- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Peti864 #4865 üzenetére
Szia!
Nemrég én is így jártam, amikor raktam fel. Az az 5-6 file, amiket sorjában fel kell rakni a kártyáról, abból az utolsó, hatodikból 2 féle létezik. Az egyikkel jó mindkét kamera, de sajnos el van forogva 90 fokkal. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy kikapcsolod a forgatást. Így viszont nem is forogni semerre, vagy ha visszakapcsolod, rossz lesz. A másik fájlban helyesen forog, azonban ott nincs hátsó kamera, csak előlapi. Mindkét fájlt itt találtam a HSZ-ek közt valahol. A megoldás az volna, hogy a 2-ből egyet gyúrjon valaki, aki ért hozzá, de már eléggé lefutott a fórum is, a társak is átpártoltak másik masinára, sajnos úgy érzem, kb. ennyit lehetett kihozni ebből a masinából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest