- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Nah megírom hogy hogy alakult a garanciázás a bedagadt aksival.
09.13.: Bevittem a debrecenei Edigitálba. (Amúgy netről rendeltem, de gondoltam ha nem értenénk egyet a végén akkor személyesen csak jobban lehet "amperkodni". )
10.15.: Telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a helyzet a készülékkel. Azt mondta hogy nem telt el még a 30 munka nap. (Hát itt azért megfogalmazódott bennem hogy ha letelik, akkor már nem leszek ennyire szívélyes mint akkor voltam).
10.18. Jött egy SMS hogy Debrecenbe a vételárat levásárolhatom.
10.18: Megrendeltem a debreceni üzletbe egy Acer Iconia A1-t +15k-t kellet ráfizeni.
10.22 Jött az sms hogy megérkezett a boltba a motyó.
10:22 Becsúsztam a boltba a javítási lappal lettem a 15k-t és elhoztam a megrendelt árut.
Nagyon örülök hogy ilyen könnyen ment a dolog, kicsit paráztam hogy majd hogy fenyegetőzni kell meg hasonló. A új tabi meg nagyon tetszik tök jó ez a képarány, könnyű, gyors, fényereje se annyira gáz, napsütésbe is lehet olvasni rendesen. Jó egy nyári atom napsütés mikor az acél is olvad akkor nem hiszem. Amitől még féltem a felbontás. 1024*768
. És teljesen jó. Nem pixeles, nem csúnya. Annyi negatív hogy a kijelző fehérje nem hófehér, hanem kicsit sárgás. De mivel a következő szint vagy az ipad vagy samsung lenne 8"-ba és akkor már jóval többet kellett volna kiadni így teljesen meg vagyok elégedve.
Zárásképp mindenki ragaszkodjon a pénzvisszafizetéshez.
Ui.: Én azért rendesen bedagasztottam az aksit
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest