- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam55
csendes tag
Kezdek kifogyni az ötletekből
Végigpróbáltam még egyszer azokkal a lépésekkel ami itt a fórumon le van írva egy korábbi hsz-ben, de nem jött össze.Az erre a gépre faragott TWRP-vel nem megy az érintőképernyő, nem tudok kijelölni semmit
A gyári recovery-vel pedig nem enged installálni semmit. Próbáltam a rootolást is recovery módban, az összejött de a CM + a tartozékai így sem mennek fel.
Folyamat aláírás hibával megáll:Tudnál mondani még valamit amivel próbálkozhatnék? Itt elfogyott a tudásom
-
hadam55
csendes tag
Lehet, hogy igazad van mert szerintem ez be sem tölt más recovery-t azon TWRP-n kívül(TWRP-2.4.1.0-870s2) amit erre faragtak.
Megpróbáltam újra de semmi menübe nem tudok belemenni mert nem megy a érintőképernyője
Le lehet cserélni valahogy a gyári recovery-jét? mondjuk erre a TWRP-re? -
hadam55
csendes tag
Próbáltam egy 8 és 1Gb-os SD-ről a telepítést, úgy sem ment sajna.
Még annyit próbáltam, hogy indítottam 2.2 - 2.4 és 2.6-os TWRP-vel de azokkal sem működött, mindig aláírás hibával fekszik ki.
Rootolást is próbáltam, azzal a progival ami itt a fórum első hozzászólásában van linkelve, az sem használt...Viszont keresgéltem neten erre a hibára és valahogy ki lehet kapcsolni az aláírás check-et(toggle verification) de ilyen progit nem találtam még...
-
hadam55
csendes tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Sziasztok!
Letöltöttem a szükséges fájlokat amik itt fel vannak sorolva és feltettem egy formázott 1Gb-os sd kártyára.
A tablet indul vele, csak nem tudom kiválasztani az install módot mert nem működik a touchscreen.
Ezek után kerestem egy újabb TWRP-t ahol már a hangerő + és - gombokkal tudok váltani a menüpontok között.
POWER és hangerő + gombos indítással be is lép a root? menübe, viszont amint megpróbálom futtatni a factory reset vagy a format fájlt hibával kilép:
signature verification failed
és ebben a pillanatban kifekszik az android figura egy piros háromszöggel a hasában.
Maga a ROM(CM) felmegy de működésképtelen, el sem indul a gabbs és compatibility fájlok nélkül.Erre szeretnék segítséget kérni, hogy találkozott e már valaki ezzel a hibával és hogy lehetne ezt az aláírás check-t kivenni vagy bármi egyéb működő megoldással elindítani a telepítést?
A második probléma, hogy a myaudio gyári honlapjáról leszedett 4.04es rom elindul, csak ott sem működik a touchscreen...
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged