Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Nah megírom hogy hogy alakult a garanciázás a bedagadt aksival.
09.13.: Bevittem a debrecenei Edigitálba. (Amúgy netről rendeltem, de gondoltam ha nem értenénk egyet a végén akkor személyesen csak jobban lehet "amperkodni". )
10.15.: Telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a helyzet a készülékkel. Azt mondta hogy nem telt el még a 30 munka nap. (Hát itt azért megfogalmazódott bennem hogy ha letelik, akkor már nem leszek ennyire szívélyes mint akkor voltam).
10.18. Jött egy SMS hogy Debrecenbe a vételárat levásárolhatom.

10.18: Megrendeltem a debreceni üzletbe egy Acer Iconia A1-t +15k-t kellet ráfizeni.
10.22 Jött az sms hogy megérkezett a boltba a motyó.
10:22 Becsúsztam a boltba a javítási lappal lettem a 15k-t és elhoztam a megrendelt árut.
Nagyon örülök hogy ilyen könnyen ment a dolog, kicsit paráztam hogy majd hogy fenyegetőzni kell meg hasonló. A új tabi meg nagyon tetszik tök jó ez a képarány, könnyű, gyors, fényereje se annyira gáz, napsütésbe is lehet olvasni rendesen. Jó egy nyári atom napsütés mikor az acél is olvad akkor nem hiszem. Amitől még féltem a felbontás. 1024*768
. És teljesen jó. Nem pixeles, nem csúnya. Annyi negatív hogy a kijelző fehérje nem hófehér, hanem kicsit sárgás. De mivel a következő szint vagy az ipad vagy samsung lenne 8"-ba és akkor már jóval többet kellett volna kiadni így teljesen meg vagyok elégedve.Zárásképp mindenki ragaszkodjon a pénzvisszafizetéshez.

Ui.: Én azért rendesen bedagasztottam az aksit

Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. És teljesen jó. Nem pixeles, nem csúnya. Annyi negatív hogy a kijelző fehérje nem hófehér, hanem kicsit sárgás. De mivel a következő szint vagy az ipad vagy samsung lenne 8"-ba és akkor már jóval többet kellett volna kiadni így teljesen meg vagyok elégedve.