Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo007
csendes tag
Kinek mi a véleménye erről a New Line X2-ről? Szerintem a kijelzőtől eltekintve egy szar. Ha pár dolgot felrakok rá sokszor fagyogat, nemválaszolnak az alkalmazások és alvóba még a 808nál is jobban merül nálam. Pár okosságot nem lehet kezdeni vele hogy legalább használhtó legyen?
-
lazlo007
csendes tag
Sajnos nekem se akarnak már csereutalványt adni... :S
-
lazlo007
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Lehet az lesz hogy a dobozba egy papírra ráírom majd hogy valahol elhagytam a töltőt és usb-ről töltöttem eddig.
-
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne , hogy garanciába vissza akarom küldeni a táblagépet (aksi probléma) de kb 2 hónapja a töltő adapterét szétcsavaroztam hogy a mozgó dugvillát megragasszam. Garanciális javításba ez fog okozni valami problémát? Illetve októberbe vásároltam a terméket remélem akkor még ingyen javítják vagy cserélik. A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek hogy szerintetek melyik gadmei verzió jobb, 1026 vagy 1128?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest