Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szevasztok
Most jön az Én Canossa járásom. Kis idővel ezelőtt véleményt alkottam a rootolás, a rom csere stb. stb . vélt hátrányairól. This is Life barátunk megirta a saját állás pontját, Neki lett igaza. Én csak használtam a tabot, az aksi 100% töltésről 2 óra alatt megy le 54%-ra majd nagy csattanás kíséretében kikapcsol.
Így hát az Én elméletem bukott. Bocsánat mindenkitől akiket felbosszantottam.
Tanács és segítség kéne. A bekapcsoló gomb és a + gomb egyszeri megnyomásával elérem a szervíz képernyőt, innen hogyan tovább, érdemes -e házilag próbálkoznom vagy irány a szervíz? Szájbarágósan a javításról, még mindig kezdő vagyok, s azt hiszem maradok is az. Ha esetleg csere mire?
40e-re még 10-15ezret rászánnék, van valami ötlet. Bárki jó indulatú tanácsát szívesen veszem. Mire kezdtem megtanulni használni..... na szóval hiányozni fog. Köszi ha segítetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest