MDPI pack and compatibility zip.
* Now select "Reboot system".
* Enjoy ParanoidAndroid!Mediacom 860S2 rc1
Mediacom 870S2 rc1
Gadmei E8HD rc1"Köszi!
-
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5044 üzenetére
Az olaszos samusított romon ilyen nincs, csak backup, ezért nem találtam.
Úgy tudom, hogy csak sima SD kártyákról lehet telepíteni az összes kinai féle androidokra, sdhc-ról nem.
EXT4-re formázva nem is látja az enyém a kártyát. -
Krugszvele
senior tag
Nekem sajnos nem frissíti a romot. 4.0.3 van fent, próbáltam a 4.0.4 gyárit és az ajánlott másikat is. Sima SD kártyáról próbálom, FAT-ra FAT32-re is volt már formázva. A zip-ből minden adat a gyökérben van, ha bekapcsolom látja a kártyát.
Indításkor, ha Volume+ és bekapcsoló gombokkal indítom, akkor egy fekvő android robot látszódik, rajta egy piros háromszög és felkiáltójel, tehát valami nem jó.
Ha a rendszerből próbálom a bootloaderrel indítani a beállítások menüben, akkor sincs semmi eredménye.Látott már valaki ilyet?
A frissítésre azért lenne szükség, hogy fogjam a wifit, mert azt nem igazán akarja.
- És azt leszámítva, hogy nem működik, hogy tetszik?
- Nagyon jó -
DVzse
csendes tag
TWRP elindul, csak nem működik az érintőképernyő, nem tudom kiválasztani az installt :-(
USB-n OTG módban egérre illetve billentyűzetre sem reagál.
4 fajta sd kártyával is próbáltam, még ntfs-re formázottal is, egyikkel sem működik a kijelző.
Vártam is vele egyszer kb. 30percet hátha összeszedi magát (mint a 404-es romnál), de nem csak lezárja a twrp menüt, ennyi, amit kinyitni sem tudok a csúszkával.
TWRP-2.4.1.0-860s2 -vel is kipróbáltam ettől kifekszik a droid :-)
ELITE verziós romot is (http://bbs.gadmei.com/thread-25520-1-1.html) felpróbáltam, ennél is error.
... összeségében ez a gondom és már nincs több ötletem, gugli sem sokat segít, várni kell hátha valaki egyszer majd erre a valamiben megváltoztatott modellre is ír egy jó twrp-t. -
pikkasz007
csendes tag
Valószínű az újabb modell felvetésed. Legalábbis valami más. Nekem volt egy első generációs még nem tv2-s is ,de betört a kijelzőm. Visszaküldtem, kicserélték az lcd-t,majd visszaküldték az átvevőpontra. Hazaértem usb-bedug az meg beesett..... telefon nekik egyből,sűrű elnézéskérés részükről, és futárral küldtek harmadnapra egy újat ami már tv2-s volt. Azon eleve egy részemről nem is ismert dátumú rom volt,amit azonnal lecseréltem a előzőn fennt lévőre. Meglepetés ért mert indítás után nagyon lassan érzékelte a kijelzőt,sőt amikor képernyőzárral kapcsoltam ki utána bekapcsnál nem reagált érintésre,és csak újrarakás után volt jó.Még a myaudio oldalán fennt lévő rommal is ezt csinálta.Másik Gadmeis rommal már jó volt........???
Na mindegy azóta jó! Remélem még sokáig..... Üzemidő még nem gyengül,nekem kielégítő.Üdv.
-
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5002 üzenetére
Megnéztem volna előre, ha tudtam volna mit ad az upc, de már csak akkor tudtam meg mikor a kezemben volt... de kipróbálni meg csak pénteken sikerült, hiába kaptam meg csütörtökön, mert ekkor még nem volt regisztrálva a hálózatra csak péntekre. Igaz utánna nézhettem volna, ha lett volna rá időm és kedvem :-)
Na mindegy így jártam, közben beszéltem egy illetékessel az upc-nél, végigrágtuk a beállításokat, szerinte is menni kellene, mert felismeri, ha kéri a pinkódot... valószínűleg a jelenlegi rommal van valami, próbáljam ki egy másikkal, ha azzal sem megy vegyek egy kopatibilis modemet és abba átrakva a simkártyát (nagy valószínűséggel) beindul.
Ennyi.
Csak az a szomorú, hogy bármit vesz az ember minden apró vacak után órákig kell bújni a a netetet, fórumokat, mindennek utánnanézni sok-sok időelcseszéssel és még ekkor sincs garancia semmi arra, hogy jó lesz, ezt most buktam :-) -
DVzse
csendes tag
Próbáltam ma erre a csodaszerkezetre egy upc (Huawei E3131 USB) mobilstikkel összehozni a mobilnetet, de valamiért nem jön össze.
Pinkódot bekéri, vagyis az eszközt látja, az eszköz csatlakozik is a hálózathoz, mert kéken villog 3 másodpercenként, de viszont az állapot sorban nem jelenik meg a térerő ikon, net kapcsolat sem.
Wifi levan tiltva, mobilhálózatok beállításánál hozzáférési pontok neveinél látja vodafont , de nem kapcsolódik fel.
A táblagépről/Állapot/Hálózat: kiírja a vodafon.HU-t, jelerőséget is, hálózat tipusát is: UMTS:3Mit csinálok rosszul?
Köszi!
A masinán Nova Launncher Prime 2.0.1 álcázott 4.2.1-es rom van.
-
r26
csendes tag
-
Mixmonsterx
csendes tag
Hogy kell visszarakni az eredeti romot a főzöttről mert én nem tudom
-
Mixmonsterx
csendes tag
Sziasztok nekem ez a tablet 11 hónapja van meg.
A főzött romot rátettem de most szeretném visszarakni az eredeti-t.
Kell-e valami még vagy a normális telepítési módszer? -
Peti864
csendes tag
Sziasztok ráraktam a 4.2.2-ot, jol mukodik minden, csak a g szenzor nem. Nem tudjatok mi lehet a megoldas? Amikor vizszintesre forditom fuggoleges lesz es amikor fuggolegesre akkor vizszintes. A jatekoknal is ugyanugy rossz. Mi lehet a baj? Rakjam ujra vagy rakjak ra masikat? Nektek melyik rom volt rajta amikor elkezdtetek felrakni? Lehet h. Az a baj
-
Fez69
csendes tag
Az enyém hasít, mint atom :-) 10 hónapos. MyAudio 4.0.4 rom (9.23).
-
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Permet Elek #4853 üzenetére
Hát, 100 %-ra már nem tölt régóta, ugyebár... De annyi rendellenességet nem tapasztaltam, mint mások. Tegyük hozzá azonban azt is, hogy nem túl gyakran használom, még a gyári fólia is rajta van az elején!
Igazából ez az akksi bajom van csak vele. Viszont nem szeretném, ha garancia lejárta után 1-2 nappal megadja magát. Szóval akksi kiszámíthatatlan! Ha esetleg visszaviszem még a lejárat előtt, melyik ROM legyen rajta? Leszedjem a 4.2.2-t és tegyem vissza a hivatalos 4.0.4-et?
Maradt még valaki, akinek ilyen készüléke van?Üdv.
U.i.: ne zárjuk még a Topicot, ha lehet, én a kezdetektől fogva itt vagyok, az összes HSZ-t elolvastam. Pici türelem...
-
hadam55
csendes tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Sziasztok!
Letöltöttem a szükséges fájlokat amik itt fel vannak sorolva és feltettem egy formázott 1Gb-os sd kártyára.
A tablet indul vele, csak nem tudom kiválasztani az install módot mert nem működik a touchscreen.
Ezek után kerestem egy újabb TWRP-t ahol már a hangerő + és - gombokkal tudok váltani a menüpontok között.
POWER és hangerő + gombos indítással be is lép a root? menübe, viszont amint megpróbálom futtatni a factory reset vagy a format fájlt hibával kilép:
signature verification failed
és ebben a pillanatban kifekszik az android figura egy piros háromszöggel a hasában.
Maga a ROM(CM) felmegy de működésképtelen, el sem indul a gabbs és compatibility fájlok nélkül.Erre szeretnék segítséget kérni, hogy találkozott e már valaki ezzel a hibával és hogy lehetne ezt az aláírás check-t kivenni vagy bármi egyéb működő megoldással elindítani a telepítést?
A második probléma, hogy a myaudio gyári honlapjáról leszedett 4.04es rom elindul, csak ott sem működik a touchscreen...
Köszönöm a segítségeket!
-
Agent Orange
csendes tag
-
Fez69
csendes tag
A 7" nem sokkal nyújt többet egy telónál, a 10" meg kevesebbet egy laptopnál :-) . Pont a 8" az ideális. 80 ropiért nem nehéz jó készüléket venni, de lehet még jobbat többért. Ebben a tabletben az ár/érték volt az igazán vonzó. A kezdeti nehézségek legyőzésével, kis odafigyeléssel (nem eltörni, nem benyomni, nem megsütni, nem csontra meríteni, nem túlhúzni, stb) jól működik. A gyári rom sz@r, azt cserélni kell. A MyA oldalán fent lévő 9.23-as viszont jó. Ezen kívül csak arra kell ügyelni, hogy a droid ne veszítse el a kapcsolatot az akksival, mert akkor valamiért túltölti azt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Zollkid100 #4766 üzenetére
Akkor ROM csere, gyári adatok visszaállítása a setup menüben.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Zollkid100 #4764 üzenetére
Persze, mint bármilyen rom csere. Ha még vissza akarod rakni valaha a JB-t, csinálj róla egy backupot a TWRP-vel, és ugyanazzal restore-olhatod.
-
Zollkid100
tag
Üdv!
A CM10-es romról hogyan zajlik a visszaállítás gyári állapotba?
Ugyanúgy mintha gyári, vagy Gadmei romot tennék fel? -
bb68
tag
Én egy hónapja váltottam a 808 DCC-ről Nexus 7-re.Külső meghajtót kezel,pendrivet szintén.Persze megfelelő progi kell hozzá.Bootloader nyitáshoz, roothoz van lehetőség.Vannak hozzá elég jó romok is, de én még nem próbáltam./Szerintem teljesen felesleges/.Korlátozás nincs, bár nem tudom mire gondolsz.Egyébbként én csak ajánlani tudom neked.Egy élmény használni.Valahol itt kezdődik a tablet.
-
pimi50
aktív tag
válasz
varga.balazs #4714 üzenetére
A Setup->Dátum és idő->24 órás formátum használata bekapcsolás nem működik? Én ezt a romot használom, 24 órás beállítással.
-
varga.balazs
aktív tag
valaki tud arra megoldást, hogy 1.5-ös dave's romon miért nem lehet az órát 24 órás formátumban használni?
-
csab3
csendes tag
Sziasztok! Sikerült feltennem a Gadmei E8 (60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128) rom -ot. Rootolni is. A többivel (CM; Dave's ...stb) meg sem mozdult.
Próbáltam USB-n keresztül Pendrive-ot csatlakoztatni a tablethez és ..... semmi.
Nem jövök rá, mit kell beállítani vagy tenni hogy felismerje a gép a Pendrive-ot.
A használati ismertető füzet szerint erőforráskezelő ikont kell megnyomni az asztalon, majd megnyomni az USB ikont....de ilyet nem találok, de lehet hogy csak béna vagyok.
Valami ötlet, segítség? -
pimi50
aktív tag
A TWRP vel kapcsolatban: próbáld ki, hogy felmásolod az ulmage_recovery-t a külső SD gyökerébe. Ne legyen ott semmi boot dolog. Ha bootolod recovery módban (hangerő+ és start) el kellene indulnia a TWRP-nek. Én így csináltam teljes rom backupot, amit vissza is tudtam tölteni.
-
-
csab3
csendes tag
válasz
-
markcsaba
csendes tag
válasz
this is life #4635 üzenetére
Köszi, de csak elvileg....
Azért akarom a régi ROM-ot felrakni, ami a 4.0.3 volt, mert azzal nekem nem csinálta azt hogy eldobja a wifit, és az indulásnál nem érzékeli a képernyőt, csak a hülye fejemmel, gondoltam frissítek egyet és azóta csak szívok az egésszel. -
-
pimi50
aktív tag
A JB 4.2-höz kamera alkalmazást keresek. Tud valaki segíteni?
Az említett romhoz: a "fejlesztői lehetőségek" menüpont előcsalása (az usb hibakeresés beállításához is kell) - Beállítások -> A táblagépről ->Build szám-ra 7szer rákoppintani.
-
pimi50
aktív tag
válasz
MrStrong #4580 üzenetére
Amikor elindul a TWRP, látszik a többi, indítandó fájl a jobb oldali listában? A külső SD listázódik ki? Ezt azért kérdezem, mert bár a recovery elindult, de csak a 3. SD kártyán látta a többi cuccot. Próbáltam egy 2 gigás kártyáról, amivel a 4.0.4-es romokat simán felraktam, próbáltam egy 16 gigás class 6-os kártyával, végül egy 4 gigás class 6-os kártyával sikerült. A két utóbbi ua. Platinet gyártmány. Szóval, elég furcsa volt.
-
-
DVzse
csendes tag
-
DVzse
csendes tag
válasz
Fairplays #4546 üzenetére
Ezt az "alap recovery"-t az új 4.2 rom felrakása közben fogom megtalálni / elérni?
"factory-reset.zip", "format-internal-memory-avnftli1.zip",
gondolom, ha sorban felrakom ezeket, elvégzi a dolgát, vagy célszerübb valamivel (alap recovery-vel) még előtte legyalulni?
Köszi! -
DVzse
csendes tag
Igaz ez már nekem kicsit magas, de megkeresem ezt a dolgot, ha tényleg meg lehet vele előzni az aksi problémát.
Bocsi nagyon nem vágom már ilyen szinten kérhetek kicsit részletesebb útmutatást, vagy mire keressek itt rá?
Köszi!Jelenleg az olasz (4.2.1 Nova Launcher Prime 2.0.1), de rootolt rom van fent, van root expolorer rajta, ezzel megtalálom a Terminál emulátort vagy az egy progi? Bocsi az amatőrségemért, vagy inkább bele se kezdjek? :-)
Ezzel a verzóval elégedett vagyok, már egész jól belaktam, működik a DSLR controller is vele, sőtt minden amire szükségem van futt rajta, ez az akksi mentés téma jobban érdekelne, mint a valódi 4.2-es felrakása.
-
DVzse
csendes tag
Fez69
"töltés regisztert lenullázzuk (5%)" ez alatt mire gondolsz? Lemerítem 5% alá 3havonta, vagy valamilyen progival nullázod, vagy hol?
Köszi!Fairplays
Felakarom rakni én is majd a 4.2.2 elárulod nekem milyen progikkal és hogyan tudom előtte leformázni az összes patríciót, mert szerintem nálam már azért akad ki némelyik rommal az érintőképernyő, ugyanis valami csak rajta marad valahol amivel gubancca lesz, pl. a gyári 4.0.4 rommal.
Köszi! -
dzsozef85
csendes tag
Köszi a megerősítést
Még egy probléma előjött. Az elülső kamera fölött. kb. egy mm-re kijjebb van a kijelző a keret síkjától. Ez lehet a kezdődő aksi púposodás miatt?
Ha igen, akkor a régi ROM-ot hogy kell visszacuppantani a gépre? Gondolom nem díjaznák a szervizben a 4.2.2-t -
dzsozef85
csendes tag
...valamint mintha halkabb lenne, mint az előző ROM-mal.(beállításoknál maxon van)
-
pimi50
aktív tag
Űj ROM (JB 4.2.2), űj problémák. Van valakinek ötlete rootolás ügyben?
-
Fairplays
aktív tag
Szerintem lehetne módosítani a rom listát van a táblagépre közel hibátlan, 4.2.2-es rom végre!
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4474 üzenetére
Eddíg ilyen célra egy 2 gigás microSD kártyát használtam gond nélkül. Most viszont nem látta a tartalmát.
A táblában egy 8 gigás class 6-os SDHC kártya van. Lementettem a tartalmát, letöröltem, és rátettem a cuccokat. Ezzel működött. Nem nagyon értem, mert sokszor használtam rom cseréhez. -
Agent Orange
csendes tag
-
pimi50
aktív tag
válasz
Nagyon köszönöm az útmutatót, ennek segítségével magabiztosan és gyorsan sikerült a romcsere.
-
Agent Orange
csendes tag
Cm 10.1 Jellybean 4.2.2
Telepítési útmutató:1) Töltsd le [link] (TWRP-2.4.1.0-870s2.rar) (az I agree kockába pipa) és tömörítsd ki az SD kártyára
2) Győződj meg róla hogy semmi nincs az SD kártyán "factory update params" vagy "aml AutoScript" vagy semmi mert különben új vágódeszkát nyer a család
3) Ezeket a fájlokat töltsd le:
I.) Factory Reset: [link] (factory-reset.zip)
II.) Wipe Internal: [link] (format-internal-memory-avnftli1.zip)
III.) ROM: [link] (cm-10.1-20130506-UNOFFICIAL-elf2.zip)
IV.) Gapps: [link] (gapps-jb-20130301-amlogic.zip)
V.) Compatibility: [link] (870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip)4) Másold fel a fájlokat az SD kártyára !
5) Tabletet kapcsold ki, szokásos power és volume- nyomvatartással kapcsold be most egy új recovery fog bejönni :TWRP.
6) Válaszd ki "Install" és utánna "From external sd"
7) Válaszd ki a harmadik lépésben letöltött "Factory Reset"-et és alul a kék csúszkát húzd jobbra az installáláshoz
8) Ismételd meg a 6-os-7-es lépést a többi négy fájllal is a felsorolás sorrendjében
9) Miután az utolsó is felment (870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip) Reboot -
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fairplays #4444 üzenetére
Ez a Cm 10es rom tényleg zseniális 4.2.2. van MULTIUSER, nagyon gyors MINDEN. Elsőre a Gadmei compatibility filet raktam fel akkor nem volt wifi, de ha smartpad 870s2-t rakjátok akkor minden műxik. Ezt a romot se könnyű olasz leírás alapján telepiteni de ha a google forditót olasz-angolra állítjátok annyira nem zagyva mint a magyarra fordítás.
-
Fairplays
aktív tag
Ezt a romot pedig én tudom ajánlani! Nagyon gyors szép. Szintetikus tesztekben kevesebb pontot kap viszont a játékok érezhetően simábban futnak!
-
válasz
kőbaltás #4434 üzenetére
Gyari rom letolt a myadio honlapjarol , a zip allomanyt kicsomagolod egy ures fat32 re formazott sd kartyara , ha jol csinaltad 6 file lesz az sd-n , sd beteszed a tabba, kikapcsolod, majd a hangero minusz lenyomva tartasa mellett bekapcsolod a power gombot elengeded a myaudio felirat megjel3nesekor. Ja a frissites elott lepj be a recovery menube es wipe mindenre(data,cache,media partition) ... kb ennyi vissza tenni..
Tipp uj kutyure nexus7 refurbished vagy samsung p3110 .. 50 korul vannak, de 7 colos tabok..
-
kőbaltás
tag
Szevasztok
Most jön az Én Canossa járásom. Kis idővel ezelőtt véleményt alkottam a rootolás, a rom csere stb. stb . vélt hátrányairól. This is Life barátunk megirta a saját állás pontját, Neki lett igaza. Én csak használtam a tabot, az aksi 100% töltésről 2 óra alatt megy le 54%-ra majd nagy csattanás kíséretében kikapcsol.
Így hát az Én elméletem bukott. Bocsánat mindenkitől akiket felbosszantottam.
Tanács és segítség kéne. A bekapcsoló gomb és a + gomb egyszeri megnyomásával elérem a szervíz képernyőt, innen hogyan tovább, érdemes -e házilag próbálkoznom vagy irány a szervíz? Szájbarágósan a javításról, még mindig kezdő vagyok, s azt hiszem maradok is az. Ha esetleg csere mire?
40e-re még 10-15ezret rászánnék, van valami ötlet. Bárki jó indulatú tanácsát szívesen veszem. Mire kezdtem megtanulni használni..... na szóval hiányozni fog. Köszi ha segítetek! -
DVzse
csendes tag
válasz
Agent Orange #4410 üzenetére
Sikerült nekem is felrakni ezt az olasz 4.2.1-et, szép lett :-) , de nincs otg mód és újraindítás után megint nem megy az egész érintőképernyő.
Most összemókoltam a 12.11.28-as rommból kiemelt "g11refE8-ota-eng.bestidear.zip" -el, így a kijelző helyre jött, de továbbra sincs otg mód.
Ennyit erről, DSLR dolgot kisem tudom így próbálni. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Agent Orange #4410 üzenetére
Közben én nem jutottam el még a rom telepítésig, pontosabban fogalmazva tegnap este folyamatosan kifagyott, aztán hagytam a francba... Most akkor a legutolsót érdemes felrakni?
-
Agent Orange
csendes tag
Kipróbáltam az olasz romot 10.26al is, valójában arra találták ki, van is egy sajátos telepítési módja a romnak. Szerintem aki felrakja csakis így tegye, rádobod a cuccot az sdre és megy minden magától mint egy sima updatenél, power + hangerő, hátradőlsz, keresztbe tett ujjakkal. A 10.26os updatebe kell belekeverni a romot úgy, hogy az sd kártyára ezeket teszed
- GadmeiJBSamsungStyle.zip ([link]) (rarból kitömöríteni)
- App da installare da AppInstaller mappa (a fenti linkről letöltehető rarban)
- factory_update_param.aml (Gadmei 4.0.4 1026, EBBEN A FILEBAN EZT A SORT KICSERÉLNI: --update_patch =/ sdcard/patch_gadmei_e8t3cn.zip ERRE: --update_patch=/sdcard/GadmeiJBSamsungStyle.zip)
- uImage_recovery (vett Gadmei verzió 4.0.4 1026)
- uImage (vett Gadmei 4.0. 4. 1026)
- u-boot.bin Ekkor (vett Gadmei verzió 4.0.4 1026)
- g11refE8-Ota-eng.bestidear (Gadmei verzió 4.0.4 1026)trökkösnek látszik de csak egy fájlt kell kihagyni a Gadmeiből, meg egyet átírni, aztán ha feltelepült appinstallerrel feltenni az android billentyűzetet a mellékelt mappából XD (miezmán?). GTA, MOST WANTED elfut mint eddig, de az egész UI gyorsabb, szépen csúsznak az animációk gyors, kellemes az egész, ha nem HD gamelésre használod a tabletet ajánlom próbára, én még biztos sokáig fogom használni, apropó a marketen a gameloftos meg egyéb komolyabb appok még mindig nem jelennek meg ezzel a rommal, nemhiszem, hogy megoldhatatlan probláma lenne am.
-
Fritz Teufel
addikt
Az animáción látható, hogy ez a GT-P7100 portolt verziója, mint amit korábban linkeltem egy kínai srác munkájából. Szerintem nyugodtan feltehetitek, ez valóban működő ROM lehet, az is működött szépen, csak a bluetooth hiányzott belőle. Most legalább biztosan nem vették ki. Ráadásul tudtok visszajelzést is írni a komának, ha valamin reszelni kellene. Ha kell, akkor szívesen segítek az angolban.
Enjoy!
Üdv, Dec
-
plityo
tag
válasz
this is life #4376 üzenetére
az minden esetre tény, hogy ez a video van oda belinkelve. ROM 4.1.2 touchwiz ROM gadmei E8HD
-
válasz
Fairplays #4375 üzenetére
Bar nem olvastam vegig a linket,de a gadmei e8hd az alap amit kismillio nevvel forgalomba hoztak, itthon myaudio, de spanyolknal os kaphato mas neven, s talan a dogoknal is kaphato...amire celozni akartam hogy par hettel ez elott linkeltek ide gadmeies romot de az nem erre a tabra valo volt.. ezrt isnirtam, hogy csak ovatosan.
-
-
Fairplays
aktív tag
Nicsak, 4.1.2 Rom próbálta már valaki???
-
Denee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már valamilyen 4.1-es ROM-ot feltenni a 808-ra?
Keresetem a Gadmei között de teljesen elvesztem benne. Esetleg tudnátok segíteni?
Hogy most melyik a legfrissebb és használható ROM 4.1 ben?
A myAudio által lehet h lesz 4.1?
Előre is köszi! -
Fritz Teufel
addikt
A ROM csere nem tiltott, ezt a MyAudio felvállalta. Nyugodtan visszavihető a Gadmei ROM-jával, nem lesz vele probléma.
Az eredeti build.prop-ot ki lehet másolni bármelyik (Gadmei, MyAudio stb) ROM-ból.
Üdv, Dec
-
plityo
tag
ciki van. vissza akarom rakni a myaudio romot, hogy ne legyen cink a garival. de nem hajlandó felrakni. "signiture verification failed". visszaolvastam, volt már másnak is ilyen, de nem egyértelmű a megoldás...
van ötletetek???amúgy cink, ha gadmei rommal viszem vissza?
-
válasz
Permet Elek #4341 üzenetére
Gadmei 10.26 rom aztan kinozd ezerrel, es ha szerencsd van kinyirod az akksit.
Plityo
Hat sajna igazad van , jo lehetett volna a hw alapjan,de elqrtak az optimalizaciot, a wifit es egy ritka gyik akksi kerult bele, bar az is lehet nem az akksi a ludas ,hanem az optimalizalatlan rendszer ami szinte mindig csucson jaratja a cpu,gpu parost...
-
Casillero
tag
Már 3 napja tesztelgetem. Maradni fog. Igaz nem mindenben felel meg a valóságnak a leírás. 1.6 helyett 1.4. Valószínű nem ips. Vagy gyengébb ips vagy jobb TN. Ha bárki tabletet akar venni a rockchip 3066 chippel jó választás. Na meg a quad GPU. Nem dicsérni akarom de a 808dcc-hez képest száguld. Egy quad cpu meg überállat lenne. Na nem egy A31-es chippel. Netezni jobb a 4:3 arány. Filmezni kicsit kissebb. Feltettem az eredeti nextway romot és rootolam. A specifikáció inkább illik a Goopad minire. Ua.
-
DVzse
csendes tag
Találtam egy ilyen 4.2-es romot: http://bbs.gadmei.com/thread-24302-1-1.html
Szerintetek jó ez a 808dcc-re?
Megmerjem próbálni?
Közben addig jutottam a DSLR Controller témában, hogy csak wifin keresztül megy, de nagyon darabos és kell egy adó hozzá, nálam ez egy s3-as teló volt, wifi hotspoton keresztül, legújabb DSLR c980-as apk-val.
Köszi! -
Pippen
csendes tag
válasz
royalka #4287 üzenetére
Ahogy írod : csendben vártam,aztán besétáltam,hogy mi a helyzet.Közölték velem,hogy éppen most jött
a szervíz válasza,hogy tab ko,pénz vissza.Suskát felmarkol,széles vigyor, hazaséta.Soha többet ilyen gagyit.
ui.:- még a Gadmei ROM-ba sem kötöttek bele és a micro USB kábel is valahogy nálam maradt.Üdv.
-
DVzse
csendes tag
válasz
this is life #4295 üzenetére
Gadamei-vel működik, de itt meg a network tv nem megy, gyereknek meg kellene...
Regebbi romot nem találok, mindenhova a 404-es van már felrakva, ami nekem nem jó valamiért.Most próbáltam gademei file közé a myaudio pach-et felmásolva is indítani, de kipusztult tőle, de újraindítás után helyreállította magát.
Egy régebbi rom linket megköszönék! -
-
DVzse
csendes tag
válasz
Casillero #4267 üzenetére
Vissza raktam a myaudio romot (frissitések közül letöltött 808DCC_404-est), újraindítás után megint nem megy az érintőképernyője... vannak itt komoly bajok, kéremszépen...
Másnál is van ilyen jelenség? Vagy csak nálam?
Mindenesetre ebből így már szervíz lesz (2hetes most).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest