Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keptor

csendes tag

válasz Loituma69 #1375 üzenetére

kedves... mik a szándékaid azonkívűl hogy nincs már ilyened?
    szórakozz a my audioval ne pedig a többi felhasználóval.

Szóval az eddigi véleményem
    (előtte concorde ips tabom volt rövid ideig, senkinek sem ajánlom most nem sorolom pl szétnyílt de ami hiba létezik az itt megtörtént egyetlen pozitivuma hogy szépen szólt fülessel)

-külső, anyaghasználat teljesen rendben van, számomra tetszetős
    -kijelző szép és erőteljes, van bevilágítás több helyen is de engem nem zavar, felbontás akár a nagyoké 5*
    -hang.na itt kezdődik a probléma állandóan cicceg és nem egy minőségi
    -a kamera még QRcod olvasására is alkalmatlan a 2mp is szerintem tulzás nem egy fényképezőgépet vártam ,de azért legalább scan-re jó lett volna ha működne
    -SD kártyát dobálja, és ezáltal meríti az aksit
    -wifi magam sem értem hogy lehet de gyengébb lett a jel és mostanság sokszor ledob, ennek még az otthoni hálózaton utánajárok. Szóval elvileg nem egy nagy hatótávolságú de számomra elfogadható, a lakás egész területén r=12m tudom használni.
    - aksi a frissítés óta készenlétben 3% /h ez milyen ered mindenki döntse el maga(szerintem azért még lehetne csiszolni rajta)
    -Néha gondolegyet és kilép bizonyos programokból.

Amit kiakasztómak találok az a support, 2 hetes levélre sem válaszolnak, 10 telefon hívás utántudok csak valakivel beszélni, bár akkor tényleg segítőkészek, azomban érdemi változás nem történik.
    A myaudio honlapja tragédia. nem tudom miért nem lehet legördülős menüt csinálni.
    A gyakori kérdésekre a válasz szegényes, és a frissítésre szavakat sem találok!!!!
    Milyen dolog hogy nincs fenn semmi csak mint valami legenda forumokon terjed a droppboxos link. Szerintem mivel ez egy új termék és ilyenkor előfordulhatnak mind hardwares mind softwares hibák, de ha a honlapon tájékoztatnák a vevőket akkor sok bosszúságnak elejét lehetne venni!!! (komonikációjuk egyenlő a nullával)

Alapvetően erős gép kiválló kijelzővel, kedvező árral, botrányos supportal!
    Jelenleg kitartok mellette, és várom a frissítéseket. Grat a kínaiaknak!
    Ha jelenleg ilyen készülék megvásárlásán töri valaki a fejét, akkor csak azoknak ajánlom akik türelemmel tudják várni a myaudio hozzáállását, és nem a kétszer háromszor drágább készülékhez akarják hasonlítani. Ez esetben ha a válaszod igen, akkor szerintem a piacon ebben az árban a legjobb készüléket kapod!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák