Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo007
csendes tag
Kinek mi a véleménye erről a New Line X2-ről? Szerintem a kijelzőtől eltekintve egy szar. Ha pár dolgot felrakok rá sokszor fagyogat, nemválaszolnak az alkalmazások és alvóba még a 808nál is jobban merül nálam. Pár okosságot nem lehet kezdeni vele hogy legalább használhtó legyen?
-
lazlo007
csendes tag
Sajnos nekem se akarnak már csereutalványt adni... :S
-
lazlo007
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Lehet az lesz hogy a dobozba egy papírra ráírom majd hogy valahol elhagytam a töltőt és usb-ről töltöttem eddig.
-
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne , hogy garanciába vissza akarom küldeni a táblagépet (aksi probléma) de kb 2 hónapja a töltő adapterét szétcsavaroztam hogy a mozgó dugvillát megragasszam. Garanciális javításba ez fog okozni valami problémát? Illetve októberbe vásároltam a terméket remélem akkor még ingyen javítják vagy cserélik. A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek hogy szerintetek melyik gadmei verzió jobb, 1026 vagy 1128?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest