- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keptor
csendes tag
válasz
Loituma69 #1375 üzenetére
kedves... mik a szándékaid azonkívűl hogy nincs már ilyened?
szórakozz a my audioval ne pedig a többi felhasználóval.Szóval az eddigi véleményem
(előtte concorde ips tabom volt rövid ideig, senkinek sem ajánlom most nem sorolom pl szétnyílt de ami hiba létezik az itt megtörtént egyetlen pozitivuma hogy szépen szólt fülessel)-külső, anyaghasználat teljesen rendben van, számomra tetszetős
-kijelző szép és erőteljes, van bevilágítás több helyen is de engem nem zavar, felbontás akár a nagyoké 5*
-hang.na itt kezdődik a probléma állandóan cicceg és nem egy minőségi
-a kamera még QRcod olvasására is alkalmatlan a 2mp is szerintem tulzás nem egy fényképezőgépet vártam ,de azért legalább scan-re jó lett volna ha működne
-SD kártyát dobálja, és ezáltal meríti az aksit
-wifi magam sem értem hogy lehet de gyengébb lett a jel és mostanság sokszor ledob, ennek még az otthoni hálózaton utánajárok. Szóval elvileg nem egy nagy hatótávolságú de számomra elfogadható, a lakás egész területén r=12m tudom használni.
- aksi a frissítés óta készenlétben 3% /h ez milyen ered mindenki döntse el maga(szerintem azért még lehetne csiszolni rajta)
-Néha gondolegyet és kilép bizonyos programokból.Amit kiakasztómak találok az a support, 2 hetes levélre sem válaszolnak, 10 telefon hívás utántudok csak valakivel beszélni, bár akkor tényleg segítőkészek, azomban érdemi változás nem történik.
A myaudio honlapja tragédia. nem tudom miért nem lehet legördülős menüt csinálni.
A gyakori kérdésekre a válasz szegényes, és a frissítésre szavakat sem találok!!!!
Milyen dolog hogy nincs fenn semmi csak mint valami legenda forumokon terjed a droppboxos link. Szerintem mivel ez egy új termék és ilyenkor előfordulhatnak mind hardwares mind softwares hibák, de ha a honlapon tájékoztatnák a vevőket akkor sok bosszúságnak elejét lehetne venni!!! (komonikációjuk egyenlő a nullával)Alapvetően erős gép kiválló kijelzővel, kedvező árral, botrányos supportal!
Jelenleg kitartok mellette, és várom a frissítéseket. Grat a kínaiaknak!
Ha jelenleg ilyen készülék megvásárlásán töri valaki a fejét, akkor csak azoknak ajánlom akik türelemmel tudják várni a myaudio hozzáállását, és nem a kétszer háromszor drágább készülékhez akarják hasonlítani. Ez esetben ha a válaszod igen, akkor szerintem a piacon ebben az árban a legjobb készüléket kapod!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest