- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok ráraktam a 4.2.2-ot, jol mukodik minden, csak a g szenzor nem. Nem tudjatok mi lehet a megoldas? Amikor vizszintesre forditom fuggoleges lesz es amikor fuggolegesre akkor vizszintes. A jatekoknal is ugyanugy rossz. Mi lehet a baj? Rakjam ujra vagy rakjak ra masikat? Nektek melyik rom volt rajta amikor elkezdtetek felrakni? Lehet h. Az a baj
-
Peti864
csendes tag
Közbe megtaláltam hogy az extreme digital árulja
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek ezt melyik boltban lehet kapni? http://myaudioworld.com/myaudio/kiegeszitok/tablet-case-keyboard/
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek melyik a legjobb rom most a tabra? Igazibol az a lenyeg h a wifi tavolrol is jo legyen, mindket magot használja, és ne egye annyira az aksit
-
Peti864
csendes tag
Még egy dolog van
Nektek fellépett már ez a hiba, hogy a tab hirtelen leáll, és semmire se válaszol, csak arra ,hogyha recoveryt bekapcsolom és azon keresztül a tabot is, a régebbit azért vittük vissza, bár ott elég volt, hogyha a töltöre rádgtam, ez elég gyakori dolog, ezenkívül néha behal a képernyő és pl csak lilán, vagy csak kéken rajzolja ki az egészet, ez mewgoldodik egy ujrainditással is, ilyen szerencsére még csak kétszer volt (oktober 30. óta van meg a mostani gépem) -
Peti864
csendes tag
Sziasztok Azt szeretném megtudni, hogy most melyik a legújabb gadmei rom? én ezt találtam: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=146161&uk=2586349326 ugye ez az ami jó a készülékhez vagy van újabb, vagy ti melyik romot ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest