- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denee
csendes tag
A használati utasítást már vagy ezerszer végignyomtam lépésről, lépésre..
Az SD főkönyvtárában van az uImage_recovery. Aztán mellette foglal helyet a többi öt fájl ZIP formátumban.
Nekem semmit nem listáz ki oldalt. És se gomb se érintő nem reagál miután felállt a recovery.
Ha újraindítom az érintőképernyő tökéletesen fut tovább. Hibát még nem tapasztaltam.
Egy 2GB-os MircoSD vel próbáltam (márkáját és a class-t nem tudom)
Most ezért kell vennem egy új SD-t? (4gb class6)Még 1 kérdés: Ha kézben tartom és egy részen megnyomom a tablet hátulját akkor a képernyő kidudorodik fenn (kb.: 1x1 cm-es részen). Ez a puposodás jele?
-
Denee
csendes tag
Valakinek sikerült működésre bírni a TWRP-t akár az érintő, akár a hangerő+power gombok segítségével?
Tanácstalan vagyok.. Bejön a Recovery és onnan használhatatlan lesz (nem reagál, de nem fagy le)..
Kell előtte root vagy valami?
Elég a TWRP-t kicsomagolni a az SD főkönyvtárba?
Bocsi de kezdő vagyok a tabletek piszkálásában. Félek hogy valamit kihagytam..Előre is köszi!
-
Denee
csendes tag
HELP!
Telepíteném a 4.2-t de mikor Power + Volume - gombkombináció után bejön a TWRP, megakadok! Mert nem érzékeli az érintést csak a power gombot amivel "screen lockolom" és max kikapcsolni tudom vele a készüléket.. Ötletek? Köszi
-
Denee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már valamilyen 4.1-es ROM-ot feltenni a 808-ra?
Keresetem a Gadmei között de teljesen elvesztem benne. Esetleg tudnátok segíteni?
Hogy most melyik a legfrissebb és használható ROM 4.1 ben?
A myAudio által lehet h lesz 4.1?
Előre is köszi! -
Denee
csendes tag
válasz
this is life #4149 üzenetére
Próbaként tettem bele, de sajna nem szerepel a kompatibilis listán.
Viszont mi (bocsi a tudatlanságom miatt) az a "sim kod bekeres"? -
Denee
csendes tag
Hali mindenkinek!
Egy 808 friss tulajdonosa vagyok. Van nekem egy régebbi Telenoros USB-modemem. (Alcatel OneTouch X200)
És van egy Telenoros sim kártyám amit eddig a netbookomba használtam. Annak beépített SIM foglalata volt, így eddig USB modemet nem használtam. Viszont ha rádugom a tabletre, (előtte kipipálom a mobiladatok fület) és utána bemegyek a "Hozzáférési pontokhoz", majd a Telenor által leírtak alapján kitöltöm az "Új APN" beállításokat. És mikor rámegyek a vissza fülre, (amivel elvileg mentem is a beállítások, mert más lehetőségem nincs) akkor semmit nem ment el és az APN között üres a lista.
A kérdésem, hogy ez mitől lehet?
Hogy orvosolható -e?
Hiba vagy természetes mert... ??
Lehetséges, hogy nem kompatibilis ez a modem?Előre is köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged